Kassia_B 24.07.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Witam p.Edytkę Zaglądam dziś bo dawno mnie nie bylo a tu proszę urodzinki naszej Inwestorki ( oczywiście 18-te !!! ) Sto lat ,sto lat.... Oby następne były już w wymarzonym Stylowych:) Pozdrawiam cieplutko Kasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 25.07.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Ja także życzę wszystkiego co najlepsze i samych sukcesów inwestorskich http://lh6.ggpht.com/_HrvOiKIpqLY/TEwxL_eCBoI/AAAAAAAABuE/sI_VfBAtyOo/6879.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.07.2010 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 (edytowane) ja też też życzę pomysności, wspaniałego domku i bardzo dobrych ekip i spełnienia marzeń Moja Kochana Siostryczko Organizatorko piekąca wyśmienite Ciacha :hug: Dzieki Siostra Ale sie slodko zrobilo ....... Edytowane 25 Lipca 2010 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.07.2010 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 No to i ja chcę pożyczyć Wszystkiego dobrego, przede wszystkim zdrówka, zero stresów i wymarzonego domku (jak na zewnątrz tak i w środku:)) STO LAT!!!!!!!!!! Dzieki Beatko Jak to STO LAT ...... tylko ??? ja planuje zyc 102,5 ( nawet tej polowki nie odpuszcze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.07.2010 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 (edytowane) Witam p.Edytkę Zaglądam dziś bo dawno mnie nie bylo a tu proszę urodzinki naszej Inwestorki ( oczywiście 18-te !!! ) Sto lat ,sto lat.... Oby następne były już w wymarzonym Stylowych:) Pozdrawiam cieplutko Kasia. Witaj Kasiu Dziekuje za zyczenia ...... moje nastepne nie beda jeszcze w STYLUSIU ( rozkladam budowe na kilka lat ) Zapraszam do odwiedzin ... a co u Was ??? zaczeliscie juz ??? Pozdrawiam Edytowane 25 Lipca 2010 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.07.2010 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Ja także życzę wszystkiego co najlepsze i samych sukcesów inwestorskich http://lh6.ggpht.com/_HrvOiKIpqLY/TEwxL_eCBoI/AAAAAAAABuE/sI_VfBAtyOo/6879.jpg Jolunia dzieki Skad Wy dziewczyny wiecie , ze uwielbiam ROZE !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.07.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 dobre duszki podpowiadają..... To jeszcze ode mnie urodzinowo, bo drinki przyniosłam w Yukowych komentach a kwiatka nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.07.2010 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Siostra Atijka Dzieki ...... Ale sie fajnie zrobilo ... a ja niestety za chwilke do pracy spadam ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.07.2010 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Wieczorkiem ( jak mi pradu nie zabiora znow ..... ) wkleje kilka fotek z budowy , wlasciwie nic sie tam nie dzieje , ale porzadkowana jest troche dzialka wiec warto i ten moment uwiecznic w dzienniku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 25.07.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 hej kochana oczywiście przejrzałam dziennik i jestem zaskoczona tym co zrobili z Twoim budynkiem gospodarczym wow szczerze w porównaniu z perfekcyjna murarką w domku budynek gospodarczy to porażka......... oby jak najmniej takich wpadek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 25.07.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 hm.......urodziny więc wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj nja naj naj naj naj lepszego .......... szybkiego ukończenia budowy i powrotu do Polski spóźnione ale szczere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.07.2010 00:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 hej kochana oczywiście przejrzałam dziennik i jestem zaskoczona tym co zrobili z Twoim budynkiem gospodarczym wow szczerze w porównaniu z perfekcyjna murarką w domku budynek gospodarczy to porażka......... oby jak najmniej takich wpadek pozdrawiam Hejka tutaj Majster wtopil przyslal kilku chlopakow ktorzy z murowaniem mieli tyle wspolnego ile ja z baletem ..... Zaraz dostal ochrzan ( telefonicznie ) teraz budyneczek wyglada lepiej ( poprawili ) maja jeszcze zrobic kosmetyke ...... na poczatku wk... sie bardzo , a teraz juz spoko dzieki Bogu nie jest to nic takiego powaznego . hm.......urodziny więc wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj naj nja naj naj naj naj lepszego .......... szybkiego ukończenia budowy i powrotu do Polski spóźnione ale szczere Dzieki , dzieki ...... a tak szczerze to co roku przedluzam sobie dzien urodzin i celebruje do konca miesiaca wiec nie spoznilas sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 26.07.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Cześć, Ja troche spozniona ale WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!! Mam nadzieje, że miło spędziłaś urodziny? Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.07.2010 02:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Cześć, Ja troche spozniona ale WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!! Mam nadzieje, że miło spędziłaś urodziny? Buziaki zostawiam Dzieki , dzieki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.07.2010 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Hej Edytko!!! Przyjmij jeszcze ode mnie spóźnione życzenia urodzinowe:rolleyes: Przede wszystkim zdrówka i spełnienia marzeń:wiggle: Buziaki:hug: Dzieki Olunia Ale jakie tam spoznione ..... jak juz wczesniej pisalam przedluzam sobie urodzinki do konca miesiaca , a co ??? Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 28.07.2010 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Edytko, nie dość że fajne laseczki to jeszcze pięknie sprzątają No, no tylko pogratulować Pozdrawiam - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 28.07.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Niczego sobie laseczki Niuńcia A Kiedy Szanowna Inwestorka pomoże w "liczeniu" deseczek?? buxki :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.07.2010 00:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Edytko, nie dość że fajne laseczki to jeszcze pięknie sprzątają No, no tylko pogratulować Pozdrawiam - Jola Dzieki Jolu Same dziewczyny wyszly z inicjatywa sprzatania dzialeczki ...... nie mialam sumienia odmowic :D. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.07.2010 00:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Niczego sobie laseczki Niuńcia A Kiedy Szanowna Inwestorka pomoże w "liczeniu" deseczek?? buxki :hug: Inwestorka liczy na odleglosc :lol2:............. Liczy na innych ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 aaaaaaaaaaaaaaa no taak, bo to w mysl :" możesz na mnie liczyć - podpisano kalkulator" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts