atija 25.09.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Edyta!!!!!!!!!!?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 27.09.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Edyta była wczoraj na forum(godz. 23:43 ) a raczej się zalogowała więc pewnie strasznie zajęta ze nic nie pisze ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.09.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 też zaglądam i sie martwię gdzie Edytka sie podziewa, mam nadzieje że jak juz zajrzy to chociaż z pozytywnymi wiadomościami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.09.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Czekamy, czekamy.... Edytka, jesteśmy z Tobą:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.09.2010 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Kochani witajcie ...... ...... mysle caly czas o Was .... dzieki wielkie za wsparcie .... dzisiaj jestem po wstepnych rozmowach z Radca Prawnym wiec jak widzicie dzialam byc moze sprawa znajdzie final w sadzie ... do zalanych kanalow dorzucilo sie jeszcze kilka innych " niedociagniec " na budowie . Za chwile zasiadam do pisania obszernego elaboratu dla Radcy musze ze szczegolami opisac wszystko co wydarzylo sie podczas budowania domku , napisac swoje zadania wobec wykonawcow , przeslac skany umow itp. itd ..... Trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.09.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Cześć EdytkaTrzymam kciuki, że wszystko będzie po Twojej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 28.09.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Jestem i trzymam kciuki. i jeszcze przytulam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 29.09.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Hej Edytko współczucia .Czymam kciuki i pokaż im ,ja też pilnowałam ,żeby mieć jak ja chce ,sąsiad pukał mi w głowe ,żebym odpuściła bo to drobnostki i ,że szkoda ,życia na kłótnie ale ja na to ,że taki mam plan i tak mam mieć np. ich buble otwory drzwiowe o 10 cm mniejsze ,3 okna 10 niższe musieli poprawiac on im nic nie powiedział teraz się wkurza ,że jeszcze inne buble wynajduje u mnie się pilnowali wiedzieli ,że ich sprawdzam powiem ci ,że przepłaciłam nerwami szybciej się denerwuje pomału dachodze do siebie ,jestem osobą z reguły spokojną i jakoś ciężko mi komuś zwracać uwage Czymam kciuki bo walczyć o swoje jest ciężko ale WARTooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 29.09.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Przyłączam się do dziewczyn!! Również trzymam kciuki. Dobrze robisz, że walczysz o swoje - oni zepsuli oni niech naprawią, a przynajmniej pokryją koszt tego co zniszczyli. Ty biedulka masz zarabiać a ktoś to znieważać (może i nie świadomie, ale jak błędy się popełnia to trzeba konsekwencje z tego wyciągnąć) , nie, nie nie tędy droga. Walcz o swoje a my cię forumowo będziemy wspierać. Głowa do góry!!!! Pozdrawiamy i powodzenia życzymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 30.09.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Edytka walcz o swoje, tyle Twoich ciężko zarobionych pieniędzy, cała masa wyrzeczeń nie może pójść na marne.Trzymam kciuki żeby wszystko szło po Twojej mysli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.09.2010 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 (edytowane) Hejka Wczoraj ( sroda ) wyslalam stosowne pelnomocnictwa do Kancelarii Prawniczej , w Polsce maja byc w poniedzialek .... wtedy Radca bedzie mogl " ruszyc " z pismami do wykonawcow . Czekalam , az sami sie okresla co do naprawy i zwrotu kosztow , ale to co zaproponowali to jawna kpina jest .... wiec teraz bedziemy rozmawiac przez prawnika . Tydzien temu dostalam maila od generalnego wykonawcy domu , ze budowa skonczona i czeka na zaplate kasy !!!!!! ( ostatniej raty ) i ze bezpodstawnie przetrzymuje jego pieniadze . Edytowane 2 Października 2010 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 01.10.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Hej czymam kciuki ,ale beszczelny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 01.10.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Edytko uda Ci się przykryć domek w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.10.