Edyta M 02.08.2010 01:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 (edytowane) Przedstawiciela chetnie wypozycze chlopak jest spoko ..... wspolpraca uklada sie swietnie ..... Kaka rzuc haslo gdzie potrzebujesz dostawe to cos zorganizujemy .... Na priv. podalam Ci numer do mojego przedstawiciela Jesli chodzi o wylewki to polecany jest min. Pan z malopolskiej bialej listy tutaj na FM o nazwisku KOCZWARA ( bede probowala zatrudnic tego Pana u siebie ) http://forum.muratordom.pl/showthread.php?52866-Ma%C5%82opolska-bia%C5%82a-i-czarna-lista-wykonawc%C3%B3w.&p=4056128&viewfull=1#post4056128 Edytowane 2 Sierpnia 2010 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 02.08.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 cześć Edytka:) czytam, czytam, dołączam sie do życzeń urodzinowych bo dopiero mogę lecę do dzienniczka zobaczyć co Twoi chłopcy narobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.08.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Oj Edytko u mnie ten klinkier też przez praktyczność ,a chciałam naturalny kamienń ale wybili mi z głowy bo palić będziemy groszkiem i ,że zaraz będzie brudny .Wybory ,wybory tak to jest raz się ma co się lubi a raz ..... no właśsnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 02.08.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Witam Edyto Okna pierwsza klasa tylko powiedz gdzie je wynalazłaś ta firmę może tez się na nie skusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.08.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Doberek ) Edytko jeszcze raz dzieki za namiar -zadzwonie i zobacze cow trawie piszczy Przegladalam biala liste wylewkarzy a ten pKoczwara mi jakos umknal.Moze dlatego ze ma tylko jeden wpis i to bardzo stary (z roku 2006 ) ale skoro robials rezonesans to pewnie dowiadywalas sie cos wiecej o jego fachowosci .Lece teraz do obowiazkow bo mimo dnia wolnego mam troszke rzeczy do pozalatwiania a popoludniu sprubuje cos podzwonic . Milego dnia ps Okna bardzo stylowe no i z naturalnego materialu;)nie ma sie co zastanawiac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.08.2010 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 cześć Edytka:) czytam, czytam, dołączam sie do życzeń urodzinowych bo dopiero mogę lecę do dzienniczka zobaczyć co Twoi chłopcy narobili Hejka Karollinko No wreszcie jestes ...... dzieki za zyczenia A Grzeski w tym tygodniu wchodza dopiero wiec beda OSTRO pracowac mam taka nadzieje ......... :eek: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.08.2010 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Oj Edytko u mnie ten klinkier też przez praktyczność ,a chciałam naturalny kamienń ale wybili mi z głowy bo palić będziemy groszkiem i ,że zaraz będzie brudny . Wybory ,wybory tak to jest raz się ma co się lubi a raz ..... no właśsnie. Hejka Renatko Tez myslalam o kamieniu !!!!!! , ale ....... no wlasnie PRAKTYCZNOSC , u mnie wprawdzie ogrzewanie na gaz , ale jakos tak doszlam do wniosku ze ten ciemny klinkier " nie bedzie brudu pokazywal " mysle , ze i tak bedzie pieknie Pozdrawiam Teraz okna .............. wybor powazniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.08.2010 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Witam Edyto Okna pierwsza klasa tylko powiedz gdzie je wynalazłaś ta firmę może tez się na nie skusze Zaraz daje namiar ....... sama jeszcze tylko musze co do ceny z Nimi ponegocjowac bo do tanich nie naleza :lol2: , parametry super U = 0,0 no i zaslonek nie trzeba wieszac ...... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.08.2010 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Okna bardzo stylowe no i z naturalnego materialu;)nie ma sie co zastanawiac;) No masz Kochana jak do STYLOWEGO to tylko takie okna , u mnie wszystko co najlepsze :rotfl:musze jeszcze zapytac czy montuja w ociepleniu , zeby mostki termiczne wyeliminowac ........ Buzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.08.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Hejka Te okna -rewelacja. A poza oknami to bardzo fachowe dyskusje tu się toczą. Nie ma to jak budujące kobietki Pozdrawiam i buziaki przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 02.08.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 A ja właśnie za okna zapłaciłam i "zaczęły się robić". Ja to źle, że nie przejrzałam waszystkich ofert. Te okna są takie gustowne Pozdrawiam - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.08.2010 01:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Hej!!! Nasza TERCA to kolor RESIDENZ,na żywo jest ciemniejsza niż w katalogu. A jak zobaczyłam te okna ,to pożałowałam ,że już mam ,bo bym napewno skusiła się właśnie na takie:lol2::lol2: Pozdrowionka:) A mowilam nie spieszyc sie z budowaniem ..... widzisz OLU ile stracilas ..... okna jak marzenie :wiggle:i jaki profil ........ Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.08.2010 01:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Hejka Te okna -rewelacja. A poza oknami to bardzo fachowe dyskusje tu się toczą. Nie ma to jak budujące kobietki Pozdrawiam i buziaki przesyłam Atijka Teraz to tylko drzwi szukac do tych okien , zeby faktura i kolorem pasowaly ...... Jak Kobiety buduja to faktycznie ... DRZYJCIE MAJSTROWIE NA BUDOWIE . Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.08.2010 01:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Te okna są takie gustowne Dzieki Jolunia Rzeklabym paryski szyk Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAC-11 05.08.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Mam balustrady do schodów w stylu twoich okien;) http://img62.imageshack.us/img62/8418/zdjcie0358o.jpg Może stworzymy nowy styl? Pozdrawiam ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 05.08.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 No Siostra, Ty to zawsze coś z tej Hameryki tu w Polsze wytworzysz okna rewelka i tu widze w komplecie JAC-11 balustradkę zapodaje- nooooo kuuuurna, ja chyba też tak jakoś stylowo muszę zaszaleć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.08.2010 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Mam balustrady do schodów w stylu twoich okien;) http://img62.imageshack.us/img62/8418/zdjcie0358o.jpg Może stworzymy nowy styl? Pozdrawiam ciepło. Witaj JAC-11 Nie no balustradka cud miod malinka ...... PODSUMUJMY : Okna sa ..... Balustradka jest ......... Prosze jeszcze o drzwi wejsciwe do domku ...... Kompletujemy chalupke ........ Pozdrawiam cieplutenko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.08.2010 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 No Siostra, Ty to zawsze coś z tej Hameryki tu w Polsze wytworzysz okna rewelka i tu widze w komplecie JAC-11 balustradkę zapodaje- nooooo kuuuurna, ja chyba też tak jakoś stylowo muszę zaszaleć pozdrawiam No jak nie jak tak Siostra Niwcia ...... moze troszke inwencji tworczej i dolozysz cos od siebie do mojej chalupki ...... wciaz poszukuje drzwi wejsciowych koniecznie w stylu STYLOWEGO do kompletu "okno i balustradka " Buzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 06.08.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 gdzie takie piękne ogrody-mam jeszcze tydzień urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.08.2010 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 gdzie takie piękne ogrody-mam jeszcze tydzień urlopu Hejka ACCA5 Prosze oto namiar ...... http://www.chicago-botanic.org/visit/directions Gdybys nie mogla sie wybrac to zapraszam na fotki do dziennika w poniedzialek ( oby tylko pogoda dopisala ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts