Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mojej CHOMICZOWKI

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale fajny bobasek :D az mi sie zachcialo kolejnego tez teraz:oops:

Witaj przepiekna Pani z pieknymi schodami... :lol:

Wstapilam co by tu slad po sobie tez zostawic ;) bo zerkam i zagladam, nachodze codziennie co by to poobserwowac dalsze postepy ogrodzeniowe... no wlasnie..co tam nowego? Panowie dalej pracuja czy pogoda im na to nie pozwala?

Przytulam:hug:

Edytko, masz wielkiego całuska od mojego Robaczka:hug:

I Mama Twoja też:hug:

http://i980.photobucket.com/albums/ae286/yuka5/2%20Czerwiec%202013/Bartu15B03_zps903d6169.jpg

DZIĘKUJEMY:hug:

Yuczka skopiowalam wiadomosc COBYS MI jej nie usunela kiedys ( przez przypadek :p)

Cudny ten Twoj ROBACZEK :hug:

Buziaczki i wiecej fotek poprosze :yes:

Ale fajny bobasek :D az mi sie zachcialo kolejnego tez teraz:oops:

Witaj przepiekna Pani z pieknymi schodami... :lol:

Wstapilam co by tu slad po sobie tez zostawic ;) bo zerkam i zagladam, nachodze codziennie co by to poobserwowac dalsze postepy ogrodzeniowe... no wlasnie..co tam nowego? Panowie dalej pracuja czy pogoda im na to nie pozwala?

Przytulam:hug:

Mmeliska pracuja Panowie a jak ..... u mnie juz takie mury jak w zamczysku :lol2:

Yuczka skopiowalam wiadomosc COBYS MI jej nie usunela kiedys ( przez przypadek :p)

Cudny ten Twoj ROBACZEK :hug:

Buziaczki i wiecej fotek poprosze :yes:

:hug:Postaram się o więcej fotek:yes:

Dziękuje za ucalowania od ROBACZKA .Sliczny maluszek mogę być jego przyszywana babcią :lol2: .No bo jak na razie nie mam własnych wnuczat, wszystko przede mną mam nadzieje,:wiggle. Zycze Maluszkowi i Rodzicom dużo zdrowia, przespanych nocy i samych radości.:hug::wave:

Jasne:hug: Każdy maluszek chciałby pewnie mieć taką babcię:yes:

Dziękujemy za życzenia. Na razie poza tymi przespanymi nocami wszystko się sprawdza, ale niestety Bartuś to wyjątkowo nocny marek;) Najintensywniejszy okres czuwania ma między 21 a 1 w nocy:rolleyes: Po kąpieli myśli, ze to czas na imprezę, a nie na spanie... Rano natomiast potrafi spać do 9-10

:hug:Postaram się o więcej fotek:yes:

Jasne:hug: Każdy maluszek chciałby pewnie mieć taką babcię:yes:

Dziękujemy za życzenia. Na razie poza tymi przespanymi nocami wszystko się sprawdza, ale niestety Bartuś to wyjątkowo nocny marek;) Najintensywniejszy okres czuwania ma między 21 a 1 w nocy:rolleyes: Po kąpieli myśli, ze to czas na imprezę, a nie na spanie... Rano natomiast potrafi spać do 9-10

Yuczka foteczki oczywiscie mile widziane .......... a jak nie bedziesz mogla spac ;)..... to zapraszam do klikania ..... :bye:

Czesc Edytko,

Jak tam ogrodzenie, koncza juz?

Emilko :popcorn:

Do tej pory zostalo polozonych ok. 5 tys. klinkierow ( to tylko przod ogrodzenia ) przesla ( te frontowe ) w tym tygodniu jada do ocynku ... ogrodzenie pewnie skonczy sie robic ..... UWAGA !!!!!!!!!!!! w sierpniu ..... i to nie dlatego , ze mam leniwa ekipe bo chlopaki zapierniczaja jak male samochodziki :p, ale dlatego , ze ............ tyle pracy im wymyslilam ...... zaraz wkleje foty ..... :bye:

Edytka ja tak na szybciaka z lotniska.. zdjecia widzialam i dobrze wiesz jaka mam reakcje..jak zawsze wszystko wyglada rewelacyjnie :lol:

pozdrawiam i gratuluje wspanialej realizacji.

Pozdrawiam goraco i sciskam

Mmeliska dzieki :hug:

Czekam na Twoja relacje z wizyty w Polsce :bye:

:jawdrop: szczene zbieram z podlogi, jest coraz piekniej, pelen profesjonalizm:o i nie chodzi mi o ogrodzenie, ale calosc. Szklane barierki dodaly uroku, klasy i delikatnosci. Przy betonowej scianie ( uwielbiam ja, taka niesymetryczna) schodach i podlodze poprostu bajka:rolleyes:

Emilka :hug:

Z zalozenia schody sa , a tak jakby ich nie bylo .... barierki ......mialy byc tylko akcentem ( nie rzucajacym sie w oczy :rolleyes:) ... delikatnie , spokojnie bez zbednych ozdobnikow . Oswietlenie w hollu chce dobrac do rotul ( srebrne mocowania szyb ) , mysle ze mi sie uda ... ;).

Dzisiaj Panowie skonczyli front ogrodzenia i polozyli impregnat ..... jeszcze pozostaly detale do dopracowania ( np. boczne klinkiery na zakonczeniach slupkow ) trzeba je " wygladzic " .....

czesc ile płacisz za murowanie 1 cegły

jestem ciekaw jakie sa u Was stawki

masz dosc sporo tego....... a widac ze panowie są czysci.

f.5 u mnie murowanie z impregnacja 2 zl. /szt. na cofnietej fudze , zwykle za cofnieta fuge 2,40 /szt. to normalna stawka przy duzej ilosci klinkieru ... np. 2 lata temu placilam 2,60 /szt. ( kominy ) ale murowala inna ekipa .

Naprawde ladnie pracuja .... sa bardzo staranni