martaibartek 29.10.2013 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Edytko nadrobiłam kostkowe zaległości. Nie napiszę nic nowego poza tym, że stylek i jego okolica to pełna hameryka.... fiu fiu fiu pięknie jest! wyższa klasa budowania Nie podoba mi się tylko linia rabat- moim zdaniem za bardzo udziwniona (pofalowana) i trochę za wąska. Buziaki zostawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.10.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Mmelisia u nie zawsze mlynnnnnnnn , ciagle sie cos dzieje .... Buziaki Uff u mnie cisza... szwedam sie na innym watku wiec podam namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.10.2013 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Uff u mnie cisza... szwedam sie na innym watku wiec podam namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.10.2013 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Edytko nadrobiłam kostkowe zaległości. Nie napiszę nic nowego poza tym, że stylek i jego okolica to pełna hameryka.... fiu fiu fiu pięknie jest! wyższa klasa budowania Nie podoba mi się tylko linia rabat- moim zdaniem za bardzo udziwniona (pofalowana) i trochę za wąska. Buziaki zostawiam! Martusia hejka To nie linia rabat , ale " klinkierowy ochraniacz " ..... kwiatkow tam nie bedzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 29.10.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Czy mogę prosic namiary na listwy przypodłogowe.Pamietam ze przechodziłem z Twojej strony jakąs linką na strone www. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.11.2013 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Edyta M dziękuję bardzo mi pomogłaś. Pozwoliłam sobie przejrzeć Twój dziennik budowy. Wszystko wygląda pięknie, wykonane z dużą starannością. Dom marzenie:-) Interesuje mnie firma i kolor drzwi wewnętrznych jakie widziałam na zdjeciach- dokładnie takich szukam. DomiB drzwi zakupilam w firmie PARMAX http://www.parmax.pl/realizacje-drzwi-wewnetrzne jesli chodzi o te miedzy garazem , a kotlownia oraz miedzy kotlownia , a garderoba jest to DW-3 ( orzech ) , pozostale sa w kolorze ecru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.11.2013 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Czy mogę prosic namiary na listwy przypodłogowe. Pamietam ze przechodziłem z Twojej strony jakąs linką na strone www. Zaraz odszukam w skrzynce mailowej ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.11.2013 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 f.5 zamowilam listwy w tej firmie http://www.parkiet.pl/produkty/listwy_przypodlogowe/cmprofile swietny kontakt z Pania Ewa Kazan ( Specjalista ds. Sprzedazy ) zamowienie zrealizowane w 110 % !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 03.11.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 ok zapisałem dzięki:)Pamietam ze dodałem do ulubionych stronke ktorą polecałas chyba to było do Ciebie ?http://www.parkietline.pl/listwy-przypodlogowe/mdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 07.11.2013 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Edyta M. Masz przepiękną kostkę i ogrodzenie:) . Mam pytanie co to za kostka , bo od dwóch m-cy próbuję wybrać i nie mogę się zdecydować ,a na taką jak Twoja nie natrafiłam.Wstępnie się zdecydowalam na piccola z libeta ,ale nie jestem do niej przekonana.Twoja jest super. Aliz dziekuje http://www.semmelrock.pl/produkty/kostka_brukowa/pid/kostka_brukowa/kostka-brukowa-citytop.html Kostka to Citytop z formy SEMMELROCK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aliz 08.11.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Wielkie dzięki ,dlugo szukałam odpowiedniej kostki , ale na tę firmę nie natrafiłam , ciekawa jestem czy znajdę na moim terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.11.2013 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 (edytowane) Aliz zaklady produkcyjne na terenie Polski sa w Gdyni , Gliwicach , Olawie , Kolbielu i Gnatowicach , a siec dystrybucji jest jeszcze wieksza wiec znajdziesz kogos w swojej okolicy bez problemu . Moje dostawy przychodzily z Gliwic i szczerze mowiac jakosc ich nie byla powalajaca ... jedna z nich odeslalismy do producenta .... obrzeza grafitowe byly przebarwione i z wyraznymi odpryskami . Troche tez opoznialy sie dostawy z tego wzgledy przedluzylo mi sie ukladanie kostki ... Edytowane 8 Listopada 2013 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.11.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Dlaczego ja jeszcze nie pochwaliłam kostki ??? Ślicznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aliz 08.11.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 znalazłam dzisiaj tę kostkę .Ja jestem z okolic Wrocławia , i okazało się , że produkują ją też kilkanaście kilometrów ode mnie.Jeszcze raz dzięki za namiary ..Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.11.2013 03:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Dlaczego ja jeszcze nie pochwaliłam kostki ??? Ślicznie.... Amtlus dziekuje :hug:przez grzecznosc nie zaprzecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.11.2013 03:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 znalazłam dzisiaj tę kostkę .Ja jestem z okolic Wrocławia , i okazało się , że produkują ją też kilkanaście kilometrów ode mnie.Jeszcze raz dzięki za namiary ..Pozdrawiam. Aliz ja praktycznie od poczatku bralam pod uwage Semmelrock'a .... jestem bardzo zadowolona z wyboru .... Co powoduje , ze ludzie z Wroclawia i okolic sa baaaaaardzo sympatyczni ???? czy jest to zasluga powietrza czy wody ??? , pytam poniewaz znam kilka osob z Twoich rejonow i wszyscy oni wlasnie tacy sa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 10.11.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Witaj Edytko! Nie pamietam czy sie oficjalnie witalam w Twoim watku:confused: Mam pytanie, bo sama buduje na odleglosc i czasami wymiekam;) Jak sobie radzisz z zakupami rzeczy typu plytki??? Tylko ze zdjec, czy szukasz cos u siebie, zeby najpierw pomacac? Ja do tej pory jakos to ciagnelam do przodu, ale wykonczeniowka na odleglosc mnie przeraza:sick: pozdrawiam serdecznie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 10.11.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Mam pytanie, bo sama buduje na odleglosc i czasami wymiekam;) Jak sobie radzisz z zakupami rzeczy typu plytki??? Tylko ze zdjec, czy szukasz cos u siebie, zeby najpierw pomacac? Ja do tej pory jakos to ciagnelam do przodu, ale wykonczeniowka na odleglosc mnie przeraza:sick: : Ja co prawda testuję tylko obręb Unii, ale zawsze jest opcja, żeby pojedynczą płytkę lub jej fragment przesłano Ci pod wskazany adres. Większość sklepów internetowych jest dość przychylna tej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.11.2013 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Tereska77 witaj u mnie Wszystko ze zdjec .... ...... niczego nie macam ..... Juz teraz mysle , ze ogromnym zaskoczeniem dla mnie bedzie kiedy na zywo zobacze swoj dom i to jakie rzeczy do niego wybralam , ale to jest najbardziej ekscytujace w tym moim budowaniu . Najsmieszniejszym momentem budowy byl dobor koloru obrobki blacharskiej i dodatkow typu rynny , rury spustowe itp .... do koloru dachowki , zadzwonilam do przedstawiciela u ktorego zamawialam dachowke z pytaniem " Panie Tomku mysli Pan , ze ktory kolor blachy bedzie odpowiedni TEN czy TEN " .... pan Tomek na to " Wydaje mi sie , ze ten ale jeszcze zapytam kolezanki z pracy .... DZIEWCZYNY probka po prawej czy lewej ....... Pani Edyto ta po prawej !!!!! Ok. Panie Tomku to prosze do tego dobrac jeszcze inne elementy .... " I tak powstal moj dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 10.11.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 To przypomina mi radość mojego pana od poddasza, że może ze mną szczegóły omówić na żywca, a nie przez telefon . Naprawdę się bardzo cieszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts