yuka 03.01.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Witaj kochana w Nowym Roku:hug:I poproszę od razu przepisik:wiggle: bo ciasteczka wyglądają przepysznie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.01.2013 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 dzieki za ciestkeczka były pyszne a jak smakowala kawa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.01.2013 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Witaj kochana w Nowym Roku:hug: I poproszę od razu przepisik:wiggle: bo ciasteczka wyglądają przepysznie:yes: Yuczka jak wroce z pracy bo teraz musze zmykac ..... przepis bardzo prosty , a ciastka smakuja wybornie ... pierwszy raz robilam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zosia M 03.01.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 :lol:CORCIU:KOCHAM CIĘ BARDZO BARDZO GORĄCO........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.01.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU http://us.123rf.com/400wm/400/400/jelen80/jelen801208/jelen80120800009/14982178-happy-new-year-2013-background.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.01.2013 03:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 (edytowane) Witaj kochana w Nowym Roku:hug: I poproszę od razu przepisik:wiggle: bo ciasteczka wyglądają przepysznie:yes: Yuczka wreszcie jestem zgodnie z obietnica podaje przepisik 45 dkg. maki 30 dkg. masla 15 dkg. cukru ( krysztalu ) 1 lyzka proszku do pieczenia 1 jajko Make przesiac dodac pozostale skladniki wymieszac .... ( mozna dodac do smaku odrobine ulubionego aromatu ... ja dodalam kilka kropli cytrynowego ) , ciasto wlozyc do lodowki na godzinke . Po godzinie rozwalkowac na placek 0,5 cm. grubosci ( kulke z ciaste podzielilam na 3 czesci i kazda z osobna walkowalam tak jest wygodniej ) nastepnie wycinalam foremka ciasteczka . CIASTO JEST BARDZO KRUCHE !!!! nie przerazaj sie tym bo praktycznie " rozpada sie " podczas walkowania .... .... im cieniej rozwalkujesz tym krocej pieczesz i razem sklejone ciasteczka sa wygodniejsze do zjedzenia . Piec nagrzej do temp. 220 st.C , ciasteczka ulozone na folii posmaruj rozmaconym jajkiem , czas pieczenia od 12 - 15 min. .... jak lubisz bardziej kruche to mozesz je przypiec na ciemniejszy kolor .... Po wyciagnieciu z piekarnika czesc ciasteczek serduszek smarowalam ulubionymi dzemami i sklejalam razem , a nastepnie posypywalam cukrem pudrem ... choineczki posypane byly tylko cukrem pudrem . Smakuja wybornie .... upieklam we wtorek , a w srode czesc z nich wyslalam Rodzince do Polski zapakowane jak nalezy .... mam nadzieje , ze dotra w calosci i nadal beda smaczne . Yuczak czekam na Twoj wypiek buziaki Edytowane 4 Stycznia 2013 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.01.2013 03:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 :lol:CORCIU:KOCHAM CIĘ BARDZO BARDZO GORĄCO........ No ja mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.01.2013 03:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU http://us.123rf.com/400wm/400/400/jelen80/jelen801208/jelen80120800009/14982178-happy-new-year-2013-background.jpg Amtla dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.01.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 W Nowym Roku 2013,Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju życzy Maja http://www.onsecrethunt.com/wp-content/uploads/2012/12/Happy-New-Year-2013-Wallpaper-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zosia M 05.01.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Córciu!!!Ja przepis na ciasteczka odpisałam, postaram się upiec. Takie ładne i smaczne jak Tobie na pewno mi nie wyjdą ,ale zobaczymy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benwer 06.01.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Kiedy i jakie następne poczynania w Stylku ? bo już nie mam co oglądać Jak tam po Świętach i Nowym Roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.01.2013 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 W Nowym Roku 2013, Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju życzy Maja http://www.onsecrethunt.com/wp-content/uploads/2012/12/Happy-New-Year-2013-Wallpaper-1.jpg Majeczko dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.01.2013 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Córciu!!!Ja przepis na ciasteczka odpisałam, postaram się upiec. Takie ładne i smaczne jak Tobie na pewno mi nie wyjdą ,ale zobaczymy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.01.2013 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Kiedy i jakie następne poczynania w Stylku ? bo już nie mam co oglądać Jak tam po Świętach i Nowym Roku ? Benwer w Stylku nigdy nie ma stagnacji ...... ciagle cos sie dzieje ...... http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/coffee/smileys-coffee-593319.gif nie moge wszystkiego pokazywac ..... trzymam Was w niepewnosci i dozuje emocje http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/afraid/smileys-afraid-535297.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 06.01.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Edytko, czym się takie liście wycina, oprócz tego, że bratem? Pytanie całkiem serio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.01.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Liscik (listek) cudny:yes:Jaka precyzyjna robota:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 06.01.2013 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Kurcze Edytka, a ja facet dam rade takie ciasteczka zrobić|?Upiekłbym mojej Edytce, a co. No ale jak nie bedą smakowac to zwalam na Ciebie co, mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 06.01.2013 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Nie masz jeszcze jednego takiego brata????? Chętnie bym go adoptowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 06.01.2013 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 A ja bym nawet nie szła tak daleko. Tylko takiego magika wynajęła za słone pieniądze. Ale Edyta raczej go tak na wolność luzem nie puści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.01.2013 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Edytko, czym się takie liście wycina, oprócz tego, że bratem? Pytanie całkiem serio! Dorotko zapytam Arka bo nie wiem ... zrobil mi niespodzianke i takiego liscia wykombinowal , a ja idac za " ciosem " poprosilam o zrobienie czegos do powieszenia kluczy i juz podobno pomysly sa .... troche zostalo odpadow drewna z podlogi i Braciak chce je wykorzystac ..... jeszcze pomyslalam o takich podkladkach pod szklaneczki ..... taka oryginalna robotka i co najwazniejsze niepowtarzalna .... Teraz Arko bedzie robil sufit drewniany ( tez z orzecha amerykanskiego ) na poddaszu nad antresola wiec jak zostana jakies kawaleczki drewniane to pomyslimy nad ich wykorzystaniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts