mariomili 06.06.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Cześć A może Ty basen budujesz tyle masz tej wody;) Przez tą pogode nic nie można zrobić Miejmy nadzieję, że pogoda poprawi sie na lepsze w całym kraju Życzę dużo słonka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAC-11 06.06.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Cieszę się , że udało wam się uporać z wodą. Miejmy nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej. Pozdrowienia od mojej córci PS Jeśli chodzi o JAC, to dobrze myślisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.06.2010 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Cześć A może Ty basen budujesz tyle masz tej wody;) Przez tą pogode nic nie można zrobić Miejmy nadzieję, że pogoda poprawi sie na lepsze w całym kraju Życzę dużo słonka !!! Witam Basen tak tak ..... dla slepych kaczek Tez zycze wszystkim sloneczka , u mnie dzisiaj ( niedziela ) pelnomocnicy ostro pracuja na budowie przy usuwaniu wody ....... od jutra Ekipa ma zaczac dzialac :stirthepot:. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.06.2010 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Hej!!! Dzięki za odwiedzinki u mnie:) Dużo ,dużo słonka życzę,żeby w końcu budowa ruszyła do przodu:yes:U mnie też nie chcą tynki schnąć ,przez tą wilgoć w powietrzu:bash:. Pozdrawiam :hug:i miłego dnia życzę Hejka Olu Dzieki, dzieki ....... jak ruszy budowa to zachecam do odwiedzin .... Ekipa super , ale bede czekala na Wasze opinie i pomysly Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.06.2010 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Cieszę się , że udało wam się uporać z wodą. Miejmy nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej. Pozdrowienia od mojej córci PS Jeśli chodzi o JAC, to dobrze myślisz;) Hejka Dziekuje za pozdrowienia od CORECZKI ..... , a czy moglaby rowniez mnie cos podpowiedziec w temacie budowania , moze jakies propozycje urzadzenia wnetrz !? , moze kolor elewacji !? .... moze jakies zagospodarowanie terenu . Co do wynagrodzenia jakos sie dogadamy Czekam na propozycje ( rysunkowe ) P.S. Wiedzialam .... chlopaki boja sie takich BAB jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 06.06.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Witam niedzielnie Edytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.06.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Ja miałam grilla w piątek, a teraz pichce jakieś ciacho:stirthepot: W jakim pomieszczeniu mieliście grilla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.06.2010 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Witam niedzielnie Edytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.06.2010 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Ja miałam grilla w piątek, a teraz pichce jakieś ciacho:stirthepot: W jakim pomieszczeniu mieliście grilla? Holl :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.06.2010 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Dzien doberek:wave: Fundamety wyglądają super, jakby wcale tam wody nie było;) Ciekawe ile dzisiaj zrobicie? Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 07.06.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Hehehehehehehhh z tym basenem( w dowcipie) to dobre Edytuś, fundamenty wyglądają już siuuuuper a jak majster klepki wejda dziś na czyszczenie ti juz będzie koncertowo;) Buziaki NIunia i 3mam kciuki za pogodę:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 07.06.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Hej Edytko!! Wy również macie prześliczny ten domek a działka 16 arowa to też spory kawałek:) Szkoda, że pogoda Wam tak strasznie dokuczała, u nas też lało, ale znowu aż tak źle nie było, biedni ci nasi pracownicy tylko, bo cały maj praktycznie w deszczu pracowali, no ale na pogodę to my nic nie poradzimy. Teraz 2 dni u nas słoneczko świeciło, że aż się trochę spaliłam przy plewieniu, a dzisiaj już znowu deszcz zaczyna padać i się trochę zimniej zrobiło brrrrr Życzę dużo słoneczka i powodzenia w dalszej budowie. Trzymajcie się ciepło:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 07.06.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam, wpadlam z wizytka z racji podgladania jak ludziom idzie budowanie ich czterech scianek. Powiem szczerze,ze ladnie idzie, ladnie oj ladnie, a nawet bardzo ladnie . Pozdrawiam wszystkich, ktorzy sobie grilluja (mniam,mniam), ktorzy moga codziennie obserwowac postepy swoich budow i jako wkupne zamieszczam to http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:0hO8xej7vf060M:http://www.healthline.com/blogs/diet_nutrition/uploaded_images/grill-too-hot-716044.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.06.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witaj Siostra:hug:Pięknie się udało odprowadzić tą wodę. Trzymam kciukasy za słoneczko, to zobaczysz, moment i działeczka wyschnie i będą działać dalej:yes:Oby tylko udało się z tej ziemi wyjść, to potem już z górki:D;)Pozdrawiam cieplutko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.06.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 ja też trzymam kciukasy. Jak tylko uda się wyjść z ziemi to deszcz już nie będzie straszny:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.06.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 czeesc, no i jak roboty, dzieje sie cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 07.06.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 No ja popieram:dzieje się co? jak u Yuki pomogło, tio możet i u Ciebie Edytuś jakoś przyspieszy;) DAWAJ EDYTKOWA EKIPO, DAWAJ!!! 3 mam kciuki za mury:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.06.2010 01:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Dzien doberek:wave: Fundamety wyglądają super, jakby wcale tam wody nie było;) Ciekawe ile dzisiaj zrobicie? Miłego dnia życzę Hejka Jak zobaczylam fotki ktore przyslali mi pelnomocnicy to taka jape zrobilam .... X 2 Chlopaki napracowali sie dzisiaj ...... Zobacz w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.06.2010 02:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Hehehehehehehhh z tym basenem( w dowcipie) to dobre Edytuś, fundamenty wyglądają już siuuuuper a jak majster klepki wejda dziś na czyszczenie ti juz będzie koncertowo;) Buziaki NIunia i 3mam kciuki za pogodę:hug: Niwus dzieki .... zerknij do dziennika to zobaczysz jak dzisiaj Chlopaki dawali czadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.06.2010 02:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Hej Edytko!! Wy również macie prześliczny ten domek a działka 16 arowa to też spory kawałek:) Szkoda, że pogoda Wam tak strasznie dokuczała, u nas też lało, ale znowu aż tak źle nie było, biedni ci nasi pracownicy tylko, bo cały maj praktycznie w deszczu pracowali, no ale na pogodę to my nic nie poradzimy. Teraz 2 dni u nas słoneczko świeciło, że aż się trochę spaliłam przy plewieniu, a dzisiaj już znowu deszcz zaczyna padać i się trochę zimniej zrobiło brrrrr Życzę dużo słoneczka i powodzenia w dalszej budowie. Trzymajcie się ciepło:hug: Hejka Beatko Dziekuje ..... teraz to nie widac zbyt wiele tylko " HIMALAJE " , ale Majster obiecal , ze juz niedlugo beda wyrownywac dzialeczke ........ Panowie w poniedzialek naprawde staneli na wysokosci zadania , zjawili sie raniutko i pracowali do pozna . Dzieki moim Kochanym Pelnomocnikom dostalam milion fotek .......... chwala Im za to i wszystko moge na biezaco ( no prawie na biezaco ) sledzic . Pozdrawiam cieplutko i zapraszam do odwiedzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts