Ola.U 04.07.2013 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Schody z barierkami przepiękne A wiesz ,co zawsze myślę jak oglądam nowe fotki ??? Podziwiam ,ze jesteś w stanie "wysiedzieć" za oceanem ,bo ja -narwaniec ,już bym dawno w samolocie siedziała :lol2: Ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 04.07.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 f.5 u mnie murowanie z impregnacja 2 zl. /szt. na cofnietej fudze , zwykle za cofnieta fuge 2,40 /szt. to normalna stawka przy duzej ilosci klinkieru ... np. 2 lata temu placilam 2,60 /szt. ( kominy ) ale murowala inna ekipa . Naprawde ladnie pracuja .... sa bardzo staranni Ja ciągle powtarzam ze u nas na slasku to jakies czary sie dzieją. normalna cena to 3 zł i to u paproków jakis syfiarzy. U Ciebie widac ze ekipa szybka i dokładna , nie to ze budują sobie namiot bo to akurat normalne ale ładnie zaspoinowane i wyczyszczone. miałem facia ktory był emerytem czy rencistą i robił mi po 1,5 ale i tak potrzebował pomocnika do ciecia wiec wyszło 2,50 dzieki Edi narazisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasmine84 04.07.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Witam Piękny dom ,fascynujący Mogłaby mi Pani podać namiar na firmę ,która wykonała schody i ewentualnie ich koszt (może być na pw).Byłabym bardzo wdzięczna .Jeśli takie pytanie już padło ,to przepraszam ,ale nie jestem w stanie go odszukać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.07.2013 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Ja ciągle powtarzam ze u nas na slasku to jakies czary sie dzieją. normalna cena to 3 zł i to u paproków jakis syfiarzy. U Ciebie widac ze ekipa szybka i dokładna , nie to ze budują sobie namiot bo to akurat normalne ale ładnie zaspoinowane i wyczyszczone. miałem facia ktory był emerytem czy rencistą i robił mi po 1,5 ale i tak potrzebował pomocnika do ciecia wiec wyszło 2,50 dzieki Edi narazisko U nas tez roznie z tymi cenami bywa .... trzeba po prostu szukac ... ja czesto zarywalam noce zeby znalezc , sprawdzic fachowca czy towar .... nie zawsze trafialam w 10 .... ale przewaznie byly to bardzo dobre ekipy i wykonawcy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.07.2013 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Schody z barierkami przepiękne A wiesz ,co zawsze myślę jak oglądam nowe fotki ??? Podziwiam ,ze jesteś w stanie "wysiedzieć" za oceanem ,bo ja -narwaniec ,już bym dawno w samolocie siedziała :lol2: Ściskam Olu dzieki Ja cierpliwa jestem ........... BARDZO !!!!!!!!!! ......... wole wszystko wykonczyc na 1000 % i wtedy wracac bez obaw , ze kasy mi braknie na rozne fanaberie ..... nie wiem jak bedzie z kuchnia i zabudowa kazdej garderoby byc moze juz na miejscu ( jak wroce ) to zrobie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 05.07.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 U nas tez roznie z tymi cenami bywa .... trzeba po prostu szukac ... ja czesto zarywalam noce zeby znalezc , sprawdzic fachowca czy towar .... nie zawsze trafialam w 10 .... ale przewaznie byly to bardzo dobre ekipy i wykonawcy . ale Edyta znalezc co ? firmę ? fachowca ? najlepsi sa z polecenia a to zazwyczaj najtansi i niestety paproki. Ci najdrozsi to firmy ktore licza 4 zł w zwyż i oczywiscie daja fakturki i tak dalej ale tacy ludzie mają duzo roboty ze zlecien miasta i domki ich nieobchodzą. masz juz podjazd ? z czego bedziesz robic jesli mozna wiedziec masz juz jakies ceny ? i tu widze ze minimum 50 zł za ułozenie kostki za granit minimum to 80 zł bez podbudowy tylko robocizna układanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.07.2013 01:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 ale Edyta znalezc co ? firmę ? fachowca ? najlepsi sa z polecenia a to zazwyczaj najtansi i niestety paproki. Ci najdrozsi to firmy ktore licza 4 zł w zwyż i oczywiscie daja fakturki i tak dalej ale tacy ludzie mają duzo roboty ze zlecien miasta i domki ich nieobchodzą. masz juz podjazd ? z czego bedziesz robic jesli mozna wiedziec masz juz jakies ceny ? i tu widze ze minimum 50 zł za ułozenie kostki za granit minimum to 80 zł bez podbudowy tylko robocizna układanie. Wiekszosc wykonawcow znalazlam " na necie " wlasnie nie z polecenia .... wystarczy , ze porozmawiam z kims zobacze probke jego pracy i jeszcze jedno ... moj Brat to dobry wykrywacz na fachowcow .... jak detektor klamstw .... podsylam Jemu na budowe np. dwoch wykonawcow ktorzy przeszli moj telefoniczno - mailowy test .... ,a Braciak pozniej streszcza mi przebieg rozmowy ... tym sposobem sprawdzam jak fachowiec ogarniety jest w terenie .... wtedy zawsze trafiamy w 10 !!!! dwie najlepsze dziesiatki do tej pory to pan od elewacji i pan od ogrodzenia .... Do dachu mialam Pana z polecenia rowniez suuuuuuuper ekipa , zobaczymy jak sprawdzi sie fachowiec od kostki .... jesli chodzi o kostke to cena 85 zl/m2 zawiera : wykorytowanie na ok. 0,50 cm , profilowanie i zagęszczanie podłoża z kruszyw naturalnych warstwa dolna: pospółka , grubość warstwy po zagęszczeniu ok. 35 cm warstwa górna stabilizacja betonowa (beton półsuchy B – 10 ) ok. 5-7 cm , grys 2 / 8 ok. 3 – 5 cm ułożenie kostki , zapiaszczenie i zagęszczenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.07.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Edytko, ślicznie wyglądają schody z tymi barierkami -szybami :yes::yes: A ja się jeszcze raz utwierdziłam, o takim oto wyborze. Czy mogłabyś napisać o wymiarach tych płyt szklanych, i oczywiście okwestiach finansowych z nimi związanych - proszę na privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 07.07.2013 01:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Edytko, ślicznie wyglądają schody z tymi barierkami -szybami :yes::yes: A ja się jeszcze raz utwierdziłam, o takim oto wyborze. Czy mogłabyś napisać o wymiarach tych płyt szklanych, i oczywiście okwestiach finansowych z nimi związanych - proszę na privka Dziekuje .... wyslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 10.07.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 jeeejjjjjjuuuu, to zaczyna wyglądać jak z bardzo luksusowego katalogu -ślicznieeeee! Super wzorek-niewzorek na płytkach zewnętrznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.07.2013 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 jeeejjjjjjuuuu, to zaczyna wyglądać jak z bardzo luksusowego katalogu -ślicznieeeee! Super wzorek-niewzorek na płytkach zewnętrznych. Hejka Dorotko Tak sobie wymyslilam na schodach tez podobnie wyszlo , na tarasie jest wiecej miejsca wiec bardziej bedzie widac " wzorki " .... Arek ma wolna reke ... jak ulozy jest ok !!!! to troche jak zabawa ... i najwazniejsze wzor bedzie niepowtarzalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.07.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Edytko, bardzo dziękuję za przekazane informacje. Dopiero zorientowałam się, że nie wysłałam privka, który napisałam. Tak zatem będzie szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula13 14.07.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Witam.Przypadkowo trafiłam na Twoje fotki ,jestem zachwycona twoim domkiem a przede wszystkim betonem na ścianie.Czy mogę prosić namiary na fachowca który wykonał,z góry dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.07.2013 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Edytko, bardzo dziękuję za przekazane informacje. Dopiero zorientowałam się, że nie wysłałam privka, który napisałam. Tak zatem będzie szybciej Prosze bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.07.2013 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Witam.Przypadkowo trafiłam na Twoje fotki ,jestem zachwycona twoim domkiem a przede wszystkim betonem na ścianie.Czy mogę prosić namiary na fachowca który wykonał,z góry dziekuje i pozdrawiam Paula13 Zapraszam czescie nie tylko " przez przypadek " ..... Betony wykonywal u mnie Pan Rafal Ludian http://www.ludiangallery.eu/main.php z Warszawy firma " LUDIAN GALLERY " ... wspolpraca rewelacyjna ... na scianie przy schodach wymyslilam sobie troche inny wzor ( nazywam to moje wariacje betonowe ) i bez problemu zostaly wykonane tak jak chcialam ... jednym slowem polecam wspolprace z Panem Rafalem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 21.07.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Hej Edytko, co nowego słychać , jak ogrodzenie idzie ku końcowi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.07.2013 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Hej Edytko, co nowego słychać , jak ogrodzenie idzie ku końcowi ? Emilko licze na to , ze do konca sierpnia bedzie gotowe ... pracy ogrom ...... do tej pory czesc przesel na front zostala zamontowana i brama ( jeszcze kilka detali nalezy dopracowac ) furtki maja byc jutro ... klamki zamowilam ..... moze jak znajde chwile to wkleje fotki wieczorem lub jutro Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 21.07.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Mam nadzieje ze już dzisiaj znajdziesz czas na pokazanie nowych fotek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.07.2013 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Fotki wklejone ... jak widzisz jeszcze sporo pracy przed chlopakami ..... licze na to , ze ukladanie klinkieru zakonczy sie do polowy sierpnia bo wtedy zaplanowane mam wejscie ekipy od kostki .... jak juz kostka bedzie polozona to bloto nie bedzie ochlapywalo slupkow klinkierowych :lol2:i wreszcie beda czyste ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 21.07.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Ogrodzenie robi naprawdę wrażenie! I jak zwykle chylę czółko przed Podręcznikiem Już sobie zakonotowałam jak roleczki wyglądać powinny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts