Edyta M 15.08.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Wyczytałam ,że dach zaczynasz we wrześniu,to chyba już nie możesz się doczekać? Przyznam sie szczerze ,że ja też z niecierpliwością czekam na 9 miesiąc .Hihi fajnie to zabrzmiało -9miesiąc:) A to dlatego,że 30 sierpnia startujemy z ociepleniem,a 3 dni później są moje urodzinki:) Miłej niedzieli ,buziaki zostawiam:) Hejka Tak dach bedzie robiony we wrzesniu ..... tak przynajmniej jestem umowiona z Panem DASZKOWYM ..... ciekawa jestem jak ta grafitowa dachowka bedzie wygladala na nim , dachowki nigdy nie widzialam w realu !!!!! zakupy robilam przez internet na podstawie zdjec ...... rowniez w ten sam sposob dobieralam rynny i obrobki blacharskie . Trzymaj kciuki zeby kolorystycznie wszystko zagralo !!!!!!! Pozdrowionka sle i trzymam kciuki za ocieplenie Twojego domku ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.08.2010 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Czesc Ale postepy:jawdrop: super, juz nie moge sie doczekac jak Twoj dom bedzie prezentowal sie z dachem:wiggle: A wiezba kiedy bedzie? Miejsce w ktorym mieszka wyglada na spokojna dzielnice i bardzo ladna. Ciekawa jestem czy pomidorki jeszcze wisza? Milej niedzieli Emilka witaj Kochana jak zobaczysz zdjecia ktore wkleje dzisiaj po sobotniej pracy Grzeskow to ................. :p:p ..... Napracowali sie Chlopaki trzeba przyznac .... na podciag i wience weszlo 11 m3 betonu B20 ....... Pozdrowionka .... a pomidorki juz zebrane nastepne zaczynaja czerwieniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 15.08.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Czekam na zdjecia. Miłej nocki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 15.08.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Witaj Edytko Pomidorki w sam raz do zjedzenia. Ciekawa jestem co z nich zrobisz - na kanapki, do sałatki, czy może ze śmietanką Smacznego Miłego tygodnia życzę - pa, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matalim 15.08.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Witaj Edytko! wlasnie tak troszke doczytalam ze ty z dala od domku budujesz...na odleglosc... my wlasnie taz mamy zamiar tak i podziwiam cie z tym zalatwianiem wszystkiego przez internet.. ja powoli sie przyzwyczajam, chcielismy jeszcze w tym roku wylac fundamenty ale nie wiem czy zdazymy.. dlugo czekalas na pozwolenie? a jaka dachowke wybralas? twoj dziennik to super sprawa... taki dokladny zawsze do niego zagladam pozdrawiam i czekam na dalsze etapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 16.08.2010 02:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Czekam na zdjecia. Miłej nocki:wiggle: Emilka gratuluje domownika forum Kochana zdjecia sa , sa ...... a Ty Mysiu Pysiu zrob sobie KUBEL kawy i zasiadaj do ogladania , bo fotek jest MILION i jedna sztuka ;). Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 16.08.2010 03:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Witaj Edytko Pomidorki w sam raz do zjedzenia. Ciekawa jestem co z nich zrobisz - na kanapki, do sałatki, czy może ze śmietanką Smacznego Miłego tygodnia życzę - pa, pa Hejka Jolunia Pomidory pyyyyyyyychota ..... kurcze pachna tak pieknie , ze az zal zrywac i zjadac .... dylemacik jest pod jaka postacia mam je skonsumowac . Buziaki Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 16.08.2010 03:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Witaj Edytko! wlasnie tak troszke doczytalam ze ty z dala od domku budujesz...na odleglosc... my wlasnie taz mamy zamiar tak i podziwiam cie z tym zalatwianiem wszystkiego przez internet.. ja powoli sie przyzwyczajam, chcielismy jeszcze w tym roku wylac fundamenty ale nie wiem czy zdazymy.. dlugo czekalas na pozwolenie? a jaka dachowke wybralas? twoj dziennik to super sprawa... taki dokladny zawsze do niego zagladam pozdrawiam i czekam na dalsze etapy Matalim witam u mnie Bardzo dobry pomysl z wylaniem fundamentow jeszcze w tym roku , ja niestety nie zrobilam tego w zeszlym gdyz moja Pani Architekt slimarczyla sie z projektem ...... Na pozwolenie czekalam rowne 2 miesiace ..... dwa razy dostawalam do " poprawki " bo znow architektka cos skminila ...... Dachowka to Creaton Domino plaska w kolorze lupka angobowana ..... a dziennik to wlasciwie fotorelacja , zdjecia najbardziej oddaja to co chcialabym napisac . Pozdrawiam cieplutko i zapraszam w odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 16.08.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Witaj Edytko!!! Fotorelacja przepiękna z Twojej wycieczki, widoki przecudne no a wrażenia na pewno nie zapomniane;) Domek Twój również wygląda super!! Te pustaczki tak równo położone, wszystko tak porządnie zrobione - to oko na pewno cieszy a w szczególności inwestorkę I ja się witam jeszcze raz z Tobą Edytko:welcome: pierwszy raz na żywo ( a raczej na fotce). Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.08.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Czeeee Edytko :wiggle: Lece do Twojego dziennika , bo tam ponoć cuuuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.08.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Noooo cuda Piękny ogród , uwielbiam taką zieleń dookoła, kwiaty i ech ...co tu dużo pisać. Za serce chwyta mnie widok kamieni i wody. Wodospady cuuudne. Witam naocznie INWESTORKĘ :wiggle: PS. Domek rośnie aż miło. Edytko, Ty wytrzymasz tam za wielką wodą kilka lat wiedząc, że TU jest Twój STYLOWY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 16.08.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Hejka Edytko Ach te śliczne ogrody... ale inwestorka piękniejsza Pozdrawiam - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 16.08.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 AAAAAAAaaaaaaaaaaaaa i ja chcę tam być! w kaktusiarni, w japońskim, przy wodospadach!!! pięknie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.08.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Cześć Edytka:hug:No i co ja mam napisać po tych wszystkich ochach i achach????No pięknie, k... pięknie;)I fajnie Cię widzieć Siostro nasza zza wielkiej wody:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.08.2010 01:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Piękne ogrody...........najbardziej podoba mi się japoński:) Buziaki:) P.S.i miło mi bardzo poznać inwestorkę Hejka Olunia Witam , witam , ten japonski jest niesamowity ..... juz jak tam wchodzisz to czujesz , ze jestes w zupelnie innym swiecie . Fajnie , ze mozna tak w jednym miejscu " pozbierac " rozne kawalki swiata Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.08.2010 02:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Witaj Edytko!!! Fotorelacja przepiękna z Twojej wycieczki, widoki przecudne no a wrażenia na pewno nie zapomniane;) Domek Twój również wygląda super!! Te pustaczki tak równo położone, wszystko tak porządnie zrobione - to oko na pewno cieszy a w szczególności inwestorkę I ja się witam jeszcze raz z Tobą Edytko:welcome: pierwszy raz na żywo ( a raczej na fotce). Pozdrawiam serdecznie!!! Beatko hejka Dziekuje za mile slowa , chcialam jak najwiecej " ufocic " zebyscie mogly tez choc przez chwilke poprzebywac w zieleni ..... Postaram sie znow z wiosna wyruszyc do Ogrodu to czas kiedy kwitna tulipany ..... kilkadziesiat gatunkow i kolorow . Dziekuje za komplementowanie mojego domku , tak to prawda cieszy mnie ze pieniazki tak ciezko zarobione zamieniaja sie w ten moj wymarzony kacik na ziemi i wiesz jakos tak lzej mi do pracy wychodzic nawet o tej 5 rano czasami i wracac wieczorowa pora ..... Moj Majster stara sie bardzo bo fotorelacje mam z kazdego dnia , moja Kochana Pelnomocniczka przesyla mi codziennie 40 - 80 fotek :yes: !!!! domek jest " obfocony " baaaaaardzo szczegolowo .. analizuje je i czesc wklejam do dzienniczka , a jak mam jakies uwagi to dzwonie do Majstrunia z zapytaniem , szczerze to jest On bardzo milym czlowiekiem i na kazde pytanko cierpliwie odpowiada .... cierpliwie wyslucha i uwag ( nie lubie tego robic ) ale swoje racje mam wiec musze nie tylko chwalic . Pod wzgledem wykorzystania materialu EKIPA jest super ..... jak do tej pory zuzyli 57 palet porothermu i " zniszczyli moze 5 pustakow !!!!!!!! Pewnie trudno w to uwierzyc , ale to prawda ... nawet kierownik powiedzial , ze jeszcze nie spotkal takiej ekipy . O drewnie nie mowie bo wiadomo , ze tarcica jest zuzywana ale i tak na to co chlopaki z nia robia to jeszcze czesc wykorzystam na deskowanie dachu domku . Ale sie rozpisalam Milego tygodnia Beatko pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.08.2010 02:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Czeeee Edytko :wiggle: Lece do Twojego dziennika , bo tam ponoć cuuuda A nie napisalam , ze na cuda trzeba poczekac ....... no i SA !!!!!! Noooo cuda Piękny ogród , uwielbiam taką zieleń dookoła, kwiaty i ech ...co tu dużo pisać. Za serce chwyta mnie widok kamieni i wody. Wodospady cuuudne. Witam naocznie INWESTORKĘ :wiggle: PS. Domek rośnie aż miło. Edytko, Ty wytrzymasz tam za wielką wodą kilka lat wiedząc, że TU jest Twój STYLOWY? Hejka Anusia Ciesze sie , ze sprawilam Ci taka przyjemnosc w postaci FOTKOW ..... moze te widoczki chociaz w malym % oslodza Twoje smuteczki Anusia , czy wytrzymam ...... TAK ..ja jak sie na cos upre to nie ma upros ( masz przyklad domku jaki zachcialo mi sie budowac ) , na szczescie mam WAS moje SIOSTRY FORUMKOWE :hug:i teraz duzo lzej bedzie mi szlo to budowanie ..... Buziaki Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.08.2010 02:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Hejka Edytko Ach te śliczne ogrody... ale inwestorka piękniejsza Pozdrawiam - Jola Hejka Jolunia Jakby to powiedziec ....... PRZEZ GRZECZNOSC NIE ZAPRZECZE Buziaki i pogody budowlanej zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.08.2010 02:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 AAAAAAAaaaaaaaaaaaaa i ja chcę tam być! w kaktusiarni, w japońskim, przy wodospadach!!! pięknie tam Martusia Zabieraj swoja Rodzinke i ..................... do mnie zapraszam ......... Buziaczki sle .... a jeden szczegolny dla mojego ULUBIONEGO AVATARKA ..... cmok , cmok ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.08.2010 03:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Cześć Edytka:hug: No i co ja mam napisać po tych wszystkich ochach i achach???? No pięknie, k... pięknie;) I fajnie Cię widzieć Siostro nasza zza wielkiej wody:D:D:D YUKA :wiggle:witaj Siostra Fajnie , ze Ci sie k..... podobaja fotki , a co powiesz na domki hamerykanskie ? Te ktore wrzucilam do dziennika to sa nowe budowle ...... z goncikiem na daszku jak u naszej NIWCI ..... Pozdrowionka i do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts