Edyta M 04.04.2011 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Kaka hejka Z Kierownikiem " dogadalam sie " mieszka od mojej budowy kilka minut wiec praktycznie kazdego dnia ma mozliwosc podjechac i sprawdzic ...... zawsze jak fachowym okiem ktos spojrzy to jest inaczej . Dostaje od Niego maile i fotki z informacjami o postepach na budowie ..... jestem dosc bezposrednia osoba ( mam taki dar ) i potrafie prawie kazdego " przekrecic " na swoja strone wiec w tym roku moja wspolpraca z Panem Kierownikiem jest bardziej na przyjacielskich warunkach ...... A do Karoliny dzwon spoko , mozesz nawet marudzic Ona jest oaza spokoju ..... rzuc tylko haslo , ze namiar od Edyty . Jak bedziesz potrzebowala namiar na chlopakow od klinkieru czy kamienia tez moge Ci podrzucic ... fajne Chlopaki , kontakt super ....... U mnie teraz burze , deszcze i ogolnie pogoda " pod zdechlym azorkiem " ....... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.04.2011 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 87anam87 witaj Kochana Czasami to juz mam dosc tego RUCHU ..... ale co zrobic takie uroki budowania na odleglosc Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.04.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Hej Edytko Widze ze wciagnal Cie wir buszowania po sklepach i zadziej tutaj zagladasz;) fajne te plytki wybralas -takie przecierane zawsze mi sie podobaly.Gdzie chcesz je polozyc?Czy pomieszzcenie jest dosc jasne bo te plytki raczej z takich ciemnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.04.2011 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Hejka Kaka Trudno nazwac " buszowaniem " wizyte w jednym sklepie ...... ..... a plytki ..... nie bede sie rozdrabniac i w calym domu je poloze z wyjatkiem pomieszczen w ktorych bedzie drewno na podlodze ,a w lazienkach beda jasniejsze odcienie tych samych plytek ... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 15.04.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 (edytowane) Hej Edytko współczuje problemu (tynki ) u mnie już tydzień po wylewkach fajne uczucie chodzić tak wysoko ale jeden minus skradli nam centymetry tak nisko sie zrobiło hi hi .Na pocieszenie ci powiem ,że też mieliśmy pecha padło nam sprzęgło w aucie i coś tam jeszcze i wydatek tysiak nie spodziewanie wolałabym go wydać w domek ale cóż .Jak tam z Us przelali ci kase też czekamy i chyba dostaniemy według tych 4 mc jaki ma urząd .Bo ani słychu ani widu kasy a przydałaby się ,wezwalibyśmy hydraulika na podłączenie kominka i te wszystkie pierdoły do tego potrzebne by się kupiło . Edytowane 15 Kwietnia 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.04.2011 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Renia witaj Fachowcow nadal szukam .... najbardziej wkurza mnie to , ze dzwonie rozmawiam z gosciem przychodzi na budowe oglada co jest do zrobienia niby bierze te robote czekam na wycene i .............. CISZA . Kurde co za ludzie W poniedzialek moja pelnomocniczka zalatwila w skarbowce ostatnie formalnosci podobno kase mam miec do swiat Wielkanocnych przelana , sprawdzali mi kazdy zakup na fakturze ..... do wszystkich przelewow musialam dostarczyc potwierdzenia , zadzwonili nawet do sklepu w ktorym robilam najwieksze zakupy z prosba o przeslanie wykazu moich ewentualnych zobowiazan !!!! Jakas masakra mowie Ci ..... trwa to juz z przerwami od tlustego czwartku ..... A z tym samochodem u Ciebie to faktycznie wlasnie tego potrzebujesz kiedy " sie wykanczasz " .... Ja tez mialam w lutym przygode ze swoim samochodem .... jezdze bardzo duzo i czesto po drogach szybkiego ruchu ktore WIECZNE sa remontowane i czasem jakis kamyczek uderzy w karoserie lub szybke ..... w moja szybke ( przednia ) uderzyl dosc spory i niestety szyba pekla ........ a do tego dwa dni pozniej pod sklepem ktos komu nie chcialo sie odstawic wozka sklepowego do boksu po prostu " zaparkowal " ten wozek na moim samochodzie ... rozbijajac w nim lampe ..... Prawo serii ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 16.04.2011 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Edytko to pechowy ten rok .A skarbówka tak działa u mnie to samo było płaciłam za drzwi gotówką ,tylko zaliczkę przelewem ,pani księgowa właściciela sklepu wpisała przelew no i była jazda, dzwonili do nas my do pana pan do urzędu ,po kilku dniach urzędniczka znowu do tego pana ,przyczepili się nawet do tego ,że na fv jest zapłacono pieczątka a brak jest podpisu sprzedawcy ,więc jeździliśmy i zbieraliśmy podpisy.Ale mam nadzieję ,że kasę szybko dostaniemy .Ja Ci powiem ,że tak jest z fachowcami albo ceny z kosmosu albo mają robotę w dupie ,jak oni na siebie zarabiają .A ci co robili u Ciebie to nie robią tynków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela04 17.04.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Cześć Edytko! Marna to pociecha, ale powiem ci, że ja już zapomniałam, ze dostaliśmy zwrot vatu, a ty dopiero dostaniesz kasę do wydawania Pozdrawiam wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 19.04.2011 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Witaj Edytko:) właśnie oglądałam twoje zdjęcia płytkowe:) Decyzja szybka i płytki mają w sobie "to coś".Ja jestem obłędnie zakochana min. w kuchniach w stylu amerykańskim- takie jak na zdjęciu które wstawiłaś, pozwolisz , ze wkleję to zdjęcie do swojego dziennika? A co do śniegu-- kwiecień plecień bo przeplata, trochę zimy, trochę lata.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela04 20.04.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Edyta, czy ty mieszkasz na Syberii? Zima na całego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.04.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://i55.tinypic.com/2hn6dyv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.04.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://i51.tinypic.com/optx0z.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.04.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://img685.imageshack.us/img685/4398/kartkawielkanocm.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata1164 22.04.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Hej Edytko. Dziękuję bardzo za kartkę świąteczną Ja również życzę zdrowych i wesołych świąt pełnych ciepła i miłych wrażeń. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.04.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Wesołych Świąt http://images50.fotosik.pl/821/442afd3e99b43505.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 22.04.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Wesołych świąt Edytko!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 24.04.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 http://images39.fotosik.pl/816/82012615b15d11e9.jpg Smacznego jajka ,szybkiego powrotu do Stylusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 24.04.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Zdrowych i spokojnych Świąt Wielkanocnych życzy Jola z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.05.2011 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 http://img534.imageshack.us/img534/4936/134103kurczakizajac.jpg Olu dziekuje za zyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.05.2011 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 http://i55.tinypic.com/2hn6dyv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts