Edyta M 16.11.2010 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Hej przykro patrzeć na te kanały z wodą ,chyba masz coś z drenażem nie tak ,bo jakie inne wytłumaczenie .Czymam kciuki za rozwiązanie sprawy ja bym się już popłakała. Hejka RENIA Ty MAMA3 i lzy ????? we wszystko moge uwierzyc , ale nie w to ...... Woda przybiera tylko w kotlowni w pozostalej czesci domu jest sucho .... ale tez i reszta kanalow jest wyzej .... Wiesz jak mowia CO MNIE NIE http://emotikona.pl/emotikony/pic/0suicide.gif TO MNIE http://emotikona.pl/emotikony/pic/ciezary.gif Buziaki i dzieki za odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 16.11.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Edyta ty nie potrzebujesz drzwi tylko wrót a powiedź mi kto ci teraz takie prace wykonuje jak np montaż drwi/okien? bo widać, że wszystko profesjonalnie i jaki teraz etap prac przed tobą? co do kanałów to zazdoszczę takiej siły i wytrwałości w dążeniu,aby one jednak były tak jak sobie wymarzyłaś buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.11.2010 03:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Martusia http://emotikona.pl/emotikony/pic/0clapping.gifZabezpieczenie domku na zime wykonuja Rodzice mojej Kolezanki ( pelnomocniczki ) Ona sama i Jej maz , ale glowny ciezar prac i pomysl wykonania nalezy do Taty kolezanki ..... tez uwazam , ze bardzo profesjonalnie .... Folie kupilam taka jaka zwykle stosuje sie na szklarnie mam nadzieje , ze wytrzyma - przetrzyma zime ...... Teraz STYLUS przezimuje , a ja bede wybierala kolejne ekipy i material przez zime ..... Jak wiesz nie spieszy mi sie z tym budowaniem wiec na spokojnie bede sobie organizowala front prac ..... Co do kanalow to mysle , ze bedzie dobrze przeanalizowalam etapy ich powstawania i uwazam , ze Wykonawca domu troszke przesadzil z DOZBRAJANIEM ...... wymyslilam wersje LAJTOWA ..... mam nadzieje , ze sie sprawdzi .Buziaczki Martusia http://emotikona.pl/emotikony/pic/0heart.gif bardzo ciesze sie z wiadomego powodu ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 17.11.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Ja się przyszłam przywitać i miłego dnia Wam życzyć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.11.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 co jest nagrodą w konkursie? Może jakieś ciasto upichcone przez gospodynię? Ja próbuję pierwsza: TSSZ Tymczasowo Stan Surowy Zamknięty:D Próbować dalej? Teraz Się Sylwestrem Zajmij!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 17.11.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Chyba bardziej mi się podoba " Teraz Się Sylwestrem Zajmij ":D:D:D Yuczka, ja nie wiedziałam, że w Tobie tyle talentów drzemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAC-11 18.11.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Dołączam się do poprzedniczek. Jak nic, to "Teraz Się Sylwestrem Zajmij !!!":) Yuka należy ci się medal. Pozdrawiam ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.11.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Aż się boję, bo Edyta próbowała mnie na priva uspokoić ale nie dałam się Miałam skrzynkę zapchaną Ale jak nic bęcki będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 19.11.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 A co tu tak cicho? Gdzie gospodyni? Gdzie rozwiązanie konkursu i nagrodzenie zwycięzców??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.11.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Nagrodzenia zwycięzców nie będzie ze względu na znikomą ilość uczestników konkursu:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.11.2010 00:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Ja się przyszłam przywitać i miłego dnia Wam życzyć!!!! Milego weekendu Beatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.11.2010 00:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 co jest nagrodą w konkursie? Może jakieś ciasto upichcone przez gospodynię? Ja próbuję pierwsza: TSSZ Tymczasowo Stan Surowy Zamknięty:D Próbować dalej? Teraz Się Sylwestrem Zajmij!!! http://emotikona.pl/emotikony/pic/0vishenka_33.gif Aż się boję, bo Edyta próbowała mnie na priva uspokoić ale nie dałam się Miałam skrzynkę zapchaną Ale jak nic bęcki będą No dobrze , ze posprzatalas ....... tym razem darowane http://emotikona.pl/emotikony/pic/2okulary.gif Nagrodzenia zwycięzców nie będzie ze względu na znikomą ilość uczestników konkursu:D:D:D A wlasnie , ze bedzie ..........http://emotikona.pl/emotikony/pic/2puchar.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.11.2010 00:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Dołączam się do poprzedniczek. Jak nic, to "Teraz Się Sylwestrem Zajmij !!!":) Yuka należy ci się medal. Pozdrawiam ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.11.2010 00:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 A co tu tak cicho? Gdzie gospodyni? Gdzie rozwiązanie konkursu i nagrodzenie zwycięzców??? Cicho , cicho ........ Zalezy gdzie ucho przylozysz ....... Juz pisze co zalatwilam : Primo po pierwsze ....... odgromowka zrobiona ( negocjacje cenowe ..... domek gospodarczy gratis !!! ) Primo po drugie ......... drzwi zewnetrzne wybrane 3 sztuki ( byla ostra walka o cene !!!!! - udalo sie ) Primo po trzecie ....... dogaduje sprawy z ekipa do docieplenia domku Primo po czwarte ....... rozwiazuje problem wody w kotlowni Primo po piate ....... kompletuje faktury do rozliczen Primo po szoste ...... prowadze ozywiona korespondencje mailowa ... z wykonawcami tynki , wylewki ...... Primo po siodme ....... szukam kogos do wykonania przylaczy wod - kan , gaz ........ ........................................ BEDZIE ????? Dzieki Kochana za odwiedzinki ...... nawet nie wiesz jak milo jest przyjsc do domku po pracy z LEBEM napranym tymi wszystkimi sprawami ..... usiasc do kompa i przeczytac ........ takie mile slowka od WAS Buziaczki Kochane Siostry http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 20.11.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Wpadłam poczytać, pooglądać i podziękować za kwiatki Ciesze się, ze załatwianie frontu prac na następny rok tak pięknie ci idzie Jakie drzwi wybrałaś? pochwal się, bom umieram z ciekawości! A i dzięki za przypomnienie o odgromówce-my przecież jeszcze tego nie mamy!!!! Życze miłego weekendu! ja dziś 8-22 w pracy, ale za to później wolne aż do piątku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.11.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 (edytowane) Niezle dzialasz na tyle frontow:)Jestem pelna podziwu-ja utknelam przy ociepleniu poddasza.Nie moge znalezc nikogo sensownego a szczeze powiedziawszy nie jestem wogole w temacie.Jaka welna chcesz ocieplac i z jakiej firmy plyty g-k wybralas?Wiekszosc fachowcow z ktorymi rozmawial maz odradza welne Rocwoola a ja wlasnie bardziej sklanialabym sie ku tej marce.Kiedy wogole planukesz ocieplac domek?Pochwal sie jakie drzwi zamowilas.Sadze z emusialas niezle negocjowac cene bo pamietam jaki masz wielki otwor na drzwi frontowe;)My mamy otwor szeroki na 140 cm i zamowilismy z Cala z bocznym doszkleniem i cena drzwi wyszla podobna jak bramy 5 metrowej ;)U Ciebie dochodzi nietypowa wysokosc wiec mialas na pewno ciezki orzech do zrgyzienia . Edytowane 20 Listopada 2010 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikielback 20.11.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 przyszłam się przywitać. od czasu do czasu podczytuję, głównie celem porównania postępu prac - zaczęłyśmy budowę w podobnym czasie. u mnie też przygotowania do zimy. leje więc nie moge zrobić izolacji przeciwwilgociowej tarasów, co doprowadza mnie do szewskiej pasji. przepiękna dachówka, której zazdroszczę całym sercem - była poza możliwościami finansowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 20.11.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Witaj Edytko A już myślałam, że problem z wodą w kanałach jest już dawno za tobą. Trzymam kciuki za jej szybkie pozbycie się. Pozdrawiam - Jola http://emotikona.pl/emotikony/pic/0flirt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.11.2010 01:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Wpadłam poczytać, pooglądać i podziękować za kwiatki Ciesze się, ze załatwianie frontu prac na następny rok tak pięknie ci idzie Jakie drzwi wybrałaś? pochwal się, bom umieram z ciekawości! A i dzięki za przypomnienie o odgromówce-my przecież jeszcze tego nie mamy!!!! Życze miłego weekendu! ja dziś 8-22 w pracy, ale za to później wolne aż do piątku :) Martunia No jakos idzie ....... Drzwi drewniane dwuskrzydlowe z firmy PARMAX .... www.parmax.pl we wtorek 23 listopada modele tych drzwi wchodza dopiero do oferty .... zamowilam je mozna powiedziec " przed czasem " ... bedzie to mix. dwoch roznych propozycji ( moja wymyslanka ) . W sobote przyjechal Pan dekarz sprawdzic czy po instalacji odgromowej dachowka nie zostala naruszona ... wszystko jest ok. wiec dzisiaj wyslalam przelew na konto Pana odgromowego . Buziaki Martunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 22.11.2010 02:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 (edytowane) Niezle dzialasz na tyle frontow:)Jestem pelna podziwu-ja utknelam przy ociepleniu poddasza.Nie moge znalezc nikogo sensownego a szczeze powiedziawszy nie jestem wogole w temacie.Jaka welna chcesz ocieplac i z jakiej firmy plyty g-k wybralas?Wiekszosc fachowcow z ktorymi rozmawial maz odradza welne Rocwoola a ja wlasnie bardziej sklanialabym sie ku tej marce.Kiedy wogole planukesz ocieplac domek? Pochwal sie jakie drzwi zamowilas.Sadze z emusialas niezle negocjowac cene bo pamietam jaki masz wielki otwor na drzwi frontowe;)My mamy otwor szeroki na 140 cm i zamowilismy z Cala z bocznym doszkleniem i cena drzwi wyszla podobna jak bramy 5 metrowej ;)U Ciebie dochodzi nietypowa wysokosc wiec mialas na pewno ciezki orzech do zrgyzienia . Hejka Kaka Ja planuje ocieplic poddasze dopiero na przyszly rok , ale wiem juz jaki to ma byc material oczywiscie tylko ISOVER Super - Mata co do plyt g-k mysle , ze beda one z firmy KNAUF marka troche wczesniej niedoceniana wraca do gry ..... Ocieplenie domu bede robila zaraz po montazu okien czyli w kwietniu ... Okna beda montowane w ociepleniu wiec nalezy jak najszybciej zakryc tasmy ..... Co do drzwi to utargowalam ....... 2600 zl. na trzech sztukach , wycyganilam jeszcze kilka dodatkowych opcji z wyposazenia dodatkowego :yes: . Nie chcialam bocznego doszklenia i szukalam firmy ktora bez problemow wykona tak wielkie drzwi bez koniecznosci podmurowania .... u mnie drzwi maja wymiar 208 x 232 !!!!! i dla wszystkich u ktorych robilam wyceny problem stanowilo te 8 cm..... i nie wysokosc , ale szerokosc byla problemem . Jeszcze udalo mi sie wytargowac zrobienie odgromu domku gospodarczego za free ......... czyli zarobilam w tym tygodniu 3300 zl. ( no bo ich nie wydalam to znaczy zarobilam ) Powodzenia w szukaniu fachowcow do ocieplenia poddasza .... Przesylam Ci namiar na priv. ....... Buziaki Edytowane 22 Listopada 2010 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts