Edyta M 27.06.2013 03:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Witam Edyto, piękny dom, pozwól że zostanę i będę podglądać Monikazhr Zostan zapraszam .... milo mi bedzie Ciebie goscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.06.2013 03:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 W kazdym razie zycze Ci i f.5 zeby wasze mieszkania sprzedaly sie jak najszybciej i to w bardzo dobrej cenie Dzieki Kaka Twoje zyczenia sie spelnia jestem o tym przekonana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.06.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Edytko, masz wielkiego całuska od mojego Robaczka:hug: I Mama Twoja też http://i980.photobucket.com/albums/ae286/yuka5/2%20Czerwiec%202013/Bartu15B03_zps903d6169.jpg DZIĘKUJEMY:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.06.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Ale fajny bobasek az mi sie zachcialo kolejnego tez teraz Witaj przepiekna Pani z pieknymi schodami... Wstapilam co by tu slad po sobie tez zostawic bo zerkam i zagladam, nachodze codziennie co by to poobserwowac dalsze postepy ogrodzeniowe... no wlasnie..co tam nowego? Panowie dalej pracuja czy pogoda im na to nie pozwala? Przytulam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.06.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Edytko, masz wielkiego całuska od mojego Robaczka:hug: I Mama Twoja też http://i980.photobucket.com/albums/ae286/yuka5/2%20Czerwiec%202013/Bartu15B03_zps903d6169.jpg DZIĘKUJEMY:hug: Yuczka skopiowalam wiadomosc COBYS MI jej nie usunela kiedys ( przez przypadek ) Cudny ten Twoj ROBACZEK Buziaczki i wiecej fotek poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.06.2013 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Ale fajny bobasek az mi sie zachcialo kolejnego tez teraz Witaj przepiekna Pani z pieknymi schodami... Wstapilam co by tu slad po sobie tez zostawic bo zerkam i zagladam, nachodze codziennie co by to poobserwowac dalsze postepy ogrodzeniowe... no wlasnie..co tam nowego? Panowie dalej pracuja czy pogoda im na to nie pozwala? Przytulam:hug: Mmeliska pracuja Panowie a jak ..... u mnie juz takie mury jak w zamczysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.06.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Mmeliska pracuja Panowie a jak ..... u mnie juz takie mury jak w zamczysku Nie dziwie się...w końcu jesteś tą Very Important Princess Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zosia M 29.06.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Dziękuje za ucalowania od ROBACZKA .Sliczny maluszek mogę być jego przyszywana babcią .No bo jak na razie nie mam własnych wnuczat, wszystko przede mną mam nadzieje,:wiggle. Zycze Maluszkowi i Rodzicom dużo zdrowia, przespanych nocy i samych radości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zosia M 29.06.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 :lol2::bye::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.07.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Yuczka skopiowalam wiadomosc COBYS MI jej nie usunela kiedys ( przez przypadek ) Cudny ten Twoj ROBACZEK Buziaczki i wiecej fotek poprosze :hug:Postaram się o więcej fotek:yes: Dziękuje za ucalowania od ROBACZKA .Sliczny maluszek mogę być jego przyszywana babcią .No bo jak na razie nie mam własnych wnuczat, wszystko przede mną mam nadzieje,:wiggle. Zycze Maluszkowi i Rodzicom dużo zdrowia, przespanych nocy i samych radości. Jasne:hug: Każdy maluszek chciałby pewnie mieć taką babcię Dziękujemy za życzenia. Na razie poza tymi przespanymi nocami wszystko się sprawdza, ale niestety Bartuś to wyjątkowo nocny marek Najintensywniejszy okres czuwania ma między 21 a 1 w nocy:rolleyes: Po kąpieli myśli, ze to czas na imprezę, a nie na spanie... Rano natomiast potrafi spać do 9-10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.07.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Czesc Edytko, Jak tam ogrodzenie, koncza juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.07.2013 01:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Nie dziwie się...w końcu jesteś tą Very Important Princess :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.07.2013 01:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 :hug:Postaram się o więcej fotek:yes: Jasne:hug: Każdy maluszek chciałby pewnie mieć taką babcię Dziękujemy za życzenia. Na razie poza tymi przespanymi nocami wszystko się sprawdza, ale niestety Bartuś to wyjątkowo nocny marek Najintensywniejszy okres czuwania ma między 21 a 1 w nocy:rolleyes: Po kąpieli myśli, ze to czas na imprezę, a nie na spanie... Rano natomiast potrafi spać do 9-10 Yuczka foteczki oczywiscie mile widziane .......... a jak nie bedziesz mogla spac ..... to zapraszam do klikania ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.07.2013 01:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Czesc Edytko, Jak tam ogrodzenie, koncza juz? Emilko Do tej pory zostalo polozonych ok. 5 tys. klinkierow ( to tylko przod ogrodzenia ) przesla ( te frontowe ) w tym tygodniu jada do ocynku ... ogrodzenie pewnie skonczy sie robic ..... UWAGA !!!!!!!!!!!! w sierpniu ..... i to nie dlatego , ze mam leniwa ekipe bo chlopaki zapierniczaja jak male samochodziki , ale dlatego , ze ............ tyle pracy im wymyslilam ...... zaraz wkleje foty ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.07.2013 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Edytka ja tak na szybciaka z lotniska.. zdjecia widzialam i dobrze wiesz jaka mam reakcje..jak zawsze wszystko wyglada rewelacyjnie pozdrawiam i gratuluje wspanialej realizacji. Pozdrawiam goraco i sciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.07.2013 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 szczene zbieram z podlogi, jest coraz piekniej, pelen profesjonalizm:o i nie chodzi mi o ogrodzenie, ale calosc. Szklane barierki dodaly uroku, klasy i delikatnosci. Przy betonowej scianie ( uwielbiam ja, taka niesymetryczna) schodach i podlodze poprostu bajka:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 03.07.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 czesc ile płacisz za murowanie 1 cegłyjestem ciekaw jakie sa u Was stawkimasz dosc sporo tego....... a widac ze panowie są czysci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.07.2013 02:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Edytka ja tak na szybciaka z lotniska.. zdjecia widzialam i dobrze wiesz jaka mam reakcje..jak zawsze wszystko wyglada rewelacyjnie pozdrawiam i gratuluje wspanialej realizacji. Pozdrawiam goraco i sciskam Mmeliska dzieki Czekam na Twoja relacje z wizyty w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.07.2013 02:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 szczene zbieram z podlogi, jest coraz piekniej, pelen profesjonalizm:o i nie chodzi mi o ogrodzenie, ale calosc. Szklane barierki dodaly uroku, klasy i delikatnosci. Przy betonowej scianie ( uwielbiam ja, taka niesymetryczna) schodach i podlodze poprostu bajka:rolleyes: Emilka Z zalozenia schody sa , a tak jakby ich nie bylo .... barierki ......mialy byc tylko akcentem ( nie rzucajacym sie w oczy ) ... delikatnie , spokojnie bez zbednych ozdobnikow . Oswietlenie w hollu chce dobrac do rotul ( srebrne mocowania szyb ) , mysle ze mi sie uda ... . Dzisiaj Panowie skonczyli front ogrodzenia i polozyli impregnat ..... jeszcze pozostaly detale do dopracowania ( np. boczne klinkiery na zakonczeniach slupkow ) trzeba je " wygladzic " ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.07.2013 02:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 czesc ile płacisz za murowanie 1 cegły jestem ciekaw jakie sa u Was stawki masz dosc sporo tego....... a widac ze panowie są czysci. f.5 u mnie murowanie z impregnacja 2 zl. /szt. na cofnietej fudze , zwykle za cofnieta fuge 2,40 /szt. to normalna stawka przy duzej ilosci klinkieru ... np. 2 lata temu placilam 2,60 /szt. ( kominy ) ale murowala inna ekipa . Naprawde ladnie pracuja .... sa bardzo staranni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts