Karollinka 07.09.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 wiadomo co u Edytki??jak się sprawy potoczyły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 07.09.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Hmmm.... martwię się:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.09.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Edytka, wiem, że tu zaglądasz:cool: Musisz wiedzieć, że wszyscy wysyłamy pozytywne fluidy w Twoją stronę. Odezwij się do nas:hug: Jak nie chcesz pisać o budowie to pogadajmy o przysłowiowej Maryni i jej zadzie;) (gdzieś to przeczytałam i mi się spodobało, chyba u Atijki) :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.09.2010 03:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Edytko będzie dobrze! musi być!!!! bardzo współczuję tej całej sytuacji, bo wiem, że nie łatwo jest "walczyć" i to jeszcze samej i na odległość. Nie odpuszczaj jeżeli majstry są wini- niech naprawiają! Przytulam cię mocno!!!!! Trzymaj się Kochana Edyta??? :hug:trzymam sie jakos choc ledwo ledwo co rusz wychodza jakies sprawy ...... im blizej zakonczenia SSO tym gorzej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.09.2010 03:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Edyto jestem tego samego zdania co martaibartek kto to spier.... niech naprawia lub przynajmniej się dołoży do naprawy Dzieki Arku .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.09.2010 03:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Kiepska sprawa, szkoda tylko Twojej kasy. Walcz o swoje, winni muszą sie znalezc. Zagladaj tu czesciej, bo tęskno nam tu;) Lepszego tygodnia Hejka EMILKA Zaangazowalam do pomocy Brata mojej Przyjaciolki mysle , ze teraz jakos to szybciej pojdzie ...... no coz moja pelnomocniczka fajna jest , ale jesli chodzi o walke " o swoje " to nie bardzo lubi sie z ludzmi wyklocac ..... wiesz jak jest ..... Buziaki dla Ciebie tez i dzieki za odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.09.2010 03:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Edytka:hug::hug::hug: Zaglądaj do nas, tęsknimy:hug::hug: Edytka, odezwij się!!!! Edytka, wiem, że tu zaglądasz:cool: Musisz wiedzieć, że wszyscy wysyłamy pozytywne fluidy w Twoją stronę. Odezwij się do nas:hug: Jak nie chcesz pisać o budowie to pogadajmy o przysłowiowej Maryni i jej zadzie;) (gdzieś to przeczytałam i mi się spodobało, chyba u Atijki) :hug: Yuka Siostra :hug::hug: Dzieki za fluidy ............ pomagaja wierz mi ....... Buziaki przesylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.09.2010 03:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Rzeczywiście kiepska sprawa, zgadzam się z powyższymi wypowiedziami - jak coś źle zrobili niech to naprawią, w ramach reklamacji - może da się to jeszcze jakoś załatwić, a przynajmniej koszty obniżyć, bo to przecież nie sprawy groszowe tylko majątek!!!!!!! Dobrze, że przynajmniej z tym dachem lepiej to wygląda - tym się pociesz!!! Pozdrawiam i trzymaj się, będzie lepiej, musi być!!!! Hejka Beatko Kiepska i to bardzo .......... na parterze domu nie stawiam scianek dzialowych jeszcze no bo i tak chudziak mam pruc wiec bez sensu ...... boje sie tez zeby konstrukcja sie nie naruszyla ..... i ta pogoda tez mnie doluje bo tylko dolewa mi wody do domu ...... zeby chociaz ten dach juz byl ..... Pozdrawiam goraco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.09.2010 03:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Hej Edytko!!! Trzymaj się i walcz o swoje!!!Niech Ci co spier.....robotę poniosą konsekwencje. Strasznie mnie wk....,że w naszym pięknym kraju wykonawcy nie nauczyli się jeszcze szanować czyiś pieniędzy:bash::bash:O zepsutych nerwach już nie wspomnę:bash:.Nie lubię Niemców(strasznie dziwny i "zimny" naród),ale tu taka sytuacja ,czy np.jak u mnie z kablami ,nie miałaby racji bytu;) Niestety ,ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy ,a prawda jest taka ,że naszym wykonawcom jeszcze bardzo daleko do Europy zachodniej:bash: Trzymam kciuki ,że sobie poradzisz ,przytulam:hug::hug: Ja też czekam na jakieś wiadomości ,mam nadzieję ,że będą lepsze niż ostatnio. Buziaki zostawiam:) Hej OLUS Z wykonawcami tak jak piszesz ceny zachodnie , a robota nadal ........ kijowa . Mojemu wykonawcy na obecna chwile wstrzymalam wyplate kasy , czekam az cos sie wyjasni w sprawie kanalow ........... jakos nikt nie kwapi sie do poprawek ...... No coz NIECH W TAKIM RAZIE PRZEMOWIA PIENADZE !!!!!!!!! Moze zablokowanie srodkow zmusi ich do dzialania Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.09.2010 03:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Hej Edytko! Strasznie mi przykro z powodu tego co Ci się przydarzyło na budowie. Trzymam kciuki. Wiem, że się nie poddasz. Jesteśmy z tobą. pozdrawiam. Ela http://img832.imageshack.us/img832/8544/pocieszacz.gif Hej, hej!!! Mam nadzieję, że twoje milczenie oznacza, że działasz... Pusto tu bez Ciebie... Pozdrawiam Ela Hejka ELUNIA Dzieki za wsparcie ...... wracam do zywych ...... Choc problemow zamiast ubywac to przybywa ....... Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.09.2010 03:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 To w końcu kto nawalił i jak. bardzo mnie to nurtuje, chyba sama bym opier...liła jakbym mogła. współczuję. Hejka ACCA Kto nawalil .... sama sie nad tym przez kilka dni zastanawialam i chyba mam odpowiedz .............. Murarz wykonal piekne koryta pod chudziakiem , zaizolowal ....... Wykonawca ogrzewania w korytka wlozyl pieknie zaizolowane kanaly do ogrzewania ......... Murarz przykryl je plytami OSB , nakryl jeszcze folia ................ Wykonawca wystajace ponad chudziak czesci od kanalow zafoliowal .............. Murarz polozyl zbrojenia i wylal chudziak ............ Kazdy z Panow wykonal swoja prace jak tylko najladniej umial ................ popelnili jednak BLAD , zaden z nich nie sprawdzil czy miedzy zaizolowanymi wystajacymi ponad chudziak czesciami kanalow , a wylanym chudziakiem nie ma czasem przerw przez ktore moze dostawac sie woda do koryt ...... Moje zdanie jest takie : Wykonawca ogrzewania chociaz pieknie zainstalowal kanaly .... niestety nie sprawdzil na koniec czy po wylaniu chudziaka wszystko jest szczelne .... Murarz wylal chudziak i poszedl dalej nie zastanawiajac sie rowniez nad tym ......... Jest i Kierownik ktory zupelnie nie interesowal sie tym tematem po wylaniu chudziaka ........ Najwieksza wina obarczam Murarza ktory zapewnial mnie iz nic sie nie stanie kanalom pod posadzka ( chociaz ja nie bylam przekonana co do ich instalowania na tym etapie budowy ..... ) niestety zostaly zalane i to jest jego wina gdyz nie zabezpieczyl nalezycie koryt . Wykonawca ogrzewania tez mogl przewidziec , ze istnieje taka ewentualnosc ........ On jednak myslal glownie o zabezpieczeniu kanalow przed zniszczeniem mechanicznym ........... Sprawa w toku .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.09.2010 03:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Właśnie . Kto nawalił i w jakim momencie? . Oczywiście teraz nikt się nie poczuwa. A Ty ? Edytko masz jakieś swoje przemyślenia ? Kogo należałoby spuścić do kanału? Masz rację, nie odpuszczaj, chciałaś mieć ogrzewanie kanałowe to je miej. A że ktoś spartaczył? To należy znaleźć winnego i przymusić do naprawy NA JEGO KOSZT . Mam cichą nadzieję , że obejdzie się bez sądu , chociaż jakoś chyba sama w to nie dowierzam. Za duże te koszty , oj za duże. Zdawaj relacje na bieżąco i pamiętaj , że jesteśmy tu po to , aby było Ci choć troszkę lżej Edytka odezwij się , bo zaczynam się martwić. Atijka Siostra Wiem jestem niewdziecznica ............... poprawie sie .... obiecuje Buziaki :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.09.2010 03:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 cześć Edytka, wpadłam zobaczyc czy sa jakieś nowe wieści, mam nadzieję ze będą tylko pomyslne. wiadomo co u Edytki?? jak się sprawy potoczyły?? Hejka Karollinko Niestety ..... jeszcze do kompletu zrypali mi klinkier na kominie .............. Trzymam sie jakos Buziaki :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.09.2010 04:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Witam Edyta!!! Oj smutne wieści na Twej budowie. Współczuję problemów na budowie. Tak to jest z budowami na odległość, choć wątpię, że gdybyś była na miejscu zapobiegłabyś zalaniu kanałów. Wszystko do naprawienia, tylko kwestia kto poniesie koszta tych zniszczeń. Oby nie TY, bo zupełnie nie Twoja wina. Odpowiedzialność wykonawcy???. Życzę rychłego rozwiązania sprawy i ruszenia do przodu z budową. Oczywiście życzę też powrotu weny do tejże budowy, bo siln wola i serce najważniejsze Pozdrawiam RERE79 WITAJ Mozna sie podlamac ........... wlasciwie sama z tym walcze bo moja pelnomocniczka no coz ............... jakos nie bardzo widzi sie w roli OPIERDZIELACZA i EGZEKUTORA .................. wiesz jak jest moja kasa ..... moje problemy ..... Tak budowanie na odleglosc nie jest dobrym pomyslem ..... chyba pierwszy raz do tego sie przyznaje .... wiele spraw wychodzi po drodze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.09.2010 04:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Czesc Edytko kupe czasu mnie nie było u Ciebie jak i na FM ,a tu czytam takie smutne wiadomości o tych twoich "kanałach" ,bardzo mi przykro mam nadzieję ze się jakos wszystko dobrze wyjasni jak i szybko naprawi czego Ci z całego serduszka życzę !!!:)i nie zamartwiaj sie tak, ja też często miałam już dość budowy i myslałam kiedy to wszystko sie skonczy bo nie mam juz siły , na dalsze budowanie ,a najgorsze jest to jak sama dobrze wiesz że dużo rzeczy trzeba załatwiać na odległośc a to juz jest wielki problem !! bo wiekszośc sie wtedy tobą nie przejmuje sama wiesz :(ale zobaczysz bedzie dobrze buziaki zostawiam i teraz bedę częsciej na FM papa Hejka Jessi Fajnie , ze jestes ...... Dzieki za wsparcie ....... Buziaki dla Ciebie tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.09.2010 04:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 dziekuje Wam wszystkim ........ Jakos sie pozbieram ..... Trudno mi jeszcze ...... W tych kanalach utopilam kawal serducha ...... I tego mi najbardziej zal , ze czyjas bezmyslnosc i nieprofesjonalne podejscie do tematu zniszczyly to wszystko ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 08.09.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Edytko, nie rozpaczaj! http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Amour/0011.gif W dzisiejszych czasach pomalować można wszystko, nawet cegłę: http://tiny.pl/hrxhf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 08.09.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Edytko nie denerwuj się bo nerwami niczego nie naprawisz........ szkoda kanałów tyle o nich opowiadałaś i zawsze martwiłaś się żeby wszystko z nimi było ok a tu taki numer jeśli chodzi o klinkier to nie wiem....... może go zerwij, wiem że dużo kasy się zmarnuje ale żebyś potem nie żałowała że tego nie zrobiłaś kiedy było jeszcze w miarę wcześnie ...... nie wiem co Ci kochana poradzić .......najgorsze jest to że "my" jesteśmy tak daleko od naszych domków, i nie możemy załatwić i przypilnować wszystkiego po swojemu......problemy przy budowie są zawsze.......oby najgorsze było za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.09.2010 03:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Edytko, nie rozpaczaj! http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Amour/0011.gif W dzisiejszych czasach pomalować można wszystko, nawet cegłę: http://tiny.pl/hrxhf Dzieki Sloneczko Jakis pomysl to jest .... Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.09.2010 03:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Edytko nie denerwuj się bo nerwami niczego nie naprawisz........ szkoda kanałów tyle o nich opowiadałaś i zawsze martwiłaś się żeby wszystko z nimi było ok a tu taki numer jeśli chodzi o klinkier to nie wiem....... może go zerwij, wiem że dużo kasy się zmarnuje ale żebyś potem nie żałowała że tego nie zrobiłaś kiedy było jeszcze w miarę wcześnie ...... nie wiem co Ci kochana poradzić .......najgorsze jest to że "my" jesteśmy tak daleko od naszych domków, i nie możemy załatwić i przypilnować wszystkiego po swojemu......problemy przy budowie są zawsze.......oby najgorsze było za Tobą Hejka Fakt kanaly to tak jak moje " dziecko " ....... niedbalstwo innych doprowadzilo do zniszczen , oczywiscie winnych nie ma ..... ale nie dam sie tak latwo splawic i musze to zalatwic ..... Niestety klopoty chyba dopiero sie zaczely .... Pan od dachu na 3 dni przed wejsciem na budowe zaczal stawiac warunki ..... biedna moja pelnomocniczka zostala zarzucona wytycznymi od dachowca , wystraszyl ja dokladnie ..... No coz musimy sie rozstac z dekarzem ( obsmaruje go na malopolskiej bialej i czarnej liscie ) .... a ja jestem w kropie i musze szukac kogos do dachu !!!!!! ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts