Edyta M 03.07.2010 02:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Edytuś, GRATULACJE!!!! Twój dziennik zamienił się w fotodziennik, a komenty w księgę gratulacyjną Buziak:hug: Hejka Siostra Yuka dzieki , dzieki ............ Dobrze , ze gratulacyjna a nie KONDOLENCYJNA ...... Moze jednak powstrzymam sie z pochwalami moich " Grzeskow " bo jeszcze duzo pracy przed nimi , a nie chce zeby sie zepsuli !!!!! Dobrze buduja bo " trzyma sie nad Nimi troche bat " ..... ograniczam samowolke zakupow i pilnuje na ile sie da zuzycie materialu ( min. bezsensowne ciecie desek ) , ale co ja moge zza wielkiej wody :cool:. POSTRASZYC !!!!! :mad: chociaz nie powiem Majster ( w obawie o " ciecia " finansowe ) woli stosowac sie do zalecen UPIERDLIWEJ INWESTORKI - jak sama siebie pieszczotliwie nazywam . Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.07.2010 02:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Edytko... powiem tylę :jawdrop: ........ Bardzo fajny domeczek się szykuje odpicowany pod każdym względem;) Hejka Siostra Dzieki Kochana , wkladm w niego duzo pracy ....... zeby pozniej bylo tak...... :stereo: Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 03.07.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 cześć Edytka, fajne ze u Ciebie tyle sie dzieje a jednocześnie masz czas na przemyslenie wszystkiego. Lepiej teraz budować wolniej ale mieć dopracowane większość pomysłow niz wybudować raz dwa i potem złościc się na wszelkie niedopatrzenia i niedoróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 03.07.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 no bo masz to coś na gło- te nieeee:bash: na karku- noooo , co niektórzy zamiast do myslenia używają do otwierania drzwi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 04.07.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Edyto Szalejesz na budowie, budowlańcy Twoi ida jak burza, nic tylko gratulowac.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.07.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 cześć Edytka, fajne ze u Ciebie tyle sie dzieje a jednocześnie masz czas na przemyslenie wszystkiego. Lepiej teraz budować wolniej ale mieć dopracowane większość pomysłow niz wybudować raz dwa i potem złościc się na wszelkie niedopatrzenia i niedoróbki. Hejka Karollinka:) Pewnie i tak nie ustrzege sie wpadek i niedociagniec , ale moze chociaz uda mi sie je zminimalizowac Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.07.2010 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 no bo masz to coś na gło- te nieeee:bash: na karku- noooo , co niektórzy zamiast do myslenia używają do otwierania drzwi .... Hejka Niwcia Czasem tez mam tak ......:bash: Ale jednak wiecej jest na tak .......:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.07.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 (edytowane) Edyto Szalejesz na budowie, budowlańcy Twoi ida jak burza, nic tylko gratulowac. Pozdrawiam Heja witam Jutro zbroimy strop .... chcialabym zeby zaczeli robic domek gospodarczy ( mury ) ale cos moj Majsterek chyba ma inne plany ( dziala na kilku budowach rownoczesnie ) . Ten dom wymaga , ze tak powiem solidnego PRZYLOZENIA sie do tematu ....... Majster o tym wie , ze ja nie uznaje fuszery i jak tylko cos niepokojacego zauwaze na zdjeciach to zaraz do Niego dzwonie . Zwrocilam uwage , ze w niektorych miejscach spoiny sa nie do konca powypelniane ......... Chlopaki beda je uzupelniac , troche bylo balaganu 1 lipca wokol domu .......... posprzatali ( wyzbierali pety i gwozdzie ) . Nawet na odleglosc mozna kierowac BUDOWA !!!! , a moja Kochana Pelnomocniczka codziennie wysyla porcje fotek i na gg zdaje relacje z dnia pracy . Pozdrawiam Edytowane 4 Lipca 2010 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 05.07.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Cześć Udanego zalewania stropu!!A na kiedy masz umówioną ekipe dachową? Okna bedziesz wstawiała w tym roku? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 05.07.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Ach Edytko tempo prac super Mam obiecane przez murarza, że stolarze z więźbą będą mogli wejść 20 lipca, ale jakoś nie mogę w to uwierzyć, ano zobaczymy ile warte są jego słowa (szcególnie, ze chciałby u nas kłaść tynki, regipsy) Pozdrawiam i także dobrego tygodnia życzę - Jola:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.07.2010 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Cześć Udanego zalewania stropu!! A na kiedy masz umówioną ekipe dachową? Okna bedziesz wstawiała w tym roku? Pozdrawiam Witam Wlasnie rozmawialam z Dachowcem i chlopaki moga wchodzic na daszek jak tylko Ekipa " Grzeskow " skonczy murowanie i wiezbe . W planach dach mam do roboty na wrzesien , mysle ze ten termin zostanie dotrzymany . Co do okien to lekki dylemacik mam ....... czy wstawiac w tym roku czy na wiosne . Moze w tym roku bede robila dalsza czesc ogrzewania i rekuperacji wiec pewnie okienka przydalyby sie Panu ktory bedzie to robil , zeby jesienny wiatr za bardzo nie przeszkadzal Mu w pracy buszujac po domku . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.07.2010 00:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Ach Edytko tempo prac super Mam obiecane przez murarza, że stolarze z więźbą będą mogli wejść 20 lipca, ale jakoś nie mogę w to uwierzyć, ano zobaczymy ile warte są jego słowa (szcególnie, ze chciałby u nas kłaść tynki, regipsy) Pozdrawiam i także dobrego tygodnia życzę - Jola:wiggle: Jolunia trzymam kciuki za dotrzymanie slowa przez murarza bo jak nie to ......... :mad: trzeba bedzie sie z nim jakos policzyc ...... a rozumiem , ze nie bedzie to przyjemna rozmowa . Moj Murarz tez ma kilka budow rozpoczetych ..... szczerze to liczylam , ze u mnie szybciej uwinie sie z robota ... strop chce zalewac 10 lipca DOPIERO !!!!! Jolu zdrowie najwazniejsze wiec tego sie trzymajmy ..... a Murarzowi nie zaszkodzi jak troszke srubke podkrecisz . Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.07.2010 00:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Wpadłam tylko na chwilę,życzyć miłego dnia:wiggle: Buziaki:hug: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 06.07.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Hejka:hug: Właśnie, z tymi okienkami to dylemat.... Bo z jednej strony dobrze jak domek się powietrzy, ale z drugiej jak coś będzie robione w środku, to lepiej zamknąć.:rolleyes: My na szczęście okienka już mamy zamówione od marca chyba, jak tylko PM otwory na poddaszu zrobi, to panowie przyjadą, wymierzą i zaczynają produkcję:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 06.07.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Edytuś spoko i tak gnają Ci Twoi murarze mając 5 budów to zagęszczają ruchy , u Nas domek szybko rośnie bo Nasza Ekipa ma tylko 1-ą budowę i jest u Nas od fundamentów po dach... i po...napisze jeszcze, że fajnie, super i gites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 07.07.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 cześć Edytka, co słychać??powiem Ci ze jak wstawisz okna jesienia to całą zimę bedzie mozna cos robić w srodku bo inaczej zawieje Ci chałupke na przynajmniej 4 miesiace. A powiedz jak będziesz wykańczała domek na odległość?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 07.07.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 ja też cem na BBQ z takiego grillka na pewno bedzie super smakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.07.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Ale fajnie rośnie domek, a jeszcze niedawno, z ziemi nie mógł się wygrzebać bardzo się cieszę, że Twoje Grześki tak ładnie budują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 08.07.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Cześć INWESTORKO Zagladam do dziennika popatrzec na fotki a tam nie ma nowej fotorelacji:bash: Jak tam zalewanie stropu? A grill swietna sprawa:popcorn: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 09.07.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 z dobrych źródeł wiem, że fotki będą jutro czyli jakoś w "naszej nocy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts