Edyta M 23.02.2010 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Nie robie zakupow w Tarnowie ....... zadna hurtownia nie dala mi takiej oferty ktora mozna bylo zaakceptowac .... przede wszystkim dojazd ( transport ) ... za pare metrow transportu chcieli 200 zl. Dziwne , ze tym hurtowniom w okolicach Krakowa oplaca sie dac duzo nizsze ceny niz w Tarnowie i jeszcze transport gratissssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojmac 24.02.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Jeśli chodzi o masówkę,czyli pustaki,dachówka to naprawdę nie ma znaczenia skąd jest firma bo transport idzie bezpośrednio z fabryki.Problem pojawia się z drobniejszymi rzeczami lub gdy czegoś braknie i trzeba będzie dowieźć z Krakowa do Tarnowa.Jeśli dobiłaś już targu to szkoda żebym Ci mieszał w głowie:-)Jeśli to nie tajemnica to na ile masz wycenioną dachówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.03.2010 00:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Jesli bede potrzebowala dokupic material bo braknie to zrobie to juz na miejscu .... wiadoma rzecza jest , ze nikt z jednym workiem cementu nie przyjedzie i gratisowo nie dowiezie na budowe . Takie " drobiazgi " kupie na miejscu , w tej chwili interesuja mnie zakupy w wersji HURTOWEJ , dachowke wyceniam w 3 skladach jak bede miala oferty to napisze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 05.03.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 hej Edytko!! GRATULACJE PRĄDU !!!! kiedy ja sie doczekam u siebie skrzyneczki ,a może masz jakies zdjecia skrzyneczki ,to wstawiaj pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.03.2010 01:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Dzieki Jessi chetnie przesle fotki ... tylko jeszcze nie opanowalam techniki wklejania zdjec ( zero czasu na nauke ) moze jakis szybki instruktaz od Ciebie ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 07.03.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 zdjecia to rozumie, ale żeby SKRZYNKI ENERGETYCZNEJ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 07.03.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 07.03.2010 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Hej TT16 Nie badz taki surowy ..... jak dziewczyna chce skrzynke to ma byc skrzynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 08.03.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 w sumie ja też chętnie sobie popatrze (nawet na skrzynke) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 09.03.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 hallo, ja tu trzeci dzien na zdjecie, przed monitorem, czekam. .....chyba pójdę sobie zrobić kawe, ale zaraz wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.03.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Sorrki ... ale jeszcze nie naumialam sie wlkejac fotek .... nie ma czasu na nauke , teraz material na domek organizuje , szukam wody na dzialce ( studnia ) , robie droge dla ciezkiego sprzetu , dogrywam projekt ogrzewania .... przyznasz , ze mam co robic ...... no i jeszcze pracuje 6 dni w tygodniu ....... a ta kawa to jaka , lubie o smaku waniliowym ... mozesz dla mnie tez zrobic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 10.03.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 ty mi tu nie zagaduj kawą tylko ZDJECIE !!! Ps. a jesli kawa to latte własnej roboty z kawy własnoręcznie mielonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.03.2010 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 ok. kupuje ten stol ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojmac 15.03.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Odnośnie pytania u sąsiada o dachówkę.JA mam wycenioną Creaton Domino:dachówka podstawowa 3820sztgąsior podstawowy 164sztzaślepka gąsiora 8dachówka boczna prawa 35 sztdachówka boczna lewa 34 szttrójnik 4 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.03.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Hej Edytko jak tam postepy moze juz masz wyceniona dachówke ,i co tam słychac kiedy zaczynacie może juz zaczęliscie i jak pogoda u Was pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.03.2010 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Odnośnie pytania u sąsiada o dachówkę.JA mam wycenioną Creaton Domino: dachówka podstawowa 3820szt gąsior podstawowy 164szt zaślepka gąsiora 8 dachówka boczna prawa 35 szt dachówka boczna lewa 34 szt trójnik 4 szt Hejka Dzieki za odpowiedz , jedyna "powazna" rozbieznosc jest w dachowce podstawowej , byc moze wynika ona z tego ze zdecydowalam sie na troche inna dachowke ... Obawialam sie , ze polozenie Creaton Domino ( plaskiej ) nie kazdemu dekarzowi " MOZE SIE UDAC " ... nie zebym nie wierzyla w Jego umiejetnosci ale wole miec pewnosc . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.03.2010 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Hej Edytko jak tam postepy moze juz masz wyceniona dachówke ,i co tam słychac kiedy zaczynacie może juz zaczęliscie i jak pogoda u Was pozdrawiam cieplutko Hejka Jessi Sorrki , ze zaniedbuje Twoj dziennik .... Juz odpisuje co nastepuje , albo co nastapilo - droga do dzialki zrobiona - jutro kregi przyjezdzaja ( studnia ) - drzewo na szalunki zamowione - material na dom zakupiony - material na dach ( w trakcie uzgodnien , mysle ze kupie jeszcze w tym tygodniu ) . - projekt ogrzewania ..... sie robi ( bede miala ogrzewanie nadmuchowe ) Co by tu jeszcze ..... Budowe zaczynam blizej 20 kwietnia ( mam nadzieje !!! ) zalezy kiedy moj wykonawca przybedzie , ale nie spiesze sie chce dograc wszystko ( pana elektryka , pana od wod - kan ) . Lubie miec wszystko gotowe i pod kontrola ( nawet taka na odleglosc , ale daje rade ) ..... Buziaki Jessi , trzymaj sie cieplutko i BUDUJ KOBIETO BUDUJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/easter10.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.04.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 MOJE PRZEOGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) TERAZ TO JUZ PÓJDZIE Z GÓRKI ZOBACZYSZ ,ANI SIE OBEJRZYSZ A DOMEK UROSNIE ŻE HOHOHO !!! no i na kolejne fotki czekam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 26.04.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 hej no to widzę że Wy też zaczęliście gratuluje niech się domek pnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts