87anam87 22.06.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 hej no no jak ładnie :) Edytko nie wiem czy Ci to już pisałam ale podoba mi się to że u Ciebie wszystko jest robione dokładnie.... nie wiem kto tak tego pilnuje i doradza ale naprawdę dobra robota pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.06.2010 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Cześć Edytko Ale będziesz miała sąsiadów:bash: Wszystko to zazdrość!!! Niech tylko poczekają jak już bedziesz miała ściany, hmm jak pieknie bedzie:) Z tym betonem to trochę wtopa i pewnie droższy. Ale czasami tak jest z tymi budowlańcami, mają po kilka domów i potem się mylą , miejmy nadzieję że to będzie jedyna wpadka;) Buziaczki Dziekuje juz mi sie troche poprawilo moj Pan Majster " zalatwil " wszystko ..... . Mam B20 w cenie B15 ( a nawet w lepszej ) .... Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.06.2010 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Gratulututuję zalania chałupci no i tegoż czadowego pozwolenia, teraz tio wspaniały somsiad może Ci Niuńcia nadmuchać buziaki, i mimo pomyłki specmajstra mocne gratulki Siostra, zobaczysz teraz będziez z górki i bez takich pomyłek:hug::hug: Hejka Niwcia Moj Majsterek Specem jest tego nie mozna Mu odmowic , musze Go rozgrzeszyc z tej wtopy .... w sobote chlopina szalal na weselisku , a w niedziele poprawinki no i wiesz jak jest :rolleyes: troszke w poniedzialek " niedyspozycja " a tu trzeba bylo 22 kubiki betonu zamowic !!!!! i sie chlopisko troche zamotalo...... Buziaki Siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.06.2010 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 No i teraz zrobi się czerwono na Twojej budowie bo... mury będą się pięły do góry Dzieki Anusia W srode przyjezdza DOSTAWA MATERIALU !!!!!! Kurcze fajnie :) , na odleglosc budowanie to takie " niesprawiedliwe " ....... :bash:no dobra musze sie z tym pogodzic ............ Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.06.2010 00:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Przybiegłam pogratulować"zera":wiggle: I pomyśleć ,że "zero"może tak człowieka cieszyć A to majster gamoń jeden:offtopic:Ale teraz to już z górki:cool: Dobrej nocki życzę Hejka Olunia Dzieki , dzieki u mnie .... jakby to powiedziec jest MNIEJ NIZ ZERO !!!!!! w tym moim troche pokreconym budowaniu , gdzie jeszcze przed zalaniem chudziaka robie podwaliny ogrzewania ..... nie zalana zostala kotlownia . W tym miejscu trwaja jeszcze prace , robienie koryt i kanalow oraz przygotowanie miejsca pod piece ktore kiedys beda tam staly. Miedzy innymi dlatego w kotlowni ziemia zostala wybrana z dodatkowym zapasem 1 metra glebokosci , aby mozna bylo zrobic lepsze zbrojenia , wlac beton ...... to bedzie SERCE DOMU , sprzety ktore beda tam staly beda wazyly w sumie kilka ton i dlatego chce uniknac pekniec w podlodze itp. Ustalilam to juz na poczatku prac z Panem Majstrem ....... wiedzialam jakie ogrzewanie bedzie wiec latwo bylo poprzeliczac to i owo aby uniknac przykrych niespodzianek w przyszlosci !!!!!!! W sobote w planie zalanie kotlowni wiec wtedy to juz bedzie pelne ZERO Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.06.2010 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Gratulacje Edytko!!! Teraz nawet błoto nie będzie Wam przeszkadzało, bo je zostawicie gdzieś w dole:wiggle:a i czerwony kolor wkrótce Was będzie cieszyć czego Ci bardzo życzę!!!! Powodzenia w dalszych pracach no i cudnej pogody, aby się miło murowało:) Dzieki Beatko Mysle , ze juz jakos pojdzie ......... oczywiscie zasypie dziennik fotkami , moja pelnomocniczka trzaska fotki kazdego dnia bidula i jak wracam z pracy to juz mam " cieplutkie " w komputerku . Pozdrawiam cieplutko i zapraszam do odwiedzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.06.2010 00:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Gratulacje grubiaka!!!! Bo skoro beton nie chudy tylko B20 to u ciebie płyta to nie chudziak;) dobrze kombinuję?? Buziaki:hug: No masz Siostra Yuka Ty jak juz cos powiesz to powiesz ................ No ma sie rozumiec , ze GRUBIAK Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.06.2010 00:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 hej no no jak ładnie :)Edytko nie wiem czy Ci to już pisałam ale podoba mi się to że u Ciebie wszystko jest robione dokładnie.... nie wiem kto tak tego pilnuje i doradza ale naprawdę dobra robota pozdrawiam Dziekuje za pochwaly ...... Majsterek solidny to prawda ( wybralam Go w drodze castingu ) najrzetelniej zrobil mi wycene nie na swistku papieru i na kolanie ale przylozyl sie .... pomyslalam wtedy , ze skoro jest dokladny w papierologii to moze i to budowanie w Jego wykonaniu bedzie tak samo wygladalo jak oferta . Nieskromnie powiem , ze sama mam tez duzy wklad w budowanie ...... ( nie tylko finansowy ) z Majstrem rozmawiam srednio raz w tygodniu .... ustalamy co i jak w kolejnych dniach pracy . Dzisiaj ( wtorek ) " wymyslilam " , ze chcialabym aby Pan Grzesiu zanim zacznie stawiac mury z porothermu najpierw zrobil podmurowke z cegly ( cegla lepiej izoluje termicznie i nie nasiaka woda ) dlatego pierwsza warstwa bedzie z cegiel . Jest to stara szkola budowania , a ze lubie sie doksztalcac w tym temacie to czasem moge zadziwic czyms mojego Majsterka . Bedzie tak jak chce bo to w koncu ma byc moj dom . Pan Grzesiu chyba mnie lubi bo dyskutujemy sobie o tym co i jak bedzie zrobione bez " zgrzytow " ...... i nie przeszkadza mu to , ze Kobieta Inwestor wie o czym mowi ...... nie ma Chlopina ze mna lekko . To budowanie na odleglosc ma swoje uroki Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 23.06.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 No proszę, wpadam z odwiedzinami a tu kołderki niebieskiej już nie ma Pojawił się grubiak Zatem gratulacje z okazji ukończenia kolejnego etapu. Oj teraz to będzie przybywać i cieszyć Pozdrawiam - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 23.06.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 cześć Edytka, wpadłam zobaczyc co słychać a u Ciebie jak zwykle robota pieknie idzie do przodu.Dobrze koordynujesz tą budowe zza wielkiej wody:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 23.06.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Przeniesione z dziennikaWitamdawno Twojego dziennika nie odwiedzałem a tu sąsiad konfidentus pospolitus Ci się trafił i grubiak zamiast chudziak ale najważniejsze ze budowa idzie do przodu.PozdrawiamArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 23.06.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 No i tera to ju czekamy na czerwien Edytko;) czi ta Amieryka tio zawsze wsio musi mieć największe, najgrubsze, naj..... buźki siostrzyczka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.06.2010 02:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 No proszę, wpadam z odwiedzinami a tu kołderki niebieskiej już nie ma Pojawił się grubiak Zatem gratulacje z okazji ukończenia kolejnego etapu. Oj teraz to będzie przybywać i cieszyć Pozdrawiam - Jola Witaj Jolu Milo znow Cie widziec ...... teraz to mam nadzieje zacznie sie to prawdziwe budowanie Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.06.2010 03:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 cześć Edytka, wpadłam zobaczyc co słychać a u Ciebie jak zwykle robota pieknie idzie do przodu. Dobrze koordynujesz tą budowe zza wielkiej wody:) Dziekuje Karollinko Nie wiem czy to moja wada , czy zaleta ale lubie dobra organizacje pracy i staram sie dobrze przygotowac do wszystkiego co robie ....... Budowanie to duze wyzwanie , ale i jaka przyjemnosc z nauki . Przynajmniej bede znala kazdy zakamarek domu od podstaw i najwazniejsze mam decydujacy glos co w tym zakamarku bedzie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.06.2010 03:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Przeniesione z dziennika Witam dawno Twojego dziennika nie odwiedzałem a tu sąsiad konfidentus pospolitus Ci się trafił i grubiak zamiast chudziak ale najważniejsze ze budowa idzie do przodu. Pozdrawiam Arek Hejka Na szczescie sasiad mieszka na poczatku drogi dojazdowej do mojego domku ..... czyli jakies 300 metrow ( wiec chyba nawet trudno nazwac goscia sasiadem ) .... ignoruje dziada bo co zrobic widocznie niektorzy tak maja , ze musza drugiemu nabruzdzic i juz !!!!! Ale jak przekroczy granice ( nie koniecznie mojej dzialki ) to i ja na niego odpowiedni paragraf znajde , a PRZYSAM BOGU zlosliwa nie jestem . Z grubiakiem sie juz oswoilam ( zaplacilam jak za chudziak wiec to chyba nie jest zly " DIL " ) Pozdrawiam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.06.2010 03:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 No i tera to ju czekamy na czerwien Edytko;) czi ta Amieryka tio zawsze wsio musi mieć największe, najgrubsze, naj..... buźki siostrzyczka:hug: Niwcia Wlasnie dzisiaj dojechaly kolejne " czerwonki " :wiggle:. Sorrki , ze tak wyszlo z moim grubiakiem , ale wiesz jak jest Siostra $$$$$$$$$$$$$$$$$ "Pecunia non Olet " $$$$$$$$$$$$$$$$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 24.06.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 cześć Edytko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.06.2010 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Hejka Karollinko Milego dnia ...... Znowu pada cholercia i musimy prace troche przesunac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 24.06.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Cześć Siostro zza wielkiej wody. Jestem pod wrażeniem koordynacji budowy, nie dość, że z daleka .to godziny nie te;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.06.2010 02:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Nie martw się pogodą,za dzień ,góra 2 będą w Polsce upały:yes: Teraz są w Niemczech ,a już sprawdziłam nie raz ,że pogoda jaka jest tu, po ok.2 dniach "dochodzi"do Polski:) Pozdrawiam i miłego dnia życzę Hejka Olu Przydalaby sie ta sloneczna pogoda , bo deszczu mam juz serdecznie dosc Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts