Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mojej CHOMICZOWKI

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czjeść Edytko,

kuuurcię jakie Ty masz już faaaajne fundamenty :) My ( w sensie ja i Mój PrawieMąż) mamy na dziełce jeszcze taki lasek jak u Ciebie na fotce- tylko bardziej zagęszczony, coś na miarę puszczy :/

Ahah, bardzo verry przyjemnie Szanowna Inwestorka na zdjęciu się prezentuje :)

Cieplutko pozdrawiam no i życzę, aby wymarzony Domek rósł " jak na drożdżach" :D

Buźki

Czjeść Edytko,

kuuurcię jakie Ty masz już faaaajne fundamenty :) My ( w sensie ja i Mój PrawieMąż) mamy na dziełce jeszcze taki lasek jak u Ciebie na fotce- tylko bardziej zagęszczony, coś na miarę puszczy :/

Ahah, bardzo verry przyjemnie Szanowna Inwestorka na zdjęciu się prezentuje :)

Cieplutko pozdrawiam no i życzę, aby wymarzony Domek rósł " jak na drożdżach" :D

Buźki

:welcome:

Dzieki , dzieki ......... co tam budowanie Inwestorka najwazniejsza !!!! :cool:

Fajnie , ze zagladnelas do mojego dziennika zapraszam do czestych odwiedzin .... mam nadzieje , ze moja CHOMICZOWKA bedzie sobie rosla dzieki SWIETNEJ EKIPIE jaka posiadam ..... Super chlopaki ( nigdy ich nie widzialam tylko na fotkach - uroki budowania na odleglosc ) Ale Majster ma fajny glos przez telefon ;). Ma tylko jedna wade ................ JEST ZONATY !!!!

Pozdrawiam cieplutko

:D

O, widzę, że moja siostra też tu jest;)

Ej Inwestorka, lasencja z Ciebie:cool::lol2::lol2::lol2:

No Kochana ......... jasna sprawa Inwestorka NUMERO UNO :p od razu widac , ze masz dobry gust Yuka :D

Pozdrawiam :hug:

:) gratuluje zalania fundamentów :)

co do inwestorki to hm..... ale laska ;)

pozdrawiam :)

Hejka Anulka :D

Dziekuje ... tak tak Ekipa spisala sie dzielnie .... do Majstra dzwonie co drugi dzien .... dzisiaj jak z Nim rozmawialam to pytam " przychodzi Pan do mnie jutro rozszalowywac fundamenty " , a On na to " a jaki jutro mamy dzien czwartek czy piatek " ....... A ja Mu na to "SLONECZNY dzien Panie Grzesiu dobry na prace przy mojej budowie " . Wiem , ze ciagna jeszcze chyba ze 2 inne budowy i ta pogoda :p , ale co zrobic ....... byle do ... LATA :yes:

Buziaki :hug:

No nieeeee, nooooo Edytuś, Ty normalnie lasencja- podrywaczka jesteś ;)

Jak Ty tam bajerujesz Majstra, to nic dziwnego, że chłopaki dają czadu na budowie :D

A będę chętnie wpadać w odwiedziny,bo budowanie wzięło mnie, że hej, jak widzę jak domki rosną z fotki na fotkę tio oooojch- a kiedy u mnie będzie widac takie postępy :(??

Pozdrawiam Cię cieplutko a właściwie jeszcze cieplej- w końcu to spora odległość, nieeem ;)

Dzieki Niwusia no ma sie ten urok osobisty :yes: ( skromna tez jestem :cool: )

A tak bardziej powaznie to wlasnie dlatego , ze buduje na odlegla odleglosc musze trzymac wszystko " twarda reka " ........ negocjacja cen , zkup materialu przez internet , ale radze sobie i przez telefon tez umiem zdrowo Op.......czyc ..... Moj Pan Majster wlasnie dzisiaj oznajmil , ze zrobia mi drenaz wokol domku ...... jak sie wyrazil " W RAMACH PRZYJAZNI POLSKO - RADZIECKIEJ " cokolwiek to oznacza ......... to chyba mnie lubi :D

Przywiało mnię znowu- tiiaaaa przywiało- zapach szarlotki mnię tu ściągnął, załapałam się jeszcze ??:D

Edytuś, Tobie to widzę lepiej nie podskakiwać,bo się nogami można nakryć... :) Ale rację masz nie małą- wszystkiego trzeba pilnować pomimo "PRZYJAŹNI POLSKO RADZIECKIEJ" ;) . I Wielkie uznanie dla Ciebie Kobito, że dajesz radę i ogarniasz to lepiej niż nie jeden facet :D:D:D

buźki

no to można powiedzieć że domek zaczyna kiełkować spod ziemi :) tylko żeby teraz pogoda dopisywała to praca będzie szła :)

no to czekam na dalsze postępy :)

Dzieki , dzieki a wiesz jak ja czekam :bash::bash:

Pozdrowienia :yes: