Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mojej CHOMICZOWKI

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja też też życzę pomysności, wspaniałego domku i bardzo dobrych ekip ;) i spełnienia marzeń Moja Kochana Siostryczko Organizatorko piekąca wyśmienite Ciacha ;) :hug::hug::hug:

Dzieki Siostra :hug:

Ale sie slodko zrobilo .......

Edytowane przez Edyta M

No to i ja chcę pożyczyć:wiggle: Wszystkiego dobrego, przede wszystkim zdrówka, zero stresów i wymarzonego domku (jak na zewnątrz tak i w środku:)) STO LAT!!!!!!!!!!

Dzieki Beatko :)

Jak to STO LAT ...... tylko ??? ja planuje zyc 102,5 ( nawet tej polowki nie odpuszcze ;))

Witam p.Edytkę:)

Zaglądam dziś bo dawno mnie nie bylo a tu proszę urodzinki naszej Inwestorki ( oczywiście 18-te !!! ):)

Sto lat ,sto lat....

Oby następne były już w wymarzonym Stylowych:)

Pozdrawiam cieplutko Kasia.

Witaj Kasiu :rolleyes:

Dziekuje za zyczenia ...... moje nastepne nie beda jeszcze w STYLUSIU ( rozkladam budowe na kilka lat )

Zapraszam do odwiedzin ... a co u Was ??? zaczeliscie juz ???

Pozdrawiam

Edytowane przez Edyta M

Ja także życzę wszystkiego co najlepsze i samych sukcesów inwestorskich

http://lh6.ggpht.com/_HrvOiKIpqLY/TEwxL_eCBoI/AAAAAAAABuE/sI_VfBAtyOo/6879.jpg

Jolunia dzieki :)

Skad Wy dziewczyny wiecie , ze uwielbiam ROZE !!!!! :cool:

Wieczorkiem ( jak mi pradu nie zabiora znow ..... ) wkleje kilka fotek z budowy , wlasciwie nic sie tam nie dzieje , ale porzadkowana jest troche dzialka wiec warto i ten moment uwiecznic w dzienniku .

hej kochana :)

oczywiście przejrzałam dziennik i jestem zaskoczona tym co zrobili z Twoim budynkiem gospodarczym wow szczerze w porównaniu z perfekcyjna murarką w domku budynek gospodarczy to porażka......... :( oby jak najmniej takich wpadek

pozdrawiam :)

Hejka tutaj Majster wtopil :eek: przyslal kilku chlopakow ktorzy z murowaniem mieli tyle wspolnego ile ja z baletem ..... Zaraz dostal ochrzan ( telefonicznie ;) ) teraz budyneczek wyglada lepiej ( poprawili ) maja jeszcze zrobic kosmetyke ...... na poczatku wk... sie bardzo , a teraz juz spoko dzieki Bogu nie jest to nic takiego powaznego .

hm.......urodziny :)

więc wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj nja naj naj naj naj lepszego .......... szybkiego ukończenia budowy i powrotu do Polski :)

spóźnione ale szczere :)

Dzieki , dzieki ...... a tak szczerze to co roku przedluzam sobie dzien urodzin i celebruje do konca miesiaca :cool: wiec nie spoznilas sie :)

Hej Edytko!!!

Przyjmij jeszcze ode mnie spóźnione życzenia urodzinowe:rolleyes: Przede wszystkim zdrówka i spełnienia marzeń:wiggle::wiggle:

Buziaki:hug::hug:

Dzieki Olunia :hug:

Ale jakie tam spoznione ;)..... jak juz wczesniej pisalam przedluzam sobie urodzinki do konca miesiaca , a co ??? :wiggle:

Buziaczki :)

Edytko, nie dość że fajne laseczki to jeszcze pięknie sprzątają :)

No, no tylko pogratulować :wiggle:

Pozdrawiam - Jola :)

Dzieki Jolu ;)

Same dziewczyny wyszly z inicjatywa sprzatania dzialeczki ...... nie mialam sumienia odmowic :D:D.

Buziaki ;)

Niczego sobie laseczki Niuńcia ;) A Kiedy Szanowna Inwestorka pomoże w "liczeniu" deseczek?? ;)

buxki :hug::hug::hug:

Inwestorka liczy na odleglosc :lol2::lol2::lol2:.............

Liczy na innych ........... :rotfl: