Edyta M 24.08.2010 04:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 I ja przesyłam spóźnione, ale niezwykle szczere tulaski Mało piszę, bo czasu na wszystko brakuje,ale czytam i kibicuję Hejka Martunia Rozumiem Ciebie doskonale .....dzisiaj wykonalam do Polski ok. 10 telefonow ..... Ja tez wstaje bladym switem czasem po 4 rano .... , jem praktycznie w samochodzie , zalatwiam sprawy rowniez w samochodzie ( 7 godzin roznicy miedzy USA , a Polska ) musze sie zmiescic w polskich godzinach pracy z wykonywaniem telefonow , a jak wracam do domu to porcaj info. na skrzynce mailowej mnie czeka wiec tez siedze i odpisuje ..... . Jeszcze trzeba cos ugotowac itp. itd. Buziaki dla JASIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.08.2010 04:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Milej nocki Edytko Dzieki Emilko Milego dnia dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 25.08.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Cześć Hmm, trochę kiepsko z tymi kanałami, ale nic się nie martw za wczasu bedzie dobrze! Jak tam postepy przy wieżbie? Miłego popołudnia. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.08.2010 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Cześć Hmm, trochę kiepsko z tymi kanałami, ale nic się nie martw za wczasu bedzie dobrze! Jak tam postepy przy wieżbie? Miłego popołudnia. Buziaki Trzymaj się:hug:............będzie ok:yes: Dzieki Dziewczyny :hug: Niestety jest tragicznie ..... :bash:.... od poniedzialku woda jest wylewana z kanalow ...... w czwartek przyjezdza Pan ktory je instalowal , musi w kotlowni zrobic naciecie w kanale zeby zobaczyc czy woda jest tylko w srodku czy rowniez dostala sie miedzy koryto , a kanal ..... wszystkie kanaly sa pod chudziakiem , wiec jesli zalala je woda trzeba bedzie chudziak kuc ... wyciagac kanaly osuszac koryta , izolowac na nowo i wkladac nowe kanaly ..... Zrobienie koryt + wszystkie izolacje + instalacja kanalow + robocizna na ten etap kosztowaly mnie 25 000 zl..... ( to jest czesc pod chudziakiem ) ..... Jest bardzo zle ...... NIEDBALSTWO innych ludzi , moje nerwy i kto za to zaplaci ..... W czwartek w poludnie bedzie na budowie wykonawca , kierownik , moja pelnomocniczka i Pan ktory kanaly instalowal . ....... Modle sie , zeby to tylko byl ten kawalek w kotlowni ....... bo skujemy kotlownie i wyciagniemy tylko te czesc . Nic sie nie chce Dziewczyny ..... rycze od poniedzialku :cry: nawet zdjec nie wstawiam ..... Pozdrawiam ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 26.08.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Edytka :eek: wierzę że jesteś w szoku ale teraz musisz zachować zimną krew i doprowadzic do tego żeby majstry to poprawiły. To nie jest kwota kilku stówek które własciwie przy całej budowie nie maja znaczenia, to jest bardzo duzo kasy, Twoich nerwów, nie można dopuścić żeby takie niedbalstwo uszło im płazem. Najpierw ustal konkretnie winnego no i trzeba zacząć wyciagać konsekwencje. Czy miałaś z nimi spisywane umowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 27.08.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 O cholera Edytko co ja tu wyczytałam ? Spieprzyli Ci kanały ? A gdzie kierownik w całym tym bałaganie? Czy już coś wiesz ?. Zlokalizowano źródło przecieków?? Przytulam kochana i trzymaj się . Chociaż to łatwo tak mówić a Ty bidulko cała w nerwach . I w dodatku sama za tą wielką wodą . Przytulam i buziole ślę na ukojenie nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 27.08.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Hej Edytko Wpadłam do ciebie po kilku dniach nieobecności i co widzę, niech to diabli... wezmą Kurcze trzymaj się kochana, może sprawa nie będzie tak poważna i skończy się tylko na kotłowni. Z drugiej strony domek jest jeszcze na takim etapie, że można zrobić poprawki (i oskubać z piórek winnego). Nie chcę nawet myśleć co by byłgo gdybyś już wykańczała domek a tu okazałoby się takie KUKU:eek: Pozdrawiam cię :hug:i trzymam kciuki za jak najmniejsze straty. Pa, pa Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 28.08.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Przyłączam się do dziewczyn. Życzę Ci stalowych nerwów (jakby tak szło no nie? ) i jak najmniejszych kosztów, żeby to szybko sprawnie załatwili a Tobie nerwów więcej zaoszczędzili, bo szkoda zdrowia. Pozdrawiam i trzymaj się i nie przejmuj zbytnio wszystko będzie dobrze (wiem fajnie mi się mówi, ale musisz w to uwierzyć a będzie Ci lepiej) !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 28.08.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Edytko wpadam zaglądam i co czytam... no rzesz ku@%& przytulam cię mocno i dużo siły i spokoju życzę. Wierzę, że defekt szybko naprawią i budowa znowu będzie szła dobrym torem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.08.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Edyś żyjesz ?? Co tam nowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 28.08.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Ciekawe skąd te przecieki skoro na fotach wyglądało że wszędzie sa zabezpieczone folią- wszak firma montującą kanały zabezpieczała je dokładnie- czy to się stało jak podlewali strop? tylko jak? Bardzo współczuję. taki ważny moment budowy.trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.08.2010 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Edytko:hug:przytulam kochana Napisz, czy uporaliście się z tą wodą i błagam, napisz, że to nie takie strszne było, jak się na początku wydawało... Mocno trzymam kciuki, żeby tak właśnie było:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 29.08.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 wpadłam zobaczyć czy sa nowe wieści z placu boju, Edytko nie daj sie, walcz o swoje i zdawaj nam relacje na bieżąco!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 29.08.2010 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Puk, Puk Edytko Co słychać u ciebie Mam nadzieję, że wszystko dobrze się układa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.08.2010 01:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Edytka :eek: wierzę że jesteś w szoku ale teraz musisz zachować zimną krew i doprowadzic do tego żeby majstry to poprawiły. To nie jest kwota kilku stówek które własciwie przy całej budowie nie maja znaczenia, to jest bardzo duzo kasy, Twoich nerwów, nie można dopuścić żeby takie niedbalstwo uszło im płazem. Najpierw ustal konkretnie winnego no i trzeba zacząć wyciagać konsekwencje. Czy miałaś z nimi spisywane umowy?? wpadłam zobaczyć czy sa nowe wieści z placu boju, Edytko nie daj sie, walcz o swoje i zdawaj nam relacje na bieżąco!! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.08.2010 01:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 O cholera Edytko co ja tu wyczytałam ? Spieprzyli Ci kanały ? A gdzie kierownik w całym tym bałaganie? Czy już coś wiesz ?. Zlokalizowano źródło przecieków?? Przytulam kochana i trzymaj się . Chociaż to łatwo tak mówić a Ty bidulko cała w nerwach . I w dodatku sama za tą wielką wodą . Przytulam i buziole ślę na ukojenie nerwów. :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.08.2010 01:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Ja też się przyłączam :hug: :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.08.2010 01:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Hej Edytko Wpadłam do ciebie po kilku dniach nieobecności i co widzę, niech to diabli... wezmą Kurcze trzymaj się kochana, może sprawa nie będzie tak poważna i skończy się tylko na kotłowni. Z drugiej strony domek jest jeszcze na takim etapie, że można zrobić poprawki (i oskubać z piórek winnego). Nie chcę nawet myśleć co by byłgo gdybyś już wykańczała domek a tu okazałoby się takie KUKU:eek: Pozdrawiam cię :hug:i trzymam kciuki za jak najmniejsze straty. Pa, pa Miłego weekendu Puk, Puk Edytko Co słychać u ciebie Mam nadzieję, że wszystko dobrze się układa. Pozdrawiam :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.08.2010 01:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Przyłączam się do dziewczyn. Życzę Ci stalowych nerwów (jakby tak szło no nie? ) i jak najmniejszych kosztów, żeby to szybko sprawnie załatwili a Tobie nerwów więcej zaoszczędzili, bo szkoda zdrowia. Pozdrawiam i trzymaj się i nie przejmuj zbytnio wszystko będzie dobrze (wiem fajnie mi się mówi, ale musisz w to uwierzyć a będzie Ci lepiej) !!! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.08.2010 01:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Edytko wpadam zaglądam i co czytam... no rzesz ku@%& przytulam cię mocno i dużo siły i spokoju życzę. Wierzę, że defekt szybko naprawią i budowa znowu będzie szła dobrym torem. :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts