Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mojej CHOMICZOWKI

Recommended Posts

Tak samo pomyślałam;)

A Ty Siostra miałaś fotki tynków wstawić i co?? Szwendasz się po innych, a siebie zaniedbujesz;)

Edytka, to nie do Ciebie, rzecz jasna:D:D:D

A do Ciebie teraz: Tak myślę o tych cegłach Twoich i zastanawia mnie, czy Ty nie będziesz nasypywać tam ziemi do poziomu podłogi w salonie? Bo jeśli tak, to te cegły nieszczęsne zasypać powinnaś.... chyba... Czy może tam taras będzie? To też podniesiony być powinien.... tak mi się wydaje....

A teraz przytulas:hug:

a nawet 3:hug::hug::hug:

;)

Yukus Kochana ........... :hug::hug::hug::hug:

KLINKIER z komina Z W A L O N Y ................. moj Kochany Braciszek po pracy pojechal na dzialke i w 4 godzinki ( z dojazdem ) klinkier zdjal z komina :wave:...................... Wyobraz sobie .... wszystko ocalalo .............. tylko jeden klinkierek przelamal sie na pol :eek: ( Braciak byl niepocieszony tym faktem ) ale bedzie mozna go wykorzystac wiec wszystkie cegielki ZDROWE SOM !!!!!!! .......

Dzisiaj wklejam foty .......... kurcze ciesze sie ogromnie ..........

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Musze jeszcze cos Wam napisac ...... zeby tydzien zakonczyl sie tak jak sie zaczal ........ czyli pechowo no to i w sobote musialo sie cos przytrafic. ........:bash:

Wyjechalam do pracy o 6 rano ...... w sobote ruch jest mniejszy wiec spokojnie mialam czas na dojazd na miejsce , a jechalam sobie do Chicago downtown .... kawalek drogi mam od siebie i musze jechac dwoma autostradami ...... Jak juz zajechalam i znalazlam miejsce do parkowania ( co rzecza latwa nie jest ...... ;)) zgasilam moj samochodzik ...... opuscilam go na jakies 20 min. ......... ( troche padalo .... ) wrocilam i chce jechac w dalsza droge , a tu moje autko powiedzialo NIC Z TEGO ........ po odglosie jaki wydawalo stwierdzilam , ze nie moze zaskoczyc bo akumulatorek " PAGIBL ...... " . No to pieknie mysle sobie 7 rano , sobota ...... normalni ludzie jeszcze spia ........ i gdzie tu szukac ratunku ?????? . Lyknelam jeszcze kawki i w droge ( czyli w wolnym tlumaczeniu ...... zabieram dupe w troki i jazda szukac jakiegos warsztatu ...... O 7 RANO W SOBOTE ................:jawdrop:.

Czarna rozpacz ........... deszcz pada ........ autko nie dycha ........... a ja szukam ratunku wsrod wiezowcow ....

EUREKA ....................... znalazlam warsztacik i to w dodatku otwarty .....

Nie pisze o szczegolach , ale akumulatorek trzeba bylo wymienic ..... autko odpalilo i w droge ...........:).....

Yukus Kochana ........... :hug::hug::hug::hug:

KLINKIER z komina Z W A L O N Y ................. moj Kochany Braciszek po pracy pojechal na dzialke i w 4 godzinki ( z dojazdem ) klinkier zdjal z komina :wave:...................... Wyobraz sobie .... wszystko ocalalo .............. tylko jeden klinkierek przelamal sie na pol :eek: ( Braciak byl niepocieszony tym faktem ) ale bedzie mozna go wykorzystac wiec wszystkie cegielki ZDROWE SOM !!!!!!! .......

Dzisiaj wklejam foty .......... kurcze ciesze sie ogromnie ..........

Najlepsza z możliwych decyzja!!!!

BRAWO!!!!!

Czyli co, nie taki diabeł straszny...?;)

Buziaki:hug::hug::hug:

Najlepsza z możliwych decyzja!!!!

BRAWO!!!!!

Czyli co, nie taki diabeł straszny...?;)

Buziaki:hug::hug::hug:

Siostra :)

dzieki za podpowiedz ...... pomoglas mi podjac decyzje .... diabla sie nie boje ..... ludzie znacznie straszniejsi ;););)

Buziaki

:hug:

Witam

Nie mialam czasu zagladac a widze ze dzialo sie u Ciebie.Dobrze ze choc sprawe klinkieru zalatwilas pozytywnie i trzymam kcuki za solodna ekipe do dachu.My mielsimy dobra ekipe ale ostatnio z nimi rozmawialam nt ocieplenia poddasza i mowili ze maja jeszcze 5 dachow do zrobienia wiec nie wiem czy byliby w stanie wejsc do Ciebie jeszcze w tym roku.Jesli nadal poszukujesz kogos to daj znac a podam Ci namiary :)

Edytko kochana przeczytałam twój dziennik jednym tchem i powiem Ci kochana, że u mnie na budowie też jest jazda. po 1 pierwsza ekipa na spotkanie przyszła pod"gazem" i zarządali kasy bo Zusy muszą opłacić- wywaleni na pysk!2. murarz postawił mur i ...rozebrał ponieważ super geodeta pomylił się o 50 cm i za krótki mam dom.3.moi obecni budowniczowie statystycznie są na budowie 3 razy w tygodniu - chętnie bym ich się również pozbyła ale znajomi, wzieli naszą budowę choć mieli już zlecenia, więc głupio ich wywalić. dekarzy mam obcych i mam nadzieję ze nie zawiodą no ale to czas pokaże.