Edyta M 21.06.2010 04:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Olu dzieki Bedzie mi potrzebny pocieszacz bo nie zalalismy .... chudziaka , a leje bardzo i moje koryta z kanalami do ogrzewania sa zagrozone powaznie ..... Wprawdzie wszystko przykkryte plandeka , ale .................. :eek:. NERWOWKA ............. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.06.2010 04:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 U Ciebie to się dzieje.... Kiedy tak będzie u mnie ? Jak na moj gust to jednak tempo zbyt powolne ....... .... Musze przeprowadzic powazna rozmowe z PM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.06.2010 04:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 pompa z wirbratorem wrrrrr............ super na imprezkę ie dma rady wpaść ale fotki miło byłoby zobaczyć a co do sąsiadów........ bez komentarza.........żal :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.06.2010 04:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Dzięki za odpowiedź. Też mam ławy w różnych rozmiarach i chyba też je ujednolice, a deski na deskowanie miałaś 2cm czy 2,5cm? ja bym dał płytę OSB tylko nie wiem czy 18 czy 24? Pozdrawiam Deski mialam 25 mm .... a plyty OSB mysle , ze 24 bylyby wlasciwsze ( tylko cenowo dosc drogo wychodza ) ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.06.2010 04:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 A mam jeszcze pytanie czy ściany fundamentowe masz zbrojone? na jednym zdjęciu widac jakieś zbrojenie. Tak tak fundamenty sa zazbrojone , moj dom ma dosc przezbrojona konstrukcje ...... ogolnie zakupilam 6 ton stali na budowe mam tylko nadzieje , ze wystarczy . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 21.06.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Dzięki za wyczerpujące odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.06.2010 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Dzięki za wyczerpujące odpowiedzi. Pozdrawiam Nie ma sprawy Pozdrawiam i sloneczka zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.06.2010 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 LEJEMY BETON Szczegoly wkrotce ............. Buziaki ......... Dobrze zaczyna sie dla mnie LATO !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 21.06.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Edytuś :hug: Dasz radę, zobacisz:) jesteśmy z Tobą, nie damy Cię/Się brzydkiej pogodzie:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.06.2010 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Edytuś :hug: Dasz radę, zobacisz:) jesteśmy z Tobą, nie damy Cię/Się brzydkiej pogodzie:hug::hug: NIWUSIA KOCHANA .... :hug: Wieczorkiem wklejam FOTORELACJE ........ Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.06.2010 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Zajrzałam na chwilkę ,a tu takie dobre wieści:wave:Trzymam kciuki ,żeby wszystko się udało:wave: Buziaki:hug: Dzieki Olunia Wieczorkiem szczegoly , a teraz do pracy spadam Milego dzionka dla Ciebie Pa pa Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.06.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Hurrra , kanały będą bezpieczne Cieszę się ,że tak fajosko zaczynasz lato Siostra:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.06.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Super Edi:wave:, czekamy na kolejną fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.06.2010 01:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Hurrra , kanały będą bezpieczne Cieszę się ,że tak fajosko zaczynasz lato Siostra:hug: Atijka Dzieki Siostra Buziaczki i fajnego tygodnia Ci zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.06.2010 01:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Super Edi:wave:, czekamy na kolejną fotorelację Hejka Siostra Fotki sa , a jak ......... Milego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 22.06.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Cześć Edytko Ale będziesz miała sąsiadów:bash: Wszystko to zazdrość!!! Niech tylko poczekają jak już bedziesz miała ściany, hmm jak pieknie bedzie:) Z tym betonem to trochę wtopa i pewnie droższy. Ale czasami tak jest z tymi budowlańcami, mają po kilka domów i potem się mylą , miejmy nadzieję że to będzie jedyna wpadka;) Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 22.06.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Gratulututuję zalania chałupci no i tegoż czadowego pozwolenia, teraz tio wspaniały somsiad może Ci Niuńcia nadmuchać buziaki, i mimo pomyłki specmajstra mocne gratulki Siostra, zobaczysz teraz będziez z górki i bez takich pomyłek:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.06.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 No i teraz zrobi się czerwono na Twojej budowie bo... mury będą się pięły do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 22.06.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Gratulacje Edytko!!! Teraz nawet błoto nie będzie Wam przeszkadzało, bo je zostawicie gdzieś w dole:wiggle:a i czerwony kolor wkrótce Was będzie cieszyć czego Ci bardzo życzę!!!! Powodzenia w dalszych pracach no i cudnej pogody, aby się miło murowało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.06.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Gratulacje grubiaka!!!!Bo skoro beton nie chudy tylko B20 to u ciebie płyta to nie chudziak;) dobrze kombinuję??Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts