Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mojej CHOMICZOWKI

Recommended Posts

I ja przesyłam spóźnione, ale niezwykle szczere tulaski :)

Mało piszę, bo czasu na wszystko brakuje,ale czytam i kibicuję :)

Hejka Martunia :)

Rozumiem Ciebie doskonale .....dzisiaj wykonalam do Polski ok. 10 telefonow ..... Ja tez wstaje bladym switem czasem po 4 rano .... , jem praktycznie w samochodzie , zalatwiam sprawy rowniez w samochodzie ( 7 godzin roznicy miedzy USA , a Polska ) musze sie zmiescic w polskich godzinach pracy z wykonywaniem telefonow , a jak wracam do domu to porcaj info. na skrzynce mailowej mnie czeka wiec tez siedze i odpisuje ..... :eek:. Jeszcze trzeba cos ugotowac itp. itd.

Buziaki dla JASIA :wave:

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć

Hmm, trochę kiepsko z tymi kanałami, ale nic się nie martw za wczasu bedzie dobrze! :hug:

Jak tam postepy przy wieżbie?

Miłego popołudnia.

Buziaki

Trzymaj się:hug::hug:............będzie ok:yes:

Dzieki Dziewczyny :hug::hug::hug:

Niestety jest tragicznie ..... :bash::bash::bash:.... od poniedzialku woda jest wylewana z kanalow ...... w czwartek przyjezdza Pan ktory je instalowal , musi w kotlowni zrobic naciecie w kanale zeby zobaczyc czy woda jest tylko w srodku czy rowniez dostala sie miedzy koryto , a kanal ..... wszystkie kanaly sa pod chudziakiem , wiec jesli zalala je woda trzeba bedzie chudziak kuc ... wyciagac kanaly osuszac koryta , izolowac na nowo i wkladac nowe kanaly ..... Zrobienie koryt + wszystkie izolacje + instalacja kanalow + robocizna na ten etap kosztowaly mnie 25 000 zl..... ( to jest czesc pod chudziakiem ) ..... Jest bardzo zle ...... NIEDBALSTWO innych ludzi , moje nerwy i kto za to zaplaci .....

W czwartek w poludnie bedzie na budowie wykonawca , kierownik , moja pelnomocniczka i Pan ktory kanaly instalowal . ....... Modle sie , zeby to tylko byl ten kawalek w kotlowni ....... bo skujemy kotlownie i wyciagniemy tylko te czesc . Nic sie nie chce Dziewczyny ..... rycze od poniedzialku :cry::cry::cry: nawet zdjec nie wstawiam .....

Pozdrawiam ......

Edytka :eek::eek: wierzę że jesteś w szoku ale teraz musisz zachować zimną krew i doprowadzic do tego żeby majstry to poprawiły. To nie jest kwota kilku stówek które własciwie przy całej budowie nie maja znaczenia, to jest bardzo duzo kasy, Twoich nerwów, nie można dopuścić żeby takie niedbalstwo uszło im płazem. Najpierw ustal konkretnie winnego no i trzeba zacząć wyciagać konsekwencje. Czy miałaś z nimi spisywane umowy??

O cholera

Edytko :jawdrop: co ja tu wyczytałam ? Spieprzyli Ci kanały ? A gdzie kierownik w całym tym bałaganie?

Czy już coś wiesz ?. Zlokalizowano źródło przecieków??

Przytulam kochana i trzymaj się . Chociaż to łatwo tak mówić a Ty bidulko cała w nerwach . I w dodatku sama za tą wielką wodą . Przytulam i buziole ślę na ukojenie nerwów. :hug:

Hej Edytko :)

Wpadłam do ciebie po kilku dniach nieobecności i co widzę, niech to diabli... wezmą :bash:

Kurcze trzymaj się kochana, może sprawa nie będzie tak poważna i skończy się tylko na kotłowni. Z drugiej strony domek jest jeszcze na takim etapie, że można zrobić poprawki (i oskubać z piórek winnego). Nie chcę nawet myśleć co by byłgo gdybyś już wykańczała domek a tu okazałoby się takie KUKU:eek:

Pozdrawiam cię :hug:i trzymam kciuki za jak najmniejsze straty.

Pa, pa :) Miłego weekendu :)

Przyłączam się do dziewczyn. Życzę Ci stalowych nerwów (jakby tak szło no nie? ) i jak najmniejszych kosztów, żeby to szybko sprawnie załatwili a Tobie nerwów więcej zaoszczędzili, bo szkoda zdrowia. Pozdrawiam i trzymaj się i nie przejmuj zbytnio wszystko będzie dobrze (wiem fajnie mi się mówi, ale musisz w to uwierzyć a będzie Ci lepiej) !!! :hug:

Edytka :eek::eek: wierzę że jesteś w szoku ale teraz musisz zachować zimną krew i doprowadzic do tego żeby majstry to poprawiły. To nie jest kwota kilku stówek które własciwie przy całej budowie nie maja znaczenia, to jest bardzo duzo kasy, Twoich nerwów, nie można dopuścić żeby takie niedbalstwo uszło im płazem. Najpierw ustal konkretnie winnego no i trzeba zacząć wyciagać konsekwencje. Czy miałaś z nimi spisywane umowy??

wpadłam zobaczyć czy sa nowe wieści z placu boju, Edytko nie daj sie, walcz o swoje i zdawaj nam relacje na bieżąco!!

:hug::hug::hug:

O cholera

Edytko :jawdrop: co ja tu wyczytałam ? Spieprzyli Ci kanały ? A gdzie kierownik w całym tym bałaganie?

Czy już coś wiesz ?. Zlokalizowano źródło przecieków??

Przytulam kochana i trzymaj się . Chociaż to łatwo tak mówić a Ty bidulko cała w nerwach . I w dodatku sama za tą wielką wodą . Przytulam i buziole ślę na ukojenie nerwów. :hug:

Hej Edytko :)

Wpadłam do ciebie po kilku dniach nieobecności i co widzę, niech to diabli... wezmą :bash:

Kurcze trzymaj się kochana, może sprawa nie będzie tak poważna i skończy się tylko na kotłowni. Z drugiej strony domek jest jeszcze na takim etapie, że można zrobić poprawki (i oskubać z piórek winnego). Nie chcę nawet myśleć co by byłgo gdybyś już wykańczała domek a tu okazałoby się takie KUKU:eek:

Pozdrawiam cię :hug:i trzymam kciuki za jak najmniejsze straty.

Pa, pa :) Miłego weekendu :)

Puk, Puk Edytko :) Co słychać u ciebie :rolleyes:

Mam nadzieję, że wszystko dobrze się układa. Pozdrawiam :hug:

Przyłączam się do dziewczyn. Życzę Ci stalowych nerwów (jakby tak szło no nie? ) i jak najmniejszych kosztów, żeby to szybko sprawnie załatwili a Tobie nerwów więcej zaoszczędzili, bo szkoda zdrowia. Pozdrawiam i trzymaj się i nie przejmuj zbytnio wszystko będzie dobrze (wiem fajnie mi się mówi, ale musisz w to uwierzyć a będzie Ci lepiej) !!! :hug:

Edytko wpadam zaglądam i co czytam... no rzesz ku@%& przytulam cię mocno i dużo siły i spokoju życzę.

Wierzę, że defekt szybko naprawią i budowa znowu będzie szła dobrym torem.