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Cześć Edyta poczytałam Twój dziennik i ostatnie wyskoki budujących normalnie mnie włos zjeżyły. Że też tacy "ŁASKAWCY MIŁOŚCIWIE NAM BUDUJĄCY" jeszcze chodzą po tym świecie... Pozdrawiam i cierpliwości życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.10.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Jestem z Tobą. Trzymaj się i nie dawaj tym (Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii). Acha.Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.10.2010 02:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Hej czymam kciuki ,ale beszczelny . Hejka Renatka krew mi sie w zylach gotuje ...... gdybym byla na miejscu to ................. Edytko uda Ci się przykryć domek w tym roku? Kochana jak wiesz dekarz ktory nawiasem mowiac jest znajomym mojego wykonawcy domu ...... wystawil mnie do wiatru na 3 dni przed rozpoczeciem prac ( mysle , ze wykonawca maczal w tym paluchy i nastawil go p- ciw liczac , ze nie znajde nikogo i zostane z rozgrzebana budowa na zime , a raczej z domem bez pokrycia ) .... Pomylil sie gnojek ..... mam juz innego Pana do dachu niestety wejdzie dopiero w polowie pazdziernika tez ma swoje terminy ktore musi dotrzymac ... a tym czasem leje zalewa mi caly dom , wiezbe dokladnie juz przeplukalo ...... ale co tam ..... wreszcie dojechala zaprawa do klinkieru , chlopaki koncza klinkier na kominach ... i co sie dzisiaj okazalo , ze cos jeszcze w kominie nie jest dokonczone ( wstawione !!!!!! ) :offtopic:i nie moga dokonczyc roboty .... SUPERANCKO ..... chyba sie zabije .......... ............. od czerwca kominy sa robione ( wklady Schiedla ) przez wykonawce i dalej jestem w czarnej dupie ........ znow cos nie jest zrobione . Znalazlam numer telefonu do przedstawiciela i doradcy technicznego Schiedla w moim rejonie wiec musze zadzwonic , moze przyjedzie na moja budowe i cos na to zaradzi ........... Budowanie na odleglosc to fajna rzecz jest ..... jak ta odleglosc to kilometr od budowy , a nie 11 tysiecy kilometrow ............. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.10.2010 02:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Cześć Edyta poczytałam Twój dziennik i ostatnie wyskoki budujących normalnie mnie włos zjeżyły. Że też tacy "ŁASKAWCY MIŁOŚCIWIE NAM BUDUJĄCY" jeszcze chodzą po tym świecie... Pozdrawiam i cierpliwości życzę :welcome:witaj u mnie ... Ostatnio malo goscinna jestem sorrki ( musze uzupelnic dziennik .... jest o czym pisac ) , ale nerwy juz mi puszczaja ...... na to wszystko . Zebralam sie wreszcie do przyslowiowej KUPY .... skoro nie chca po dobroci no to W O J N A !!!!!!!!! Nie beda mi gnoje bruzdzic , jak sprawa trafi do sadu to wtedy troche im dupy zmiekna ...... powiem jeszcze tak ...... teraz nie jest to juz takie wazne dla mnie czy wygram z nimi czy nie ...... ale to , ze dam im nauczke ... mysla , ze jak kobieta to mozna ja lekcewazyc ........... pochodza troche po sadach , historie kredytowa sobie spierdziela i dobre imie to juz nie beda tacy hardzi ...... Pozdrawiam i zapraszam do odwiedzin Jestem z Tobą. Trzymaj się i nie dawaj tym (Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii). Acha. Dzień dobry. Dzieki Kochana milo mi , ze tyle osob przejmuje sie moimi sprawami ............. Nie ma takiej opcji zebym sie poddala ..... .... chociaz jak opisze wszystko w dzienniku to zobaczysz , ze latwo nie jest .... a teraz to jakby wszystko sie sprzysieglo p- ciw mnie ....... ale wierze , ze wykaraskam sie z tego niestety tym samym koszty wzrosna ( adwokaci , sady ) i jeszcze nie wiem jak sie to skonczy ..... ale nie beda sobie bezkarnie gnoje bimbac i lekcewazyc . Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.10.2010 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Dzieki Olu ..... wlasnie do pracy spadam za chwile zarobic na tych co u mnie partola robote ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAC-11 02.10.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 (edytowane) Hejka! Widzę, że jesteś w bojowym nastroju. I tak trzymaj!!! Cieszę się że znalazłaś dekarza. Połowa października tuż, tuż. Ani się obejrzysz. Życzę ci miłego dnia i uśmiechu mimo wszystko Wpadnij do mnie czasem. Buziaczki Ela Edytowane 2 Października 2010 przez JAC-11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 03.10.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 BRAWO!!!! jesteśmy z tobą!!!!! Ps: parę dni mnie nie było, ale o tym na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts