Edyta M 26.04.2010 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 MOJE PRZEOGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) TERAZ TO JUZ PÓJDZIE Z GÓRKI ZOBACZYSZ ,ANI SIE OBEJRZYSZ A DOMEK UROSNIE ŻE HOHOHO !!! no i na kolejne fotki czekam pozdrawiam Hejka Jessi ,dzieki dzieki a widzialas skrzyneczke "pradowa" wklejona na Twoje specjalne zyczenie . Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.04.2010 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 hej no to widzę że Wy też zaczęliście gratuluje niech się domek pnie Witam Dzieki za wsparcie ..... zaraz "wskakuje do Twojego dziennika " zobaczyc co sie dzieje na Twojej budowie Pozdrawiam Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.04.2010 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Czekam na Wasze opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 28.04.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Hejka Jessi ,dzieki dzieki a widzialas skrzyneczke "pradowa" wklejona na Twoje specjalne zyczenie . Buziaczki widziałam widziałam skrzyneczke juz ci jej zazdroszczę ihhihihi pozdrowionka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 30.04.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 no ławy pierwsza klasa. ładniejszych nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.04.2010 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Hejka TT16 fajnie , ze sie odezwales , a na zdjeciach to dopiero chudziak pod lawy ...... lawy mamy zalewac w sobote 1 . maja Pozdrawiam Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 01.05.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 (edytowane) no ja równo rok temu (no 2 maja) wbiłem pierwszą łopatę. nie mart się poleci szybciutko. nim sie obejrzysz domek bedzie stał. Ale budować na odległość ? podziwiam twoją odwagę,no i cierpliwość. zdjęcia to nie live. Edytowane 1 Maja 2010 przez TT16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysfras 02.05.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 witammoge zapytac gdzie dokladnie powstaje ten domek?sam jestem spod Krakowa i chetnie na wlasne oczy zobaczylbym efekty dotychczasowej pracy, jako ze rowniez myslimy i budowie tego domku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.05.2010 02:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 no ja równo rok temu (no 2 maja) wbiłem pierwszą łopatę. nie mart się poleci szybciutko. nim sie obejrzysz domek bedzie stał. Ale budować na odległość ? podziwiam twoją odwagę, no i cierpliwość. zdjęcia to nie live. Hejka TT16 No nie wiem , czy odwaga czy glupota z mojej strony to budowanie na odleglosc ..... jestem dosc dobrze zorganizowana wiec nawet na odleglosc panuje nad wszystkim ( przynajmniej tak mi sie wydaje ) Dobralam dobra ekipe , wykonawca domu , elektryk , wod-kan i na koniec perelka ..... namiar od Ciebie KIEROWNIK BUDOWY . Jak do tej pory wspolpraca uklada sie swietnie ( telefony , maile , fotki z budowy ) na budowie juz byl kilka razy , relacje mam z kazdego najmniejszego ruchu na budowie . Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.05.2010 02:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 witam moge zapytac gdzie dokladnie powstaje ten domek? sam jestem spod Krakowa i chetnie na wlasne oczy zobaczylbym efekty dotychczasowej pracy, jako ze rowniez myslimy i budowie tego domku pozdrawiam Witam Przykro mi , ale nawet ja musze zadowolic sie zdjeciami ..... taki urok budowania na odleglosc . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 03.05.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 hej gratuluję zalania ław a przygoda z kablami hm...... to jakiś plus że budujemy na odległość pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.05.2010 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 hej gratuluję zalania ław a przygoda z kablami hm...... to jakiś plus że budujemy na odległość pozdrawiam Hejka Dzieki Aniu w piatek maja zalewac fundamenty ( taki jest plan ) ale cos slysze , ze pogoda kijowa .... wiec pewnie bedzie KICHA kurde ta pogoda mnie wkurza Miejmy nadzieje , ze jednak cos sie uda dalej wybudowac !!!! i nie bedzie przestoju do konca tygodnia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 03.05.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Hejka Dzieki Aniu w piatek maja zalewac fundamenty ( taki jest plan ) ale cos slysze , ze pogoda kijowa .... wiec pewnie bedzie KICHA kurde ta pogoda mnie wkurza Miejmy nadzieje , ze jednak cos sie uda dalej wybudowac !!!! i nie bedzie przestoju do konca tygodnia Pozdrawiam wszystko będzie ok i domek będzie się piął w górę jeśli nawet będzie mały przestój to nie ma się co martwić, najważniejsze żeby wszystko było dobrze zrobione a tydzień wielkiej różnicy nie zrobi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.05.2010 04:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Dzieki Aniu za slowa otuchy , bo jak widze to blotko na budowie to raczej destrukcyjnie dziala na mnie mysl o budowaniu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.05.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 :welcome:Witam Już dodałam do subskrybowanych Nie wiem jak to się stało, że do tej pory jeszcze do Ciebie nie trafiłam:oops: Gratuluję gustu;) (i Lawendę i Stylowy my też braliśmy pod uwagę) Będę zaglądać i oglądać U nas działka też wygląda jek pobojowisko po zasypywaniu fundamentów... Do tej pory jest ciężko wjechać a nawet nie ma jak wyrównać, bo cały czas pada:evil: Ale nic to, niedługo już będzie piękna kosteczka i utwardzony podjazd, nie;):rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.05.2010 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 :welcome:witam już dodałam do subskrybowanych nie wiem jak to się stało, że do tej pory jeszcze do ciebie nie trafiłam:oops: Gratuluję gustu;) (i lawendę i stylowy my też braliśmy pod uwagę) będę zaglądać i oglądać u nas działka też wygląda jek pobojowisko po zasypywaniu fundamentów... Do tej pory jest ciężko wjechać a nawet nie ma jak wyrównać, bo cały czas pada:evil: Ale nic to, niedługo już będzie piękna kosteczka i utwardzony podjazd, nie;):rotfl: YUKA witaj Fajnie , ze wpadlas ..... dziekuje za mile slowa z zalem wspominam Lawende II i jeszcze trzymam " materialy pomocnicze " ktore JEJ dotycza , ale wygral rozsadek , a moze cierpliwosc mi sie skonczyla do Architekta i tak oto mam STYLOWY II praktycznie bez przerobek ........ Pozdrawiam goraco dzisiaj wklejam kolejna partie zdjec Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 11.05.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 hej fakt każdy etap jest dla inwestora ważnym przeżyciem ,pamiętam jak my zobaczyliśmy pierwszy raz nasz "domek", były tylko fundamenty i kawałek pomurowanego garażu........cieszyliśmy się jak dzieci takie rzeczy może zrozumieć tylko drugi inwestor w Twój "lasek" jest śliczny :) trzymam kciuki za fundamenty pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.05.2010 00:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 hej fakt każdy etap jest dla inwestora ważnym przeżyciem ,pamiętam jak my zobaczyliśmy pierwszy raz nasz "domek", były tylko fundamenty i kawałek pomurowanego garażu........cieszyliśmy się jak dzieci takie rzeczy może zrozumieć tylko drugi inwestor w Twój "lasek" jest śliczny :) trzymam kciuki za fundamenty pozdrawiam Dzieki Aniu Widze , ze kciuki trzymalas dobrze bo fundamenty ZA-LA-NE :wiggle:i jeszcze Panowie zalali lawy w domku gospodarczym , a Pan elektryk zrobil w nim uziom . Pogoda byla ponoc piekna ........... w piatek w planach rozszalowywanie fundamentow ... zniknie moj piekny "lasek" Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.05.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 O kochana, pięknie:D W takim tempie, to nie Ty mnie, ale ja Ciebie gonić będę musiała:D Ale nic to, przecież budowa to nie wyścigi, najważniejsze, żeby wszystko szło bezproblemowo i zgodnie z planem a już niedługo w naszych domkach:stirthepot: :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.05.2010 00:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 O kochana, pięknie:D W takim tempie, to nie Ty mnie, ale ja Ciebie gonić będę musiała:D Ale nic to, przecież budowa to nie wyścigi, najważniejsze, żeby wszystko szło bezproblemowo i zgodnie z planem a już niedługo w naszych domkach:stirthepot: :yes: W naszych domkach ............... Yuka widze to w wyobrazni ..... tarasik , slonko swieci , bikini ( no dobra nie te lata ) motylki lataja , Ugryzka biega sobie ( tak w wyobrazni nazywam swojego rowniez wyimaginowanego psa ) po zielonej trawce ......... wow , marzenia nic nie kosztuja , ale podobno marzymy zwykle o tym co moze sie spelnic wiec kto wie , kto wie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts