jolapp2 25.01.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Jolus ......bierzmy sie lepiej za to budowanie bo cholera w 4 litery te kalorie ida ....... a to co kaloryczne to takie dobre ...... mniam mniam Oj Edytko w tych 4 literach to potrafi się udłożyć, oj potrafi. Dlatego lubiłam iść na budowę i sprzątać. Murarz się śmiał - Pani Jola po co Pani tak sprząta, aż tak dokładnie nie trzeba, a ja mu - że już tak mam. Co mu miałam tłumaczyć,że po takim sprzątaniu to kondycja lepsza, parę kalorii spalonych i uczucie, że zrobiło się w domku coś pożytecznego. Smacznych wypieków życzę - pa, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.01.2011 03:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Hej Edyka, Oj spory czas mnie nie bylo Ale to przez sprawy zawodowe, no i w niedziele wyruszam w delegacje do niemiec na dwa tygodnie!!! Wiec nastepne kilka tygodni mnie tu nie bedzie. Widze ze pomalu coś sie kreci w domu i super. Emilusia to trzymaj sie jakos u tych " Germancow " i szybko wracaj ..... U mnie wszystko na spokojnie ...... szalu z budowaniem nie ma , a fajnie tak miec wiecej czasu zeby podjac decyzje teraz to instalacje i ocieplenie domku ............ byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.01.2011 03:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Oj Edytko w tych 4 literach to potrafi się udłożyć, oj potrafi. Dlatego lubiłam iść na budowę i sprzątać. Murarz się śmiał - Pani Jola po co Pani tak sprząta, aż tak dokładnie nie trzeba, a ja mu - że już tak mam. Co mu miałam tłumaczyć,że po takim sprzątaniu to kondycja lepsza, parę kalorii spalonych i uczucie, że zrobiło się w domku coś pożytecznego. Smacznych wypieków życzę - pa, pa Jolunia to fakt ruch to zdrowie ........ mnie czasem , az skreca ze nie moge na budowie sama dopilnowac i posprzatac .....:mad: , ale co zrobic albo mamona albo ogladanie i pilnowanie domku ...... Buziaki przesylam i gratuluje wyleweczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 26.01.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Witaj Edyciu:):):) TAK ja uwielllllllbiam zakopane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kiedyś nawet zastanawialam sie nad zakupem tam działki ale narazie to nie na moja kieszen:( Uwielbiam gory, a szczegolnie te nasze Tatry, Pieniny, Beskidy ..... się rozmarzyłam:) jak tylko moge to sie tam zjawiam , chodz ostatnio bylo to dobrych kilka lat temu. Masz pokaźna i superowa kolekcje z zakopca!! Ja tez zbieram takie klamoty, jednakze przy sobie mam tylko 2 , reszta w PL. DZIEKUJE ZA PIOSENECZKE !!! ja tez lubie ta piosenkę Kiedy sie wybierasz do Polski? Pozdrawiam i zycze milego dnia!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 26.01.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Cześć Edytko Przyszłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.01.2011 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Witaj Edyciu:):):) TAK ja uwielllllllbiam zakopane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kiedyś nawet zastanawialam sie nad zakupem tam działki ale narazie to nie na moja kieszen:( Uwielbiam gory, a szczegolnie te nasze Tatry, Pieniny, Beskidy ..... się rozmarzyłam:) jak tylko moge to sie tam zjawiam , chodz ostatnio bylo to dobrych kilka lat temu. Masz pokaźna i superowa kolekcje z zakopca!! Ja tez zbieram takie klamoty, jednakze przy sobie mam tylko 2 , reszta w PL. DZIEKUJE ZA PIOSENECZKE !!! ja tez lubie ta piosenkę Kiedy sie wybierasz do Polski? Pozdrawiam i zycze milego dnia!!!!!!! Hejka Domowa Ja na Giewont wyszlam kilka tygodni przed przyjazdem do USA niesamowite przezycie ....... , a jak dotknelam krzyz na szczycie to wiedzialam , ze cokolwiek sobie postanowie i zaplanuje to mi sie spelni . W planach mam zakup mieszkania w Zakopcu ( kiedys tam ....... ) wiem , ze zrealizuje to marzenie..... uparta jestem jak cholera :yes:. A kiedy przyjazd ...... jak zdrowie pozwoli to jeszcze troche tutaj pobede i pomalutku wykoncze domek ...... Buziaki dla Ciebie i czekam jak Wy zaczniecie swoje budowanie ... pewnie wykonczycie dom wczesniej niz ja , ale nie o wyscigi tutaj chodzi a o to zeby wszystko gladko szlo Pa pa i milego dnia dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.01.2011 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Cześć Edytko Przyszłam się przywitać Beatko hejka fajnie , ze jestes ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 26.01.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 ... pewnie wykonczycie dom wczesniej niz ja Hello:) oj nie licze na to niestety, bo u mnie - przeciez jak to bywa w moim zwyczaju, plany sie zmieniaja co chwile, i nic do konca nie jest pewne, ALE dom zaczynamy w tym roku, zejdzie pewno kilka lat , moze dluzej niz sie spodziewamy (z powodu innych planow) jednakze bedziemy dazyc do celu:) Mieszkanie w zakopanem super sprawa, mi sie marzy pensjonat pod wynajem ale to chyba w przyszlym zyciu:grin: chodz kto wie co to zycie przyniesie:) Buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.01.2011 03:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Mieszkanie w zakopanem super sprawa, mi sie marzy pensjonat pod wynajem ale to chyba w przyszlym zyciu:grin: chodz kto wie co to zycie przyniesie:) Hejka " kradniesz " moje pomysly ..........:lol2: tez mialam taki plan kupic jakas chalupke w Zakopcu i wynajmowac CEPROM .......... , a mieszkanie to moze za duzo powiedziane chcialabym kupic takie studio 17- 25 m2 takie do zatrzymania sie na wyjazdy weekendowe lub na wakacje ... ....... Marzenia nic nie kosztuja ... chociaz czytalam gdzies , ze marzymy zwykle o tym co ma szanse spelnienia wiec kto wie ?! Buziaki przesylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.01.2011 03:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Hej!!! Ja też melduję,że cały czas podglądam i trzymam kciuki:) Buziaki:hug: Trzymaj Olunia oj trzymaj ..... , a ja z calego serca kibicuje Twoim pomyslom .... i czekam na ich realizacje ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 27.01.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 ze marzymy zwykle o tym co ma szanse spelnienia oj to by było super!!!!!!!!wszystko przed nami:) Zmieniajac temat sk łaniam się do zakupu maszyny do pieczenia chleba. Edytko ty masz taką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.01.2011 03:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 oj to by było super!!!!!!!!wszystko przed nami:) Zmieniajac temat sk łaniam się do zakupu maszyny do pieczenia chleba. Edytko ty masz taką? Hejka Nie mam maszyny " lukalam " cos na internecie , zawsze czytam rekomendacje uzytkownikow ....... i wlasciwie to jeden z wazniejszych czynnikow jakim sie kieruje przy zakupie ....... jedyne ktore wpadly mi w oko to firmy Zojirushi ma swietne rekomendacje i Panasonic ... wiem ze odwiedzasz stronke AMAZON -u wiec z latwoscia tam je znajdziesz .... Dostalam przepis na chlebek od znajomej wiec jak chcesz moge " podrzucic " ..... chce najpierw wyprobowac i upiec go w piekarniku zanim OTWORZE PIEKARNIE:lol2::lol2: i zaczne masowo wypiekac ..... Buziaki przesylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 28.01.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Cze Dytka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 28.01.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Łał widzę ,że ktoś tu lub Zakopane w sumie wole ubocze jak Bukowina Tatrzańska ale w Zakopcu kocham tą wielką polane z widokiem na Giewont . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 28.01.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Moja 2 zaliczyła nawet Łomnice w Tatrach Słowackich wyjechaliśmy kolejką oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.01.2011 01:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Łał widzę ,że ktoś tu lub Zakopane w sumie wole ubocze jak Bukowina Tatrzańska ale w Zakopcu kocham tą wielką polane z widokiem na Giewont . Moja 2 zaliczyła nawet Łomnice w Tatrach Słowackich wyjechaliśmy kolejką oczywiście . Hejka Renatko Tez nie jestem zwolenniczka dreptania po Krupowkach , ale raczej wedrowek po gorach pochwale sie , ze zaliczylam rowniez zdobycie SNIEZKI ( wedrujac po Karkonoszach i Sudetach ) ...... To byl spontan tak jak w przypadku wyjscia na Giewont ...... ale wrazenie niesamowite . Ladnych pare lat temu rok po Zimowych Igrzyskach Olimpijskich w Calgary 1988 r. ( Kanada )odwiedzilam przepiekny Park w miejscowosci BANFF ..... Renia takich widokow nigdy sie nie zapomina ........ w Calgary spedzilam kilka miesiecy ...... Kanada jest jednym z najpiekniejszych zakatkow swiata ..... Ale sie rozmarzylam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.01.2011 01:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 BANFF ....... http://img826.imageshack.us/img826/4058/banff.jpgUploaded with ImageShack.ushttp://img600.imageshack.us/img600/8620/banff2.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.01.2011 01:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 http://img600.imageshack.us/img600/2465/banff3.jpgUploaded with ImageShack.ushttp://img191.imageshack.us/img191/2816/banff4.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.01.2011 01:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 http://img600.imageshack.us/img600/4938/banff5.jpgUploaded with ImageShack.ushttp://img534.imageshack.us/img534/3751/banff6.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.01.2011 01:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Cze Dytka! No cze Martusia Ty lepiej nawijaj czy bede ciotka chlopczyka czy dziewczynki .....nudzi mi sie to czekanie na odpowiedz .... Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts