Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mojej CHOMICZOWKI

Recommended Posts

Przedstawiciela chetnie wypozycze ;) chlopak jest spoko ..... wspolpraca uklada sie swietnie .....

Kaka rzuc haslo gdzie potrzebujesz dostawe to cos zorganizujemy .... :cool:

Na priv. podalam Ci numer do mojego przedstawiciela

Jesli chodzi o wylewki to polecany jest min. Pan z malopolskiej bialej listy tutaj na FM o nazwisku KOCZWARA ( bede probowala zatrudnic tego Pana u siebie )

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?52866-Ma%C5%82opolska-bia%C5%82a-i-czarna-lista-wykonawc%C3%B3w.&p=4056128&viewfull=1#post4056128

Edytowane przez Edyta M

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Doberek :-)) Edytko jeszcze raz dzieki za namiar -zadzwonie i zobacze cow trawie piszczy ;)

Przegladalam biala liste wylewkarzy a ten pKoczwara mi jakos umknal.Moze dlatego ze ma tylko jeden wpis i to bardzo stary (z roku 2006 ) ale skoro robials rezonesans to pewnie dowiadywalas sie cos wiecej o jego fachowosci .Lece teraz do obowiazkow bo mimo dnia wolnego mam troszke rzeczy do pozalatwiania a popoludniu sprubuje cos podzwonic .

Milego dnia :)

ps Okna bardzo stylowe no i z naturalnego materialu;)nie ma sie co zastanawiac;):rolleyes:

cześć Edytka:) czytam, czytam, dołączam sie do życzeń urodzinowych bo dopiero mogę:)

lecę do dzienniczka zobaczyć co Twoi chłopcy narobili

Hejka Karollinko :)

No wreszcie jestes ...... dzieki za zyczenia

A Grzeski w tym tygodniu wchodza dopiero wiec beda OSTRO pracowac mam taka nadzieje ......... :eek::eek::eek:

Pozdrawiam :rolleyes:

Oj Edytko u mnie ten klinkier też przez praktyczność ,a chciałam naturalny kamienń ale wybili mi z głowy bo palić będziemy groszkiem i ,że zaraz będzie brudny .

Wybory ,wybory tak to jest raz się ma co się lubi a raz ..... no właśsnie.

Hejka Renatko :)

Tez myslalam o kamieniu !!!!!! , ale ....... no wlasnie PRAKTYCZNOSC :cool: , u mnie wprawdzie ogrzewanie na gaz , ale jakos tak doszlam do wniosku ze ten ciemny klinkier " nie bedzie brudu pokazywal " ;) mysle , ze i tak bedzie pieknie :rolleyes:

Pozdrawiam

Teraz okna .............. wybor powazniejszy :eek:

Witam Edyto

Okna pierwsza klasa tylko powiedz gdzie je wynalazłaś ta firmę może tez się na nie skusze :D

Zaraz daje namiar ....... sama jeszcze tylko musze co do ceny z Nimi ponegocjowac bo do tanich nie naleza :lol2::lol2::lol2: , parametry super U = 0,0 no i zaslonek nie trzeba wieszac ...... ;)

Pozdrawiam :cool:

Okna bardzo stylowe no i z naturalnego materialu;)nie ma sie co zastanawiac;):rolleyes:

No masz Kochana jak do STYLOWEGO to tylko takie okna , u mnie wszystko co najlepsze :rotfl:musze jeszcze zapytac czy montuja w ociepleniu , zeby mostki termiczne wyeliminowac ........ ;)

Buzki :hug:

Hej!!!

Nasza TERCA to kolor RESIDENZ,na żywo jest ciemniejsza niż w katalogu.

A jak zobaczyłam te okna ,to pożałowałam ,że już mam ,bo bym napewno skusiła się właśnie na takie:lol2::lol2::lol2:

Pozdrowionka:)

A mowilam nie spieszyc sie z budowaniem ..... widzisz OLU ile stracilas ..... okna jak marzenie :wiggle:i jaki profil ........

Buziaki :hug:

Hejka :)

Te okna -rewelacja.

A poza oknami to bardzo fachowe dyskusje tu się toczą. Nie ma to jak budujące kobietki :)

Pozdrawiam i buziaki przesyłam

Atijka :wiggle:

Teraz to tylko drzwi szukac do tych okien , zeby faktura i kolorem pasowaly ......

Jak Kobiety buduja to faktycznie ... DRZYJCIE MAJSTROWIE NA BUDOWIE :lol2: .

Buziaki :hug:

Mam balustrady do schodów w stylu twoich okien;)

http://img62.imageshack.us/img62/8418/zdjcie0358o.jpg

Może stworzymy nowy styl?:p

Pozdrawiam ciepło.

Witaj JAC-11 :welcome:

Nie no balustradka cud miod malinka ;) ......

PODSUMUJMY :

Okna sa .....

Balustradka jest .........

Prosze jeszcze o drzwi wejsciwe do domku ......

Kompletujemy chalupke ........

Pozdrawiam cieplutenko :hug:

No Siostra, Ty to zawsze coś z tej Hameryki tu w Polsze wytworzysz ;) okna rewelka i tu widze w komplecie JAC-11 balustradkę zapodaje- nooooo kuuuurna, ja chyba też tak jakoś stylowo muszę zaszaleć;):)

pozdrawiam :hug:

No jak nie jak tak :rolleyes:

Siostra Niwcia ...... moze troszke inwencji tworczej i dolozysz cos od siebie do mojej chalupki ...... wciaz poszukuje drzwi wejsciowych :cool: koniecznie w stylu STYLOWEGO do kompletu "okno i balustradka "

Buzki ;)

gdzie takie piękne ogrody-mam jeszcze tydzień urlopu

Hejka ACCA5 :welcome:

Prosze oto namiar ......

http://www.chicago-botanic.org/visit/directions

Gdybys nie mogla sie wybrac to zapraszam na fotki do dziennika w poniedzialek :yes: ( oby tylko pogoda dopisala )

Pozdrawiam :)