makawel 17.02.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Cześć Dawno nie zaglądałem a ty sprzątasz w mieszkanku prawie Pinknie wyszło Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
georgo 24.02.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Witam gratuluję na starcie gustu z całym domem prosze mi powiedzieć bo jestem oczarowany Waszymi plytami z betonu w salonie jak to brat wykonal i czy mogę wiedzieć i czy duzy jest koszt takiego polozenia płyt bo rozumiem ze byly one zacierane na scianie ? czekam na info dziekuę z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.02.2014 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Przyszłam w Tłusty Czwartek z...faworkami http://polki.pl/we-dwoje/p/a/2/2/2/16514/c3/c3_tlusty_czwartek___swieto_paczkow_i_fawor.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 19.03.2014 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Elo żyjesz jeszcze jak sprzedasz mieszkanka cos sie ruszyło?PozdrawiamArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.03.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Widzę, ze też zniknęłaś Buziaki zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 23.04.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 A ja ściskam, bo widzę, że mignęłaś na LM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.04.2014 00:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Dziekuje wszystkim za odwiedziny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 27.04.2014 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Edysia wiesz ze bylam juz o krok od zamieszkania blisko Ciebie Jednak jestem tchorzem wiec pozostaje tam gdzie jestem oby nie na wieki wiekow Mam nadzieje ze u Ciebie wszystko Ok i dziekuje ze chcesz spelnic moja prosbe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.04.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Edytko, gdzie Ty sie podziewasz? Kakusek jak tam Twoje zmagania budowlane, widać koniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.04.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Mariomili nawet poczatku nie widac Niestety sprawy okolobudowlane poszly w odstawke i chyba nie wroca zbyt szybko ale z przyzwyczajenia zagladam na forum i kibicuje innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.05.2014 03:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Jestem , jestem ..... W tej chwili robie zabudowy na wymiar w Stylku ( garderoby , lazienki , szafy ..... itp. ) , mam swietnego stolarza , terminowy , solidny , baaaaaardzo dokladny , wszystko zrobione tak jak lubie czyli prawie idealnie . Wspolpraca fajnie sie uklada tzn. telefon , mail , rysunek pogladowy , dogranie detali i wykonanie w expresowym tempie . Zrobilam juz szafki w lazienkach , garderobe przy pokoju z oknem trapezowym , przesuwna szafe w " L " , szafke ( slupek ) tez w pokoju " L " . Dzisiaj ustalilam ostatni szczegol garderoby na parterze ... czekam na wycene , place zaliczke i ..... garderoba pojawi sie pewnie pod koniec maja w Stylku .... Generalnie ja szybko sie decyduje .... wyglada to tak , ze wymyslam co , jak i z jakiego materialu ma byc zrobione Pan Darek robi pomiar w domu , wycenia prace , place 50 % zaliczki i czekam kilka ( zwykle 3 - 4 tyg, na montaz ) .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 03.05.2014 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.05.2014 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 autorus nie ma czego ..... kazdy dobry wykonawca ktory u mnie pracuje badz pracowal to kilkutygodniowy czasem kilkumiesieczny efekt wyszukiwania w internecie , sprawdzania referencji itp. ..... najpierw musze sie napracowac zeby " odkryc " taki samorodek ... np. wykonawcy elewacji poszukiwalam ponad rok ..... ...... z Panem Darkiem poszlo w miare szybko .... mysle , ze przez te wszystkie lata budowanie troche wyostrzyl mi sie " zmysl inwestorski " i z uplywem czasu coraz lepiej dobieram wykonawcow ..... gdybym budowala kolejny dom to wybrana ekipa bylaby juz idealna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.05.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Rety jak ja bym chciala miec dobrego stolarza do mebli..ale u mnie ni ma takich.... Hejka alez sie dzieje u Ciebie Edys, jak tak czytam to az zazdraszczam ze decyzje sa podjete...ja walcze z kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.05.2014 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Mmeliska jak to juz zostalo zapisane w madrej ksiedze " szukajcie , a znajdziecie " ..... mysle , ze i u Ciebie w okolicy sa dobrzy stolarze po prostu trzeba tylko miec dobre trafienie , Pana Darka " wyjelam z ogloszenia " , temat pojawil sie kiedy robilam meble do mieszkania .... zaprosilam 5 stolarzy poprosilam o wycene Darek dal najrozsadniejsza cene , z rozmowy wynikalo rowniez , ze zna sie na swojej robocie wiec postanowilam zatrudnic wlasnie Jego .... meble do kuchni wyszly bardzo fajnie , zrobil w mieszkaniu jeszcze 2 szafy wnekowe .... w domu na pierwszy ogien poszla garderoba , nie oczekuje cudow raczej lubie proste rozwiazania .... kolor bialy wysoki polysk , prowadnice movento + tip-on oczywiscie wszystko na Blum - ach , polki , kilka ( 10 ) szuflad , 2 pantografy i kosz na bielizne ... cala zabudowa od podlogi do sufitu .... 3 sciany .... jak widzisz nic skomplikowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gruszczynka 20.05.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Witam, pięknie wszystko u ciebie wygląda. Mam pytanie, widzę u ciebie w dzienniku, że też miałaś perypetie z wodą wokół fundamentów. Po ostatnich ulewach u nas to samo i mamy robić drenaż. Widziałam u ciebie w dzienniku tylko zdjęcie, że najpierw kleiłaś styropian, na to folia kubełkowa wywinięta pod rury drenarskie i piszesz o geowłókninie ale już nie ma zdjęć. Jak to u ciebie było rozwiązane, bo mój wykonawca nie kuma o co mi chodzi a właśnie chcę aby rury dranarskie były na foli i geowłókninie przysypane żwirem, ale nie wiem czy dobrze kombinuję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.05.2014 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Hej Edytka:hug: Zaglądasz tu jeszcze? Co słychać u Ciebie? Coraz bliżej powrotu, czy tak samo daleko? A może budujesz kolejny dom, bo nie wierzę, że nie brakuje Ci tego budowlanego kołowrotka;) Buziaki kochana:hug: i pozdrowienia dla Mamy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.05.2014 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Witam, pięknie wszystko u ciebie wygląda. Mam pytanie, widzę u ciebie w dzienniku, że też miałaś perypetie z wodą wokół fundamentów. Po ostatnich ulewach u nas to samo i mamy robić drenaż. Widziałam u ciebie w dzienniku tylko zdjęcie, że najpierw kleiłaś styropian, na to folia kubełkowa wywinięta pod rury drenarskie i piszesz o geowłókninie ale już nie ma zdjęć. Jak to u ciebie było rozwiązane, bo mój wykonawca nie kuma o co mi chodzi a właśnie chcę aby rury dranarskie były na foli i geowłókninie przysypane żwirem, ale nie wiem czy dobrze kombinuję? Gruszczynka witaj U mnie na dzialce robione byly wszelkie mozliwe odwodnienia i drenaze ...... trudno mi cokolwiek konkretnego napisac poniewaz nie wiem jakie masz warunki na dzialce , a od tego zalezy sposob wykonania . Wkleje link dotyczacy drenazu opaskowego i odwodnienia liniowego http://www.budujemydom.pl/woda-i-kanalizacja/917-drenaz-opaskowy-i-odwodnienie-liniowe warto poczytac lub dac do poczytania wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.05.2014 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Hej Edytka:hug: Zaglądasz tu jeszcze? Co słychać u Ciebie? Coraz bliżej powrotu, czy tak samo daleko? A może budujesz kolejny dom, bo nie wierzę, że nie brakuje Ci tego budowlanego kołowrotka;) Buziaki kochana:hug: i pozdrowienia dla Mamy:hug: Hejka Yuczka W Stylku ciagle cos sie dzieje ... teraz robie zabudowy ( w porownaniu z budowa to przyslowiowa pestka organizacyjna ) , ciesze sie ze te zawirowania budowlanie juz sie zakonczyly .... Nie zamierzam budowac kolejnego domu ( przynajmniej na odleglosc ) , ale kto wie moze jak wroce sprzedam Stylka i wybuduje dom w gorach .... koniecznie na odludziu . Buziaki i dzieki za pozdrowienia dla Mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 15.06.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Edytko i ja wpadam i macham!!! Pochwal się tym co stylek ma w środku. Jestem ciekawa tych zabudów Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts