Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mojej CHOMICZOWKI

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zwierz taki jak nigdzie indziej;)

Ciekawe czy rzeczywiście w ciąży?

Czekam na relację w razie powiększenia rodziny Krokodylki;)

Ach, jaki piękny strop:wiggle::wiggle:

lada moment i będzie dach się robił. Idą Grześki, idą jak burza, chyba dopingowani przez wspaniałomyślną inwestorkę. Rozpsujesz Edzia chłopaków i na żadnej budowie nie będzie im już tak dobrze jak u Ciebie:)

Hejka:hug:

Właśnie, z tymi okienkami to dylemat.... Bo z jednej strony dobrze jak domek się powietrzy, ale z drugiej jak coś będzie robione w środku, to lepiej zamknąć.:rolleyes::rolleyes::rolleyes: My na szczęście okienka już mamy zamówione od marca chyba, jak tylko PM otwory na poddaszu zrobi, to panowie przyjadą, wymierzą i zaczynają produkcję:wiggle::wiggle::wiggle:

Jednak zdecydowalam , ze okna na drugi rok po tynkach i wylewkach :cool: , a otwory zabezpiecze folia lub zabijemy deskami

Edytuś spoko i tak gnają Ci Twoi murarze mając 5 budów :o to zagęszczają ruchy :), u Nas domek szybko rośnie bo Nasza Ekipa ma tylko 1-ą budowę i jest u Nas od fundamentów po dach...

i po...napisze jeszcze, że fajnie, super i gites ;)

Hejka Niwcia :cool:

Niech buduja byle dobrze bo jak nie to .............;););)

cześć Edytka, co słychać??

powiem Ci ze jak wstawisz okna jesienia to całą zimę bedzie mozna cos robić w srodku bo inaczej zawieje Ci chałupke na przynajmniej 4 miesiace. A powiedz jak będziesz wykańczała domek na odległość??

Hejka

Okna jednak na drugi rok ;) niech sobie chalpinka " przewietrzeje " nie spieszy mi sie , na wiosne reszte prac , a w tym roku tylko SSO bede miala wiecej czasu zeby przemyslec co i jak zrobic w przyszlym roku np. gdzie rozmiescic gniazdka itp. Wykanczanie na odleglosc rowniez !!! mam nadzieje , ze mi sie uda .......

Zwierz taki jak nigdzie indziej;)

Ciekawe czy rzeczywiście w ciąży?

Czekam na relację w razie powiększenia rodziny Krokodylki;)

Ach, jaki piękny strop:wiggle::wiggle:

lada moment i będzie dach się robił. Idą Grześki, idą jak burza, chyba dopingowani przez wspaniałomyślną inwestorkę. Rozpsujesz Edzia chłopaków i na żadnej budowie nie będzie im już tak dobrze jak u Ciebie:)

Strop piekny tylko wody do podlewania braklo !!!!!

Teraz kombinuje jak ja wyczarowac na jutro ........ :eek::eek::eek:. Moi Kochani Pelnomocnicy troche sie z polewaniem rozpedzili iiiiiiiiii wykorzystali cala wode ze studni . :(

No to mamy problem ........

Siostra:hug: gadzinka Twoja super, a stropik pierwsza klasa!!!

Gratulki z osiągnięcia kolejnego etapu:wave:

Hejka Siostra dzieki , ze wpadlas ........

Mam problem moze pomozesz ?????

Pierwszy cud - bedzie padalo

Drugi cud - woda naleci do studni

Trzeci cud - sasiadka uzyczy

Czwarty cud - zadzwonimy do strazy i moze taka usluge chlopaki oferuja

Piaty cud - uda sie wynajac beczke z woda

A tak bez cudow to wymyslilam , zeby jak juz nie da sie nic wykombinowac ..........

Resztkami wody polac strop i nakryc go " niebieska pierzynka " w celu zatrzymania odparowywania wody z powierzchni