Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mojej CHOMICZOWKI

Recommended Posts

Cześć Siostro zza wielkiej wody. ;)

Jestem pod wrażeniem koordynacji budowy, nie dość, że z daleka .to godziny nie te;):eek:

Hejka Atijka

Co zrobic czasem trzeba wstac po 1 w nocy zeby Pana Murarza " zlapac " rano na budowie .....

DETERMINACJA :bash::bash::bash:( to chyba tak sie nazywa ) ale warto , choc czasem spie tylko 4 godzinki :sleep::sleep::sleep:

Buziaki i trzymaj kciuki :wave:

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Edyta M kolor betoniarki to specjalnie pod kolor pierzynki??

i trzymamy kciuki za murowanko oby szlo dobrze jak teraz robota

pozdro

Arek

Hejka :cool:

No jak nie jak tak .......

Na specjalne zamowienie betoniara pod kolor pierzynki , moj Pan Murarz wie , ze nie ma zartow i trzeba sie dostosowac do wymagan kobiety ;).

Pozdrawiam SLONECZNIE :wave:

Cześć Edyta.

Wpadłam podpatrzeć nowe fotki, u Ciebie jak zwykle coś się dzieje. Mam nadzieję, że z wodą nie będzie już problemów no i pogoda dopisze, a wtedy już nic was nie zatrzyma:)

Pozdrowionka

Hejka , Hejka :)

Cieszy mnie taki ruch na budowie .......

zapowiedzialam Majstrowi , ze jak mury bedziemy ciagnac to chce zeby kazdego dnia byl na budowie i murowal z chlopakami :stirthepot:. Bede sie czula pewniej jak On swoim okiem wszystkiego dopatrzy

Buziaki :hug:albo " hugaki "

czesc

co do betoniarki: do Ciebie sprzęt przyjechał a z mojej budowy w nocy odjechał. Ale jako że kolor nie ten to szukam na necie dalej :)

Sorrki TT16 nie wiedzialam , ze to z Twojej budowy .......... ale skoro nie poznales to dobrze chlopaki sie sprawili z tym przemalowaniem na NIEBIESKI ....

no tak... głupi bab ze mnie :bash: ona bildulka zapindala a ja tu wymagania jakieś, żeby na FM była wow no Niwka daj żyć.....

:hug:

Niwcia Siostra widze , ze wciaglo Cie to moje budowanie na MAXA :) Ty mi tutaj Kochana nie podpijaj tym swoim GUMISKOM soczku bo widzisz co sie dzieje ............

Buziaczki Kochana ..... :rolleyes:

Ja to , az boje sie zdjecia od mojej Pelnomocniczki otworzyc w sobote bo jak tak sie moje Gumisie " rozmachajom" to cholera wie czy juz chalupa nie bedzie gotowa i w niedziele PARAPETOWE trza bedzie zrobic :stereo:

Niwuś

Edytka pewnie jeszcze dolce na budowę zarabia;) Toż u Niej dopiero nasza 16 godzina ..... chyba jest;)

Atijka

Ty Siostra porzadku i ladu pilnuj u mnie bo widzisz co ta nasza Niwuska wyrabia ..... Bidactwo chce zebym caly dzien przy kompie byla , a tu nie da sie :bash: no bo przeca te DULARY trza zarabiac tymi rencami .

HUGACZKI przesylam :hug::hug:

Ale jeszcze z godzinka, dwie i znów świeże fotki będą:wave:

Cze Edytuś:hug:

Yuka Siostra :)

Fotki sa A JUSCI .............. rozszaleli sie Chlopaki na budowie , a co Im bede bronila niech SE BUDUJA NA ZDROWIE :stirthepot:

HUG dla Ciebie Siostrzyczko :hug:

Przepraszam wszystkie moje SIOSTRY i innych Krewniakow , ze nie wpadlam dzisiaj na Wasze Budowy ...... ale sami widzicie co sie u mnie dzieje

TAKI RUCH PANIE MAJSTER , ZE TACZEK NIE MA KIEDY ZALADOWAC !

:wave::wave::wave::wave::wave:

Przepraszam wszystkie moje SIOSTRY i innych Krewniakow , ze nie wpadlam dzisiaj na Wasze Budowy ...... ale sami widzicie co sie u mnie dzieje

TAKI RUCH PANIE MAJSTER , ZE TACZEK NIE MA KIEDY ZALADOWAC !

:wave::wave::wave::wave::wave:

Edytus wybaczone, wiadomo że jak młyn na budowie to nikt nie ma głowy żeby zając się innymi rzeczami, sama radość jak widać postępy robót:wave:

Czesc. Tez szykuje sie do startu Stylowego1 no i na dokladke budynek gosp. Ten dziennik jest i zapewne bedzie bardzo pomocny. Krok po kroku mozna podgladac i glowkowac. Dzieki ci za to, nie ustawaj we wklejaniu fotek. A ekipy pozazdroscic, wyglada na to,ze z nie jednego pieca chleb jedli. Ciekawi mnie niesamowicie jakie byly koszta zrobienia fundamentow? Jesli uzywasz gadulca zapraszam gg:1295337.

No to ci niespodzianka. Ja tutaj taka już do spania gotowa, taka jakaś markotna:bash:, wpadam zobaczyć czy coś się u Edytki dzieje a tu już mury pną się do góry i to w ekspresowym tępie:wave:!!! Zaraz mi się spać odechciało i humor poprawił!!! Super Edytko tylko tak dalej trzymać!!! Pozdrawiam serdecznie i słoneczka życzę!!!:)