Edyta M 08.06.2010 02:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Witam, wpadlam z wizytka z racji podgladania jak ludziom idzie budowanie ich czterech scianek. Powiem szczerze,ze ladnie idzie, ladnie oj ladnie, a nawet bardzo ladnie . Pozdrawiam wszystkich, ktorzy sobie grilluja (mniam,mniam), ktorzy moga codziennie obserwowac postepy swoich budow i jako wkupne zamieszczam to http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:0hO8xej7vf060M:http://www.healthline.com/blogs/diet_nutrition/uploaded_images/grill-too-hot-716044.jpg Witam BozenkoEwo Co tam pichcisz Kochana ?????? ..... Niestety nie moge obserwowac na biezaco swojej budowy z racji budowania na odleglosc . Ale dzieki Boze za internet , telefony i inne media ....... Zapraszam do ogladania dalszych postepow w moim dzienniku ....... licze , ze teraz to juz jakos pojdzie CHLOPAKOM Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.06.2010 03:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Witaj Siostra:hug: Pięknie się udało odprowadzić tą wodę. Trzymam kciukasy za słoneczko, to zobaczysz, moment i działeczka wyschnie i będą działać dalej:yes: Oby tylko udało się z tej ziemi wyjść, to potem już z górki:D;) Pozdrawiam cieplutko:hug: Yuka Siostra Wylazimy juz z tej ziemi N A R E S Z C I E ......... Zobacz co w poniedzialek Chlopaki nawywijali Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.06.2010 03:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 ja też trzymam kciukasy. Jak tylko uda się wyjść z ziemi to deszcz już nie będzie straszny:) Pozdrawiam Hejka Atijka Lukaj do dziennika to zobaczysz jak moje BOBY popracowaly w poniedzialek :jawdrop: Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.06.2010 03:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 czeesc, no i jak roboty, dzieje sie cos Karollinka .... no jak nie jak tak ........ Dzieje sie , ze fiu fiu !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.06.2010 03:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 No ja popieram:dzieje się co? jak u Yuki pomogło, tio możet i u Ciebie Edytuś jakoś przyspieszy;) DAWAJ EDYTKOWA EKIPO, DAWAJ!!! 3 mam kciuki za mury:hug::hug: Niwcia ....kurde jakbys byla z moimi Chlopami na budowie ....... patrz jak ich pogonilas , ze do domu nie chcieli isc tylko dalej budowac . Rozpedzili sie ze HEJJJJJJJJJJJJJJJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.06.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Jeszcze jak mi się Twoje budowanie podoba Nareszcie pogoda sprzyja.Hurrra:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 08.06.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Niwus dzieki .... zerknij do dziennika to zobaczysz jak dzisiaj Chlopaki dawali czadu Jak Kazałaś, tak zrobiłam- zajrzałam iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ......powiem Ci tak, powiem, powiem, powiem Ci taaaak :Byłao Warto!!!! NOrmalnie odnmieniło się o 360 stopni.... w ogóle jak byś mi nie powiedziała, że miałaś tu ślepe kaczorowisko tio bym za chiny nie uwierzyła- nooooooo:yes: I dużo się dowiedziałam, bo ja to pn.myślałam, że taką rurę drenażową tiio się w ziemie daje- a tu zonk;) człowiek to się do końca życia uczy aaaaaaa teraz tio jakby ktoś się podłamywał tio można mu zapodać :" Nie bądź Pan rura i nie pękaj" 3mam kciuki, bo praca wre i oby wrerła dalej buzia Siosta :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.06.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Hej Edyto, ale sie dzieje:jawdrop: nareszcie budowa ruszyla i to pelna para. U nas tez jest opaska i cala deszczowka splywa rurami od razu do kanalizacji...dobre rozwiazanie, bo woda na dzialce nie stoi. Tak sie tylko zastanawiam...panowie u Ciebie juz polozyli sytro, gdy jeszcze dnia poprzedniego mury byly we wodzie...nie za szybko? Przez styropian wilgoc nie odparuje tak szybko, gdyby mury "oddychaly" bez ubranka;) Zapytaj sie ich...szkoda by bylo, gdyby wilgoc na dluzej sie zagoscila tam gdzie nie chcesz;) Ale zdjecia sa....budujace:D:D Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.06.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 łałłl no super:) aby sie chlopaki za robote wziely i od razu takie postępy cieszace oko, ech ja pamietam jak my zalewalismy fundamenty to lał taki ogromny deszcz ze ja z samochodu mie wysiadałam, patrzylam przez szybe jak panowie zalewaja i mialam lzy w oczach ze to sie dzieje naprawde, ze to nasze:) wiem że kazda cegiełka, kazda drobnostka cieszy, super jest to budowanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 08.06.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 czyli jak dorzd budiet padał to można lać fundamenty:evil:?? jak tak, tio Mnie od budowy juz siłą nie odciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 08.06.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 hej Kochana :) no no takie zdjęcia to aż chce się oglądać ślicznie :)........ oby pogoda się nie zmieniła .....no chyba że jeszcze na lepsze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.06.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Kochana:hug:, mnie się bardzo podoba Cudnie:D:D:D, praca wre, aż miło. Tylko takie obrazki nam tu zapodawaj, na inne limit się wyczerpał w tym roku:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 08.06.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Przytulaski przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 09.06.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 No i .... znów cisza..... Edytkooooooooo, gdzie jeeeeeesteeeeeeeeś????? no mówiła, nie jedz tyle krów na raz, bo Cię brzuszek rozboli..... to się młodszej siostry nie słucha i teraz ją boli buźki:hug::hug: Dawaj,dwaj, Tęsknimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.06.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 To ja dzisiaj też szybciutko:Jestem, czytam, Pa:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.06.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 09.06.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Dzień doberek:DTeraz budowa ruszyła już na dobre i nic jej nie zatrzyma!!!!! Miłego dnia i duuuuuuuuzo słoneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2010 02:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Kochane Dziewczyny ....... przepraszam , ze nie odpisywalam ale tak sie wk..... na te zmiany forumowe , ze:mad::mad: moze dojde do siebie " KOLE SOBOTY " . Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.06.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 cześć Edytka, przeszla Ci złość? bo wiesz ze szkodzi piekności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2010 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 cześć Edytka, przeszla Ci złość? bo wiesz ze szkodzi piekności? E tam mojej nic nie zaszkodzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts