Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mojej CHOMICZOWKI

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marcin napisze w weekend ......... teraz jestem strasznie zabiegana ... tego pieca nie ma na stronie PK .... jak w lutym montowany byl u mnie to podobno byl to ich drugi montaz tego modelu ( pierwszy u Prezesa :) firmy ) .

...czekam z niecierpliwością.

Schody cudowne, nic lepszego nie da się tam zamontować. Jestem nimi zauroczony.

Klatka schodowa w Stylowym jest szeroka. W tej chwili na schodach roboczych nie mamy poręczy. Czujemy się na nich nadzwyczaj bezpiecznie. Pomysł, aby nie montować tam barierki jest jak najbardziej słuszny.

Edytowane przez Bahitius

Edyta,

przepiękne schody - nowoczesna, świetna forma - no i odważna jesteś, skoro będą bez poręczy!!!

Rozumiem, że będą wspierać się na jednej belce z boku, NIE mocowanej do ściany, tak?

Sharlotko stopnie beda przymocowane do sciany na kolkach myslalam , ze uda sie bez takiej inwazji , ale niestety nie .... wszystko jest obliczone przez grupe specjalistow i podobno tak trzeba zwlaszcza, ze belka nie jest na srodku , a ja wymyslilam sobie stopnie 8 cm. grube ;).

Bardzo fajne schody bedziesz miala, i te baustrady. Bedzie miodzio. Kiedy realizacja:popcorn:

Emilko chcialam zachowac totalna minimalizacje( bez zbednikow - ozdobnikow ) i mysle , ze sie udalo ........ realizacja ;).... bardzo szybko ... umowe podpisalam 20 marca , wplacilam zaliczke .... w poniedzialek otrzymalam info , ze robione sa juz wykonwacze rysunki ktore mialy we wtorek pojsc na laser . Jak wszystko dobrze pojdzie to w 3-cim tyg kwietnia bedzie montaz schodow ... z barierkami raczej sie nie wyrobia .

...czekam z niecierpliwością.

Schody cudowne, nic lepszego nie da się tam zamontować. Jestem nimi zauroczony.

Klatka schodowa w Stylowym jest szeroka. W tej chwili na schodach roboczych nie mamy poręczy. Czujemy się na nich nadzwyczaj bezpiecznie. Pomysł, aby nie montować tam barierki jest jak najbardziej słuszny.

Marcin dzieki :)... dla mnie barierka to po prostu zbedny element ograniczajacy przestrzen w domu ...

Ja tylko na chwilkę i nie budowlano. :wink:

Wesołych Świąt.

Zdrowia, szczęścia humoru dobrego,

a, przy tym wszystkim

stołu bogatego.

Mokrego dyngusa, smacznego jajka.

I niech, te święta będą

jak bajka!

Zaśpiewajmy dziś Alleluja, Alleluja!

Dzisiaj mamy Wielkanoc,

dzień Zmartwychwstania, dzień cudów,

Bogu oddajmy należytą chwałę.

Jest to nasz Zbawiciel, tego świata Odkupiciel.

Udanych Świąt Wielkanocnych,

bez zmartwień, bez trosk.

http://www.malanowicz.eu/mm/pasje/silesiana/Wielkanoc/kroszonki.jpg

Słońca, szczęścia, pomyślności,

w pierwsze święto dużo gości,

w drugie święto dużo wody-

to dla zdrowia i urody!

Mnóstwo jajek kolorowych,

świąt wesołych oraz zdrowych!

Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkiej Nocy

życzy nemi

http://img163.imageshack.us/img163/7921/kartkat.jpg