Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mojej CHOMICZOWKI

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No heyah siostra, nie nerwuj się, szkoda życia.... dziewczyny mówią, że wsio już w pariatkie- no nie chce być inaczej muuuuusi być dobrze:) 3majmy się razem, w kupie siła, taaaaaaaak:) nie mogą Nas tak-o stąd w blogi wrzucić- nonono!!! Damy radę- jako że my są siostry i jest w Nas siła sióstr ;)

buziaczki Niunia, cieplutko ściskam i pozdrawiam :hug::hug::hug:

hejEdytko

z przyjemnością obejrzałam postępy na Twojej budowie. Serducho się raduje na takie widoki:) Inwestorka tez pewnie happy?

przytulam cieplutko i czekam na ciąg dalszy;)

Hejka dzieki Siostra .... wracam z zaswiatow :cool: mialam strasznie " zawalony " tydzien ..... trzeba bylo pracowac na chalupke no i dogladac budowe w Polsce , a w poprzednim tygodniu to dzialo sie troche .....

Buziaki i do uslyszenia

:hug:

Hej!!!

Fajnie się oglada takie zdjęcia ,bo wiadomo ile one radości sprawiają inwestorce:)Super,życzę dobrej pogody,bo wiadomo jak będzie pogoda to i postępy będą:yes:.A ja dzisiaj od rana się kawka ratuje ,bo u nas leje-masakra:eek:

Miłego dnia życzę:hug:

Hejka Olu :hug:

Radosci wiele to prawda :) ...........

Buziaki i mam nadzieje , ze pogoda bezdeszczowa przywitasz nowy tydzien :yes:

:D

no kochana działają ostro tam u Ciebie tylko patrzeć jak mury zaczną rosnąć :)

pozdrawiam

Hejka

Kurcze no do murow to jeszcze troszke ......:stirthepot: teraz robimy koryta do ogrzewania , pozniej kanaly czyli jakies 2 tyg do zalania plyty !!!!!

:cool: UFFFFFF oby pogoda byla :yes:

Buziaki

hej, zajrzałam do dziennika a tam taki postępy, noo super, mam nadzieję że już i Ty zadowolona:)

Karollinka :hug:

dzieki , dzieki ........ troche ciezki byl poprzedni tydzien , ale juz wracamy do normy

Buziaki :hug: