Edyta M 02.02.2011 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Edyta,,, a ja narzekam, że zimno,,, a więc u mnie można powiedzie, że Majorka a dom, cóż - piękny, okna do ziemi, miód na moje oczy KIBICUJĘ bardzo i podglądać będę Wandeczko dzieki Wlasnie wklejam reszte fotek do dziennika .......... jak masz czas to wpadnij zobaczyc ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 02.02.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 a czasu nie mam ale wpadam i bedę wpadać, bardzo wciągające "hobby" podglądacza szukającego dobrych rad i inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.02.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Cześć kochana:D:D:D Właśnie zastanawiało mnie dlaczego Ty o tej porze na FM:jawdrop: No nieźle Cię przysypało, widziałam w TV dzisiaj wzmiankę Czyli do pracy nie poszłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.02.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Cześć kochana:D:D:D Właśnie zastanawiało mnie dlaczego Ty o tej porze na FM:jawdrop: No nieźle Cię przysypało, widziałam w TV dzisiaj wzmiankę Czyli do pracy nie poszłaś? No nie ....... dla mnie siedzenie w domu to jak " dzuma " ............. zrobilam juz faworki i ........ obiad ugotowalam ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.02.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Ale musisz przyznać, ładna taka zima ( jak się ją ma za oknem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.02.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Ladna przyznaje ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 03.02.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 w HAMERYCE wszystko większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 03.02.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Łał dawaj tego śniegu tu bo u mnie dzieciaki marudzą ,że jak to ferie bez sanek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 03.02.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Renatko nie przywołuj nam tutaj zimy!!! Ale trzeba przyznać, że zima piękna u Edytki!!! Mogła taka być ale w Święta Bożonarodzeniowe, a teraz już pomalutku żegnajmy zimę!!! Edytko jak dzisiaj sytuacja wygląda z śniegiem? Ty jesteś osobą nie lubiącą wypoczynku, ale trochę Ci się go też przyda, przynajmniej żeby siły zregenerować, więc korzystaj póki można!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.02.2011 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 w HAMERYCE wszystko większe Odkopali nas dopiero po poludniu ............ ......... na szczescie przestalo padac .....ale za to zimno jak cholerka sie zrobilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.02.2011 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Łał dawaj tego śniegu tu bo u mnie dzieciaki marudzą ,że jak to ferie bez sanek . Mowisz i masz ........ pierwsza partia juz wyruszyla do Was ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.02.2011 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Renatko nie przywołuj nam tutaj zimy!!! Ale trzeba przyznać, że zima piękna u Edytki!!! Mogła taka być ale w Święta Bożonarodzeniowe, a teraz już pomalutku żegnajmy zimę!!! Edytko jak dzisiaj sytuacja wygląda z śniegiem? Ty jesteś osobą nie lubiącą wypoczynku, ale trochę Ci się go też przyda, przynajmniej żeby siły zregenerować, więc korzystaj póki można!!! Jak do tej pory trwa ciagle usuwanie sniegu i pomoc osobom ktore nie maja pradu .... we wtorek kilkanascie osob utknelo w samochodach i czekalo w nich prawie 12 godzin na pomoc ....... niektorzy wychodzili z aut przez okna poniewaz drzwi byly zamarzniete i nie mozna bylo ich otworzyc ( przerazliwie zimny wiatr od jeziora !!!!! ) Wychodze z domu z 40 min. zapasem czasu dzisiaj ...... czyli o 5:30 zobaczymy jak bedzie na drodze ....... . W zwiazku z "wolna " sroda w niedziele do pracy trzeba isc .......... nie ma zmiluj sie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.02.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Piękna ta zima i nawet słoneczko śieci, ale faktycznie to tak zza okna fajne. Gorzej się poruszać w takich zaspach.... i do pracy w niedzielę eeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 03.02.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Rzeczywiście nie ma zmiłuj się - mogli ten jeden dzień darować no nie? Tym bardziej, że to nie wina ludzi tylko pogoda nam figle płata. Przykro mi Edytko z powodu tej niedzieli:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.02.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Eeee tam, co to za wolne jak w niedzielę trzeba odpracować. Serca w Hameryce nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 03.02.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Edytka piękna zima u was!!!! bajkowa a u nas odwilż :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 03.02.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Edytko ja jutro jadę na podkarpacie pomacham twojemu domkowi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.02.2011 01:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Piękna ta zima i nawet słoneczko śieci, ale faktycznie to tak zza okna fajne. Gorzej się poruszać w takich zaspach.... i do pracy w niedzielę eeeeee Hejka Kochana Widze , ze jednak nie zamienilas GEPARDZIKA na SLONIKA :D:D ....... W niedziele do pracy tak tak ...... juz przywyklam po tylu latach " na wygnaniu " do tych niewygod .... Coz za cos Sipatko , albo wolne albo kaska ....... Dzieki za odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.02.2011 01:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Rzeczywiście nie ma zmiłuj się - mogli ten jeden dzień darować no nie? Tym bardziej, że to nie wina ludzi tylko pogoda nam figle płata. Przykro mi Edytko z powodu tej niedzieli:( Beatko Dobrze jest .... jak trzeba to i w niedziele do pracy ide , a teraz to srednio raz w miesiacu tak mi wypada.... dzieki za wsparcie :hug:Kochana jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.02.2011 01:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Ale Was zasypało:jawdrop:....,ale chyba dzięki temu ,masz parę dni wolnego:) Trzymaj się cieplutko,buziaki:hug: Olunia Dzisiaj juz bylo lepiej .... chociaz ulice rano nie wygladaly rewelacyjnie ... jest tyle sniegu , ze sluzby miejskie odmiotly tylko po jednym pasie w kazda strone i jak przemierzalam trase ok. 9 rano to zrobil sie sk ........ korek .... na szczescie slonko sie pokazalo , ale kiedy stopi te " gory sniegowe " to nie wiem ...... Buziaki przesylam i " kontroluje " Twoje poczynania budowlane ..... wszystko fajnie sie u Ciebie zapowiada ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts