Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mojej CHOMICZOWKI

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochani witajcie ...... :) ...... mysle caly czas o Was .... dzieki wielkie za wsparcie :hug:.... dzisiaj jestem po wstepnych rozmowach z Radca Prawnym wiec jak widzicie dzialam byc moze sprawa znajdzie final w sadzie ... do zalanych kanalow dorzucilo sie jeszcze kilka innych " niedociagniec " na budowie . Za chwile zasiadam do pisania obszernego elaboratu dla Radcy musze ze szczegolami opisac wszystko co wydarzylo sie podczas budowania domku , napisac swoje zadania wobec wykonawcow , przeslac skany umow itp. itd .....

Trzymajcie kciuki :bye:

Hej Edytko współczucia .Czymam kciuki i pokaż im ,ja też pilnowałam ,żeby mieć jak ja chce ,sąsiad pukał mi w głowe ,żebym odpuściła bo to drobnostki i ,że szkoda ,życia na kłótnie ale ja na to ,że taki mam plan i tak mam mieć np. ich buble otwory drzwiowe o 10 cm mniejsze ,3 okna 10 niższe musieli poprawiac on im nic nie powiedział teraz się wkurza ,że jeszcze inne buble wynajduje u mnie się pilnowali wiedzieli ,że ich sprawdzam powiem ci ,że przepłaciłam nerwami szybciej się denerwuje pomału dachodze do siebie ,jestem osobą z reguły spokojną i jakoś ciężko mi komuś zwracać uwage Czymam kciuki bo walczyć o swoje jest ciężko ale WARTooooooo

Przyłączam się do dziewczyn!! Również trzymam kciuki. Dobrze robisz, że walczysz o swoje - oni zepsuli oni niech naprawią, a przynajmniej pokryją koszt tego co zniszczyli. Ty biedulka masz zarabiać a ktoś to znieważać (może i nie świadomie, ale jak błędy się popełnia to trzeba konsekwencje z tego wyciągnąć) , nie, nie nie tędy droga. Walcz o swoje a my cię forumowo będziemy wspierać. Głowa do góry!!!! Pozdrawiamy i powodzenia życzymy.:hug:

Hejka

Wczoraj ( sroda ) wyslalam stosowne pelnomocnictwa do Kancelarii Prawniczej , w Polsce maja byc w poniedzialek .... wtedy Radca bedzie mogl " ruszyc " z pismami do wykonawcow . Czekalam , az sami sie okresla co do naprawy i zwrotu kosztow , ale to co zaproponowali to jawna kpina jest .... wiec teraz bedziemy rozmawiac przez prawnika . Tydzien temu dostalam maila od generalnego wykonawcy domu , ze budowa skonczona i czeka na zaplate kasy !!!!!! ( ostatniej raty ) i ze bezpodstawnie przetrzymuje jego pieniadze . :p

Edytowane przez Edyta M

Hej czymam kciuki ,ale beszczelny .

Hejka Renatka krew mi sie w zylach gotuje ...... :mad: gdybym byla na miejscu to ................. :spam:

Edytko uda Ci się przykryć domek w tym roku?

Kochana jak wiesz dekarz ktory nawiasem mowiac jest znajomym mojego wykonawcy domu ...... wystawil mnie do wiatru na 3 dni przed rozpoczeciem prac ( mysle , ze wykonawca maczal w tym paluchy i nastawil go p- ciw liczac , ze nie znajde nikogo i zostane z rozgrzebana budowa na zime , a raczej z domem bez pokrycia ) .... Pomylil sie gnojek ..... :p mam juz innego Pana do dachu niestety wejdzie dopiero w polowie pazdziernika tez ma swoje terminy ktore musi dotrzymac ... a tym czasem leje zalewa mi caly dom , wiezbe dokladnie juz przeplukalo ...... ale co tam ..... wreszcie dojechala zaprawa do klinkieru , chlopaki koncza klinkier na kominach ... i co sie dzisiaj okazalo , ze cos jeszcze w kominie nie jest dokonczone ( wstawione !!!!!! ) :offtopic:i nie moga dokonczyc roboty .... SUPERANCKO ..... chyba sie zabije .......... :sick:............. od czerwca kominy sa robione ( wklady Schiedla ) przez wykonawce i dalej jestem w czarnej dupie ........ znow cos nie jest zrobione . Znalazlam numer telefonu do przedstawiciela i doradcy technicznego Schiedla w moim rejonie wiec musze zadzwonic , moze przyjedzie na moja budowe i cos na to zaradzi ...........

Budowanie na odleglosc to fajna rzecz jest ..... jak ta odleglosc to kilometr od budowy , a nie 11 tysiecy kilometrow ............. :no: .

Cześć Edyta poczytałam Twój dziennik i ostatnie wyskoki budujących normalnie mnie włos zjeżyły. Że też tacy "ŁASKAWCY MIŁOŚCIWIE NAM BUDUJĄCY" ;) jeszcze chodzą po tym świecie...

Pozdrawiam i cierpliwości życzę :)

:welcome:witaj u mnie ...

Ostatnio malo goscinna jestem sorrki ( musze uzupelnic dziennik .... jest o czym pisac ) , ale nerwy juz mi puszczaja ...... na to wszystko .

Zebralam sie wreszcie do przyslowiowej KUPY .... skoro nie chca po dobroci no to W O J N A !!!!!!!!! Nie beda mi gnoje bruzdzic , jak sprawa trafi do sadu to wtedy troche im dupy zmiekna ...... powiem jeszcze tak ...... teraz nie jest to juz takie wazne dla mnie czy wygram z nimi czy nie ...... ale to , ze dam im nauczke ... mysla , ze jak kobieta to mozna ja lekcewazyc ........... pochodza troche po sadach , historie kredytowa sobie spierdziela i dobre imie to juz nie beda tacy hardzi ......

Pozdrawiam i zapraszam do odwiedzin :p

Jestem z Tobą. Trzymaj się i nie dawaj tym (Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii).

Acha.

Dzień dobry.

:welcome:

Dzieki Kochana milo mi , ze tyle osob przejmuje sie moimi sprawami ............. Nie ma takiej opcji zebym sie poddala ..... ;) .... chociaz jak opisze wszystko w dzienniku to zobaczysz , ze latwo nie jest .... a teraz to jakby wszystko sie sprzysieglo p- ciw mnie ....... ale wierze , ze wykaraskam sie z tego niestety tym samym koszty wzrosna ( adwokaci , sady ) i jeszcze nie wiem jak sie to skonczy ..... ale nie beda sobie bezkarnie gnoje bimbac i lekcewazyc .

Pozdrawiam cieplutko :bye: