Mmelisa 30.07.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Edytka ja na szybciaka zerknelam do Twojego dziennika i oniemialam w koncu efekty finalne ogrodzenia ktore cieeeeesza oczy Sciskam goraco i wielkie wooow robie z delikatnym ahh kiedy to tak u mnie bedzie :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.07.2013 01:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Mmeliska dziekuje , ale do finalu to jeszcze brakuuuuuuuuuuje ...... ( kilkuset ulozonych cegiel klinkierowych i kilkudziesieciu przesel ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.08.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Hej Edyś. Na początku października wybieram się w Twoje aktualne strony;). Może jakaś kawka albo mojito na Manhattanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.08.2013 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Rasiu chetnie spotkalabym sie z Toba na Times Square , ale to nie " moje strony " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 14.08.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Hello, co słychać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 18.08.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Hallo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.08.2013 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Hello, co słychać ? Hallo???? Emilko jestem jestem ...... Co slychac ...... niech pomysle ..... ukladanie klinkieru zakonczone ( w poniedzialek jeszcze mycie i impregnacja ) .... przesla wrocily z ocynku , pojechaly do malarni .... maja byc gotowe i zamontowane w najblizszym tygodniu .... Pan od kostki pojawi sie ( czwartek - piatek .... najpozniej w poniedzialek 26 sierpnia ) i rozpocznie prace ktora zakladam bedzie trwala od 3 - 4 tygodni . Pod koniec wrzesnia bede chciala kupic kore kamienna ( jakies 10 - 12 ton ) to kolejny projekt do wykonania przy ogrodzeniu . Sprzatamy dzialke ( Mamuska + Braciak a ja dyryguje na odleglosc ) Braciak juz zakonczyl ukladanie plytek na tarasie , jeszcze tylko wymyc plytki , polozyc fuge i gotowe . Fotki postaram sie wkleic wieczorkiem , a teraz zmykam zrobic sobie kawke i ogladnac jakis fajny film Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.08.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 o rety, to tez sie dzieje. Szkoda ze u mnie pozna godzina i z ranca pora wstac (poczatek roku szkolnego od jutra) bo bym sobie z checia jeszcze posiedziala, ale pora isc spac buuu zaczyna sie...jak ja tego nie lubie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.08.2013 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Mmelisko ja nie cierpie poniedzialkow .... postanowilam sobie , ze jak wroce do Poski to w poniedzialki nie bede pracowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.08.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 ..a nadrabiala w soboty ten dzien ja tez ich nie znosze i zawsze wychodze z takiego zalozenia - jaki poniedzialek, taki caly tydzien. Wiec moze i ten pomysl z nie pracowaniem w ten dzien bedzie trafiony edit: mykam spac, bo mi juz moja mala panna wstala, biedna zarazila sie wirusem od kumpeli mojej i teraz mam utrapienie dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.08.2013 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Dobrej nocki :bye:i ............... milego poniedzialku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 19.08.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Edytka, taka pomoc to jest super pomoc, na pewno jestes dumna ze swojej rodziny, ja bym byla:yes: ja niestety na taka pomoc w rodzinie nie moge liczyc.... jedynie moja mama co przypilnuje dziewczynki (doceniam to ogromnie) i dzieki temu zawsze moge jechac i podlubac w domku. Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 20.08.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 wiec chcialbym napisac witajac sie, ze dziennik jest super. Na reszcie ktos rozumie ze jedno zdjecie to jak 100 slow. I te zdjecie jeszcze potrafi zaladowac po prostu, jak o czyms w dzienniku chcialbym pogadac to chcialbym to najpierw zobaczyc Same opisy nie oddaja sedna spraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.08.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 autorus, to tak jak u mnie mniej pisania, wiecej zdjec (moge poczuc sie tez pochwalona? ) Witaj Edytko, wpadlam z filizanka kawy do Ciebie, pewnie jeszcze obracasz sie z boku na bok, nie szkodzi, poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.08.2013 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) Edytka, taka pomoc to jest super pomoc, na pewno jestes dumna ze swojej rodziny, ja bym byla:yes: ja niestety na taka pomoc w rodzinie nie moge liczyc.... jedynie moja mama co przypilnuje dziewczynki (doceniam to ogromnie) i dzieki temu zawsze moge jechac i podlubac w domku. Dzien dobry autorus, to tak jak u mnie mniej pisania, wiecej zdjec (moge poczuc sie tez pochwalona? ) Witaj Edytko, wpadlam z filizanka kawy do Ciebie, pewnie jeszcze obracasz sie z boku na bok, nie szkodzi, poczekam Mmelisko wlasnie w poniedzialek Rodzinka porzadkowala dalej dzialke booooooo maja zjawic sie Panowie od kostki za kilka dni i chcialam pozbyc sie resztek z dzialki ( typy kawalki plytek , betonu , male kawaleczki scinek z klinkieru ) . W sobote kolega zabral sobie do spalenia spora " kupe " drewna oraz palet ( na dwa transporty ) ..... Jak zobaczylam u Ciebie taka wyrownana dzialke to tez mi sie taka zamarzyla ...... Dzisiaj juz na nogach jestem po przed 6 rano wychodze ..... wlasnie robie sobie kawke na droge , zrobie i Tobie powiedz tylko jaka lubisz ..... Edytowane 20 Sierpnia 2013 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.08.2013 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 wiec chcialbym napisac witajac sie, ze dziennik jest super. Na reszcie ktos rozumie ze jedno zdjecie to jak 100 slow. I te zdjecie jeszcze potrafi zaladowac po prostu, jak o czyms w dzienniku chcialbym pogadac to chcialbym to najpierw zobaczyc Same opisy nie oddaja sedna spraw. Autorus witaj u mnie Takie bylo zalozenie ( jak juz wczesniej wspomnialam na schodowym ) .... chodzilo mi o pokazanie poprzez zdjecia prac od A-Z , a nie tylko efektow koncowych .... licze na to ze ktos skorzysta z moich doswiadczen budowlanych . Lubie jak wszystko zrobione jest porzadnie i " z glowa " ..... jak sie okazuje bledow nie da sie uniknac ( zwlaszcza kiedy buduje sie na odleglosc i trzeba liczyc na Pelnomocnikow ktorzy nawiasem mowiac licza na CIEBIE ) Od kiedy Braciak wdrozyl sie w temat budowy , a pelnomocnikowi podziekowalam ... przynajmniej spie spokojnie bo wiem , ze wszystko jest dopilnowane jak nalezy . Uwazam , ze aby podjec rozmowe z wykonawca musisz sam miec pojecie na temat o ktorym chcesz rozmawiac .... zupelnie inaczej traktuje Ciebie fachowiec kiedy widzi , ze orientujesz sie w temacie ..... Autorus Twoj dom robi niesamowite wrazenie ( gratuluje odwagi ) ..... ja lubie raczej formy kanciaste co nie zmienia faktu . ze podoba mi sie Twoja budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 22.08.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 O Boziuuu Twoje ogrodzenie mnie urzekło A pomysłowość mamy na skład drzewa i wiązanie go, godny podpatrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.08.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Uwazam , ze aby podjec rozmowe z wykonawca musisz sam miec pojecie na temat o ktorym chcesz rozmawiac .... zupelnie inaczej traktuje Ciebie fachowiec kiedy widzi , ze orientujesz sie w temacie ..... Święte słowa! Zresztą każde przedyskutowanie problemu daje dobre efekty, tylko trzeba być 'stroną' do dyskusji. Piękny kawał roboty zrobiony. A przestrzeń niemała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.08.2013 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 O Boziuuu Twoje ogrodzenie mnie urzekło A pomysłowość mamy na skład drzewa i wiązanie go, godny podpatrzenia Monikazhr witaj u mnie Moge dac namiar na chlopakow od ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.08.2013 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Święte słowa! Zresztą każde przedyskutowanie problemu daje dobre efekty, tylko trzeba być 'stroną' do dyskusji. Piękny kawał roboty zrobiony. A przestrzeń niemała. Dorotko dlatego u mnie sami najlepsi koncza prace ..... tych nieuczciwych i niesolidnych nie toleruje ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts