Edyta M 11.09.2010 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Tak samo pomyślałam;) A Ty Siostra miałaś fotki tynków wstawić i co?? Szwendasz się po innych, a siebie zaniedbujesz;) Edytka, to nie do Ciebie, rzecz jasna:D:D:D A do Ciebie teraz: Tak myślę o tych cegłach Twoich i zastanawia mnie, czy Ty nie będziesz nasypywać tam ziemi do poziomu podłogi w salonie? Bo jeśli tak, to te cegły nieszczęsne zasypać powinnaś.... chyba... Czy może tam taras będzie? To też podniesiony być powinien.... tak mi się wydaje.... A teraz przytulas:hug: a nawet 3:hug::hug: Yukus Kochana ........... :hug::hug: KLINKIER z komina Z W A L O N Y ................. moj Kochany Braciszek po pracy pojechal na dzialke i w 4 godzinki ( z dojazdem ) klinkier zdjal z komina ...................... Wyobraz sobie .... wszystko ocalalo .............. tylko jeden klinkierek przelamal sie na pol ( Braciak byl niepocieszony tym faktem ) ale bedzie mozna go wykorzystac wiec wszystkie cegielki ZDROWE SOM !!!!!!! ....... Dzisiaj wklejam foty .......... kurcze ciesze sie ogromnie .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 11.09.2010 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 ja też się bardzo cieszę Twoją radością i zapałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.09.2010 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Musze jeszcze cos Wam napisac ...... zeby tydzien zakonczyl sie tak jak sie zaczal ........ czyli pechowo no to i w sobote musialo sie cos przytrafic. ........ Wyjechalam do pracy o 6 rano ...... w sobote ruch jest mniejszy wiec spokojnie mialam czas na dojazd na miejsce , a jechalam sobie do Chicago downtown .... kawalek drogi mam od siebie i musze jechac dwoma autostradami ...... Jak juz zajechalam i znalazlam miejsce do parkowania ( co rzecza latwa nie jest ...... ) zgasilam moj samochodzik ...... opuscilam go na jakies 20 min. ......... ( troche padalo .... ) wrocilam i chce jechac w dalsza droge , a tu moje autko powiedzialo NIC Z TEGO ........ po odglosie jaki wydawalo stwierdzilam , ze nie moze zaskoczyc bo akumulatorek " PAGIBL ...... " . No to pieknie mysle sobie 7 rano , sobota ...... normalni ludzie jeszcze spia ........ i gdzie tu szukac ratunku ?????? . Lyknelam jeszcze kawki i w droge ( czyli w wolnym tlumaczeniu ...... zabieram dupe w troki i jazda szukac jakiegos warsztatu ...... O 7 RANO W SOBOTE ................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.09.2010 00:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Czarna rozpacz ........... deszcz pada ........ autko nie dycha ........... a ja szukam ratunku wsrod wiezowcow .... EUREKA ....................... znalazlam warsztacik i to w dodatku otwarty ..... Nie pisze o szczegolach , ale akumulatorek trzeba bylo wymienic ..... autko odpalilo i w droge ................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.09.2010 00:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 ja też się bardzo cieszę Twoją radością i zapałem :) Atijka ta moja radosc i zapal to chyba na wyrost ...... sama sobie dodaje ANIMUSZU bo sytuacja nie jest wesola ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.09.2010 00:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Edytko wreszcie do nas wróciłaś Będzie dobrze!!!! kto jak kto, ale ty byś sobie nie poradziła? a tak a propo tych kominów- to mi się podobają tulamy cię mocno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.09.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Yukus Kochana ........... :hug::hug: KLINKIER z komina Z W A L O N Y ................. moj Kochany Braciszek po pracy pojechal na dzialke i w 4 godzinki ( z dojazdem ) klinkier zdjal z komina ...................... Wyobraz sobie .... wszystko ocalalo .............. tylko jeden klinkierek przelamal sie na pol ( Braciak byl niepocieszony tym faktem ) ale bedzie mozna go wykorzystac wiec wszystkie cegielki ZDROWE SOM !!!!!!! ....... Dzisiaj wklejam foty .......... kurcze ciesze sie ogromnie .......... Najlepsza z możliwych decyzja!!!! BRAWO!!!!! Czyli co, nie taki diabeł straszny...? Buziaki:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.09.2010 03:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Najlepsza z możliwych decyzja!!!! BRAWO!!!!! Czyli co, nie taki diabeł straszny...? Buziaki:hug::hug: Siostra dzieki za podpowiedz ...... pomoglas mi podjac decyzje .... diabla sie nie boje ..... ludzie znacznie straszniejsi ;) Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.09.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 No kochana ale masz zdolnego bracisza :) przynajmniej klinkierek się uchował i trzymam kciukaski mocno aby daszek rosnął jak najprędzej buziaki wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 17.09.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Czesc EdytkoI jak tam sprawa twojego dachu? Co do twojego brata to zdolniacha z niego.Czekam na jakieś wieści z twojej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.09.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Witam Nie mialam czasu zagladac a widze ze dzialo sie u Ciebie.Dobrze ze choc sprawe klinkieru zalatwilas pozytywnie i trzymam kcuki za solodna ekipe do dachu.My mielsimy dobra ekipe ale ostatnio z nimi rozmawialam nt ocieplenia poddasza i mowili ze maja jeszcze 5 dachow do zrobienia wiec nie wiem czy byliby w stanie wejsc do Ciebie jeszcze w tym roku.Jesli nadal poszukujesz kogos to daj znac a podam Ci namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.09.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Dzieńdoberek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 19.09.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Fajna budowa .Powodzenia .Już nie dużo do końca SSO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.09.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 cześć Kochana, jak miło czytać chociaż część pozytywnych komentarzy.Dobrze że chociaz klinkier dało się uratować więc moze nastąpił koniec złej passy, dobrze że masz wolę walki i wszelkie niepowodzenia dasz rade przezwyciężycyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 20.09.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Jestem! wróciłam i zaglądam buziaki ślemy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.09.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Edytka No co tam u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 22.09.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Edytko kochana przeczytałam twój dziennik jednym tchem i powiem Ci kochana, że u mnie na budowie też jest jazda. po 1 pierwsza ekipa na spotkanie przyszła pod"gazem" i zarządali kasy bo Zusy muszą opłacić- wywaleni na pysk!2. murarz postawił mur i ...rozebrał ponieważ super geodeta pomylił się o 50 cm i za krótki mam dom.3.moi obecni budowniczowie statystycznie są na budowie 3 razy w tygodniu - chętnie bym ich się również pozbyła ale znajomi, wzieli naszą budowę choć mieli już zlecenia, więc głupio ich wywalić. dekarzy mam obcych i mam nadzieję ze nie zawiodą no ale to czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 22.09.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Cześc Edytko, Przyszłam i do Ciebie przywitać się, ale ciężko Cię tu zastać. Pewnie zabiegana jesteś i wisisz na telefonach? widzę ze problemow nie ubywa, ale nie poddawaj się i walcz o swoje! Dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 23.09.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Edytko??? wyślij choć pustą wiadomość... całujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 25.09.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Edyta tak nie można!!! denerwujemy się i martwimy! odezwij się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts