autorus 10.11.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 zupełnie wszytko z neta. o kurcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.11.2013 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Dorotko teraz wybierajac schody , kuchnie do mieszkania ktore remontuje ( w Polsce ) jakos nie moge dogadac sie z lokalnymi ..... albo mam za duze wymagania , albo oni nie lapia .... jedyny z ktorym sie dogaduje to oczywiscie jest moj Braciak . Meble do lazienek zamowilam juz przez internet ( bez macania ) , gdyby sie dalo to i kuchnie tez tak kupilabym ale niestety MUSI BYC NA WYMIAR !!!!!! .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.11.2013 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 zupełnie wszytko z neta. o kurcze Autorus ......... " Przysam Bogu " , ze tak wlasnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 10.11.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Ja co prawda testuję tylko obręb Unii, ale zawsze jest opcja, żeby pojedynczą płytkę lub jej fragment przesłano Ci pod wskazany adres. Większość sklepów internetowych jest dość przychylna tej opcji. No to ja chyba jakiegos pecha mam, bo ponad tydzien temu wyslalam maila do jednego sklepu z zapytaniem, czy mogliby mi chociaz kawalek plytki przeslac i nawet nie raczyli odpisac:mad: Boje sie bez macania zamowic, bo chce miec jednakowe plytki na ponad 70m2 i dokladnie wiem, czego chce, ale zeby sie nie okazalo, ze na zdjeciu takie ladne byly, a potem jak zobacze na zywo, to bede wyc, ze cala wies mnie uslyszy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 10.11.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Tereska77 witaj u mnie Wszystko ze zdjec .... ...... niczego nie macam ..... Juz teraz mysle , ze ogromnym zaskoczeniem dla mnie bedzie kiedy na zywo zobacze swoj dom i to jakie rzeczy do niego wybralam , ale to jest najbardziej ekscytujace w tym moim budowaniu . Najsmieszniejszym momentem budowy byl dobor koloru obrobki blacharskiej i dodatkow typu rynny , rury spustowe itp .... do koloru dachowki , zadzwonilam do przedstawiciela u ktorego zamawialam dachowke z pytaniem " Panie Tomku mysli Pan , ze ktory kolor blachy bedzie odpowiedni TEN czy TEN " .... pan Tomek na to " Wydaje mi sie , ze ten ale jeszcze zapytam kolezanki z pracy .... DZIEWCZYNY probka po prawej czy lewej ....... Pani Edyto ta po prawej !!!!! Ok. Panie Tomku to prosze do tego dobrac jeszcze inne elementy .... " I tak powstal moj dach Mi podbitke wybierala szwagierka:lol2: Chcialam przez telefon zamowic, ale okazalo sie, ze maja 4 rozne odcienie brazu, a ze tam sami faceci pracuja, to wolalam nie ryzykowac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.11.2013 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Teresko ja zamawiam wszystkie swoje plyteczki w sklepie Modna Lazienka do tej pory jakies 300 m2 moze wiecej http://www.modnalazienka.pl/index.php?route=information/contact , pisz do Marcina !!!! swietny kontakt .... zamowienie , wplata kasy , dostawa doslownie w ciagu 2 dni !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 10.11.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 To przypomina mi radość mojego pana od poddasza, że może ze mną szczegóły omówić na żywca, a nie przez telefon . Naprawdę się bardzo cieszył U mnie hydraulik byl jedyna osoba, ktora zbuntowala sie przeciwko ustaleniom przez telefon, no ni cholery nie dal sie przekonac! Moze gdyby nie wiedzial, ze przyjezdzamy na wakacje, to by ustapil, ale ze mielismy juz wszystko wczesniej ustalone, to nie chcial niczego dotknac, zanim nas nie bedzie. I to chyba byla jedyna osoba, z ktora z dystansem podchodzila do tego, ze to ja rzadze na budowie, a nie maz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.11.2013 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Mysle , ze probki plytek tez wysylaja na zyczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 10.11.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Teresko ja zamawiam wszystkie swoje plyteczki w sklepie Modna Lazienka do tej pory jakies 300 m2 moze wiecej http://www.modnalazienka.pl/index.php?route=information/contact , pisz do Marcina !!!! swietny kontakt .... zamowienie , wplata kasy , dostawa doslownie w ciagu 2 dni !!!! Dzieki Edytko, zaraz sobie zanotuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.11.2013 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Teresko niestety niektorym wykonawcom wydaje sie , ze Kobiety sie nie znaja ....... a jak juz trafia na taka ktora sie zna to tez nie jest dobrze " BO SIE ZNA " i nie mozna jej juz wcisnac jakiejs sciemy .... Dobry wykonawca nie musi sie obawiac jego praca sama sie obroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 10.11.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Hydraulik to meza rodzina, wiec moze dlatego nie chcial nic bez nas ruszyc;) Edytko czy moglabym sobie przekopiowac krzaczory z Twojego dziennika? Chodzi mi o zdjecia z opisem z ostatniej stronyhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/modli.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.11.2013 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Teresko pewnie , ze mozesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 10.11.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 No to ja chyba jakiegos pecha mam, bo ponad tydzien temu wyslalam maila do jednego sklepu z zapytaniem, czy mogliby mi chociaz kawalek plytki przeslac i nawet nie raczyli odpisac:mad: Boje sie bez macania zamowic, bo chce miec jednakowe plytki na ponad 70m2 i dokladnie wiem, czego chce, ale zeby sie nie okazalo, ze na zdjeciu takie ladne byly, a potem jak zobacze na zywo, to bede wyc, ze cala wies mnie uslyszy;) bardzo słusznie lękasz się - i wciąż tego trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymka11 11.11.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 (edytowane) Witam serdecznie! Na początek chce pogratulować domu i cudownych wnętrz! Sa bardzo w moim stylu! Piszę odnośnie płytek Paradyż Taranto Grys mat - zakupiłam je w zeszłym tygodniu, jutro mają dotrzeć i w związku z tym mam pytanie - czy mat jest trudny do utrzymania w czystości? Z początku twierdziałam, że nie, ze będzie lepszy niż półpoler, teraz trochę czytam i juz nie wiem nic.... Dziękuję za informację - trochę zaczynam panikować, że pół dnia będę spędzać na mopie, albo na jakiejś szczoteczce.... a tego chciałabym uniknąć... pozdrawiam serdecznie, Karolina P.s. podłoga drewniana, którą kładł brat - cudnej urody! Edytowane 11 Listopada 2013 przez Szymka11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aliz 11.11.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Dzięki Edytko za miłe słowa , też jesteś super .Podziwiam Cię , że chociasz jesteś zajęta wykańczaniem ,masz jeszcze czas dzielenie się radami.Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.11.2013 02:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 bardzo słusznie lękasz się - i wciąż tego trzymaj się Ej Bobiczku grunt to pozytywne myslenie .... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.11.2013 03:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Witam serdecznie! Na początek chce pogratulować domu i cudownych wnętrz! Sa bardzo w moim stylu! Piszę odnośnie płytek Paradyż Taranto Grys mat - zakupiłam je w zeszłym tygodniu, jutro mają dotrzeć i w związku z tym mam pytanie - czy mat jest trudny do utrzymania w czystości? Z początku twierdziałam, że nie, ze będzie lepszy niż półpoler, teraz trochę czytam i juz nie wiem nic.... Dziękuję za informację - trochę zaczynam panikować, że pół dnia będę spędzać na mopie, albo na jakiejś szczoteczce.... a tego chciałabym uniknąć... pozdrawiam serdecznie, Karolina P.s. podłoga drewniana, którą kładł brat - cudnej urody! Karolinko u mnie Nie mylam sama tych plytek , Pani ktora sprzata w moim domu twierdzi ze jak ominiesz kawalek plytki " mat " myjac podloge to jakiejs wiekszej roznicy nie ma ( pewnie zalezy to tez od stopnia zabrudzenia ) wiec nie stresuj sie niepotrzebnie .... na polpolerach bylby wiekszy problem ze smugami Wybor podlogi nie byl taki oczywisty od poczatku ... mialam dwa typy Orzech amerykanski lub deske debowa postarzala recznie heblowana ... wiadomo bylo tylko , ze ma byc to lita deska drewniana !!!!! ... wygral orzech ktory w rzeczywistosci jest przepiekny ... podlogi nim wylozone z uplywem czasu zmieniaja swoje barwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.11.2013 03:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Dzięki Edytko za miłe słowa , też jesteś super .Podziwiam Cię , że chociasz jesteś zajęta wykańczaniem ,masz jeszcze czas dzielenie się radami.Pozdrawiam:bye: Domek na zime zamkniety teraz wykanczam mieszkanie ( zobaczymy co z tego wyjdzie ) .... Nie mieszkam we Wroclawiu ( szkoda ) , ale w Klodzku i Bystrzycy Klodzkiej mam rodzine ....... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymka11 12.11.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Witam! Bardzo dziękuję za słowa otuchy i szybką odpowiedź potwierdzam z autopsji, bo płytki już dojechały, że mat super się myje, nie widać smug i mają efekt betonu na którym bardzo mi zależało! Potraktowałam je kurzem po szlifowaniu gładzi, błotem sprzed domu, kawą, herbatą i pomidorem wszystko zeszło bez jakiegoś szorowania, więc mat zostaje! Trochę się obawiałam, bo nie mają gładkiej powierzchni, ale jest ok. Pozdrawiam serdecznie i nadal z ogromną ciekawością będę obserwować bloga.: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.11.2013 05:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Karolinko wlasnie zamowilam do mieszkania kolejna porcje Taranto .... lazienke na poddaszu robie z taranto grys poler 44,8x44,8 + grafit poler 44,8x44,8 + podloga grys mat 44,8x44,8 .... czesc plytek zostala mi z domu wiec postanowilam je wkomponowac w lazienki w mieszkaniu ... w kuchni miedzy szafkami bedzie taranto grys mat 59,8x59,8 ma wygladac jak surowy beton .... szafki beda biale w polysku , a blat ma byc grafitowo szary ... zobacze co z tego wyjdzie ... musze sie jeszcze zmobilizowac i wstawic fotki bo czesc prac Braciak juz wykonal .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts