Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mojej CHOMICZOWKI

Recommended Posts

Olu dzieki :hug:

Bedzie mi potrzebny pocieszacz bo nie zalalismy .... chudziaka , a leje bardzo i moje koryta z kanalami do ogrzewania sa zagrozone powaznie .....

Wprawdzie wszystko przykkryte plandeka , ale .................. :eek::eek::eek:.

NERWOWKA .............

Buziaki

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki za odpowiedź. Też mam ławy w różnych rozmiarach i chyba też je ujednolice, a deski na deskowanie miałaś 2cm czy 2,5cm? ja bym dał płytę OSB tylko nie wiem czy 18 czy 24?

Pozdrawiam

Deski mialam 25 mm .... a plyty OSB mysle , ze 24 bylyby wlasciwsze ( tylko cenowo dosc drogo wychodza ) ...... :cool:

A mam jeszcze pytanie czy ściany fundamentowe masz zbrojone? na jednym zdjęciu widac jakieś zbrojenie.

Tak tak fundamenty sa zazbrojone , moj dom ma dosc przezbrojona konstrukcje ...... ogolnie zakupilam 6 ton stali :jawdrop: na budowe mam tylko nadzieje , ze wystarczy .

Pozdrawiam ;)

Zajrzałam na chwilkę ,a tu takie dobre wieści:wave:Trzymam kciuki ,żeby wszystko się udało:wave:

Buziaki:hug:

Dzieki Olunia :)

Wieczorkiem szczegoly , a teraz do pracy spadam Milego dzionka dla Ciebie

Pa pa

Buziaki :hug:

Cześć Edytko

Ale będziesz miała sąsiadów:bash::offtopic: Wszystko to zazdrość!!! Niech tylko poczekają jak już bedziesz miała ściany, hmm jak pieknie bedzie:)

Z tym betonem to trochę wtopa i pewnie droższy. Ale czasami tak jest z tymi budowlańcami, mają po kilka domów i potem się mylą , miejmy nadzieję że to będzie jedyna wpadka;)

Buziaczki