Renatamama3 29.01.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 BANFF ....... http://img826.imageshack.us/img826/4058/banff.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img600.imageshack.us/img600/8620/banff2.jpg Uploaded with ImageShack.us Oj ten widoczek to chyba znany z filmów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.01.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Wow:jawdrop: że tak powiem:D:D Cześć Słonko:hug: Miłego weekendu:D Ty w pracy, czy odpoczywasz? (W niedzielę, bo w sobotę, to na pewno pracujesz:yes:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 29.01.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 No cze Martusia Ty lepiej nawijaj czy bede ciotka chlopczyka czy dziewczynki .....nudzi mi sie to czekanie na odpowiedz .... Buziole W czwartek mam wizytę-może już uda się podejrzeć kto tam mieszka Zdjęcia cudne!!! i ja kocham góry i piesze wędrówki. Jeszcze za czasów panieńskich to się nachodziłam... mam nadzieję, że jak maluchy podrosną to do tego powrócę i namówię do tego mojego małża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 29.01.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Piękne widoki!!! aż się lżej na sercu robi jak się na nie patrzy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela04 29.01.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Cześć Edytko! Niesamowite widoki. A my dzisiaj właśnie wybraliśmy się w nasze równie piękne Beskidy do Wisły. Mamy blisko, więc można wyskoczyć na jeden dzień. Było super. A teraz zbieram siły na powrót do pracy od poniedziałku niestety koniec urlopu. Pozdrawiam cię ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 29.01.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Jejka Edytko http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/91.gif Piękne widoczki, aż dech zapiera. Można przynajmniej pomarzyć. Miłej i wypoczynkowej niedzieli życzę.Buziaki - pa, pa http://www.emotka.pl/emotikony/zima/22.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.01.2011 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Edytko piękne widoki pokazujesz -zobaczyć coś takiego w realu to jest dopiero COŚ -zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.01.2011 04:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Oj ten widoczek to chyba znany z filmów . Hejka Renia Fakt wyglada jak kadr z Westernu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.01.2011 05:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Wow:jawdrop: że tak powiem:D:D Cześć Słonko:hug: Miłego weekendu:D Ty w pracy, czy odpoczywasz? (W niedzielę, bo w sobotę, to na pewno pracujesz:yes:) Yuczka po prostu pieknie tam bylo !!!!!!! .......... kiedys jeszcze musze odwiedzic ten Park ........... do dzisiaj pamietam te szczyty " wychodzace " ponad chmury ...... No tak jak piszesz w soboty pracuje ..... wlasciwie to ostatnie 13 dni pracowalam bez wolnego dnia .... W niedziele wolne , ale w planie mam rozbieranie choinki , a przed chwilka skonczylam pranie ( jest u mnie prawie 11 w nocy ) ..... jak widzisz nie nudzi mi sie ..... Dzisiaj wyslalam zamowienie na styropian na caly domek ..... bedzie tego 349 paczek ( pewnie jeszcze cos trzeba bedzie domowic ) ale chcialam miec juz " grubsze " zamowienie z glowy . Beda dostarczac go na budowe na kazdy etap prac ( tynki , wylewki i ocieplenie ) tak sie umowilam bo nie chce zeby zalegal na placu budowy ... teraz troche polezakuje w magazynie ....... Buziaki Siostra i milego weekendu dla Ciebie tez ....... Podgladam Twoje " zmagania " z wyborami do domku !!!!! jak dobrze , ze jeszcze nie musze decydowac ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.01.2011 05:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 W czwartek mam wizytę-może już uda się podejrzeć kto tam mieszka Zdjęcia cudne!!! i ja kocham góry i piesze wędrówki. Jeszcze za czasów panieńskich to się nachodziłam... mam nadzieję, że jak maluchy podrosną to do tego powrócę i namówię do tego mojego małża Martunia gory to cos co KOCHAM bez pamieci :hug:jak nie bedzie maz chcial chodzic z Wami to ja sie chetnie przylacze . Czekam na ifo. w sprawie lokatora ( mam nadzieje , ze bedzie coreczka ) Buziaczki Kochana pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.01.2011 05:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Piękne widoki!!! aż się lżej na sercu robi jak się na nie patrzy:) Domowa po prostu cud natury ...... zapominasz o wszystkich klopotach i nawet jakos tak czlowiek lepszym sie staje obcujac z natura . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.01.2011 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Cześć Edytko! Niesamowite widoki. A my dzisiaj właśnie wybraliśmy się w nasze równie piękne Beskidy do Wisły. Mamy blisko, więc można wyskoczyć na jeden dzień. Było super. A teraz zbieram siły na powrót do pracy od poniedziałku niestety koniec urlopu. Pozdrawiam cię ciepło Elunia nie ma to jak swieze powietrze ...... takie dotlenienie organizmu dobrze robi na szare INWESTORSKIE komory Buziaczki przesylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.01.2011 05:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Jejka Edytko http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/91.gif Piękne widoczki, aż dech zapiera. Można przynajmniej pomarzyć. Miłej i wypoczynkowej niedzieli życzę. Buziaki - pa, pa http://www.emotka.pl/emotikony/zima/22.gif Jolunia ale cudny ten obrazeczek wkleilas ......:hug: Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.01.2011 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Edytko piękne widoki pokazujesz -zobaczyć coś takiego w realu to jest dopiero COŚ -zazdraszczam Kaka Jest tam tez takie zrodlo bijace z wnetrza gory ...... wchodzisz do takiej groty idziesz kilka minut i natrafiasz na zrodelko ..... zawsze z niego wyplywa CIEPLA woda , a jeziora to takie czyste byly , ze widzialas w nich plywajace ryby jak na przyslowiowej dloni ..... udalo mi sie tez zobaczyc niedzwiedzie Grizzly http://img256.imageshack.us/img256/5374/grizzlym.jpg Uploaded with ImageShack.us Na szczescie byly w bezpiecznej odleglosci ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.01.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Piękne zdjęcia tu wstawiasz Kochaniutka. Góry uwielbiam, a te Twoje to jak malowane wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.01.2011 03:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Piękne zdjęcia tu wstawiasz Kochaniutka. Góry uwielbiam, a te Twoje to jak malowane wyglądają. Takie sa Atijka " jak malowane " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 01.02.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Serdecznie witam! Przyszłam tutaj w sprawie porady, a jako pierwsze zobaczylam zdjecia z Banff. Bajka Czy udało Ci sie znalezc dobrego wykonawce do klinkieru? NIestety nasz umowiony odmowil wspolpracy i szukamy nowego? pozdrawiam Dorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.02.2011 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Serdecznie witam! Przyszłam tutaj w sprawie porady, a jako pierwsze zobaczylam zdjecia z Banff. Bajka Czy udało Ci sie znalezc dobrego wykonawce do klinkieru? NIestety nasz umowiony odmowil wspolpracy i szukamy nowego? pozdrawiam Dorka Hejka dorkaS Juz daje namiary na moich chlopakow od klinkieru ... sprawdz priv. Pozdrawiam Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.02.2011 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 tyle, zachodu a rosic dalej bedzie. Taki jestes pewien FlashBack ? ...... Moze rozbuduj swoja wypowiedz ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 02.02.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Edyta,,, a ja narzekam, że zimno,,, a więc u mnie można powiedzie, że Majorka a dom, cóż - piękny, okna do ziemi, miód na moje oczy KIBICUJĘ bardzo i podglądać będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts