Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mojej CHOMICZOWKI

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No cze Martusia Ty lepiej nawijaj czy bede ciotka chlopczyka czy dziewczynki .....nudzi mi sie to czekanie na odpowiedz ....:confused:

Buziole :hug:

W czwartek mam wizytę-może już uda się podejrzeć kto tam mieszka :)

Zdjęcia cudne!!! i ja kocham góry i piesze wędrówki. Jeszcze za czasów panieńskich to się nachodziłam... mam nadzieję, że jak maluchy podrosną to do tego powrócę i namówię do tego mojego małża :)

Wow:jawdrop: że tak powiem:D:D:D

Cześć Słonko:hug:

Miłego weekendu:D Ty w pracy, czy odpoczywasz? (W niedzielę, bo w sobotę, to na pewno pracujesz:yes:)

Yuczka po prostu pieknie tam bylo !!!!!!! .......... kiedys jeszcze musze odwiedzic ten Park ........... do dzisiaj pamietam te szczyty " wychodzace " ponad chmury ......

No tak jak piszesz w soboty pracuje ..... wlasciwie to ostatnie 13 dni pracowalam bez wolnego dnia .... W niedziele wolne , ale w planie mam rozbieranie choinki , a przed chwilka skonczylam pranie ( jest u mnie prawie 11 w nocy ) ..... jak widzisz nie nudzi mi sie ....:no:. Dzisiaj wyslalam zamowienie na styropian na caly domek ..... bedzie tego 349 paczek ( pewnie jeszcze cos trzeba bedzie domowic ) ale chcialam miec juz " grubsze " zamowienie z glowy . Beda dostarczac go na budowe na kazdy etap prac ( tynki , wylewki i ocieplenie ) tak sie umowilam bo nie chce zeby zalegal na placu budowy ... teraz troche polezakuje w magazynie .......

Buziaki Siostra i milego weekendu dla Ciebie tez ....... :hug:

Podgladam Twoje " zmagania " z wyborami do domku !!!!! jak dobrze , ze jeszcze nie musze decydowac ......

W czwartek mam wizytę-może już uda się podejrzeć kto tam mieszka :)

Zdjęcia cudne!!! i ja kocham góry i piesze wędrówki. Jeszcze za czasów panieńskich to się nachodziłam... mam nadzieję, że jak maluchy podrosną to do tego powrócę i namówię do tego mojego małża :)

Martunia gory to cos co KOCHAM bez pamieci :hug:jak nie bedzie maz chcial chodzic z Wami to ja sie chetnie przylacze :yes:.

Czekam na ifo. w sprawie lokatora ( mam nadzieje , ze bedzie coreczka :lol2:)

Buziaczki Kochana

pa pa :hug:

Piękne widoki!!! aż się lżej na sercu robi jak się na nie patrzy:)

Domowa po prostu cud natury ...... zapominasz o wszystkich klopotach i nawet jakos tak czlowiek lepszym sie staje obcujac z natura :p.

Cześć Edytko!

Niesamowite widoki. A my dzisiaj właśnie wybraliśmy się w nasze równie piękne Beskidy do Wisły. Mamy blisko, więc można wyskoczyć na jeden dzień. Było super. A teraz zbieram siły na powrót do pracy od poniedziałku :( niestety koniec urlopu.

Pozdrawiam cię ciepło :hug:

Elunia nie ma to jak swieze powietrze ...... takie dotlenienie organizmu dobrze robi na szare INWESTORSKIE komory :p

Buziaczki przesylam :hug:

Jejka Edytko http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/91.gif

Piękne widoczki, aż dech zapiera. Można przynajmniej pomarzyć. Miłej i wypoczynkowej niedzieli życzę.

Buziaki - pa, pa http://www.emotka.pl/emotikony/zima/22.gif

Jolunia ale cudny ten obrazeczek wkleilas ......:hug::hug::hug:

Dzieki :D

Edytko piękne widoki pokazujesz -zobaczyć coś takiego w realu to jest dopiero COŚ -zazdraszczam :)

Kaka :hug:

Jest tam tez takie zrodlo bijace z wnetrza gory ...... wchodzisz do takiej groty idziesz kilka minut i natrafiasz na zrodelko ..... zawsze z niego wyplywa CIEPLA woda :yes:, a jeziora to takie czyste byly , ze widzialas w nich plywajace ryby jak na przyslowiowej dloni ..... udalo mi sie tez zobaczyc niedzwiedzie Grizzly

http://img256.imageshack.us/img256/5374/grizzlym.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Na szczescie byly w bezpiecznej odleglosci ..... :lol2:

Serdecznie witam!

Przyszłam tutaj w sprawie porady, a jako pierwsze zobaczylam zdjecia z Banff. Bajka :)

Czy udało Ci sie znalezc dobrego wykonawce do klinkieru? NIestety nasz umowiony odmowil wspolpracy :( i szukamy nowego?

pozdrawiam

Dorka

Serdecznie witam!

Przyszłam tutaj w sprawie porady, a jako pierwsze zobaczylam zdjecia z Banff. Bajka :)

Czy udało Ci sie znalezc dobrego wykonawce do klinkieru? NIestety nasz umowiony odmowil wspolpracy :( i szukamy nowego?

pozdrawiam

Dorka

Hejka dorkaS :D

Juz daje namiary na moich chlopakow od klinkieru ... sprawdz priv.

Pozdrawiam

Edyta :D