Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mojej CHOMICZOWKI

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sally witaj :D

Betony wykonywal dla mnie ten Pan http://www.ludiangallery.eu/main.php Rafal Ludian :yes: polecam jego wykonanie ... szybko sprawnie i na temat .

Sciana pod betony musi byc wczesniej odpowiednio przygotowana min. naklejone musza byc warstwy plyt g-k na sciane

Zmykam do pracy .... jak masz pytania pisz ... :D

Edytko ,to czy muszą naklejone być płyty k-g,zależy od rodzaju tynku ,jaki mamy w domku :yes:.U mnie są tynki gipsowe i żadnych płyt naklejać nie musiałam :no:

Schody przepiękne :cool:

Pozdrawiam :hug:

Edytko:bye:

Schody poprostu rewelka, jedne z ladniejszych na fm:eek: Nie wiem co wyszlo z kolorkiem, ale jak dla mnie jest perfect, a nawet lepszy niz ten ktory Ty chcialas;) Przy Twoich betonach widze tam tylko taki kolor:yes:

Dawaj jakies foty, jak tam ogrodzenie?

Emilko :hug:

Ogrodzenie na obecna chwile czeka na sprzyjajaca aure .... niestety fundamenty musza byc suche zeby pomalowac je izolacja , a klinkier tez nie lubi jak pracuje sie na nim w deszczu (a raczej zaprawa klinkierowa ) .... czekamy wiec .....

Edytka, mam pytanko...skoro tak pieknie jest juz w domku, pstryczki, podlogi , listwy, schody...itd itd... to moze zdradz kochana

kiedy przeprowadzka? badz wprowadzka... ;) widze, ze juz wszystko podopinane prawie na ostatni guzik :D

i wiesz, nie bede skromna, chociaz chcialbym byc, i pewnie niczym sie nie wyroznie tutaj od pozostalych komentarzy, ale wszystko wychodzi

za je bis cie :yes: (w delikatnym tego slowa znaczeniu) :oops::cool:

dzien dobry :D

W niedoczasie to ja zyje juz dosc dlugo wiec doskonale Cie rozumiem:yes: i jeszcze ta roznica czasu ;)

Dobrze ze sprawa schodow skonczyla sie pomyslnie :yes:Doczytalam o ich kosztach wiec nie byloby milo zeby za taka duze kase inwestor nie byl zadowolony :no: Szkoda ze nie wiedzialam ze planujesz takie klamki-swoje bym Ci wtrynila ;):lol2:

Edytka, mam pytanko...skoro tak pieknie jest juz w domku, pstryczki, podlogi , listwy, schody...itd itd... to moze zdradz kochana kiedy przeprowadzka? badz wprowadzka... ;) widze, ze juz wszystko podopinane prawie na ostatni guzik :D

i wiesz, nie bede skromna, chociaz chcialbym byc, i pewnie niczym sie nie wyroznie tutaj od pozostalych komentarzy, ale wszystko wychodzi

za je bis cie :yes: (w delikatnym tego slowa znaczeniu) :oops::cool:

dzien dobry :D

Mmeliska chyba kazdemu kto przeglada moj dziennik wydaje sie to dziwne ale JA NIE SPIESZE SIE ZEBY ZAMIESZKAC W DOMKU :no:........

bardziej interesuje mnie proces samego budowania ( tworzenia :p) .... ze strachem mysle o tym jak zakoncze wszystkie sprawy budowlano - organizacyjno - ogrodkowo - ogrodzeniowo - kostkowo podjazdowe ..... CO JA BEDE WTEDY ROBILA :confused::confused::confused:....... teraz wybieram kostke na podjazdy i sciezki ... za chwile wrzuce do Dziennika dwie propozycje . ......

Nio witam

Pięknie te listwy wyszły to utwierdza mnie w przekonaniu ze też będę miała białe listwy:lol2:

i nie interesuje mnie ile to mnie będzie kosztowalo:):)

dołączam się do pytania kiedy przeprowadzka??

pozdrowionka

IwaKrzys :bye:

TYLKO BIALE LISTWY !!!!!!!!!!!! i najlepiej wysokie ( male po prostu gina ) ... ja tylko przez chwile mialam dylemat biale czy ecru pod kolor drzwi wewnetrznych ... podobnie bylo z kontaktami ... biale czy szare na betony ???? czy moze bezowe pod kolor scian ???? ....

doszlam do wniosku , ze nie ma co kombinowac i eksperymentowac ... biale listwy , biale kontakty i jest ELEGANCKO !!!! .

Jak juz bedziesz kupowala swoje to daj znac wysle Tobie namiar na swietnego sprzedawce , mozna sie dogadac w sprawie ceny i dostawy ;). Moje listwy 19/180mm i cwiercwalki 19/19mm bialy polmat MDF ok. 150 mb z dostawa kosztowaly 4250 zl. ..... wycenialam je rowniez w dwoch innych sklepach i cena za ten sam produkt wynosila ok. 6500 tys. zl. .....

W niedoczasie to ja zyje juz dosc dlugo wiec doskonale Cie rozumiem:yes: i jeszcze ta roznica czasu ;)

Dobrze ze sprawa schodow skonczyla sie pomyslnie :yes:Doczytalam o ich kosztach wiec nie byloby milo zeby za taka duze kase inwestor nie byl zadowolony :no: Szkoda ze nie wiedzialam ze planujesz takie klamki-swoje bym Ci wtrynila ;):lol2:

Kaka ta cena ktora doczytalas to nie moja cena ;) pisalam , ze koszt takich schodow zamyka sie w ok. 40 tys. zl moje razem z balustradami kosztowaly " troche " mniej !!!! :rolleyes:.....

A klamki to lezaly sobie w pudeleczkach od 2010 roku .... przyjechaly razem z oknami i teraz dopiero je montowalam .... wybor byl albo takie ( czyli stare zloto ) albo srebrne ....

Srebrna do koloru okien nie pasowala wiec zostala ta " ZE ZLOTA " :lol2:.....

Mmeliska chyba kazdemu kto przeglada moj dziennik wydaje sie to dziwne ale JA NIE SPIESZE SIE ZEBY ZAMIESZKAC W DOMKU :no:........

bardziej interesuje mnie proces samego budowania ( tworzenia :p) .... ze strachem mysle o tym jak zakoncze wszystkie sprawy budowlano - organizacyjno - ogrodkowo - ogrodzeniowo - kostkowo podjazdowe ..... CO JA BEDE WTEDY ROBILA :confused::confused::confused:....... teraz wybieram kostke na podjazdy i sciezki ... za chwile wrzuce do Dziennika dwie propozycje . ......

hehe to podobnie jak u mnie z tym zamieszkaniem :D z jednej strony chcialabym aby juz bylo wszystko gotowe, zeby to bedac w PL na wakacjach sobie w domku pomieszkac, a z drugiej strony to tak jakos jeszcze nie teraz...

Co Ty bedziesz robila? no jak to co?? opracujesz nowy plan na nowy domek :D bo super to Tobie wychodzi :yes:

smigam poweszyc w dzienniku i nacieszyc oko ;)

Milego:bye: