PanPaniSmith 13.05.2010 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 witam i pozdrawiam jakże przystojną inwestorkę powodzenia w budowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 13.05.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Czjeść Edytko, kuuurcię jakie Ty masz już faaaajne fundamenty My ( w sensie ja i Mój PrawieMąż) mamy na dziełce jeszcze taki lasek jak u Ciebie na fotce- tylko bardziej zagęszczony, coś na miarę puszczy :/ Ahah, bardzo verry przyjemnie Szanowna Inwestorka na zdjęciu się prezentuje Cieplutko pozdrawiam no i życzę, aby wymarzony Domek rósł " jak na drożdżach" Buźki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.05.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 O, widzę, że moja siostra też tu jest;) Ej Inwestorka, lasencja z Ciebie:cool::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 13.05.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 gratuluje zalania fundamentów co do inwestorki to hm..... ale laska pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.05.2010 00:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 witam i pozdrawiam jakże przystojną inwestorkę powodzenia w budowie! Witam u mnie Bardzo dziekuje za cieple slowa ... zapraszam do czestych odwiedzin Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.05.2010 00:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Czjeść Edytko, kuuurcię jakie Ty masz już faaaajne fundamenty My ( w sensie ja i Mój PrawieMąż) mamy na dziełce jeszcze taki lasek jak u Ciebie na fotce- tylko bardziej zagęszczony, coś na miarę puszczy :/ Ahah, bardzo verry przyjemnie Szanowna Inwestorka na zdjęciu się prezentuje Cieplutko pozdrawiam no i życzę, aby wymarzony Domek rósł " jak na drożdżach" Buźki Dzieki , dzieki ......... co tam budowanie Inwestorka najwazniejsza !!!! Fajnie , ze zagladnelas do mojego dziennika zapraszam do czestych odwiedzin .... mam nadzieje , ze moja CHOMICZOWKA bedzie sobie rosla dzieki SWIETNEJ EKIPIE jaka posiadam ..... Super chlopaki ( nigdy ich nie widzialam tylko na fotkach - uroki budowania na odleglosc ) Ale Majster ma fajny glos przez telefon . Ma tylko jedna wade ................ JEST ZONATY !!!! Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.05.2010 00:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 O, widzę, że moja siostra też tu jest;) Ej Inwestorka, lasencja z Ciebie:cool::lol2: No Kochana ......... jasna sprawa Inwestorka NUMERO UNO od razu widac , ze masz dobry gust Yuka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.05.2010 00:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 gratuluje zalania fundamentów co do inwestorki to hm..... ale laska pozdrawiam Hejka Anulka Dziekuje ... tak tak Ekipa spisala sie dzielnie .... do Majstra dzwonie co drugi dzien .... dzisiaj jak z Nim rozmawialam to pytam " przychodzi Pan do mnie jutro rozszalowywac fundamenty " , a On na to " a jaki jutro mamy dzien czwartek czy piatek " ....... A ja Mu na to "SLONECZNY dzien Panie Grzesiu dobry na prace przy mojej budowie " . Wiem , ze ciagna jeszcze chyba ze 2 inne budowy i ta pogoda , ale co zrobic ....... byle do ... LATA Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 14.05.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 No nieeeee, nooooo Edytuś, Ty normalnie lasencja- podrywaczka jesteś Jak Ty tam bajerujesz Majstra, to nic dziwnego, że chłopaki dają czadu na budowie A będę chętnie wpadać w odwiedziny,bo budowanie wzięło mnie, że hej, jak widzę jak domki rosną z fotki na fotkę tio oooojch- a kiedy u mnie będzie widac takie postępy ?? Pozdrawiam Cię cieplutko a właściwie jeszcze cieplej- w końcu to spora odległość, nieeem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.05.2010 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Dzieki Niwusia no ma sie ten urok osobisty ( skromna tez jestem ) A tak bardziej powaznie to wlasnie dlatego , ze buduje na odlegla odleglosc musze trzymac wszystko " twarda reka " ........ negocjacja cen , zkup materialu przez internet , ale radze sobie i przez telefon tez umiem zdrowo Op.......czyc ..... Moj Pan Majster wlasnie dzisiaj oznajmil , ze zrobia mi drenaz wokol domku ...... jak sie wyrazil " W RAMACH PRZYJAZNI POLSKO - RADZIECKIEJ " cokolwiek to oznacza ......... to chyba mnie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.05.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Przyszłam na obiecaną szarlotkę. Rozsiadłam się wygodnie i zostaję na dłużej jeśli piękna inwestorka z profesjonalnej foty;) pozwoli:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.05.2010 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Witaj Kochana A lubisz ciepla z bita smietanka i kawke do tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.05.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Jestem ! Dojechałam do końca dziennika a tam ... grzaniec ! To juz wiem skąd do mnie przydreptałaś ... od Yuki ... Jeszcze jedna szlona kobieta budująca ogromnego rottweilera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 15.05.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Witaj Kochana A lubisz ciepla z bita smietanka i kawke do tego ? Baaardzo lubię:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.05.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 I ja też chętnie z kawką i śmietanką poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 15.05.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 no to można powiedzieć że domek zaczyna kiełkować spod ziemi tylko żeby teraz pogoda dopisywała to praca będzie szła no to czekam na dalsze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 15.05.2010 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Przywiało mnię znowu- tiiaaaa przywiało- zapach szarlotki mnię tu ściągnął, załapałam się jeszcze ?? Edytuś, Tobie to widzę lepiej nie podskakiwać,bo się nogami można nakryć... Ale rację masz nie małą- wszystkiego trzeba pilnować pomimo "PRZYJAŹNI POLSKO RADZIECKIEJ" . I Wielkie uznanie dla Ciebie Kobito, że dajesz radę i ogarniasz to lepiej niż nie jeden facet :D:D buźki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 16.05.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Hej powodzenia w budowaniu... będę zaglądać i kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 16.05.2010 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 I ja też chętnie z kawką i śmietanką poproszę Mowisz i masz ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 16.05.2010 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 no to można powiedzieć że domek zaczyna kiełkować spod ziemi tylko żeby teraz pogoda dopisywała to praca będzie szła no to czekam na dalsze postępy Dzieki , dzieki a wiesz jak ja czekam :bash: Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts