Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mojej CHOMICZOWKI

Recommended Posts

Edytuś, GRATULACJE!!!!

Twój dziennik zamienił się w fotodziennik, a komenty w księgę gratulacyjną:D

Buziak:hug:

Hejka Siostra Yuka :lol2:

dzieki , dzieki ............

Dobrze , ze gratulacyjna a nie KONDOLENCYJNA :cool:......

Moze jednak powstrzymam sie z pochwalami moich " Grzeskow " bo jeszcze duzo pracy przed nimi , a nie chce zeby sie zepsuli !!!!!

Dobrze buduja bo " trzyma sie nad Nimi troche bat " ..... ograniczam samowolke zakupow i pilnuje na ile sie da zuzycie materialu ( min. bezsensowne ciecie desek ) , ale co ja moge zza wielkiej wody :cool::cool:. POSTRASZYC !!!!! :mad::mad: chociaz nie powiem Majster ( w obawie o " ciecia " finansowe ) woli stosowac sie do zalecen UPIERDLIWEJ INWESTORKI - jak sama siebie pieszczotliwie nazywam . ;)

Buziaki :hug:

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Edytko... :) powiem tylę :jawdrop::jawdrop: ........

Bardzo fajny domeczek się szykuje odpicowany pod każdym względem;)

Hejka Siostra ;)

Dzieki Kochana , wkladm w niego duzo pracy ....... zeby pozniej bylo tak...... :stereo::stereo::stereo:

Buziaki :cool:

cześć Edytka, fajne ze u Ciebie tyle sie dzieje a jednocześnie masz czas na przemyslenie wszystkiego. Lepiej teraz budować wolniej ale mieć dopracowane większość pomysłow niz wybudować raz dwa i potem złościc się na wszelkie niedopatrzenia i niedoróbki.

Hejka Karollinka:)

Pewnie i tak nie ustrzege sie wpadek i niedociagniec , ale moze chociaz uda mi sie je zminimalizowac ;)

Pozdrawiam :rolleyes:

no bo masz to coś na gło- te nieeee:bash: na karku- noooo :D, co niektórzy zamiast do myslenia używają do otwierania drzwi ;) ....

Hejka Niwcia :cool:

Czasem tez mam tak ......:bash::bash::bash:

Ale jednak wiecej jest na tak .......:wave::wave::wave:

Edyto Szalejesz na budowie, budowlańcy Twoi ida jak burza, nic tylko gratulowac.

Pozdrawiam

Heja witam ;)

Jutro zbroimy strop :rolleyes: .... chcialabym zeby zaczeli robic domek gospodarczy ( mury ) ale cos moj Majsterek chyba ma inne plany ( dziala na kilku budowach rownoczesnie ) . Ten dom wymaga , ze tak powiem solidnego PRZYLOZENIA sie do tematu ....... Majster o tym wie , ze ja nie uznaje fuszery i jak tylko cos niepokojacego zauwaze na zdjeciach to zaraz do Niego dzwonie . Zwrocilam uwage , ze w niektorych miejscach spoiny sa nie do konca powypelniane :stirthepot: ......... Chlopaki beda je uzupelniac , troche bylo balaganu 1 lipca wokol domu .......... posprzatali ( wyzbierali pety i gwozdzie ) .

Nawet na odleglosc mozna kierowac BUDOWA !!!! :cool: , a moja Kochana Pelnomocniczka codziennie wysyla porcje fotek i na gg zdaje relacje z dnia pracy .

Pozdrawiam

Edytowane przez Edyta M

Ach Edytko tempo prac super :) Mam obiecane przez murarza, że stolarze z więźbą będą mogli wejść 20 lipca, ale jakoś nie mogę w to uwierzyć, ano zobaczymy ile warte są jego słowa (szcególnie, ze chciałby u nas kłaść tynki, regipsy) ;)

Pozdrawiam i także dobrego tygodnia życzę - Jola:wiggle:

Cześć

Udanego zalewania stropu!!

A na kiedy masz umówioną ekipe dachową? Okna bedziesz wstawiała w tym roku?

Pozdrawiam

Witam :)

Wlasnie rozmawialam z Dachowcem i chlopaki moga wchodzic na daszek jak tylko Ekipa " Grzeskow " skonczy murowanie i wiezbe . W planach dach mam do roboty na wrzesien , mysle ze ten termin zostanie dotrzymany . Co do okien to lekki dylemacik mam ....... :rolleyes: czy wstawiac w tym roku czy na wiosne . Moze w tym roku bede robila dalsza czesc ogrzewania i rekuperacji wiec pewnie okienka przydalyby sie Panu ktory bedzie to robil , zeby jesienny wiatr za bardzo nie przeszkadzal Mu w pracy buszujac po domku .;)

Pozdrawiam :)

Ach Edytko tempo prac super :) Mam obiecane przez murarza, że stolarze z więźbą będą mogli wejść 20 lipca, ale jakoś nie mogę w to uwierzyć, ano zobaczymy ile warte są jego słowa (szcególnie, ze chciałby u nas kłaść tynki, regipsy) ;)

Pozdrawiam i także dobrego tygodnia życzę - Jola:wiggle:

Jolunia trzymam kciuki za dotrzymanie slowa przez murarza bo jak nie to ......... :mad::mad::mad: trzeba bedzie sie z nim jakos policzyc ...... a rozumiem , ze nie bedzie to przyjemna rozmowa . Moj Murarz tez ma kilka budow rozpoczetych :eek:..... szczerze to liczylam , ze u mnie szybciej uwinie sie z robota ... strop chce zalewac 10 lipca DOPIERO !!!!!

Jolu zdrowie najwazniejsze wiec tego sie trzymajmy ..... a Murarzowi nie zaszkodzi jak troszke srubke podkrecisz . ;)

Pozdrawiam cieplutko :)

Hejka:hug:

Właśnie, z tymi okienkami to dylemat.... Bo z jednej strony dobrze jak domek się powietrzy, ale z drugiej jak coś będzie robione w środku, to lepiej zamknąć.:rolleyes::rolleyes::rolleyes: My na szczęście okienka już mamy zamówione od marca chyba, jak tylko PM otwory na poddaszu zrobi, to panowie przyjadą, wymierzą i zaczynają produkcję:wiggle::wiggle::wiggle: