Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mojej CHOMICZOWKI

Recommended Posts

Edytko nadrobiłam kostkowe zaległości.

Nie napiszę nic nowego poza tym, że stylek i jego okolica to pełna hameryka.... fiu fiu fiu :) pięknie jest! wyższa klasa budowania :)

Nie podoba mi się tylko linia rabat- moim zdaniem za bardzo udziwniona (pofalowana) i trochę za wąska.

Buziaki zostawiam!

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Edytko nadrobiłam kostkowe zaległości.

Nie napiszę nic nowego poza tym, że stylek i jego okolica to pełna hameryka.... fiu fiu fiu :) pięknie jest! wyższa klasa budowania :)

Nie podoba mi się tylko linia rabat- moim zdaniem za bardzo udziwniona (pofalowana) i trochę za wąska.

Buziaki zostawiam!

Martusia hejka :hug:

To nie linia rabat , ale " klinkierowy ochraniacz " :D..... kwiatkow tam nie bedzie :no:.

Edyta M dziękuję bardzo mi pomogłaś. Pozwoliłam sobie przejrzeć Twój dziennik budowy. Wszystko wygląda pięknie, wykonane z dużą starannością. Dom marzenie:-) Interesuje mnie firma i kolor drzwi wewnętrznych jakie widziałam na zdjeciach- dokładnie takich szukam.

DomiB drzwi zakupilam w firmie PARMAX http://www.parmax.pl/realizacje-drzwi-wewnetrzne jesli chodzi o te miedzy garazem , a kotlownia oraz miedzy kotlownia , a garderoba jest to DW-3 ( orzech ) , pozostale sa w kolorze ecru

f.5 zamowilam listwy w tej firmie http://www.parkiet.pl/produkty/listwy_przypodlogowe/cmprofile swietny kontakt z Pania Ewa Kazan ( Specjalista ds. Sprzedazy ) zamowienie zrealizowane w 110 % !!! :yes:

Edyta M. Masz przepiękną kostkę i ogrodzenie:) . Mam pytanie co to za kostka , bo od dwóch m-cy próbuję wybrać i nie mogę się zdecydować ,a na taką jak Twoja nie natrafiłam.Wstępnie się zdecydowalam na piccola z libeta ,ale nie jestem do niej przekonana.Twoja jest super.

Aliz dziekuje

:hug:

http://www.semmelrock.pl/produkty/kostka_brukowa/pid/kostka_brukowa/kostka-brukowa-citytop.html

Kostka to Citytop z formy SEMMELROCK

Aliz zaklady produkcyjne na terenie Polski sa w Gdyni , Gliwicach , Olawie , Kolbielu i Gnatowicach , a siec dystrybucji jest jeszcze wieksza wiec znajdziesz kogos w swojej okolicy bez problemu .

Moje dostawy przychodzily z Gliwic i szczerze mowiac jakosc ich nie byla powalajaca ... jedna z nich odeslalismy do producenta .... obrzeza grafitowe byly przebarwione i z wyraznymi odpryskami :o. Troche tez opoznialy sie dostawy z tego wzgledy przedluzylo mi sie ukladanie kostki ... :bye:

Edytowane przez Edyta M

znalazłam dzisiaj tę kostkę .Ja jestem z okolic Wrocławia , i okazało się , że produkują ją też kilkanaście kilometrów ode mnie.Jeszcze raz dzięki za namiary ..Pozdrawiam.:bye:

Aliz ja praktycznie od poczatku bralam pod uwage Semmelrock'a .... jestem bardzo zadowolona z wyboru ....

Co powoduje , ze ludzie z Wroclawia i okolic sa baaaaaardzo sympatyczni ???? czy jest to zasluga powietrza czy wody ??? , pytam poniewaz znam kilka osob z Twoich rejonow i wszyscy oni wlasnie tacy sa :yes:.

Witaj Edytko!

Nie pamietam czy sie oficjalnie witalam w Twoim watku:confused:

Mam pytanie, bo sama buduje na odleglosc i czasami wymiekam;) Jak sobie radzisz z zakupami rzeczy typu plytki??? Tylko ze zdjec, czy szukasz cos u siebie, zeby najpierw pomacac? Ja do tej pory jakos to ciagnelam do przodu, ale wykonczeniowka na odleglosc mnie przeraza:sick:

pozdrawiam serdecznie:bye:

Mam pytanie, bo sama buduje na odleglosc i czasami wymiekam;) Jak sobie radzisz z zakupami rzeczy typu plytki??? Tylko ze zdjec, czy szukasz cos u siebie, zeby najpierw pomacac? Ja do tej pory jakos to ciagnelam do przodu, ale wykonczeniowka na odleglosc mnie przeraza:sick:

:

Ja co prawda testuję tylko obręb Unii, ale zawsze jest opcja, żeby pojedynczą płytkę lub jej fragment :) przesłano Ci pod wskazany adres. Większość sklepów internetowych jest dość przychylna tej opcji.

Tereska77 witaj u mnie :welcome:

Wszystko ze zdjec .... :yes:...... niczego nie macam :p.....

Juz teraz mysle , ze ogromnym zaskoczeniem dla mnie bedzie kiedy na zywo zobacze swoj dom i to jakie rzeczy do niego wybralam , ale to jest najbardziej ekscytujace w tym moim budowaniu . Najsmieszniejszym momentem budowy byl dobor koloru obrobki blacharskiej i dodatkow typu rynny , rury spustowe itp .... do koloru dachowki , zadzwonilam do przedstawiciela u ktorego zamawialam dachowke z pytaniem " Panie Tomku mysli Pan , ze ktory kolor blachy bedzie odpowiedni TEN czy TEN " .... pan Tomek na to " Wydaje mi sie , ze ten ale jeszcze zapytam kolezanki z pracy .... DZIEWCZYNY probka po prawej czy lewej :yes:....... Pani Edyto ta po prawej !!!!! Ok. Panie Tomku to prosze do tego dobrac jeszcze inne elementy .... "

I tak powstal moj dach :hug: