yuka 22.08.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Coś czytam, że coś nowego w dzienniczku:) Biegnę poczytać:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.08.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Niestety, ale na matematyce chyba jednak wagarowali O cholera .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 22.08.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Coś czytam, że coś nowego w dzienniczku:) Biegnę poczytać:D:D Yuka, w dzienniku jeszcze nie ma, napiszę jak zobaczę efekty pracy dekarzy, bo chcąc niechcąc zostali wplątani w tą niewesołą sytuację Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 22.08.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 O cholera .............. Edytko, prawdziwa cholera to w pewnym momencie we mnie weszła oj weszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.08.2010 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Coś czytam, że coś nowego w dzienniczku:) Biegnę poczytać:D:D WIEZBA dojechala ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.08.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Edytko, prawdziwa cholera to w pewnym momencie we mnie weszła oj weszła Zle obliczyli wiezbe ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 22.08.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 WIEZBA dojechala ....... Sorki Edytko, a ja myślałam, że to do mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.08.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Jolapp, mam nadzieję, że wszystko naprawione:) Czekam na opis:) Edytka drewno na więźbę pierwsza klasa!!!! Teraz tylko troszkę roboty i wiecha:) Przykro mi z powodu taty. Wiem (niestety z autopsji), że gdy zbliża się dzień rocznicy, wszystko wraca cały ból i smutek.... Ale Tata na pewno czuwa nad Tobą. Uściski serdeczne, Siostra :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.08.2010 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Sorki Edytko, a ja myślałam, że to do mnie:) Hejka Jolu .... wiezba dojechala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 22.08.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Zle obliczyli wiezbe ???? Kalenica znalazła się kilka cm dalej na zewnątrz niż końcówki krokwii na dole. W przypadku dachówki wszystko byłoby widać (np. od góry dodatkowy rząd dachówki ale tylko do połowy ). Jedynym wyjściem w tej sytuacji byłaby chyba blachodachówka, ale ja się nie zgodziłam na oddanie mojego Creatona Futury i położenie blachodachówki. Jutro gdy zobaczę w końcu dachówkę na moim dachu, oczywiście równo ułożoną to chyba nabiorę dystansu do sprawy, zrobię zdjęcia i opiszę jaką "operację" przeszedł mój dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.08.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Jolapp, mam nadzieję, że wszystko naprawione:) Czekam na opis:) Edytka drewno na więźbę pierwsza klasa!!!! Teraz tylko troszkę roboty i wiecha:) Przykro mi z powodu taty. Wiem (niestety z autopsji), że gdy zbliża się dzień rocznicy, wszystko wraca cały ból i smutek.... Ale Tata na pewno czuwa nad Tobą. Uściski serdeczne, Siostra :hug: Dzieki Siostra ..... :hug: Przykro mi rowniez z powodu Twojej straty ..... bo jak piszesz kiedy zbliza sie dzien rocznicy jakos tak robimy sie bardziej sentymentalni ....... Buziaki i dzieki za nieocenione wsparcie , nawet nie wiesz ile to dla mnie znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.08.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Kalenica znalazła się kilka cm dalej na zewnątrz niż końcówki krokwii na dole. W przypadku dachówki wszystko byłoby widać (np. od góry dodatkowy rząd dachówki ale tylko do połowy ). Jedynym wyjściem w tej sytuacji byłaby chyba blachodachówka, ale ja się nie zgodziłam na oddanie mojego Creatona Futury i położenie blachodachówki. Jutro gdy zobaczę w końcu dachówkę na moim dachu, oczywiście równo ułożoną to chyba nabiorę dystansu do sprawy, zrobię zdjęcia i opiszę jaką "operację" przeszedł mój dach. Kurcze Jolus ..... Masz racje , ze nie poszlas na kompromis i zostawilas CREATONKA ...... a swoja droga jak Oni to naprawili ??? Szkoda tylko nerwow , ale to chyba nieuniknione .... cieszy czlowieka budowanie ale i stres przeogromny ...... Trzymam mocno kciuki :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 22.08.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Edytko doczytałam o Tacie, że to właśnie dziś rocznica.. Przytulam :hug: bo wiem jakie to ważne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.08.2010 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Edytko doczytałam o Tacie, że to właśnie dziś rocznica.. Przytulam :hug: bo wiem jakie to ważne . Dzieki Siostra .....:hug::hug:masz racje wazne ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 23.08.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Edytko również bardzo mi przykro z powodu Twojego taty. Ten czas tak szybko leci. Na pewno tata jest teraz z Tobą i pomaga Ci tam z góry przy budowie, dlatego też wszystko dobrze pójdzie bo masz dobrego Anioła Stróża. Tego Ci z całego serca życzę. Ps. Powodzenia w dalszej budowie, pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 23.08.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 :hug:ja jak zwykle spóźniona, słowa nie są potrzebne,:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 23.08.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 I ja przesyłam spóźnione, ale niezwykle szczere tulaski Mało piszę, bo czasu na wszystko brakuje,ale czytam i kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 23.08.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Milej nocki Edytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.08.2010 04:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Edytko również bardzo mi przykro z powodu Twojego taty. Ten czas tak szybko leci. Na pewno tata jest teraz z Tobą i pomaga Ci tam z góry przy budowie, dlatego też wszystko dobrze pójdzie bo masz dobrego Anioła Stróża. Tego Ci z całego serca życzę. Ps. Powodzenia w dalszej budowie, pozdrawiam serdecznie!!! Witaj Beatko Dziekuje za mile slowa ....... Jakos tak lzej na sercu , jak wokol zyczliwe osoby i budowanie razniej " idzie " Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.08.2010 04:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 :hug:ja jak zwykle spóźniona, słowa nie są potrzebne,:hug: Karollcia :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts