Edyta M 25.06.2010 02:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Cześć Siostro zza wielkiej wody. Jestem pod wrażeniem koordynacji budowy, nie dość, że z daleka .to godziny nie te;) Hejka Atijka Co zrobic czasem trzeba wstac po 1 w nocy zeby Pana Murarza " zlapac " rano na budowie ..... DETERMINACJA :bash:( to chyba tak sie nazywa ) ale warto , choc czasem spie tylko 4 godzinki :sleep: Buziaki i trzymaj kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 25.06.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Cześć Edyta M kolor betoniarki to specjalnie pod kolor pierzynki??i trzymamy kciuki za murowanko oby szlo dobrze jak teraz robotapozdroArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 25.06.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Cześć Edyta. Wpadłam podpatrzeć nowe fotki, u Ciebie jak zwykle coś się dzieje. Mam nadzieję, że z wodą nie będzie już problemów no i pogoda dopisze, a wtedy już nic was nie zatrzyma:) Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 25.06.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 czesc co do betoniarki: do Ciebie sprzęt przyjechał a z mojej budowy w nocy odjechał. Ale jako że kolor nie ten to szukam na necie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 25.06.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Yeeeeeeaaaah :rotfl: Siostraa, jupi, jupi:D:D:D czerwone i bure ciągną Się w Górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 25.06.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 i u Edytki pusto .... wszystko ok Edytuś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.06.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Niwuś Edytka pewnie jeszcze dolce na budowę zarabia;) Toż u Niej dopiero nasza 16 godzina ..... chyba jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 25.06.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 no tak... głupi bab ze mnie ona bildulka zapindala a ja tu wymagania jakieś, żeby na FM była wow no Niwka daj żyć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.06.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Ale jeszcze z godzinka, dwie i znów świeże fotki będą Cze Edytuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.06.2010 03:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Cześć Edyta M kolor betoniarki to specjalnie pod kolor pierzynki?? i trzymamy kciuki za murowanko oby szlo dobrze jak teraz robota pozdro Arek Hejka No jak nie jak tak ....... Na specjalne zamowienie betoniara pod kolor pierzynki , moj Pan Murarz wie , ze nie ma zartow i trzeba sie dostosowac do wymagan kobiety . Pozdrawiam SLONECZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.06.2010 03:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Cześć Edyta. Wpadłam podpatrzeć nowe fotki, u Ciebie jak zwykle coś się dzieje. Mam nadzieję, że z wodą nie będzie już problemów no i pogoda dopisze, a wtedy już nic was nie zatrzyma:) Pozdrowionka Hejka , Hejka Cieszy mnie taki ruch na budowie ....... zapowiedzialam Majstrowi , ze jak mury bedziemy ciagnac to chce zeby kazdego dnia byl na budowie i murowal z chlopakami . Bede sie czula pewniej jak On swoim okiem wszystkiego dopatrzy Buziaki :hug:albo " hugaki " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.06.2010 03:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 czesc co do betoniarki: do Ciebie sprzęt przyjechał a z mojej budowy w nocy odjechał. Ale jako że kolor nie ten to szukam na necie dalej Sorrki TT16 nie wiedzialam , ze to z Twojej budowy .......... ale skoro nie poznales to dobrze chlopaki sie sprawili z tym przemalowaniem na NIEBIESKI .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.06.2010 03:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 no tak... głupi bab ze mnie ona bildulka zapindala a ja tu wymagania jakieś, żeby na FM była wow no Niwka daj żyć..... Niwcia Siostra widze , ze wciaglo Cie to moje budowanie na MAXA Ty mi tutaj Kochana nie podpijaj tym swoim GUMISKOM soczku bo widzisz co sie dzieje ............ Buziaczki Kochana ..... Ja to , az boje sie zdjecia od mojej Pelnomocniczki otworzyc w sobote bo jak tak sie moje Gumisie " rozmachajom" to cholera wie czy juz chalupa nie bedzie gotowa i w niedziele PARAPETOWE trza bedzie zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.06.2010 03:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Niwuś Edytka pewnie jeszcze dolce na budowę zarabia;) Toż u Niej dopiero nasza 16 godzina ..... chyba jest;) Atijka Ty Siostra porzadku i ladu pilnuj u mnie bo widzisz co ta nasza Niwuska wyrabia ..... Bidactwo chce zebym caly dzien przy kompie byla , a tu nie da sie no bo przeca te DULARY trza zarabiac tymi rencami . HUGACZKI przesylam :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.06.2010 03:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Ale jeszcze z godzinka, dwie i znów świeże fotki będą Cze Edytuś Yuka Siostra Fotki sa A JUSCI .............. rozszaleli sie Chlopaki na budowie , a co Im bede bronila niech SE BUDUJA NA ZDROWIE HUG dla Ciebie Siostrzyczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.06.2010 03:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Przepraszam wszystkie moje SIOSTRY i innych Krewniakow , ze nie wpadlam dzisiaj na Wasze Budowy ...... ale sami widzicie co sie u mnie dzieje TAKI RUCH PANIE MAJSTER , ZE TACZEK NIE MA KIEDY ZALADOWAC ! :wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.06.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Przepraszam wszystkie moje SIOSTRY i innych Krewniakow , ze nie wpadlam dzisiaj na Wasze Budowy ...... ale sami widzicie co sie u mnie dzieje TAKI RUCH PANIE MAJSTER , ZE TACZEK NIE MA KIEDY ZALADOWAC ! :wave::wave: Edytus wybaczone, wiadomo że jak młyn na budowie to nikt nie ma głowy żeby zając się innymi rzeczami, sama radość jak widać postępy robót:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 26.06.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Trala la la mury som jak piknie chałupka rośnie:D:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ceslav 26.06.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Czesc. Tez szykuje sie do startu Stylowego1 no i na dokladke budynek gosp. Ten dziennik jest i zapewne bedzie bardzo pomocny. Krok po kroku mozna podgladac i glowkowac. Dzieki ci za to, nie ustawaj we wklejaniu fotek. A ekipy pozazdroscic, wyglada na to,ze z nie jednego pieca chleb jedli. Ciekawi mnie niesamowicie jakie byly koszta zrobienia fundamentow? Jesli uzywasz gadulca zapraszam gg:1295337. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 26.06.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 No to ci niespodzianka. Ja tutaj taka już do spania gotowa, taka jakaś markotna:bash:, wpadam zobaczyć czy coś się u Edytki dzieje a tu już mury pną się do góry i to w ekspresowym tępie:wave:!!! Zaraz mi się spać odechciało i humor poprawił!!! Super Edytko tylko tak dalej trzymać!!! Pozdrawiam serdecznie i słoneczka życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts