Edyta M 01.05.2013 02:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 :lol2: kupuje to i od dzisiaj bede mowic do mojego M, ze tez jestem VIP milego dnia No BA !!!!! http://www.picgifs.com/graphics/p/princesses/graphics-princesses-407487.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.05.2013 02:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Skrzętnie zanotowane Dorotko zapraszam przyjedz ..... http://www.picgifs.com/graphics/a/3d-smileys/graphics-3d-smileys-188626.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 04.05.2013 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Edytko kochana co u Ciebie? nie moge dostać sie do twojego dziennika ;;;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.05.2013 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Aniu z tego co zauwazylam to problem tkwi w FM ... sama probowalam wejsc w kilka dziennikow i komentarzy i wszedzie wyswietla sie informacja ERROR 404 .... mysle , ze to sprawa przeciazonych serwerow ..... trzeba zglosic ten problem do Administracji .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 09.05.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Jak tam ogrodzenie, ruszyło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.05.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 (edytowane) Aniu z tego co zauwazylam to problem tkwi w FM ... sama probowalam wejsc w kilka dziennikow i komentarzy i wszedzie wyswietla sie informacja ERROR 404 .... mysle , ze to sprawa przeciazonych serwerow ..... trzeba zglosic ten problem do Administracji .... dokladnie jest to wina FM..ja moge wejsc tylko w te dzienniki, ktore mam w subskrybcji.... teraz jakbym chciala wejsc z tych komentarzy bezposrednio klikajac w stopke linkowa to tez wyskakuje error...i to trwa kilka dni... no coz...moze jakos to poprawia... Rety Julek...ale ciebie nawiedzaja z tymi helolkopterami pani VIP jestem baardzo ciekawa efektu finalnego ogrodzenia U mnie w przyszlym tygodniu beda drzwi zewnetrzne montowane... dzisiaj moj M dzwonil do sklepu i sie dowiedzielismy, ze sa juz one w aucie i jada do nich P.S. ten czujnik zmierzchu to jest do oswietlenia zewnetrznego czy tez do rolet? ciekawi mnie on bardzo Edytowane 9 Maja 2013 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.05.2013 03:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Jak tam ogrodzenie, ruszyło ? Emilko no jasne , ze ruszylo .... co Ty do Chomiczowki nie lukasz ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.05.2013 03:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 jestem baardzo ciekawa efektu finalnego ogrodzenia P.S. ten czujnik zmierzchu to jest do oswietlenia zewnetrznego czy tez do rolet? ciekawi mnie on bardzo Mmelisa na efekt finalny to troche bedziesz musiala poczekac ... zanim chlopaki wyleja " nadziemna czesc " ogrodzenia , uloza klinkier ... to potrwa to kilka tygodni , pozniej pomiar na przesla ich wykonanie jakies 2,5 miesiaca ... czyli gdzies w okolicach pazdziernika ogrodzenie powinno byc gotowe . Jesli chodzi o czujnik zmierzchowy to w moim przypadku poniewaz mam podswietlany panel z numerem domu i nazwa ulicy ... ma on za zadanie uruchamiac podswietlenie panelu wlasnie po zmroku ... Oswietlenie zewnetrzne u mnie stanowia reflektory ledowe z czujkami ruchu wiec tak naprawde nie ma potrzeby podlaczenia czujnika zmierzchowego do nich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 11.05.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Emilko no jasne , ze ruszylo .... co Ty do Chomiczowki nie lukasz ???? Łupss lecę do dziennika na foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.05.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 no tak, zapomnialam ze masz reflektory ruchowe ehh do pazdziernika spokojnie poczekam, nawet do wrzesnia gdyby cos poszlo niezgodnie z planem ja u siebie robie wszystko powoli,(czyli tyle rzeczy ile budzetu mamy na wydanie, bo bez kredzia poki co ) wiec w miare nauczylam sie byc cierpliwa w stosunku do wykonywanych prac:no: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.05.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Edytko śliczny kolor słupeczkow Jak ja zazdroszcze takiej ziemi-rownych wykopow.Jak sobie przypomne kopanie moich fundamentow i ilosci betonu ktore tam wlazly ( strasznie kamienista i robily sie leje) to z przerazeniem mysle o przyszlym ogrodzeniu. A tak na marginesie to niezla z Ciebie burzujka robiac takie ogrodzenie z kazdej strony na dodatek odsuwajac sie od sasiada ktory juz ma siatke Ja mam wrazenie ze u mnie wszyscy czekaja na moj ruch mimo ze juz mieszkaja i chyba im jeszcze troche zejdzie hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 11.05.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Polatałam nad Stylkiem i widzę duże postępy Czy te same chłopaki robią ogrodzenie, co komin? Komin im bardzo ładnie wyszedł. żartuję, to niestety nie ja latałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 12.05.2013 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 hej oj ciężko się tu dostać, szwankuje to forum czasem hm...... musze sie poskarżyć że Ty też do mnie ostatnio nie zaglądasz, tak czy inaczej wszysko sliczne u Ciebie , nowe i błyszczące hm....... a dlaczego takie wysokie ogrodzenie? niech pomyślę hm............... czyżbyś chciała odciąć się od swoich ulubionych sąsiadów? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.05.2013 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 no tak, zapomnialam ze masz reflektory ruchowe ehh do pazdziernika spokojnie poczekam, nawet do wrzesnia gdyby cos poszlo niezgodnie z planem ja u siebie robie wszystko powoli,(czyli tyle rzeczy ile budzetu mamy na wydanie, bo bez kredzia poki co ) wiec w miare nauczylam sie byc cierpliwa w stosunku do wykonywanych prac:no: Pozdrawiam Mmelisko u mnie tez bez kredytu ...... , wykonanie przesel wymaga sporo czasu ( bedzie ich 63 szt. ) + brama + 3 bramki dlatego wszystko odwleka sie w czasie ... samo polozenie klinkieru zajmie ekipie pewnie ok. miesiaca . W pazdzierniku mam w planach zrobic kostke wokol domu ... w tym roku chcialabym zamknac " brudne " prace zeby na wiosne zajac sie ogrodem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.05.2013 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Edytko śliczny kolor słupeczkow Jak ja zazdroszcze takiej ziemi-rownych wykopow.Jak sobie przypomne kopanie moich fundamentow i ilosci betonu ktore tam wlazly ( strasznie kamienista i robily sie leje) to z przerazeniem mysle o przyszlym ogrodzeniu. A tak na marginesie to niezla z Ciebie burzujka robiac takie ogrodzenie z kazdej strony na dodatek odsuwajac sie od sasiada ktory juz ma siatke Ja mam wrazenie ze u mnie wszyscy czekaja na moj ruch mimo ze juz mieszkaja i chyba im jeszcze troche zejdzie hahahaha Kaka kolor slupkow jak wiesz tez przez internet dobierany ..... Braciak mi mowil , ze sa identyczne jak obrobka blacharska dachu i troszke jasniejsze niz dachowka .... czyli udalo sie !!!!! . Jak ja sobie przypomne kopanie MOICH FUNDAMENTOW ..... Kaka u mnie to przeciez ziemi bylo tyle , ze Giewont chowal sie za nia ..... a ilosc betonu !!!!!!..... do dzisiaj wspominam te Wz- tki ..... ( dobrze , ze dogadalam sie z betoniarnia to troche poszlo bez wacika ) . Wracajac do ogrodzenia Kaka ,a widzialas jakie ogrodzenia maja sasiedzi ????? pamietaja czasy pierwszych zalozycieli miasta ... ogrodzenie wymaga konserwacji i okresowych napraw szkoda , ze nie wszyscy o tym pamietaja ...... wlasnie w sobote sasiadka mowila mojej Mamie ..... " myslalam , ze corka dolaczy sie do mojego i podniesiemy tylko troche fundament ..... " . Ja lubie byc niezalezna coz moge wiecej powiedziec .... Buziaki Kaka i jesli moglabym jakos pomoc to pisz ( wrzuce namiar na sprawdzone ekipy i dostawcow ) wciaz jeszcze wykanczasz wiec moga sie przydac .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.05.2013 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Polatałam nad Stylkiem i widzę duże postępy Czy te same chłopaki robią ogrodzenie, co komin? Komin im bardzo ładnie wyszedł. żartuję, to niestety nie ja latałam Dorotko zaproszenie dla Ciebie zawsze aktualne ( moze nastepnym razem wygospodarujesz troszke czasu ) we wtorek przyjezdzaja schody wiec bedziesz mogla je zobaczyc jak mnie odwiedzisz . Niestety Andrzej nie wykonuje ogrodzenia z klinkieru u mnie ( chlopaki sa gdzies w Norwegii .... ) .... ekipa od ogrodzenia bedzie murowala klinkier , Dorotko praktycznie coz moga spartolic .... ....... dobry klinkier , dobra zaprawa ( samo sie muruje ) .... Buziaki i czekam na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.05.2013 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 hej oj ciężko się tu dostać, szwankuje to forum czasem hm...... musze sie poskarżyć że Ty też do mnie ostatnio nie zaglądasz, tak czy inaczej wszysko sliczne u Ciebie , nowe i błyszczące hm....... a dlaczego takie wysokie ogrodzenie? niech pomyślę hm............... czyżbyś chciała odciąć się od swoich ulubionych sąsiadów? pozdrawiam Aniu sorrki wlasciwie nigdzie nie zagladam ( czasu brak ) .... jestem bardzo skupiona na tym co dzieje sie w Stylku ... w czwartek jak jezdzily betoniarki to co 30 min. wykonywalam telefon do Polski czy aby moj " ulubiony " Kargul nie naslala sluzb mundurowych ... jak to zwykle czynil wiec jak widzisz dodatkowy stressssssssssssss:mad:.... mialam . Przy ostatniej dostawie betonu Kargulowa wyszla na droge , zatrzymala betoniarke , a kierowcy zadala pytanie " wie Pan , ze tutaj jest ograniczenie przejazdu do 3,5 T ????? " ..... kierowca wiedzial , ale ona sie przeliczyla booooooo trafila na rodowitego Wlocha pracujacego w Polsce ( troche dziwnie to brzmi , ale to prawda ) .... i jak przystalo na Wlocha odpowiedzial jej po wlosku , a sasiadce przyslowiowa szczena opadla jak Braciak mi o tym opowiadal to usmialam sie strasznie i caly stres dnia po prostu gdzies ulecial ...... No coz drodzy Panstwo jestesmy w UE trzeba uczyc sie jezykow ... zeby na przyszlosc rozmawiajac z Wlochem nie wyjsc na Greka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 20.05.2013 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Witaj Edytko ! Zawsze wpadałam do Twojego dziennika in cognito ,,,ale już nie mogę ! bo masz piękny domek !!!!!!!!!! I naprawdę nie mogę wyjść z podziwu, że budujesz na odległość, pełen szacunek ! Przeczytałam cały Twój dziennik i zawsze wracam do niego z mysla, że pojawią się nowe fotki ! Ja też buduję dom z tej pracowni, tylko wybrałam projekt Z charakterem 4, bo tylko on najbardziej pasował na moją działkę z wjazdem od południa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta56 20.05.2013 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 A sąsiadów współczuję, bo sama przechodziłam podobne cyrki ! Podobnie jak Ty wsunęłam się z ogrodzeniem na MOJĄ działkę, żeby sąsiad przestał szczekać, ale że jest to typowy KARGUL i tak jest mu mało ! Jak w tym roku orał swoje pole, to tym czymś (do orania) prawie taranował moją podmurówkę, że leżały nie niej zwały ziemi ! A strach pomyśleć co będzie, jak zacznie kosić to co wyrośnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Titulinka 20.05.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Pani Edyto chciałam się zapytać o nazwę masy uszczelniającej, którą Pani Brat użył na tarasie. Niestety moje wylewki na balkonach są w opłakanym stanie i muszę się nimi poważnie zająć przed położeniem płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts