Ola.U 27.08.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Helloł Poglądam cały czas .Ogrodzenie już pięknie sie prezentuje ,czekam na kostkę :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 27.08.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Witam się oficjalnie, choć nieoficjalnie zaglądam do Ciebie od pewnego czasu. Budujesz piękny domek, uwielbiam projekty Domów z Wizją. Będę Ci kibicować, na pewno wyjdzie wspaniale:-)Pozdrawiam,Ch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.08.2013 03:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Helloł Poglądam cały czas .Ogrodzenie już pięknie sie prezentuje ,czekam na kostkę :bye: Olu hejka Wlasnie dzisiaj ( wtorek 27 sierpnia ) Panowie zalozyli przesla .... , jeszcze tylko kilka detali i mozna powiedziec praca ukonczona . Na kostke dlugo nie musisz czekac juz w srode ( 28 .08.) ekipa wchodzi na dzialke ...... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.08.2013 03:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Witam się oficjalnie, choć nieoficjalnie zaglądam do Ciebie od pewnego czasu. Budujesz piękny domek, uwielbiam projekty Domów z Wizją. Będę Ci kibicować, na pewno wyjdzie wspaniale:-) Pozdrawiam, Ch Chloe witam i zapraszam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 28.08.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Witam. .Jak zwykle u ciebie wszystko dopięte na ostatni guzik. Ogrodzenie piękne, a kolor cudny. Poszukałam sobie kory kamiennej w mojej okolicy i znalazłam w Bruk Bet w Nowym Targu. To bliziutko. Cen jednak nie mają na stronce. Jeśli to nie tajemnica to proszę prześlij mi ile to cudeńko kosztuje za tonę.Ja cię ciągle podglądam i podziwiam. Szczególnie twoje umiejętności w zarządzaniu na odległość. My to samo przerabiamy.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.08.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Edytko, jest pięknie:hug: A jak dojdzie kosteczka to już w ogóle cód miód i orzeszki:yes: Buziaki zostawiam:hug: i pędzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.08.2013 00:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Witam. .Jak zwykle u ciebie wszystko dopięte na ostatni guzik. Ogrodzenie piękne, a kolor cudny. Poszukałam sobie kory kamiennej w mojej okolicy i znalazłam w Bruk Bet w Nowym Targu. To bliziutko. Cen jednak nie mają na stronce. Jeśli to nie tajemnica to proszę prześlij mi ile to cudeńko kosztuje za tonę. Ja cię ciągle podglądam i podziwiam. Szczególnie twoje umiejętności w zarządzaniu na odległość. My to samo przerabiamy. Pozdrawiam! Ziuta Namiar na kore wyslalam na priv. ..... Dziekuje za pochwaly , ale nie naleza sie one tylko mnie ... zarzadzanie to tylko niewielki % .... Brat dzieki temu , ze jest na miejscu kontroluje przebieg prac , sam tez pracuje u mnie ... nie wspomne o wspolnym dopracowywaniu projektow , omawianiu zakupow itp ..... od kiedy Arek zajal sie " pilnowaniem " budowy moj sen jest znacznie spokojniejszy .... moge przynajmniej wyspana chodzic do pracy i zarabiac $ na dalsze budowanie ........ Mam jeszcze inne pomocne DUSZKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.08.2013 00:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Edytko, jest pięknie:hug: A jak dojdzie kosteczka to już w ogóle cód miód i orzeszki:yes: Buziaki zostawiam:hug: i pędzę Yuczka Ty jak juz cos powiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 29.08.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Dziękuję Edyta. Wpisałam w mój dziennik ogrodowy. Mówią, że z rodziną to lepiej tylko na zdjęciu. U ciebie na szczęście się to nie sprawdza. Pozdrowienia dla całej Chomiczówkowej rodzinki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 31.08.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Wiazki przerwane ..... http://img853.imageshack.us/img853/3559/s3d2.jpg Uploaded with ImageShack.us I tak jestem pelna podziwu dla ekipy , Pana od kopary i Pana wywrotkowego .... swietnie poradzili sobie majac tak niewiele miejsca do manewrow http://img22.imageshack.us/img22/9801/77ki.jpg Uploaded with ImageShack.us To Ty Edyta jeszcze mało miejsca nie widziałas https://picasaweb.google.com/110475871252616728788/20082013Podjazd# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.09.2013 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Dziękuję Edyta. Wpisałam w mój dziennik ogrodowy. Mówią, że z rodziną to lepiej tylko na zdjęciu. U ciebie na szczęście się to nie sprawdza. Pozdrowienia dla całej Chomiczówkowej rodzinki !!! Ziuta dziekuje za pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.09.2013 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 F.5 Ty nie widziales wszystkich moich fotek .... U mnie Pan Wywrotka i Pan Kopara musieli manewrowac i jezdzic po calej dzialce uwazac zeby mi przy okazji elewacji nie uszkodzic , czy schodow nie poprzestawiac .... z calym szacunkiem . u Ciebie na fotkach jeden stal na drodze i czekal , a drugi tylko w przod , wsteczny i zgarnal .... F.5 no to powiedz mi gdzie sie tam Twoim do moich rownac .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.09.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Edytka to twoj brat odebral narodziny jajkowe ale ekstra! bedzie/jest ojcem chrzestnym czy ja dobrze widze, ze w wiaderku te jajka byly zlozone? bo szklanka sluzy do powiekszenia tych jaj do zrobienia im zdjecia tak? Masz wierna przyjaciolke, wybrala ciebie/stylka i teren wokol niego i jest jej tu dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.09.2013 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Mmelisko Brat rozrzucal ziemie wokol domku gospodarczego i zobaczyl biale kulki ( gniazdo w ziemi ) .... jak sie okazalo to byly jajeczka zabral je do garazu i wlozyl do wiaderka i tak przez tydzien polezalo sobie 9 jajeczek z ktorych najpierw jedna jaszczureczka sie wylegla pozniej 4 i pozniej kolejne 4 szt ...... ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.09.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 jakie to urocze chcialam napisac romantyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.09.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Edysia piekne to ogrodzenie :yes:Czemu ja glupia myslalam ze tylko od frontu bedziesz miec przesła a reszta siatka Z niecierpliowscia czekam na Twoj podjazd bo chyba tez zdecyduje sie na te kostke Wiesz nieladnie tak pisac o czyis psiaciółkach ale ja raczej bym jej nie polubila:no: -panicznie boje sie wszelkich płazów i gadów -nawet przed mała żabka potrafie skakac na 3 metry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 04.09.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Ale postępy! Historia z jaszczurkami mnie rozczuliła. I przypomniało mi się, że martwiłam się o ptaszki, które wysiadywały jajka w gnieździe założonym w moim garażu. Podczas podkopów pod wodę fachmani robili straszny hałas i ptasi rodzice byli wyjątkowo zdenerwowani. Latały tam i z powrotem usiłując odciągnąć uwagę od gniazda. Z ulgą pozamykałam potem wszystko zostawiając jedną szparę dla nich, z nadzieją, że nie zostawią po tym wszystkim młodych samym sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.09.2013 00:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 jakie to urocze chcialam napisac romantyczne Ale postępy! Historia z jaszczurkami mnie rozczuliła. I przypomniało mi się, że martwiłam się o ptaszki, które wysiadywały jajka w gnieździe założonym w moim garażu. Podczas podkopów pod wodę fachmani robili straszny hałas i ptasi rodzice byli wyjątkowo zdenerwowani. Latały tam i z powrotem usiłując odciągnąć uwagę od gniazda. Z ulgą pozamykałam potem wszystko zostawiając jedną szparę dla nich, z nadzieją, że nie zostawią po tym wszystkim młodych samym sobie. Bo moj Brat Dziewczyny jest po prostu SUPER GOSC , uratuje kazde zyjatko ..... ma bardzo dobre serce ale to chyba u nas rodzinne ..... nawet jak wykonawca cos tam " sknoci " to Arek zaraz mowi " Dysku nie przejmuj sie jakos sie to zalatwi ... " i najczesciej to On to zalatwia wlasna praca . Teraz mialam przygode z podcietym przewodem .... pan koparkowy przy wybieraniu ziemi pod kostke niefortunnie ciachnal szufla peszel z przewodem do bramki i domofonu .... moj Braciak oczywiscie powiedzial " spoko naprawie to " ... inny normalny inwestor pewnie obciazylby Koparkowego kosztami naprawy i materialu ...., ale MY NIENORMALNI JESTESMY ....... Arek wyciagnal czesc uszkodzonego przewodu , niestety druga czesc ugrzezla gdzies na trasie dom - ogrodzenie ..... sprawdzal stare fotki ...w koncu musial wykopac spory dol przy schodach odkopac przewod ... nie bede wdawala sie w szczegoly ... ale wszystko gra przewod wymieniony . Dorotko u mnie z ptakami bylo " prawie podobnie " .... zrobily sobie gniazdka na dachu ..... Arek to odkryl i oczywiscie zadzwonil do Pana Franka z prosba o usuniecie gniazd , ale DOPIERO WTEDY KIEDY PTASZKI JUZ GNIAZDKA OPUSCILY ... bo szkoda przeciez malych pisklaczkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.09.2013 01:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Edysia piekne to ogrodzenie :yes:Czemu ja glupia myslalam ze tylko od frontu bedziesz miec przesła a reszta siatka Z niecierpliowscia czekam na Twoj podjazd bo chyba tez zdecyduje sie na te kostke Wiesz nieladnie tak pisac o czyis psiaciółkach ale ja raczej bym jej nie polubila:no: -panicznie boje sie wszelkich płazów i gadów -nawet przed mała żabka potrafie skakac na 3 metry Kaka do przyjazni nie mozna nikogo zmusic ..... ale ta przyjaciolka przynajmniej pozyteczna jest .... Zaraz wkleje jakies foty bo dzisiaj obrzeza Panowie zainstalowali i dojechalo czesc kostki .... od jutra zaczyna sie wielkie ukladanie na kostke juz od piatku czekalismy , nie mogla dojechac z Katowic ... we wtorek dojechalo czesc w rozmiarze 20 x 20 .... w srode czesc 20 x 30 .... przywiezli tez obrzeza grafitowe ktore kompletnie nie naddawaly sie do montazu byly udszkodzone z wykwitami i przebarwieniami ... caly transport wrocil do Katowic z reklamacja ... wykonawca z Braciakiem na miejscu kupili obrzeza grafitowe innej firmy .. nie robie jakiegos dramatu z tego ... prace musza postepowac , a bez obrzezy nie mozna ukladac kostki ... wazne , ze kostka jest - na obecna chwile 11 palet 20x20 i 7 palet 20x30 ... to dopiero polowa materialu bedziemy potrzebowac ok. 350 m2 kostki co w przelozeniu na palety daje jakies 36 ..... Oczywiscie uaktywnil sie Kargul ... naslal znow policje i straz miejska na mnie , ale spoko juz nie reaguje na tego oszoloma robie swoje i tyle ... swoimi " chrzescijanskimi zagrywkami " powieksza niestety moje koszty poniewaz musze wozic material malymi transportami , a jak wiadomo kazdy transport to dodatkowe zlotowki . .... Opisze sytuacje w dzienniku w weekend ... gosc ma nierowno pod sufitem wyobraz sobie , ze zaczal przesuwac swoje ogrodzenie , zeby do mnie auta nie mogly dojechac ... kilofem rabal w drodze dol ( nawiasem mowiac droga nie nalezy do niego ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.09.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Edit to teraz Ty donies na niego ze robi ogrodzenie bez zgloszenia (jesli droga publiczna ) Kurde nic sie ta wredna istota nie nauczyla Szukałam kiedsy wpisu ktore mi wkleilas nt kosztow podjazdu ,jak to bedzie wykonane itd i chyba go wykasowalas albo ja nie moge znalezc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts