Edyta M 21.07.2013 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Dorotko jakos tak sie zlozylo ( odkrylam to calkien niedawno ) , ze ogrodzenie - jego wyglad idealnie pasuje do nazwy ulicy . Jeszcze wiele detali do dopracowania .... ale Braciak trzyma reke na pulsie , a ja na klawiaturze komorki i kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 22.07.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 (edytowane) "Bobiczku , niereformowalny z Ciebie ptok .... nie nauczysz sie zeby wpisy w Komentarzach umieszczac .... " moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina klinkier - superfullwypas! strrrrasznie mi sie podoba ! ale bociek przebija wszystko takiego boćka - nie ma nikt kafle na tarasie, ogrodzenie - odgapią i zrobią sobie podobne ale boćka - nie będzie miał nikt! ps: Jak się zwabia takie boćki do siebie? masz jakiś patent? chętnie skorzystam.... Edytowane 22 Lipca 2013 przez bobiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.07.2013 01:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 (edytowane) Bobiczku patentu na bocki nie nie mam .... zwierzaki , ptaki i plazopodobne lubia okolice w ktorej wybudowalam dom ot cala tajemnica ..... Moja Mama ma swoja teorie na ten temat .... w 2009 roku zdechl moj pies ( sunia Jessica miala 18 lat ) postanowilismy ja pochowac na dzialce , zeby juz na zawsze pilnowala mnie i mojego przyszlego domku ..... od tego czasu zaczely sie pojawiac roznej masci zwierzatka .... Mama uwaza, ze to Jessi " przyciaga " cala te menazerie do mojego domu ..... calkiem niedawno ptaszki uwily sobie gniazdo na dachu domu ... poprosilam mojego nieocenionego forumowego Dekarza Pana Franka Wrone ( swoja droga niezly z Niego Ptaszek ) o pomoc w usunieciu gniazda .... ptaszki wyfrunely juz z niego wiec mozna bylo bez szkody dla potomstwa ocalic kolor mojej dachowki . Edytowane 26 Lipca 2013 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 25.07.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Dziękuję, bardzo dziękuję Właścicielce Rozświetlonego Domku i Jej Przemiłemu Bratu. Za co, to już wiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 25.07.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Cześć, trafiłam do Ciebie z wątku schodowego i bardzo mi się podoba Dodatkowo, bardzo podoba mi się ogrodzenie, planujemy bardzo podobne. Czy mogę dostać (może być na priv) namiary na firmę i orientacyjny koszt jednego przęsła bramy? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.07.2013 00:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Dziękuję, bardzo dziękuję Właścicielce Rozświetlonego Domku i Jej Przemiłemu Bratu. Za co, to już wiecie Dorotko to my dziekujemy za wizytacje Stylka .... milo mi bardzo , ze znalazlas czas i przyjechalas w odwiedziny , zapraszam ponownie jak juz trawa bedzie na zielono pomalowana . Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 26.07.2013 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Edytko-ja do ciebie z zapytaniem bo ty za wielka woda:D-czy ty znasz http://www.overstock.com ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.07.2013 00:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Cześć, trafiłam do Ciebie z wątku schodowego i bardzo mi się podoba Dodatkowo, bardzo podoba mi się ogrodzenie, planujemy bardzo podobne. Czy mogę dostać (może być na priv) namiary na firmę i orientacyjny koszt jednego przęsła bramy? Z góry dziękuję Lucka6 witaj Namiar na firme podam jak u mnie skoncza ;) ...... Panowie maja duzo innych zlecen i niestety dlatego temat ogrodzenia ciagnie sie juz od maja .... liczylam na to , ze murowanie z cegly klinkierowej zakonczy sie szybciej ... wyglada na to , ze pooooooootrwa jeszcze kilka tygodni Sredni koszt jednego przesla ocynkowanego i malowanego proszkowo to ok. tysiac zlotych , bramy kompletnej bez automatu ok. szesc tysiecy , furtek kompletnych ok. tysiac czterysta za szt. ... w trakcie prac zdecydowalam sie zamowic do bramek klamki VDS takie same jak mam w domu .... wymyslilam sobie jeszcze dodatkowa furtke i daszek nad smietnikiem .... wiec przy koncowym rozliczeniu ceny " ulegna zmianie " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.07.2013 01:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Edytko-ja do ciebie z zapytaniem bo ty za wielka woda:D-czy ty znasz www.overstock.com ? GUMISIA nie znam , ale jak cos potrzeba to sie zapoznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 26.07.2013 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 GUMISIA nie znam , ale jak cos potrzeba to sie zapoznam to ja będę OGROMNIE WDZIECZNA bo chce cos większego zamowic:D:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.07.2013 01:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 to ja będę OGROMNIE WDZIECZNA bo chce cos większego zamowic:D:hug: GUMISIA wrzucam na Twojego priv. mojego maila napisz wiecej konkretow czego mam sie dowiedziec .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.07.2013 01:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Lucka6 przyszlo mi teraz do glowy , ze przyzwoita wycene dostalam z firmy RADZISZEWSKI ( firma z Warszawy ) http://www.ogrodzeniaradziszewski.pl/ niestety nie montowali przesel , a ja potrzebowalam kompleksowego wykonawce .... chcieli kogos polecic do montazu , ale wiesz jak to jest .... dlatego zdecydowalam sie na " lokalnych " . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 27.07.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Edyta, bardzo dziękuję za info!! Trochę mnie podłamałaś, bo wcale nie tanie to ogrodzenie My co prawda potrzebujemy tylko bramę (otwieraną, nie przesuwną) z mechanizmem i 3 furtki (z czego 2 do śmietnika), ale to i tak może trochę wyjść... Na reszcie szczęśliwie będzie siatka, a murek i słupki już zrobione... pozdrawiam serdecznie i będę wdzięczna za info o ekipie jak już skończą u Ciebie, sprawdzę też tego radziszewskiego, bo też słyszałam że kilka osób na forum tam kupowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.07.2013 03:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Lucka6 u mnie wszystkie przesla w ocynku i malowane proszkowo a to najdrozszy wariant ( za to podobno najlepszy ) zawsze mozesz zrezygnowac z malowania proszkowego , ale ocynk bezwzglednie musi zostac !!!!! ... ja z tych co lubia zaiwestowac raz ,a porzadnie .... nie cierpie przerobek dlatego zawsze stawiam na material bardzo dobrej jakosci dotyczy to wszystkich dziedzin mojego zycia nie tylko budowlanki . Bylam z " wizytacja " u Ciebie i tez widze , ze stawiasz na jakosc ...... kostka semmelrock - dobry wybor u mnie bedzie tez z tej firmy .... szukalam czegos co nie jest oklepane i wygada bardziej jak plytka niz kostka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.07.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Łoooo matkozcórką!!! Ależ masz piękne ogrodzeniowe panele, furtki, klameczki, pochwyty i płytki na tarasie!!!:jawdrop::jawdrop:No szał ciał normalnie!!! Ogromnie mi się podoba! I zazdraszczam Ci ocynku z pomalowaniem proszkowym, bo akurat to u mnie jest spaprane dokumentnie:(. Buziaki zostawiam:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.07.2013 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Rasiu dziekuje za mile slowa U Ciebie jest przepieknie i nie wiem czy ocynk i proszkowe pasowalyby do calosci ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.07.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Edytko ci ja mam pisać ... Pięknie jest, ogrodzenie solidne. Myślałam ze kolor przesel będzie ciemniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.07.2013 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Emilko dziekuje najwazniejsze , ze ogrodzenie bedzie FOREWER jedynie od czasu do czasu impregnacja klinkieru i to wszystko .... kolor przesel ma kontrastowac z ogrodzeniem ( w przeciwnym wypadku obawialam sie , ze " zleja sie " w jedna mase ) i jest identyczny z kolorem rynien i obrobki blacharskiej ..... znow mi sie udalo dopasowac . Zaczekaj na kostke ..... calosc powinna sie zgrac ..... " powinna " ... bo nie wiem dokladnie jak wyglada kolor kostki ( ma byc jasnoszary ) Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.07.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Mówisz, że u mnie industrialnie musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.07.2013 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Rasiu industrializm = minimalizm tak okreslilabym swoje budowanie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts