Edyta M 29.06.2010 03:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Zawsze wiedziałam , że metoda na marchewkę jest dobra. Na drodze do imprezki stoi PM-om mały pikuś.... ściany i strop.... ale co to dla nich, nie? Hejka Anuska Pikus to dobrze powiedziane ........... zwlaszcza , ze we wtorek lejemy nadproza Buziaki i sloneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.06.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 cześć Edytko, ale masz juz kawał chałupki, pięknie się robi i serce sie raduje jak juz widac zaczątki pomieszczeń> na tym etapie codzień widać duże postepy. Jak ekipa się sprawdza to masz rację, trzeba ich docenić, niech sie staraja chłopaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 29.06.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Nie no ekipa u Ciebie pierwsza klasa idą jak burza z tym budowaniem Teraz masz najfajniejszy etap budowy bo codziennie widać ze coś się zrobiło budowa staje się domkiem... oby dalej szło tak dobrze i szybko oczywiście z zachowaniem przestojów technologicznych Pozdrawiam Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.06.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Jooooooooooooooooooooooo : Edytuś Twoi Grześkowie też zapipalają po prostu jak nie wiem..... no kuuuurcię, chałupka rośnie w oczach i teraz wygląda super, więc jak już zobaczymy ją w całej krasie tio będzie ślicznie pozdrawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 29.06.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Chłopaki pracują jak trza:wiggle: Gratuluję takiej ekipy. Gdyby tak budowali u mnie to pewnie miałabym już SSZ A że mój murarz walczy tylko z jednym pomocnikiem (i to nie zawsze pewnym) i na dodatek ciągnie dwie budowy to przybywa powoli. Ale od jutra znów do przodu. Pozdrawiam - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kassia_B 29.06.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Witam ponownie:)Dawno tu nie zaglądałam a tu proszę Stylowy rośnie jak na drożdżach:)Suuupppeerrrr gratulacje naprawdę ekipa pierwsza klasa tylko pozazdrościć!!!Teraz będę zaglądać codziennie bo pogoda sprzyja więc domek tylko patrzeć a będzie pod dachem:)Pozdrawiam cieplutko Kasia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 29.06.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 :wiggle: jak fajnie, że tak szybko rośnie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.07.2010 01:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 cześć Edytko, ale masz juz kawał chałupki, pięknie się robi i serce sie raduje jak juz widac zaczątki pomieszczeń> na tym etapie codzień widać duże postepy. Jak ekipa się sprawdza to masz rację, trzeba ich docenić, niech sie staraja chłopaki:) Hejka Karollinko Dzieki wielkie , Chlopaki pracuja " ostro " .... w piatek przyjezdzaja kominy !!!!! cos mi sie zdaje , ze strop Majster bedzie wkrotce zalewal ........ Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.07.2010 02:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Nie no ekipa u Ciebie pierwsza klasa idą jak burza z tym budowaniem Teraz masz najfajniejszy etap budowy bo codziennie widać ze coś się zrobiło budowa staje się domkiem... oby dalej szło tak dobrze i szybko oczywiście z zachowaniem przestojów technologicznych Pozdrawiam Arek Hejka Fakt teraz widze w co " pakuje " tyle kasy :cool:, a to dopiero poczatek .... Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.07.2010 03:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Chłopaki pracują jak trza:wiggle: Gratuluję takiej ekipy. Gdyby tak budowali u mnie to pewnie miałabym już SSZ A że mój murarz walczy tylko z jednym pomocnikiem (i to nie zawsze pewnym) i na dodatek ciągnie dwie budowy to przybywa powoli. Ale od jutra znów do przodu. Pozdrawiam - Jola Hejka dzieki Jolunia Nie wiem ilu pracownikow ma moj Grzesiek , ale widze ze teraz przychodzi spore grono !!!!!!!!!!! :wiggle:Wazne , ze dobrze pracuja ....... a ja na odleglosc podgladam Ich prace na fotkach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.07.2010 03:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Witam ponownie:) Dawno tu nie zaglądałam a tu proszę Stylowy rośnie jak na drożdżach:) Suuupppeerrrr gratulacje naprawdę ekipa pierwsza klasa tylko pozazdrościć!!! Teraz będę zaglądać codziennie bo pogoda sprzyja więc domek tylko patrzeć a będzie pod dachem:) Pozdrawiam cieplutko Kasia... Witaj Kasiu Chyba nawet drozdzy nie potrzeba ...... Chlopakom dosc sprawnie to idzie , jak Majster buduje z Nimi to tylko wszystko SMIGA !!!! Nawet za miotle sie lapia i sprzataja po pracy . Z dziennika wlasciwie zrobil sie Foto - Dziennik , ale co tu gadac zdjecia same za siebie mowia . Pozdrawiam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.07.2010 03:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 :wiggle: jak fajnie, że tak szybko rośnie:wiggle: Dzieki Atijka Tez mnie to cieszy !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.07.2010 03:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 No to jeszcze raz ,tym razem oficjalnie gratuluję stanu "0":wave: Hejka OLU !!!! :) Teraz gratulacje moge przyjmowac !!!!!!!!!! Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 01.07.2010 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Edytko gratulacje:) teraz z dnia na dzien bedziesz widziała postepy i wreszcie wielka kasa nie bedzie szła w ziemię jedynie przestoje techniczne wstrzymuja robotę bo tak to raz dwa i domek będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 01.07.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 CzescKilka dni mnie nie było a tyle do nadrobienia! Nie nadażam za Tobą kobieto, pedzisz z budowa jak zwariowana;)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysfras 01.07.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 witam my skusilismy sie na stylowy , jest juz w drodze do nas chcielibysmy zaczac budowe na poczatku wrzesnia. ponowie wiec moja prosbe o pelny wykaz materialow na dach, roznica pomiedzy obydwoma stylowymi nie bedzie zbyt duza. oczywiscie moze byc na priv. z gory dziekuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.07.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Edytuś, GRATULACJE!!!! Twój dziennik zamienił się w fotodziennik, a komenty w księgę gratulacyjną Buziak:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 02.07.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Edytko... powiem tylę :jawdrop: ........ Bardzo fajny domeczek się szykuje odpicowany pod każdym względem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.07.2010 01:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Edytko gratulacje:) teraz z dnia na dzien bedziesz widziała postepy i wreszcie wielka kasa nie bedzie szła w ziemię jedynie przestoje techniczne wstrzymuja robotę bo tak to raz dwa i domek będzie:) Dzieki Karollinko Byle do SSO i ja tez robie przestoj !!!!! musze zastanowic sie nad wyborem okien , znow w drodze castingu wybrac odpowiednie ekipy do dalszych prac .... buduje na spokojnie chce sie wprowadzic do domu dopiero za jakis czas . Pozdrawiam .... cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.07.2010 02:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Czesc Kilka dni mnie nie było a tyle do nadrobienia! Nie nadażam za Tobą kobieto, pedzisz z budowa jak zwariowana;) Pozdrawiam Hejka Dzieje sie , dzieje .... Zalewac strop bedziemy jednak dopiero za tydzien 10 lipca w sobote ..... jest jeszcze kilka rzeczy do zrobienia na tym etapie budowania . W zwiazku z tym , ze rowniez czesc instalacji do ogrzewania jest juz rozprowadzona pod chudziakiem ( troche nietypowo jak na ten etap dla wiekszosci budujacych ) musimy jeszcze zrobic przepusty w stropie dla kanalow takie tam troche inne to moje budowanie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts