Edyta M 03.10.2010 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Hejka! Widzę, że jesteś w bojowym nastroju. I tak trzymaj!!! Cieszę się że znalazłaś dekarza. Połowa października tuż, tuż. Ani się obejrzysz. Życzę ci miłego dnia i uśmiechu mimo wszystko Wpadnij do mnie czasem. Buziaczki Ela Hejka Elunia Dzieki ..... dzieki Zagladne do Ciebie wkrotce .... teraz nie jestem dobrym kompanem do towarzystwa , a smutasow nie potrzebujesz Buziaczki i dzieki za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.10.2010 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 BRAWO!!!! jesteśmy z tobą!!!!! Ps: parę dni mnie nie było, ale o tym na pw Hejka JASKI ..... ok. czekam na newsy ..... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.10.2010 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Edyta, babsko konkretne jezdeź I dobrze, bo każdy jest kowalem... itd Dużo siedziałam na budowie ( jeśli coś się działo ), najpierw z chęci sprawdzenia, potem z ciekawości ( jak to się robi), poza tym czytałam namiętnie nt. budowy, konsultowałam z bardziej doświadczonymi... Jestem jeszcze w powijakach i wiem, że nie zrobię chaty tak szybko jak bym chciała, ale może uda się jak najmniej spieprzyć... Na razie ciesz się tym co udało się odzyskać i może bratu powierz nadzór...? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.10.2010 00:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Edyta, babsko konkretne jezdeź I dobrze, bo każdy jest kowalem... itd Dużo siedziałam na budowie ( jeśli coś się działo ), najpierw z chęci sprawdzenia, potem z ciekawości ( jak to się robi), poza tym czytałam namiętnie nt. budowy, konsultowałam z bardziej doświadczonymi... Jestem jeszcze w powijakach i wiem, że nie zrobię chaty tak szybko jak bym chciała, ale może uda się jak najmniej spieprzyć... Na razie ciesz się tym co udało się odzyskać i może bratu powierz nadzór...? Pozdrawiam Hejka Brat troche za mlody ...... zeby nadzorowac ..... zjadlyby go te BUDOWLANE HIENY !!!!! , wiec wole nie ryzykowac ..... , a RODZINY nie dam ruszyc ....... szczegolnie jedynego Brata ktory jest mlodszy ode mnie o kilkanascie lat ..... . Pozdrawiam i lece uzupelniac dziennik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 04.10.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Hej Edytko (pomijając te pierwsze fotki) śliczne dzisiaj fotki dodałaś do dziennika. Dach już się zaczął robić super, znowu krok do przodu a te klinkierki też równiótko ułożone, taka praca to oko cieszy no nie i oby jak najwięcej takich widoków miałaś!!! A psiak prześliczny i napewno śliczniejszy od Norrisa !!! Pozdrawiam i miłego tygodnia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 04.10.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 No i super foty ,powiem Ci ,że to jest miód na serce jak się widzie ,że inny chce się pracować. U mnie jeden murarz mi powiedział ,że zapi......ł nie będzie ja mu na to wystarczy ,że pan będzie pracował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 04.10.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Super!!! Fajnie kobieto, że działasz:) Po Twoich ostatnich wpisach myślałam, że nic się u Ciebie nie dzieje, a tu proszę!!! Daszek jak malowanie się wyłania:D:D:D Niedługo z dachóweczką wejdą, tak? No to bomba!!! Przytulasek od siostry:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 04.10.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Nooooo Siostro zza wielkiej wody. Nareszcie jesteś. Dobrze, że dajesz radę. Grunt to się nie poddać i ....zgadzam się w całej rozciągłości Co nas nie zabije to nas wzmocni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 04.10.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 No to czekam na zdjęcia dachu już zrobionego. Rozumiem Cię po części, też tak buduję, na odległość, no i kilka rzeczy spierniczone, a ja teraz zostałem z tym. Inaczej patrzy się na to jak jest się przy tym, widzi się, a inaczej jak dostaję się zdjęcia, po fakcie, a tam k.....wa, nie tak jak miało być. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 05.10.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 A czy duży komin nie musi być ocieplony pod klinkierem aby nie schładzały się i robiły skropliny?jest to komin zewnętrzny i narażony na przemarzanie.boże ile wody w kanałach. skąd i którędy ta woda się tam dostała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 05.10.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Hejka Edytko Cieszę się, że myślami nie jesteś tylko przy problemach. Oby kolejne etapy dały ci wiele radości. U nas po spapranej więźbie to się tylko potłukły szyby do 3 okien. Na szczęście w firmie a nie u nas na budowie Pozdrawiam - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 06.10.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 cze Edytko! widzę, że werwa powróciła! i tak trzymaj! klinkier bardzo ładny i zieloniutka więźba także! chyba niedługo wiechowe )))) a powiedz mi po co ten olej do klinkieru? co ona ma za zadanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ceslav 10.10.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 No no, fajnie sie poprzygladac tym zdjeciom przed rozpoczeciem mojego Stylowego. Ale fakt, tez rzucilo mi sie to w oczy. Gdzie jest ocieplenie komina pod klinkierem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.10.2010 03:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Hej Edytko (pomijając te pierwsze fotki) śliczne dzisiaj fotki dodałaś do dziennika. Dach już się zaczął robić super, znowu krok do przodu a te klinkierki też równiótko ułożone, taka praca to oko cieszy no nie i oby jak najwięcej takich widoków miałaś!!! A psiak prześliczny i napewno śliczniejszy od Norrisa !!! Pozdrawiam i miłego tygodnia życzę. Dzieki Beatko Tak tak czekam na dekarzy ........ mam nadzieje , ze w tym tygodniu wejda Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.10.2010 03:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 No i super foty ,powiem Ci ,że to jest miód na serce jak się widzie ,że inny chce się pracować. U mnie jeden murarz mi powiedział ,że zapi......ł nie będzie ja mu na to wystarczy ,że pan będzie pracował . Hejka Renatko Milego dnia zycze ... dzieki za odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.10.2010 03:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Super!!! Fajnie kobieto, że działasz:) Po Twoich ostatnich wpisach myślałam, że nic się u Ciebie nie dzieje, a tu proszę!!! Daszek jak malowanie się wyłania:D:D:D Niedługo z dachóweczką wejdą, tak? No to bomba!!! Przytulasek od siostry:hug::hug: Hejka Siostra Juz czekam na dachoweczke jak na zbawienie ...... oby przed sniegiem zdazyli .... milego tygodnia Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.10.2010 03:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Nooooo Siostro zza wielkiej wody. Nareszcie jesteś. Dobrze, że dajesz radę. Grunt to się nie poddać i ....zgadzam się w całej rozciągłości Co nas nie zabije to nas wzmocni Hejka Siostra dzieki za odwiedzinki .... milego tygodnia Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.10.2010 03:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Hej!!! Fajnie ,że działasz:)Szkoda tylko tych kanałów,ale wierzę ,że wszystko się jakoś poukłada:)Najgorsza to pewnie na "niemoc" ,wiadomo jak się jest tak daleko ciężko cokolwiek zrobić ,oj skąd ja to znam;)Ja nieraz wpadam w taką wściekłość ,że gotowa jestem spakować się w 5 minut i jechać na budowę(970km.). Trzymam kciuki ,żeby wszystko skończyło się po Twojej myśli:wiggle: Buziaki:hug: Hejka OLU Tez wierze , ze jakos wszystko sie pouklada ..... a ze wiara czyni cuda .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.10.2010 03:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 No to czekam na zdjęcia dachu już zrobionego. Rozumiem Cię po części, też tak buduję, na odległość, no i kilka rzeczy spierniczone, a ja teraz zostałem z tym. Inaczej patrzy się na to jak jest się przy tym, widzi się, a inaczej jak dostaję się zdjęcia, po fakcie, a tam k.....wa, nie tak jak miało być. Pozdrawiam. Hejka Jak chlopaki wejda na dach to mysle , ze w 3-4 tygodnie skoncza ... BYLE WRESZCIE WESZLI Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.10.2010 03:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 A czy duży komin nie musi być ocieplony pod klinkierem aby nie schładzały się i robiły skropliny?jest to komin zewnętrzny i narażony na przemarzanie. boże ile wody w kanałach. skąd i którędy ta woda się tam dostała? Hejka Jesli chodzi o komin to ..... coz wykonawca przesadzil z rozmiarem ... w orginalnym projekcie nie ma zastosowanego wkladu kominowego ja natomiast wlozylam wklad SCHIEDLA tym samym musielismy troche powiekszyc rozmiar kominow ...... ( szczerze to nie jestem z tego powodu zachwycona ) jest jak jest i teraz trzeba do tego dostosowac inne rozwiazania .... docieplenie kominow zmieniloby je w CEGIELNIE wiec zostal klinkier na porothermie . Mysle , ze bedzie ok. ............ uwazam , ze nie ma potrzeby docieplenia , a jak bedzie okaze sie w praktyce . A woda w kanalach ...... wiesz jaka byla pogoda tego lata deszcze , deszcze , deszcze + zle zabezpieczone koryta ...... a efekt widzisz na zdjeciach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts