Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mojej CHOMICZOWKI

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Edytko, elito forumowa i nasza :D:D

Piękne te twoje kanały, takie równiutkie i schludne. Trzymam kciukasy za ładną pogodę. Odtańczę też na wszelki wypadek nasz taniec połamaniec :wave::wiggle::wiggle: coby słonko pięknie świeciło

Jak zalejesz płytę to już będzie na działeczce czerwoniutko, ściany zaczną rosnąć i Pani Inwestorka będzie się cieszyła a wszystkie siostry razem z nią;):)

Hej!!!

Zaintrygowały mnie te kanały do ogrzewania,przyznam szczerze ,że pierwszy raz spotkałam się z czymś takim:rolleyes:.Na jakiej zasadzie to działa?

No i oczywiście życzę słonka,żeby wszystko sprawnie przebiegło:)

Buziaki:hug:

Hejka Olu :)

Info o kanalach wrzucilam do dziennika ...... Bardzo ogolnie rzecz ujmujac jest to grzanie cieplym powietrzem :rolleyes: ...

Dziekuje Kochana , oj tak Slonka , slonka , slonka ;)

Buziaki :hug:

ŁOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCH::jawdrop: ale masz wyczesaaaane kanałki:o ..... łaaadniusie no i ja też lubię niebieki:D- dla mnie fajowo to wygląda:)

Edzia No i gratulki Kochana Elitarnego statusu

just 4 U :wave::wave::wave:i ja Ci mówię, że będzie dobzie

No spox Siora ..... sie wie :cool:

U mnie impreza na dzialeczce wiec zapraszam :stereo:

Buziaczki :rolleyes:

Hej

Edyta napisz coś wiecej o tych kanałach grzewczych, na jakiej zasadzie to działa? T o pewnie pod basen do ogrzania wody !!:)

Słoneczka , słoneczka, słoneczka życzę

Zapraszam do dziennika tam wiecej info na ten temat :wave: , a slonko przyda sie ......... kurna bo beton lejemy w sobote

Witaj Edytko, elito forumowa i nasza :D:D

Piękne te twoje kanały, takie równiutkie i schludne. Trzymam kciukasy za ładną pogodę. Odtańczę też na wszelki wypadek nasz taniec połamaniec :wave::wiggle::wiggle: coby słonko pięknie świeciło

Jak zalejesz płytę to już będzie na działeczce czerwoniutko, ściany zaczną rosnąć i Pani Inwestorka będzie się cieszyła a wszystkie siostry razem z nią;):)

No dzieki dzieki Siostrzyczko .......:hug:

Chlopaki staraja sie jak moga , a ja tylko jak cos na fotce mi sie nie spodoba to juz za telefon i do Majsterka dzwonie ....... :cool:. Moja Pelnomocniczka przysyla mi stosy zdjec kazdego dnia ( Kochana jest ) dzieki temu " KONTROLA JEST !!!!! " , a co ?????

Buziaki :rolleyes:

O to, to!!! Atijka dobrze prawi:D

Hejka, przyszłam się przywitać, coby nie dostać z.....ki jak siostra Niwusia:D:D:D

No i jak tu z Elitą nie trzymać;)

Yuka Siostra :cool:

Boisz sie mnie ??? no nie ..... a co do trzymania z elita to kurcze musze to przemyslec pod kogo sie podwiesic ;)

Buziaki :rolleyes:

Edytko

Tobie też się trafił własny Kargul za płotem? Takich najlepiej ignorować. Tylko czekają na reakcję i nakręcają spięcia. Dlaczego? Z nudów , z zazdrości i podłości chyba. Ale nie przejmuj się nim, masz nas i jak będzie trzeba rozprawimy się z nim.

A niech tylko zobaczy ten wibrator..... ... to dopiero będzie.....:jawdrop:

napisała Edyta M

1,6 m ..... deskowanie da rade spoko ;) ja jeszcze lawy fundamentowe poszerzylam do jednego rozmiaru 0,60 m. Projekt przewidywal lawy o roznej szerokosci .... weszlo wiecej betonu ale te " 60-tki " wydaly mi sie stabilniejsze no i zrobienie wszystkich w tym samym rozmiarze troche ulatwilo zycie mojej Ekipie :rolleyes:

Dzięki za odpowiedź. Też mam ławy w różnych rozmiarach i chyba też je ujednolice, a deski na deskowanie miałaś 2cm czy 2,5cm? ja bym dał płytę OSB tylko nie wiem czy 18 czy 24?

Pozdrawiam

Edytowane przez viperolo

HEJKA SORRKI WSZYSTKICH :spam: ALE OD SOBOTY DO DZISIEJSZEGO POPOLUDNIA BYLAM BEZ NETA ...... W PIATEK PRZESZLO W OKOLICY W KTOREJ MIESZKAM KILKA TORNAD :jawdrop:EFEKT ..... POLAMANE DRZEWA , POZRYWANE DACHY , BRAK PRADU ...... WSZYSTKO WRACA DO NORMY , A JA WRACAM DO ZYWYCH ..... :lol2::lol2:

Hej!!!

Poczytałam i pooglądałam trochę o kanałach....będziesz mieć kochana wypasiony domek ,niczym najnowoczesniejszy biurowiec:jawdrop:

Jeżeli chodzi o klimę ,to mój mąż by pewnie chciał,ale ja to w życiu :no:Bo ja straszny zmarźluch jestem.Tutaj mamy klimę i to jest dla mnie tragedia,mąż cały czas włącza,bo jemu to ciągle gorąco(nawet zimą:lol2:).A ja biedna ciągle pod kocem siedzę ,bo mi to już chłodno przy +25.:rolleyes:Dlatego dzięki Boziu:wave:,że mu pomysł klimy do głowy nie przyszedł.

A sąsiadami się nie przejmuj.Świnie i tyle .Też miałam kontrolę na budowie(oczywiście dzięki sąsiadowi),bo niby zaczęliśmy bez PnB.Brak słów poprostu:eek:."Zazdraszczają" Ci i tyle!!!

Na imprezkę oczywiście się piszę,chociaż do 18-stki to jeszcze trochę mi brakuje:lol2:Mogę?:rolleyes:

Hejka Olu :)

Jesli chodzi o klime to jest wlasciwie dodatek do calosci ..... tez jestem zmarzluchem i lubie ciepelko .

:cool:

hehehehhe:D

ja to mam wyczucie:D to dziiiiiś:D

o której wpaść?????;) chciałabym dodać, żem jużci pełnoletnia:roll:... aaaaa somsiady tio wiesz- żal im doopsko ściska, że się budujesz, i to przez telefon i będziesz miała wyczesany domek:D

A niech ściska;)

Niwus :)

Niestety dupa blada ..... chudziaka nie zalalismy i imprezka odwolana :mad: jutro opisze szczegoly ..............

Buziaki :)

Edytko

Tobie też się trafił własny Kargul za płotem? Takich najlepiej ignorować. Tylko czekają na reakcję i nakręcają spięcia. Dlaczego? Z nudów , z zazdrości i podłości chyba. Ale nie przejmuj się nim, masz nas i jak będzie trzeba rozprawimy się z nim.

A niech tylko zobaczy ten wibrator..... ... to dopiero będzie.....:jawdrop:

Atijka :rolleyes:

Hejka , hejka ..... no tak to bywa z sasiadami , a swoja droga to co za narod co za ludzie !!!!!

Ale spox Siostra ... damy rade :cool: