Edyta M 04.02.2011 01:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Eeee tam, co to za wolne jak w niedzielę trzeba odpracować. Serca w Hameryce nie mają. Atijka ..... Przyjedz Kochana zapraszam na saneczki ....... i moze jakiegos balwanka ulepimy ?! ....... , a po zabawie goraca czekolada .... i co tam jeszcze bedziesz chciala .... Buziaki przesylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.02.2011 01:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Edytka piękna zima u was!!!! bajkowa a u nas odwilż :/ Martunia To na co czekasz ?????? Jaska do walizeczki i tutaj do mnie ........ P.S. A wiadomo juz czy bede ciocia Chlopczykowa czy Dziewczynkowa ? Buzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.02.2011 01:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Edytko ja jutro jadę na podkarpacie pomacham twojemu domkowi . Normalnie Renatka ... chyba z zazdrosci pekne ...... :mad: to Ty Kochna mojego Stylka zobaczysz , a ja nawet dzialki na ktorej postawiony nie widzialam na te moje piekne oczy :(. Machaj , machaj a i mozesz nawet usciskac moje chalupisko ...... bo wiesz Renia moze kiedys ....... to Ciebie o droge do swojego domu zapytam jak wroce ..... Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 04.02.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 To gadaj mi tu czy na lewo czy na prawo mam patrzeć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.02.2011 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 To gadaj mi tu czy na lewo czy na prawo mam patrzeć . A bo ja to wiem ????????? :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 04.02.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Martunia To na co czekasz ?????? Jaska do walizeczki i tutaj do mnie ........ P.S. A wiadomo juz czy bede ciocia Chlopczykowa czy Dziewczynkowa ? Buzki Oj chętnie bym przyjechała :) tylko troszkę daleko... Niestety wizyta u lekarza została przełożona na następny czwartek, więc jeszcze nic nie wiadomo... We wtorek przeprowadzka więc możliwe, ze odezwę się z pewnym opóźnieniem... Ściskamy! Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 04.02.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 (edytowane) Ciao jSiostra!!!!! No kurna skrzyneczkę masz ładną, a raczej stylowy ma ładną skrzyneczkę a Ty masz wyczapistą Ziiiimę :D: fajjowo, serio zazdraszczam wszelakich skrzyneczek i przyłączy, gdyż poniewóż u nas ich niet i zimy zazdraszczam, bo ta nasza to tylko 1.12.2010 była całkiem w cipeczkę(taki slang or sth) ;)buziaki przytulaki KOchana:hug::hug: pozdrawiam z piżdżącej wiatrem, deszczem i chyba czasem śniegiem Polszy Edytowane 4 Lutego 2011 przez Niwa bo mnie emotki zeżarło, łoooszszszsz...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.02.2011 03:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Oj chętnie bym przyjechała :) tylko troszkę daleko... Niestety wizyta u lekarza została przełożona na następny czwartek, więc jeszcze nic nie wiadomo... We wtorek przeprowadzka więc możliwe, ze odezwę się z pewnym opóźnieniem... Ściskamy! Pozdrawiamy! Hejka Martunia To przeprwoadzaj sie Kochana spokojnie .... czekam z niecierpliwoscia na wiesci Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.02.2011 03:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Ciao jSiostra!!!!! No kurna skrzyneczkę masz ładną, a raczej stylowy ma ładną skrzyneczkę a Ty masz wyczapistą Ziiiimę :D: fajjowo, serio zazdraszczam wszelakich skrzyneczek i przyłączy, gdyż poniewóż u nas ich niet i zimy zazdraszczam, bo ta nasza to tylko 1.12.2010 była całkiem w cipeczkę(taki slang or sth) ;)buziaki przytulaki KOchana:hug::hug: pozdrawiam z piżdżącej wiatrem, deszczem i chyba czasem śniegiem Polszy Hejka Niwcia No i niech w tej Polsce cieplo bedzie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 11.02.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Edytka jestem!!!! zajrzałam na sekundkę będąc u teściów, bo my internetu jeszcze nie posiadamy.., a więc wg planu mieszkamy od wtorku przestrzenie przerażają, ale i cieszą oczywiście część rzeczy jeszcze w workach i kartonach, ale najważniejsze, że na swoim jestem po wizycie-maleństwo nie chciało się ujawnić... tak się ułożyło, że z żadnej strony nie udało się go/jej podejrzeć może za trzy tygodnie... pozdrawiam i ściskam cię serdecznie!!!!!!!!!! buziaki!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.02.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Cześć Edytko ! Niezłe zaspy Wam się tam porobłly Ja jakoś odwykłam od zimy i przestałam ja lubić a dawniej ciężko mnie było zagonić do domciu -mogłam całymi dniaimi jeżdzić na nartach Fajnie masz z tym gazem-zazdraszczam U nas nie ma go wogóle wiec skazana jestem na ogrzewanie paliwem stałym wrrrrrrrrr U nas troszkę drgnęło na budowie i od tygodnia chłopaki ocieplają poddasze.Mąz poleciał na kilka dni zobaczyć co się dzieje i wrócił zadowolony że tak szybko im idzie .Ja oczywiście jestem bardziej sceptyczna bo co nagle to po diable ale może faktycznie wełne sie szybko uklada.Mam tylko nadzieje że zrobią to porządnie i ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.02.2011 02:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Edytka jestem!!!! zajrzałam na sekundkę będąc u teściów, bo my internetu jeszcze nie posiadamy.., a więc wg planu mieszkamy od wtorku przestrzenie przerażają, ale i cieszą oczywiście część rzeczy jeszcze w workach i kartonach, ale najważniejsze, że na swoim jestem po wizycie-maleństwo nie chciało się ujawnić... tak się ułożyło, że z żadnej strony nie udało się go/jej podejrzeć może za trzy tygodnie... pozdrawiam i ściskam cię serdecznie!!!!!!!!!! buziaki!!!!!!!!!!!! Martunia Fajnie , ze jestes ...... i bardzo sie ciesze , ze na swoim wreszcie ...... przestrzenia sie nie przejmuj .... przywykniesz szybko a jak zaczniesz urzadzac domek to zacznie on " obrastac " w rzeczy i ani sie obejrzysz jak zacznie Wam w nim byc troszke ciasnawo ...... wtedy zawsze mozesz do mnie przyjechac ........ serdecznie zapraszam . To Twoje Malenstwo , chyba robi nam to specjalnie ....... ale nic to i tak kiedys sie dowiemy jakiej plci psotnik tam sobie mieszka ..... Buziaki dla Was .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.02.2011 02:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Cześć Edytko ! Niezłe zaspy Wam się tam porobłly Ja jakoś odwykłam od zimy i przestałam ja lubić a dawniej ciężko mnie było zagonić do domciu -mogłam całymi dniaimi jeżdzić na nartach Fajnie masz z tym gazem-zazdraszczam U nas nie ma go wogóle wiec skazana jestem na ogrzewanie paliwem stałym wrrrrrrrrr U nas troszkę drgnęło na budowie i od tygodnia chłopaki ocieplają poddasze.Mąz poleciał na kilka dni zobaczyć co się dzieje i wrócił zadowolony że tak szybko im idzie .Ja oczywiście jestem bardziej sceptyczna bo co nagle to po diable ale może faktycznie wełne sie szybko uklada.Mam tylko nadzieje że zrobią to porządnie i ładnie Hejka Kaka Rozumiem to Twoje " nielubienie " zimy .....:( ..... mam nadzieje , ze jakos sie trzymasz ..... mysle czesto o tym co sie wydarzylo , na odleglosc ( daleko od Kraju ) troche inaczej mierzymy czas prawda ????? i miara wartosci tez jest inna ...... A jesli chodzi o gaz to wczesniej zastanawialam sie nad pompa ciepla , robilam juz nawet wstepne wyceny w Clima Komfort ....... no coz w zwiazku z tym ,ze nie ma mnie na miejscu ( bylby problem z dopilnowaniem wykonawcow ) .... zaniechalam pomyslu ... pozostalo wiec doprowadzic gaz . Fajnie , ze cos sie u Ciebie dzieje ...... u mnie tez trwaja prace na kanalami do ogrzewania ..... czekam na wejscie Panow od przylaczy zewnetrznych ( wod - kan ) .... najpierw bylo cieplo i mokro , a teraz ma byc mroznie ..... co zrobic .... tez nie lubie sie spieszyc z pracami na budowie wiec jak bedzie odpowiednia aura to rozpocznal prace . Obecnie szukam firmy od elewacji ..... normalnie jakis koszmar ..... " przerobilam " juz kilku wykonawcow .... malo ktory wie jak wykonac ocieplenie w BSO , a frezowane bonie w istniejacym styropianie to dla nich jak spotkanie z UFO . Do pazdziernika jeszcze mam czas ...... moze trafie wreszcie na " tego jedynego " ..... :p:p. Totalna kicha .... niby cos robia .... niby maja pojecie , a jak zapytasz o szczegoly to : " a to co mam Pani opowiedziec jak klade styropian na scianie ....." No tak ..... i szukam dalej ....... Buziaki Kaka :hug:i trzymaj sie Kochana bedzie dobrze z Twoim poddaszem ...... ja chyba zdecyduje sie na ocieplenie poddasza pianka poliuretanowa ...... ale to na przyszly rok zadanie wiec mam jeszcze sporo czasu na przemyslenie decyzji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 12.02.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Edytko jesteś niesamowitą ciepłą osóbką :hug:Wiem ze kazdy ma swoje mniejsze i większe tragedie ale jak to ujęłaś osoby poza Krajem muszą zmagać się dodatkowo z tą bezsilnością niemożności bycia na co dzień z bliskimi zwłaszcza w okresie gdy nie jest dobrze a czas biegnie nieubłagalnie . Ja rownież kiedyś interesowałam się pompa ciepła ale niestety wyceny nas przerosły i podarowaliśmy sobie temat. Może kiedyś jak bedą pieniążki zafunduje sobie PC powietrzna do grzania wody. Hydraulik twierdził że jest to koszt zbliżony do instalacji solarnej . O piance poliuretanowej czytałam pobieżnie w pażdzierniku i powiem Ci że ciekawie to wyglada .Oczywiście trzeba by znależć wykonawce który bedzie potrafił to wykonać .My chcielismy jak najszybciej pchnać kolejny temat do przodu wiec poszliśmy w tradycyjną wełne.I tak cud że "napatoczył" nam się ten wykonawca Jeśli chcesz dam Ci namiar do niego i przemaglujesz go nt ocieplenia zewnętrznego.On 15 lat pracował w Austrii teraz zjechał do PL i otworzył firme docieplajacą budynki.Jeśli bedziemy zadowoleni z ocieplenia wewnetrznego bedziemy mu zlecać również ocieplenie zewnetrzne.Az musze poczytać co to takiego ocieplenie w BSO :DMi też podobaja sie frezy w boniach i nie jest powiedziane czy nie zrobie w ten sposób wykuszu (chodzi mi po głowie rownież drewno na elewacji) Mamy dzisiaj piękny słoneczny dzień wiec przesyłam troszkę promyków do tej Twojej zaśnieżonej krainy :)Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela04 12.02.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 puk, puk wpadłam tylko na chwilę się przywitać, bo dawno mnie u ciebie nie było pozdrawiam i ściskam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 12.02.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Buziole za wielką wodę przesyłam :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 15.02.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 WitajWidze ze styro kupione to pewnie z nastaniem wiosny ruszysz z kopyta. Powiedz co z tymi twoimi kanałami pozbyłaś sie wilgoci??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.02.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Hej Edytka Dobrze że nie zwiozłaś od razu tego styropianu na budowe bo by sasiedzi pomyśleli że hurtownie materiałow budowlanych otwierasz Ja też bede musiała kupiś styro na elewacje zewnetrzne i możliwe że też kupie termo .Jaką bedziesz dawać grubość na elewacje i po ile płaciłas za styro? Orientujesz sie kiedy ma być ta podwyżka? My na posadzki daliśmy 18 cm i pamietam jak wszyscy kiwali glowami że zwariowaliśmy.Zreszta my chyba ogolnie wzbudzamy sensacje na wsi bo ponoć przesadzamy z tym ociepleniem.:yes:Np teraz na poddasze idzie 28 cm wełny i wg mojego wykonawcy pierwszy raz robi ocieplenie AZ TAKA GRUBOŚĆIĄ Mam nadzieje ze kiedys zwroci mi sie to w rachunkach za ogrzewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 17.02.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Jestem!!!!!!! wreszcie wśród podłączonych do świata!!!! Ciesze się, że poczyniłaś tak korzystne zakupy. Ilość przeraża oj będzie ciepły ten twój stylowy! I super, że kanały się szalują teraz będzie już tylko lepiej! Ściskamy mooocno i ciepło! A i Jaśko się chwali, że śpi grzecznie sam w swoim pokoiku na dorosłym łóżku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 19.02.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 witam cieplo po tych snieżycach. Zaniedbuje ostatnio swoj dziennik, inne też, ale jak zobaczyłam u ciebie KROPKA to szybko spiesze z odp( dziś odp. w moich komentarzach). Cały system to TYTAN.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts