Edyta M 15.06.2014 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Martusiu hejka Nie pochwale sie ..... Wnetrze Stylka ( zabudowy ) to juz " moja bajka " .... powtorze tylko , ze stolarza mam swietnego .... wspolpraca z Nim to prawdziwa przyjemnosc . Ja wiem czego oczekuje on zna sie na swojej pracy i tak tworzymy super TEAM ..... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.06.2014 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Edys zagladam do Ciebie i kibicuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.06.2014 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Mmeliska dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 04.08.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Edytko znowu u ciebie cisza Napisz choć co słychać Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 19.08.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 taaak, ja tez czekam z wiadomościami co tam u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anawii 12.09.2014 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Cześć Edytko! Ja też tu po cichaczu zaglądam I zawsze mam nadzieję, że dziennik ruszył a tu cisza Buziaczki zostawiam i dobrą zupę aby dodała sił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tymonka 28.10.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Witam, weszłam przypadkiem I wsiąkłam Przeczytałam cały dziennik I komentarze. WIELKI SZACUN. Za wyczucie, za odwagę, za odłegłość. Gratuluję Rodziny, Brata w szczególności Dziękuję za ogromną ilość pożytecznych informacji - wypisałam sobie skrzętnie I mam nadzieję wykorzystać w swoim domku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.10.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Edys zagladasz tu jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.03.2015 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Witam wszystkich zagladajacych do Chomiczowki ..... Tak Mmelisko zagladam , ale rzadko teraz skupilam sie na innym projekcie w Polsce .... dom juz wybudowany , wykonczony nie naleze do leniuchow wiec ........ Szukam interesujacego (dochodowego ) pomysłu na biznes( posiadam nadwyzke finansowa ) . Biorę po uwagę opcję dofinansowania działającego biznesu w zamian za udziały lub też współpracy przy zupełnie nowym projekcie. Zobaczymy co sie z tego " urodzi " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.03.2015 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Edys To ja trzymam kciuki o pomyslnosc w dzialaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.05.2015 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 13 marca ( w piatek ) Firma zostala zalozona ..... Od kilku dni jestesmy na Facebooku od wczoraj na Allegro wczoraj tez otwarlismy nasz sklep internetowy . Pracy jest ogrom , przydatne linki wrzuce w weekend Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.05.2015 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Super Edys :wave: niech teraz interesy pna sie do gory szybciej jak mury ! ale linka to ja bym juz teraz chciala dostac..w koncu mamy weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.05.2015 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Mmeliska Kochana wiedziałam, że Ty pierwsza zareagujesz. Wieczorkiem dodam linki bo teraz w trasie jestem. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.05.2015 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 P.S. Mój weekend zaczyna się dopiero w niedziele niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.05.2015 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 To dobrze się składa z tym niedzielnym weekendem, bo chętnie popociągam za te tajemnicze linki... Trzymam kciuki, żeby dobrze szło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.05.2015 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Dorotko możesz nawet osobiście podjechać i sprawdzić jak działamy Firma znajduje się na ul.Sikorki 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 09.05.2015 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Edys..bo ja wierna Fanka Twoja jestem nie sposob przejsc obojetnie przy nowych wpisach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.05.2015 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Dorotko możesz nawet osobiście podjechać i sprawdzić jak działamy Firma znajduje się na ul.Sikorki 33 Zajrzałabym chętnie, ale chwilowo przyjechanie do Was zajęłoby mi dobrych naście godzin Za to powiedz mi, czy Ty również to zdalnie robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.05.2015 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Dorotko no pewnie, że zdalnie Opiszę wszystko wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.05.2015 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Mmeliska tez Ciebie Kocham:) od teraz musisz już zostać aktywna fanka liczę na Twoje wsparcie i nie tylko Twoje ale wszystkich moich forumowych fanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts