87anam87 13.06.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 o pogodę się nie martw ja jadę do polski za 3 tygodnie więc pogoda jest mnie zamówiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.06.2010 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 o pogodę się nie martw ja jadę do polski za 3 tygodnie więc pogoda jest mnie zamówiona Ale ja potrzebuje na JUZ chlopaki robia zbrojenia z plyt OSB na wylanie koryt pod ogrzewanie ..... pozniej reszta prac z tym zwiazanych i chlopak od ogrzewania wchodzi zeby w koryta wlozyc kanaly .................. musi byc cieplo tzn . bez DESZCZU !!!!!! bo kanaly wkladamy przez tydzien i musi byc suchutko . Pozniej dopiero wylewamy plyte !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 13.06.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 oj kochana nie denerwuj się rozumiem miałam na myśli to że będzie ciepło od teraz.... przez ponad miesiąc ))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 13.06.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 czyli TY Edytuś nie masz ogrzewania podłogowego???taaaak? tak czy owak, będzie dobzie:) ma już nie być upałów, ale słonecznie raczej:) takżę Luuuuzik Niunia:hug: 3mam kciuki Za Pogodę i Nasze Siostrzane FM Ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.06.2010 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 oj kochana nie denerwuj się rozumiem miałam na myśli to że będzie ciepło od teraz.... przez ponad miesiąc ))))))))) Spoko ..... tylko ma w naszym rejonie budowy ( w Polsce ) padac w poniedzialek i to dosc intensywnie .... stad te moje obawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.06.2010 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 czyli TY Edytuś nie masz ogrzewania podłogowego???taaaak? tak czy owak, będzie dobzie:) ma już nie być upałów, ale słonecznie raczej:) takżę Luuuuzik Niunia:hug: 3mam kciuki Za Pogodę i Nasze Siostrzane FM Ekipy No tak u mnie bedzie ogrzewanie nadmuchowe ( grzejemy dom cieplym powietrzem ) to taki amerykanski wynalazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.06.2010 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Dziewczynki Kochane fajnie , ze tak do mnie zagadacie nawet jak mnie nie ma ...... w tym tygodniu dalej " walczymy na budowie " ....... Jak wyjde z tej ziemi to chyba sie opije ............. bo juz na to szaro - bure na mojej dzialce nie moge patrzec ( ziemia i blotko ) chce zobaczyc cos CZERWONEGO np. fajne pustaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 14.06.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Edytko trzymam kciuki za pogodę, żeby pozwoliła zakończyć ten etap. Nic się nie martw potem na budowie deszcz już nie taki straszny i roboty pójda do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 14.06.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 niooo i czekamy na te fajowe czerwone pustaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.06.2010 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Edytko trzymam kciuki za pogodę, żeby pozwoliła zakończyć ten etap. Nic się nie martw potem na budowie deszcz już nie taki straszny i roboty pójda do przodu. Dzieki Kochana Za chwilke dzwonie do Polski zapytac co dzisiaj moj PM da rade zdzialac w temacie budowania .... fotki beda pozniej Milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.06.2010 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 niooo i czekamy na te fajowe czerwone pustaczki No masz ......... a ja jak czekam :yes: Buziaki Siostra Pogody , pogody .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.06.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Edyto, piekne zdjecia, bo bez wody Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.06.2010 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Edyto, piekne zdjecia, bo bez wody Maja Dzieki Majeczko , ale pewnie te dzisiejsze nie beda zbyt optymistyczne ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.06.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Trzymam kciukasy za pogodę:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAC-11 14.06.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Trochę mnie nie było, a tu takie zmiany... super postępy... Wiesz, też mi się już marzą czerwone pustaczki... mamy podobny gust Udanego tygodnia Tobie i sobie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 14.06.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 No i 3mamy to (i tamto tejż ) za pogoooodaę !!!! Słonko dawaj, dawaj nie przestawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.06.2010 01:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 No to trzymam kciuki za pogodę:yes: HEJKA OLU Dzieki Kochana , ale okzauje sie , ze Moja Ekipa nawet w deszczu daje rade ..... Kochane Chlopaki Zal mi ich troche bylo ... dzwonilam do Polski 3 razy w ciagu dnia zapytac " NO I JAKA TAM POGODA i Jak postepy na budowie " , a moj PM (Pan Murarz ) odpowiadal " Chlopaki pracuja Pani Edyto , zalewamy dzisiaj ...... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.06.2010 01:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Trzymam kciukasy za pogodę:D Dzieki Anusia Trzymaj , trzymaj ....... bo tez chce dobrnac do Twojego stanu budowy ..... Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.06.2010 01:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Trochę mnie nie było, a tu takie zmiany... super postępy... Wiesz, też mi się już marzą czerwone pustaczki... mamy podobny gust Udanego tygodnia Tobie i sobie życzę Witaj Kochana Dzieki za zyczenia dobrego tygodnia ..... MUSI BYC DOBRY rozumiem , ze maja byc czerwone te nasze pustaczki i tyle ..... i nie ma co sciemniac inny kolor nas nie interesuje Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.06.2010 01:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 No i 3mamy to (i tamto tejż ) za pogoooodaę !!!! Słonko dawaj, dawaj nie przestawaj Niwcia Siora w Tobie cala nadzieja , bo jak Ty puscisz to 3manie to marnie moze byc z moim budowaniem ......... Buzialki dla Ciebie Krupcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts