rasia 03.06.2013 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 WOW!!! Schody i ściana rewelacyjne!!!:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 03.06.2013 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Sally witaj Betony wykonywal dla mnie ten Pan http://www.ludiangallery.eu/main.php Rafal Ludian polecam jego wykonanie ... szybko sprawnie i na temat . Sciana pod betony musi byc wczesniej odpowiednio przygotowana min. naklejone musza byc warstwy plyt g-k na sciane Zmykam do pracy .... jak masz pytania pisz ... Edytko ,to czy muszą naklejone być płyty k-g,zależy od rodzaju tynku ,jaki mamy w domku .U mnie są tynki gipsowe i żadnych płyt naklejać nie musiałam Schody przepiękne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.06.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Edytko:bye: Schody poprostu rewelka, jedne z ladniejszych na fm:eek: Nie wiem co wyszlo z kolorkiem, ale jak dla mnie jest perfect, a nawet lepszy niz ten ktory Ty chcialas;) Przy Twoich betonach widze tam tylko taki kolor:yes: Dawaj jakies foty, jak tam ogrodzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 08.06.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Edytko wszystko ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.06.2013 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Jesteś! Korytko niczego sobie, sąsiadka tylko zyska na estetyce. Jak schody?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2013 00:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 WOW!!! Schody i ściana rewelacyjne!!!:cool: Rasiu dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2013 00:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Schody przepiękne Pozdrawiam Dzieki Olu :hug:za kilka dni dojada szyby mam nadzieje , ze efekt bedzie taki jak sobie wymyslilam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2013 00:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Edytko:bye: Schody poprostu rewelka, jedne z ladniejszych na fm:eek: Nie wiem co wyszlo z kolorkiem, ale jak dla mnie jest perfect, a nawet lepszy niz ten ktory Ty chcialas;) Przy Twoich betonach widze tam tylko taki kolor:yes: Dawaj jakies foty, jak tam ogrodzenie? Emilko Ogrodzenie na obecna chwile czeka na sprzyjajaca aure .... niestety fundamenty musza byc suche zeby pomalowac je izolacja , a klinkier tez nie lubi jak pracuje sie na nim w deszczu (a raczej zaprawa klinkierowa ) .... czekamy wiec ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2013 00:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Edytko wszystko ok? dzieki Kaka :hug:wszystko ok. tylko czasu brak jak zwykle .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2013 00:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Jesteś! Korytko niczego sobie, sąsiadka tylko zyska na estetyce. Jak schody?!?!?! Jestem , jestem .... Sprawa schodow zalatwiona ..... pozytywnie dla mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.06.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Kochana, wiedziałam, że się nie zawiodę Super wygląda ta "kora" między ogrodzeniami:yes: A listwy w domku sprawiają wrażenie, że już można mieszkać No i trzymam kciuki za pogodę, u nas niestety pada, dawno go nie było:mad: P.S. U mnie nadal bez konkretów więc luzik;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2013 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Yuczka dzieki ..... ten deszcz to towarzyszy od poczatku budowy .... na szczescie teraz mam juz dach . Trzymam kciuki za Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.06.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Edytka, mam pytanko...skoro tak pieknie jest juz w domku, pstryczki, podlogi , listwy, schody...itd itd... to moze zdradz kochana kiedy przeprowadzka? badz wprowadzka... widze, ze juz wszystko podopinane prawie na ostatni guzik i wiesz, nie bede skromna, chociaz chcialbym byc, i pewnie niczym sie nie wyroznie tutaj od pozostalych komentarzy, ale wszystko wychodzi za je bis cie (w delikatnym tego slowa znaczeniu) dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 11.06.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Nio witam Pięknie te listwy wyszły to utwierdza mnie w przekonaniu ze też będę miała białe listwy:lol2: i nie interesuje mnie ile to mnie będzie kosztowalo:) dołączam się do pytania kiedy przeprowadzka?? pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.06.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 W niedoczasie to ja zyje juz dosc dlugo wiec doskonale Cie rozumiem:yes: i jeszcze ta roznica czasu Dobrze ze sprawa schodow skonczyla sie pomyslnie :yes:Doczytalam o ich kosztach wiec nie byloby milo zeby za taka duze kase inwestor nie byl zadowolony Szkoda ze nie wiedzialam ze planujesz takie klamki-swoje bym Ci wtrynila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.06.2013 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Edytka, mam pytanko...skoro tak pieknie jest juz w domku, pstryczki, podlogi , listwy, schody...itd itd... to moze zdradz kochana kiedy przeprowadzka? badz wprowadzka... widze, ze juz wszystko podopinane prawie na ostatni guzik i wiesz, nie bede skromna, chociaz chcialbym byc, i pewnie niczym sie nie wyroznie tutaj od pozostalych komentarzy, ale wszystko wychodzi za je bis cie (w delikatnym tego slowa znaczeniu) dzien dobry Mmeliska chyba kazdemu kto przeglada moj dziennik wydaje sie to dziwne ale JA NIE SPIESZE SIE ZEBY ZAMIESZKAC W DOMKU ........ bardziej interesuje mnie proces samego budowania ( tworzenia ) .... ze strachem mysle o tym jak zakoncze wszystkie sprawy budowlano - organizacyjno - ogrodkowo - ogrodzeniowo - kostkowo podjazdowe ..... CO JA BEDE WTEDY ROBILA :confused:....... teraz wybieram kostke na podjazdy i sciezki ... za chwile wrzuce do Dziennika dwie propozycje . ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.06.2013 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Nio witam Pięknie te listwy wyszły to utwierdza mnie w przekonaniu ze też będę miała białe listwy:lol2: i nie interesuje mnie ile to mnie będzie kosztowalo:) dołączam się do pytania kiedy przeprowadzka?? pozdrowionka IwaKrzys TYLKO BIALE LISTWY !!!!!!!!!!!! i najlepiej wysokie ( male po prostu gina ) ... ja tylko przez chwile mialam dylemat biale czy ecru pod kolor drzwi wewnetrznych ... podobnie bylo z kontaktami ... biale czy szare na betony ???? czy moze bezowe pod kolor scian ???? .... doszlam do wniosku , ze nie ma co kombinowac i eksperymentowac ... biale listwy , biale kontakty i jest ELEGANCKO !!!! . Jak juz bedziesz kupowala swoje to daj znac wysle Tobie namiar na swietnego sprzedawce , mozna sie dogadac w sprawie ceny i dostawy . Moje listwy 19/180mm i cwiercwalki 19/19mm bialy polmat MDF ok. 150 mb z dostawa kosztowaly 4250 zl. ..... wycenialam je rowniez w dwoch innych sklepach i cena za ten sam produkt wynosila ok. 6500 tys. zl. ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.06.2013 23:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 W niedoczasie to ja zyje juz dosc dlugo wiec doskonale Cie rozumiem:yes: i jeszcze ta roznica czasu Dobrze ze sprawa schodow skonczyla sie pomyslnie :yes:Doczytalam o ich kosztach wiec nie byloby milo zeby za taka duze kase inwestor nie byl zadowolony Szkoda ze nie wiedzialam ze planujesz takie klamki-swoje bym Ci wtrynila Kaka ta cena ktora doczytalas to nie moja cena pisalam , ze koszt takich schodow zamyka sie w ok. 40 tys. zl moje razem z balustradami kosztowaly " troche " mniej !!!! ..... A klamki to lezaly sobie w pudeleczkach od 2010 roku .... przyjechaly razem z oknami i teraz dopiero je montowalam .... wybor byl albo takie ( czyli stare zloto ) albo srebrne .... Srebrna do koloru okien nie pasowala wiec zostala ta " ZE ZLOTA " ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.06.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Mmeliska chyba kazdemu kto przeglada moj dziennik wydaje sie to dziwne ale JA NIE SPIESZE SIE ZEBY ZAMIESZKAC W DOMKU ........ bardziej interesuje mnie proces samego budowania ( tworzenia ) .... ze strachem mysle o tym jak zakoncze wszystkie sprawy budowlano - organizacyjno - ogrodkowo - ogrodzeniowo - kostkowo podjazdowe ..... CO JA BEDE WTEDY ROBILA :confused:....... teraz wybieram kostke na podjazdy i sciezki ... za chwile wrzuce do Dziennika dwie propozycje . ...... hehe to podobnie jak u mnie z tym zamieszkaniem z jednej strony chcialabym aby juz bylo wszystko gotowe, zeby to bedac w PL na wakacjach sobie w domku pomieszkac, a z drugiej strony to tak jakos jeszcze nie teraz... Co Ty bedziesz robila? no jak to co?? opracujesz nowy plan na nowy domek bo super to Tobie wychodzi smigam poweszyc w dzienniku i nacieszyc oko Milego:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 12.06.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 hmm bardziej interesuje mnie jak one się będą ,czy nie puchna od wody itd. ale może zdaze się przekonać jak u ciebie zanim ja je kupie:):)jak zamieszkasz w tym pięknym domku w końcu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts