Edyta M 17.06.2010 02:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Kurde,ja też:lol2::lol2:Aż mi nieraz potem głupio:oops:,bo pomyślą sobie,że ze mnie jakaś zołza,a ja całkiem ugodowa jestem;) Olu no ja taka sama jak Ty jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.06.2010 02:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 ale wy bojowe laskie jesteście:) mój mąż śmieje się ze mnie ze ja krzyczec nie musze, wystarczy jak spojrzę;) Mojego spojrzenia niestety przez sluchawke nie widac ... ale Karollcia rozumiem , ze Twoje ZABOJCZE jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.06.2010 02:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Super prace się posuwają, aż miło popatrzeć Jeszcze troszkę i upragniony czerwony kolor się pojawi:D Aczkolwiek czarny też gustowny:D Siostra Yuka " LUKNIJ " do mojego dziennika ........... NIEBIESKI sie pojawil :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.06.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Siostra Yuka " LUKNIJ " do mojego dziennika ........... NIEBIESKI sie pojawil :yes: Kochana, Nowe trendy nam tu narzucasz;) Niebieskiego na budowie to ja jeszcze nie widziałam:o Ale no tak, w końcu to Amerykanka;) tu buduje A swoją drogą fajny ten niebieski:D Buziaki Siostra:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.06.2010 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Kochana, Nowe trendy nam tu narzucasz;) Niebieskiego na budowie to ja jeszcze nie widziałam:o Ale no tak, w końcu to Amerykanka;) tu buduje A swoją drogą fajny ten niebieski:D Buziaki Siostra:hug: A co !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 17.06.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 już gdzieś chwaliłem ta twoja niebieska pierzynkę ale jeszcze raz jest niezła a i dopisuje się do oglądaczy podglądaczy twojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.06.2010 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 już gdzieś chwaliłem ta twoja niebieska pierzynkę ale jeszcze raz jest niezła a i dopisuje się do oglądaczy podglądaczy twojego dziennika Makawel Bardziej teraz zrobil sie to FOTO-Dziennik , ale zdjecia mowia same za siebie ....... Pozdrawiam cieplutko i zapraszam do odwiedzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.06.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 No teraz z tą niebieską folią to mi nie powiesz, że nie budujesz basenu Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 17.06.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 (edytowane) Witam Jakiej wyskości macie ścianę fundamentową, Też planuję monolityczną,w projekcie mam 1,4m. Zastanaiwam się tylko czy deskowanie da radę. Edytowane 17 Czerwca 2010 przez viperolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 17.06.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 hej kochana )))) o proszę jak się niebieściutko zrobiło słoneczka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.06.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Luuubię niebieski;):D:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 17.06.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Niebieski? Twarzowy i modny Gratuluję koloru Mam nadzieję, że mimo wszystko deszczu nie będzie Pozdrawiam - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.06.2010 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 No teraz z tą niebieską folią to mi nie powiesz, że nie budujesz basenu Buziaki No i wydalo sie !!!!!! ;) Buziaki za spostrzegawczosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.06.2010 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 (edytowane) Witam Jakiej wyskości macie ścianę fundamentową, Też planuję monolityczną,w projekcie mam 1,4m. Zastanaiwam się tylko czy deskowanie da radę. Viperolo 1,6 m ..... deskowanie da rade spoko ja jeszcze lawy fundamentowe poszerzylam do jednego rozmiaru 0,60 m. Projekt przewidywal lawy o roznej szerokosci .... weszlo wiecej betonu ale te " 60-tki " wydaly mi sie stabilniejsze no i zrobienie wszystkich w tym samym rozmiarze troche ulatwilo zycie mojej Ekipie Edytowane 18 Czerwca 2010 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 17.06.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 chciałam tylko powiedzieć hello ::) bo widzę że buszujesz a ja spadam spać bo jutro do pracy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.06.2010 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 hej kochana )))) o proszę jak się niebieściutko zrobiło słoneczka życzę Dzieki Anulka Tak niebiesko bedzie kazdego dnia zakonczona budowa jeszcze przez kilka dni !!!!! Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.06.2010 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Luuubię niebieski;):D:hug: A ja lubie Tych co lubia NIEBIESKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.06.2010 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Niebieski? Twarzowy i modny Gratuluję koloru Mam nadzieję, że mimo wszystko deszczu nie będzie Pozdrawiam - Jola Hejka Jolunia Niestety zapowiadaja juz " przelotne " w piatek i sobote , a w niedziele !!!!!!!!! :eek: ma bardzo padac . W sobote planujemy wylanie plyty na czesci domu ..... na tej czesci pod ktora beda juz wlozone kanaly do ogrzewania , musze jakos je zabezpieczyc przed podtopieniem , bo inaczej cala praca na nic . Buziaki i sloneczka zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.06.2010 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 chciałam tylko powiedzieć hello ::) bo widzę że buszujesz a ja spadam spać bo jutro do pracy pozdrawiam Hejka dobrej nocki Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 18.06.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 ŁOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCH: ale masz wyczesaaaane kanałki:o ..... łaaadniusie no i ja też lubię niebieki:D- dla mnie fajowo to wygląda:) Edzia No i gratulki Kochana Elitarnego statusu just 4 U :wave::wave: i ja Ci mówię, że będzie dobzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts