Edyta M 24.10.2010 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 No i super drzwi:) (sama podobne będę zamawiać) To sie nazywa miec dobry gust ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.10.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.10.2010 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Wlasnie wyslalam maila z prosba o wycene tych drzwi ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.10.2010 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Obawiam sie tylko , ze to drewno i niestety jest bardziej narazone na szkodliwe dzialanie warunkow atmosferycznych ..... zwlaszcza ,ze wejscie do domku mam od zachodu ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.10.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 No proszę, zdjęcia tylko 2 ale za to jakie wymowne!!!Powtarzam się chyba, ale cudnie ten daszek wygląda:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 27.10.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Edytko kawał roboty juz u Ciebie, Tak sobie myslę że musisz mieć ogromną satysfakcje z tego że Twój domek z dnia na dzień pięknieje, że mimo niepowodzeń i problemów dałaś radę, przezwyciężyłaś wszystko tym bardziej że mierzysz się z tym wszystkim sama i na odległość. Bo jednak pełnomocnik pełnomocnikiem ale dom jest Twój i pieniądze Twoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.10.2010 02:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 No proszę, zdjęcia tylko 2 ale za to jakie wymowne!!! Powtarzam się chyba, ale cudnie ten daszek wygląda:D:D:D Siostra lubie jak sie powtarzasz ..... Szkoda , ze nie moge tak jak Wy dziewczyny pogadac o kafelkach ... piecach itp . ...... U mnie budowa rozlozona etapami ..... tzn. NA LATA ..... , ale za to mam nadzieje bede odlukiwac od Was i podkradac pomyslunki ......... Dostalam wycene na drzwi debowe ...... :jawdrop:( 3 szt. ) zewnetrzne ( dom i domek gosp. ) ............ Buziaki Siostra dzieki za odwiedzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.10.2010 02:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Edytko kawał roboty juz u Ciebie, Tak sobie myslę że musisz mieć ogromną satysfakcje z tego że Twój domek z dnia na dzień pięknieje, że mimo niepowodzeń i problemów dałaś radę, przezwyciężyłaś wszystko tym bardziej że mierzysz się z tym wszystkim sama i na odległość. Bo jednak pełnomocnik pełnomocnikiem ale dom jest Twój i pieniądze Twoje. Karollinko witaj Kochana To fakt ..... pelnomocnictwo to raczej z nazwy ..... tzn. i tak musze podjac decyzje we wszystkich ( istotniejszych ) sprawach nie mowie o zakupie np. 50 kg. gwozdzi na cito !!!! ale o tym , ze okno dachowe nie miesci sie miedzy krokwiami ( ci architekci cholera ) i trzeba z dekarzem zadecydowac co z tym zrobic ....... nie bez znaczenia jest roznica czasowa ( 7 godzin ) ..... czesto wykonuje telefony po 6 rano zeby " zlapac " przedstawicieli w Polsce lub z wykonawca porozmawiac w trakcie Jego pracy u mnie ... Po polozeniu daszku ... zabijam otwory okienne na zime niech domek przezimuje .... ja nie bede sie jednak prozniaczyc musze dograc elektryke i inne przylacza i podlacza . Buziaki przesylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 28.10.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Gratulki coraz Piękniej u Ciebie ,fajnie że są fachowcy robiąc coś dla nas robią jak dla siebie .Tak tak dębowe są drogie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 28.10.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 WOW Edytko ale pognaliście!!!! Ja tutaj przychodzę zobaczyć, czy coś nowego a tutaj już prawie cały dach z dachówkami!!! I jaki śliczny!!! Gratuluję i cieszę się, że szystko wraca do normalności - kanały się robią, z dachem nie ma problemów to i inwestorka na pewno bardziej już optymistycznie na wszystko patrzy i więcej się uśmiecha!!! I oby wszystko tak dalej szło. Pozdrawiam serdecznie i buziaki przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 28.10.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Fiu fiu nieźle się Styluś stroi na zimę Edyta dach robi wrażenie. I ja się powtórzę: piękna dachówka!!!! Co do urządzania to nim się obrócisz i ty będziesz urządzać Stylusia, a będziesz w nim miała pole do popisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 28.10.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Karollinko witaj Kochana To fakt ..... pelnomocnictwo to raczej z nazwy ..... tzn. i tak musze podjac decyzje we wszystkich ( istotniejszych ) sprawach nie mowie o zakupie np. 50 kg. gwozdzi na cito !!!! ale o tym , ze okno dachowe nie miesci sie miedzy krokwiami ( ci architekci cholera ) i trzeba z dekarzem zadecydowac co z tym zrobic ....... nie bez znaczenia jest roznica czasowa ( 7 godzin ) ..... czesto wykonuje telefony po 6 rano zeby " zlapac " przedstawicieli w Polsce lub z wykonawca porozmawiac w trakcie Jego pracy u mnie ... Po polozeniu daszku ... zabijam otwory okienne na zime niech domek przezimuje .... ja nie bede sie jednak prozniaczyc musze dograc elektryke i inne przylacza i podlacza . Buziaki przesylam Witam, dzięki za odwiedziny. Co do okien dachowych, to u mnie cieśla robił wymiany, żeby się okna zmieściły. Zmieniłem delikatnie rozstaw okien. Chciałem mieć w pokoju dwa okna obok siebie, w projekcie były odsunięte od siebie. Tylko to było w trakcie robienia więźby. Nie wiem jak to już w gotowym dachu, ale dobry fachowce sobie pewnie dobrze poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.10.2010 02:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Gratulki coraz Piękniej u Ciebie ,fajnie że są fachowcy robiąc coś dla nas robią jak dla siebie .Tak tak dębowe są drogie . Renatko Dziekuje :hug:tak , tak " Moje Franki " przykladaja sie do pracy .... az trudno uwierzyc , ze sa tacy mlodzi a maja juz tak duze doswiadczenie w pracy dekarskiej . Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.10.2010 02:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 WOW Edytko ale pognaliście!!!! Ja tutaj przychodzę zobaczyć, czy coś nowego a tutaj już prawie cały dach z dachówkami!!! I jaki śliczny!!! Gratuluję i cieszę się, że szystko wraca do normalności - kanały się robią, z dachem nie ma problemów to i inwestorka na pewno bardziej już optymistycznie na wszystko patrzy i więcej się uśmiecha!!! I oby wszystko tak dalej szło. Pozdrawiam serdecznie i buziaki przesyłam Beatko Nie jest Panom latwo te dachowki ukladac zdaje sobie z tego sprawe .... ukladanie plaskiej dachowki musi byc perfekcyjne ... bo nic nie mozna ukryc .... Oczywiscie na fotkach widze , ze dachowka jest troche krzywa ( jest to niestety wina produkcji i wypalania ) ...... Czekam na okienka ....... ktore beda juz wkrotce na daszku ..... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.10.2010 03:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Fiu fiu nieźle się Styluś stroi na zimę Edyta dach robi wrażenie. I ja się powtórzę: piękna dachówka!!!! Co do urządzania to nim się obrócisz i ty będziesz urządzać Stylusia, a będziesz w nim miała pole do popisu Martuska hejka A powtarzaj sie Kochana ........ co mi tam tez lubie te swoja dachowke ...... dach bedzie " goly " nie planuje instalowac zadnych plotkow , laweczek , stopni itp. Uwazam , ze skoro dachowka plaska to nie ma jej co ozdabiac ....... Buziaki i milego dzionka zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.10.2010 03:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Nie będę się rozpisywać ,wystarczy tylko jedno słowo :Pięknie P.S. pozdrawiam i życzę dobrej pogody:):) Hejka Olunia Madrej glowie dosc dwie slowie ....... PIEKNIE .... PIEKNIE Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.10.2010 03:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Witam, dzięki za odwiedziny. Co do okien dachowych, to u mnie cieśla robił wymiany, żeby się okna zmieściły. Zmieniłem delikatnie rozstaw okien. Chciałem mieć w pokoju dwa okna obok siebie, w projekcie były odsunięte od siebie. Tylko to było w trakcie robienia więźby. Nie wiem jak to już w gotowym dachu, ale dobry fachowce sobie pewnie dobrze poradzi. Witaj Ktosku Moje okienka dachowe kupilam juz jakis czas temu ( na poczatku roku ) ..... wiezbe robila mi inna ekipa , a inna teraz uklada dachowke ...... Projekt ma kilka niedociagniec i jednym z nich jest zle wpasowane okno polaciowe miedzy krokwiami ..... Problem jest wlasciwie rozwiazany po prostu trzeba troche ..... podciac ... troche przesunac i bedzie GIT . Dach nie straci na " urodzie " tylko Panowie dekarze musza troche pokombinowac . Dzisiaj tez rozwiazalam problem daszku nad wejsciem do domu ..... blacha taka czy siaka , a moze tynk .......... bedzie dachowka na nim i koniec przynajmniej trwaly material i nie trzeba bedzie dokonywac poprawek co jakis czas ...... Poniewaz decyzja zapadla dopiero dzisiaj to do daszku Panowie zjawia sie w pozniejszym terminie ...... nie ma pospiechu jest dobrze zaizolowany wiec zime przetrzyma ... Pozdrowienia dla Twojej slicznej coreczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 29.10.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 No, tak mi się zdawało, rozmawiałem kiedyś z cieślą. Mówił że okna dachowe da radę raczej wstawić wszędzie, w starym domu, czy w nowym. oczywiście nie w koszu, czy narożniku.Mam pytanie do tego zdjęcia:http://img823.imageshack.us/img823/436/dzialkaedytki014.jpgPisałaś, że to podpory bo dachówka za ciężka. Nie wiem, może masz rację, ale mi to wygląda na konstrukcje pod podbitkę. U mnie przynajmniej tak robili. Ale nie w tym rzecz, może i to podpory, nie znam się. Ale OCIEPLENIE. Nie będziesz tego ocieplać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 29.10.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Edytka wklej zdjęcia tych swoich super przystojnych dekarzy- podziel się, daj nacieszyć oczy Buziaki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAC-11 29.10.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Sama radość patrzeć, jak wszystko idzie do przodu. :) Życzę dobrej pogody do skończenia dachu. U nas jest piękna, słoneczna pogoda, po prostu "złota, polska jesień" taka, jaką lubię... Oby jak najdłużej. Pa, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts