Edyta M 23.09.2013 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 widze, ze sie rozumiemy juz bez slow http://www.cheesebuerger.de/images/midi/liebe/d066.gif coz ja moge dodac wiecej od siebie... nooo przeca wszystko jest piekne, dograne na tip top... zazdraszczam tego etapu w pozytywnym slowa tego znaczeniu ale jeszcze bardziej to sie ciesze z kazdego etapu osiagnietego u Ciebie jak to fajnie jest sie cieszyc szczesciem czyims... Mmeliska dziekuje .... tak rozumiemy sie bez slow ..... wiesz , ze ja nawet ten Baltyk widze obok Twojego domku ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.09.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Edyta, jestem naprawdę pod dużym wrażeniem!! I czy mogę prosić o namiary na ekipę od ogrodzenia jeśli się sprawdzili? Chciałam bardzo podobną do Twojej bramę i furtkę Kostka wygląda super, być może jestem obiektywna bo podobna do mojej ale prezentuje się naprawdę świetnie Ja Cię jeszcze chciałam podpytać o korę kamienną? Co to tak dokładnie jest - to są kamienie czy kora? Bo mi kora się średnio podoba i myślałam o kamyczkach pod nasadzenia a ta Twoja kora wydaje się pogodzeniem obu rzeczy naraz....co będziesz tam sadzić? pzodrawiam serdecznie i tez myślę o panelach z 4 stron Lucka6 Moje Miski fajne chlopaki .... moge polecic ekipe u mnie juz zakonczyli prace , fajnie , czysto , cenowo ( ostre targi byly ) .... generalnie jestem zadowolona z ich pracy .... po kilku miesiacach wspolpracy ciezko mi bylo sie z Nimi rozstawac .... Prosze oto namiar Michal Budzik 505 - 305 - 475 Jesli chodzi o kore to jest to kamien ... wyplukany woda lepiej wyglada , teraz Braciak kladzie kamyki ktore sa wyrzucone bezposrednio z workow i niestety sa brudne ... po pierwszym wiekszym deszczu zobaczysz kolorek ... .... material praktycznie niezniszczalny ..... zwykla kora niestety po jakims czasie ulega biodegradacji , a mnie nie interesuje " odnawianie tematu " ... doszlam do wniosku , ze kora kamienna nie jest banalnym ( oklepanym ) materialem i co bardzo wazne trwalym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.09.2013 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Lucka6 .... jesli chodzi o nasadzanie to bedzie w niej kilka iglaczkow ( karlowatych ) ..... tylko przed wsadzeniem czesc folii ktora jest pod kora zostanie wymieniona na agrowloknine ... po prostu wytniemy taki kwadracik w folii , zastapimy go agrowloknina i wsadzimy drzewko . Teraz daje folie wszedzie bo nie mam koncepcji jeszcze w ktorych miejscach beda drzewka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 23.09.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Edyta, bardzo dziękuję za odpowiedź!! Czyli mój pomysł żeby dać kamyczki zamiast kory pod ewentualne iglaki wpadł też do głowy Tobie, fajnie że nie jestem osamotniona w moich odczuciach co do kory za namiary na ogrodzenie pięknie dziękuję, postaram się skontaktować z panami. A czy oni u Ciebie robili też automatykę bramy czy to już robił ktoś inny? pozdrawiam serdecznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.09.2013 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Lucka6 Automatu do bramy nie robilam jeszcze , od Pana Michala dostalam namiar na chlopaka od automatu ..... ale ten projekt bede wykonywala dopiero na wiosne .. musze dokladnie przestudiowac temat i rowniez zasiegnac opinii Pana ktory robil u mnie system alarmowy . Skoro mamy podobna kostke to i odczucia estetyczne w strone kamiennej kory nie sa tutaj przypadkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.09.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Mmeliska dziekuje .... tak rozumiemy sie bez slow ..... wiesz , ze ja nawet ten Baltyk widze obok Twojego domku ....... Edytka znam cene paneli i wiem, ze do tanich nie naleza:) pozdrawiam cieplutko i usciski zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.09.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Edytka hallo gdzie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 01.10.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 cześć przyszłam po dłłłługiej nieobecności i co widzę DOM jak z ŻURNALA , gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.10.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jestem ufff nic mnie nie ominelo, inspekcja zaliczona Edys, kiedy pokazesz drzewka u sie na ogrodowych włościach:rolleyes: bo nie moge sie doczekac buzka na mily poczatek dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.10.2013 02:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Edytka hallo gdzie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.10.2013 02:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 cześć przyszłam po dłłłługiej nieobecności i co widzę DOM jak z ŻURNALA , gratuluję dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.10.2013 02:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Jestem ufff nic mnie nie ominelo, inspekcja zaliczona Edys, kiedy pokazesz drzewka u sie na ogrodowych włościach:rolleyes: bo nie moge sie doczekac buzka na mily poczatek dnia Mmeliska zielone bedzie na wiosne ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 04.10.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Mmeliska zielone bedzie na wiosne ...... aaaa to juz nie dlugo szybko zleci:yes: bede czekala z utesknieniem tej wiosny ze wzgledu na to, ze w koncu zacznie sie cos dziac (i u Ciebie i u mnie;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.10.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Elo, gdzieś Ty ? Co juz tam kombinujesz, tak cicho siedzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.10.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Jak Cię nie ma, bo: -pracujesz -odpoczywasz to dobrze, ale jak nie, to napisz, że jesteś cała i zdrowa, bo niecałkiem wirtualny świat się martwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 23.10.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Wlasnie ,wlasnie co tu takie cisza-niepodobne to do Ciebie ;)Pewnie zaczelas juz kombinacje remontowe z mieszkankiem zeby braciak sie nie nudzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.10.2013 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 aaaa to juz nie dlugo szybko zleci:yes: bede czekala z utesknieniem tej wiosny ze wzgledu na to, ze w koncu zacznie sie cos dziac (i u Ciebie i u mnie;) ) Mmelisia u nie zawsze mlynnnnnnnn , ciagle sie cos dzieje .... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.10.2013 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Elo, gdzieś Ty ? Co juz tam kombinujesz, tak cicho siedzisz Jak Cię nie ma, bo: -pracujesz -odpoczywasz to dobrze, ale jak nie, to napisz, że jesteś cała i zdrowa, bo niecałkiem wirtualny świat się martwi Wlasnie ,wlasnie co tu takie cisza-niepodobne to do Ciebie ;)Pewnie zaczelas juz kombinacje remontowe z mieszkankiem zeby braciak sie nie nudzil Hejka KOCHANE Nie odpoczywam ( to nie w moim stylu ) .... oczywiscie cos kombinuje ...... Kaka trafilas z remontem tak wlasnie ...... remontuje mieszkanie , robimy zabudowy , wywalamy stare meble , demontujemy schody , zamowilam juz meble do lazienek ..... plytki kupione ... zlewozmywak , baterie , pochlaniacz ... robie wyceny na meble do kuchni i zabudowe szafy wnekowej .... oraz schodow ....... itp. itd..... Oczywiscie Braciak to moj general contractor ..... mam milion fotek z demolki i remontu tylko czasu brak zeby wrzucic na FM Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 28.10.2013 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Uff, żywa i cała To mnie już satysfakcjonuje w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.10.2013 00:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Dorotko Zywa i to jak .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts