Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mojej CHOMICZOWKI

Recommended Posts

widze, ze sie rozumiemy juz bez slow http://www.cheesebuerger.de/images/midi/liebe/d066.gif

coz ja moge dodac wiecej od siebie... nooo przeca wszystko jest piekne, dograne na tip top...

zazdraszczam tego etapu w pozytywnym slowa tego znaczeniu :yes:

ale jeszcze bardziej to sie ciesze z kazdego etapu osiagnietego u Ciebie :D

jak to fajnie jest sie cieszyc szczesciem czyims...

Mmeliska dziekuje :hug:.... tak rozumiemy sie bez slow :hug:..... wiesz , ze ja nawet ten Baltyk widze obok Twojego domku :lol2:.......

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Edyta, jestem naprawdę pod dużym wrażeniem!! I czy mogę prosić o namiary na ekipę od ogrodzenia jeśli się sprawdzili? Chciałam bardzo podobną do Twojej bramę i furtkę :)

Kostka wygląda super, być może jestem obiektywna bo podobna do mojej :D ale prezentuje się naprawdę świetnie :yes:

Ja Cię jeszcze chciałam podpytać o korę kamienną? Co to tak dokładnie jest - to są kamienie czy kora? Bo mi kora się średnio podoba i myślałam o kamyczkach pod nasadzenia a ta Twoja kora wydaje się pogodzeniem obu rzeczy naraz....co będziesz tam sadzić?

pzodrawiam serdecznie

i tez myślę o panelach z 4 stron :D

Lucka6 :D

Moje Miski fajne chlopaki :yes: .... moge polecic ekipe u mnie juz zakonczyli prace , fajnie , czysto , cenowo :p ( ostre targi byly ) .... generalnie jestem zadowolona z ich pracy .... po kilku miesiacach wspolpracy ciezko mi bylo sie z Nimi rozstawac :(....

Prosze oto namiar Michal Budzik 505 - 305 - 475

Jesli chodzi o kore to jest to kamien ... wyplukany woda lepiej wyglada , teraz Braciak kladzie kamyki ktore sa wyrzucone bezposrednio z workow i niestety sa brudne ... po pierwszym wiekszym deszczu zobaczysz kolorek ... :D.... material praktycznie niezniszczalny ..... zwykla kora niestety po jakims czasie ulega biodegradacji , a mnie nie interesuje " odnawianie tematu " ... doszlam do wniosku , ze kora kamienna nie jest banalnym ( oklepanym ) materialem i co bardzo wazne trwalym .

:p

Lucka6 .... jesli chodzi o nasadzanie to bedzie w niej kilka iglaczkow ( karlowatych ) ..... tylko przed wsadzeniem czesc folii ktora jest pod kora zostanie wymieniona na agrowloknine ... po prostu wytniemy taki kwadracik w folii , zastapimy go agrowloknina i wsadzimy drzewko . Teraz daje folie wszedzie bo nie mam koncepcji jeszcze w ktorych miejscach beda drzewka ....

Edyta, bardzo dziękuję za odpowiedź!! Czyli mój pomysł żeby dać kamyczki zamiast kory pod ewentualne iglaki wpadł też do głowy Tobie, fajnie że nie jestem osamotniona w moich odczuciach co do kory ;)

za namiary na ogrodzenie pięknie dziękuję, postaram się skontaktować z panami. A czy oni u Ciebie robili też automatykę bramy czy to już robił ktoś inny?

pozdrawiam serdecznie!!

Lucka6 :)

Automatu do bramy nie robilam jeszcze , od Pana Michala dostalam namiar na chlopaka od automatu ;) ..... ale ten projekt bede wykonywala dopiero na wiosne .. musze dokladnie przestudiowac temat i rowniez zasiegnac opinii Pana ktory robil u mnie system alarmowy .

Skoro mamy podobna kostke to i odczucia estetyczne w strone kamiennej kory nie sa tutaj przypadkowe ;)

Jestem :D

ufff nic mnie nie ominelo, inspekcja zaliczona ;)

Edys, kiedy pokazesz drzewka u sie na ogrodowych włościach:rolleyes:

bo nie moge sie doczekac :popcorn:

buzka na mily poczatek dnia :wiggle:

Mmeliska zielone bedzie na wiosne :p......

• 2 weeks później...
aaaa to juz nie dlugo :D szybko zleci:yes:

bede czekala z utesknieniem tej wiosny ze wzgledu na to, ze w koncu zacznie sie cos dziac (i u Ciebie i u mnie;) )

:hug:

Mmelisia u nie zawsze mlynnnnnnnn , ciagle sie cos dzieje ....

Buziaki :bye:

Elo, gdzieś Ty ? Co juz tam kombinujesz, tak cicho siedzisz :D

Jak Cię nie ma, bo:

-pracujesz

-odpoczywasz

to dobrze, ale jak nie, to napisz, że jesteś cała i zdrowa, bo niecałkiem wirtualny świat się martwi :)

Wlasnie ,wlasnie co tu takie cisza-niepodobne to do Ciebie ;)Pewnie zaczelas juz kombinacje remontowe z mieszkankiem zeby braciak sie nie nudzil :)

Hejka KOCHANE :hug:

Nie odpoczywam ( to nie w moim stylu :p) .... oczywiscie cos kombinuje ......

Kaka trafilas z remontem :yes: tak wlasnie ...... remontuje mieszkanie , robimy zabudowy , wywalamy stare meble , demontujemy schody , zamowilam juz meble do lazienek ..... plytki kupione ... zlewozmywak , baterie , pochlaniacz ... robie wyceny na meble do kuchni i zabudowe szafy wnekowej .... oraz schodow ....... itp. itd.....

Oczywiscie Braciak to moj general contractor ..... mam milion fotek z demolki i remontu tylko czasu brak zeby wrzucic na FM

Buziaki zostawiam :bye: