Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mojej CHOMICZOWKI

Recommended Posts

Zawsze wiedziałam , że metoda na marchewkę jest dobra. Na drodze do imprezki stoi PM-om mały pikuś.... ściany i strop.... ale co to dla nich, nie?

Hejka Anuska :)

Pikus to dobrze powiedziane ........... zwlaszcza , ze we wtorek lejemy nadproza :eek:

Buziaki i sloneczka :cool:

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam ponownie:)

Dawno tu nie zaglądałam a tu proszę Stylowy rośnie jak na drożdżach:)

Suuupppeerrrr gratulacje naprawdę ekipa pierwsza klasa tylko pozazdrościć!!!

Teraz będę zaglądać codziennie bo pogoda sprzyja więc domek tylko patrzeć a będzie pod dachem:)

Pozdrawiam cieplutko

Kasia...

cześć Edytko, ale masz juz kawał chałupki, pięknie się robi i serce sie raduje jak juz widac zaczątki pomieszczeń> na tym etapie codzień widać duże postepy. Jak ekipa się sprawdza to masz rację, trzeba ich docenić, niech sie staraja chłopaki:)

Hejka Karollinko :)

Dzieki wielkie , Chlopaki pracuja " ostro " .... w piatek przyjezdzaja kominy !!!!! cos mi sie zdaje , ze strop Majster bedzie wkrotce zalewal ........ :rolleyes:

Buziaczki :)

Nie no ekipa u Ciebie pierwsza klasa idą jak burza z tym budowaniem :D

Teraz masz najfajniejszy etap budowy bo codziennie widać ze coś się zrobiło budowa staje się domkiem... oby dalej szło tak dobrze i szybko oczywiście z zachowaniem przestojów technologicznych

Pozdrawiam

Arek

Hejka :cool:

Fakt teraz widze w co " pakuje " tyle kasy :cool::cool:, a to dopiero poczatek ....

Pozdrawiam serdecznie ;)

Chłopaki pracują jak trza:wiggle: Gratuluję takiej ekipy. Gdyby tak budowali u mnie to pewnie miałabym już SSZ ;) A że mój murarz walczy tylko z jednym pomocnikiem (i to nie zawsze pewnym) i na dodatek ciągnie dwie budowy to przybywa powoli. Ale od jutra znów do przodu.

Pozdrawiam - Jola :)

Hejka dzieki Jolunia :)

Nie wiem ilu pracownikow ma moj Grzesiek , ale widze ze teraz przychodzi spore grono !!!!!!!!!!! :wiggle:Wazne , ze dobrze pracuja ....... a ja na odleglosc podgladam Ich prace na fotkach :)

Pozdrawiam

Witam ponownie:)

Dawno tu nie zaglądałam a tu proszę Stylowy rośnie jak na drożdżach:)

Suuupppeerrrr gratulacje naprawdę ekipa pierwsza klasa tylko pozazdrościć!!!

Teraz będę zaglądać codziennie bo pogoda sprzyja więc domek tylko patrzeć a będzie pod dachem:)

Pozdrawiam cieplutko

Kasia...

Witaj Kasiu :)

Chyba nawet drozdzy nie potrzeba ;) ...... Chlopakom dosc sprawnie to idzie , jak Majster buduje z Nimi to tylko wszystko SMIGA !!!! Nawet za miotle sie lapia i sprzataja po pracy . Z dziennika wlasciwie zrobil sie Foto - Dziennik , ale co tu gadac zdjecia same za siebie mowia .

Pozdrawiam i zapraszam :cool:

Edytko gratulacje:)

teraz z dnia na dzien bedziesz widziała postepy i wreszcie wielka kasa nie bedzie szła w ziemię:)

jedynie przestoje techniczne wstrzymuja robotę bo tak to raz dwa i domek będzie:)

Dzieki Karollinko :)

Byle do SSO i ja tez robie przestoj !!!!! musze zastanowic sie nad wyborem okien , znow w drodze castingu wybrac odpowiednie ekipy do dalszych prac .... buduje na spokojnie ;) chce sie wprowadzic do domu dopiero za jakis czas .

Pozdrawiam .... cieplutko

:cool:

Czesc

Kilka dni mnie nie było a tyle do nadrobienia! Nie nadażam za Tobą kobieto, pedzisz z budowa jak zwariowana;)

Pozdrawiam

Hejka

Dzieje sie , dzieje ....

Zalewac strop bedziemy jednak dopiero za tydzien 10 lipca w sobote ..... jest jeszcze kilka rzeczy do zrobienia na tym etapie budowania . W zwiazku z tym , ze rowniez czesc instalacji do ogrzewania jest juz rozprowadzona pod chudziakiem ( troche nietypowo jak na ten etap dla wiekszosci budujacych ) musimy jeszcze zrobic przepusty w stropie dla kanalow :stirthepot: takie tam troche inne to moje budowanie :cool:

Pozdrawiam