Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mojej CHOMICZOWKI

Recommended Posts

Kaka hejka :wiggle:

Z Kierownikiem " dogadalam sie " mieszka od mojej budowy kilka minut wiec praktycznie kazdego dnia ma mozliwosc podjechac i sprawdzic ...... zawsze jak fachowym okiem ktos spojrzy to jest inaczej . Dostaje od Niego maile i fotki z informacjami o postepach na budowie ..... jestem dosc bezposrednia osoba ( mam taki dar ;) ) i potrafie prawie kazdego " przekrecic " na swoja strone wiec w tym roku moja wspolpraca z Panem Kierownikiem jest bardziej na przyjacielskich warunkach ...... A do Karoliny dzwon spoko , mozesz nawet marudzic Ona jest oaza spokoju ..... rzuc tylko haslo , ze namiar od Edyty . Jak bedziesz potrzebowala namiar na chlopakow od klinkieru czy kamienia tez moge Ci podrzucic ... fajne Chlopaki :cool: , kontakt super ....... U mnie teraz burze , deszcze i ogolnie pogoda " pod zdechlym azorkiem " .......

Buziaki :hug:

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka Kaka :rolleyes:

Trudno nazwac " buszowaniem " wizyte w jednym sklepie ...... ;)..... a plytki ..... nie bede sie rozdrabniac i w calym domu je poloze z wyjatkiem pomieszczen w ktorych bedzie drewno na podlodze ,a w lazienkach beda jasniejsze odcienie tych samych plytek ...

Buziaki :wiggle:

Hej Edytko współczuje problemu (tynki ) u mnie już tydzień po wylewkach fajne uczucie chodzić tak wysoko ale jeden minus skradli nam centymetry tak nisko sie zrobiło hi hi .Na pocieszenie ci powiem ,że też mieliśmy pecha padło nam sprzęgło w aucie i coś tam jeszcze i wydatek tysiak nie spodziewanie wolałabym go wydać w domek ale cóż .Jak tam z Us przelali ci kase też czekamy i chyba dostaniemy według tych 4 mc jaki ma urząd .Bo ani słychu ani widu kasy a przydałaby się ,wezwalibyśmy hydraulika na podłączenie kominka i te wszystkie pierdoły do tego potrzebne by się kupiło . Edytowane przez Renatamama3

Renia witaj :wave:

Fachowcow nadal szukam .... najbardziej wkurza mnie to , ze dzwonie rozmawiam z gosciem przychodzi na budowe oglada co jest do zrobienia niby bierze te robote czekam na wycene i .............. CISZA :bash:. Kurde co za ludzie :eek:

W poniedzialek moja pelnomocniczka zalatwila w skarbowce ostatnie formalnosci podobno kase mam miec do swiat Wielkanocnych przelana , sprawdzali mi kazdy zakup na fakturze ..... do wszystkich przelewow musialam dostarczyc potwierdzenia , zadzwonili nawet do sklepu w ktorym robilam najwieksze zakupy z prosba o przeslanie wykazu moich ewentualnych zobowiazan !!!! Jakas masakra mowie Ci ..... trwa to juz z przerwami od tlustego czwartku .....

A z tym samochodem u Ciebie to faktycznie wlasnie tego potrzebujesz kiedy " sie wykanczasz " .... Ja tez mialam w lutym przygode ze swoim samochodem .... jezdze bardzo duzo i czesto po drogach szybkiego ruchu ktore WIECZNE sa remontowane i czasem jakis kamyczek uderzy w karoserie lub szybke ..... w moja szybke ( przednia ) uderzyl dosc spory i niestety szyba pekla ........ a do tego dwa dni pozniej pod sklepem ktos komu nie chcialo sie odstawic wozka sklepowego do boksu po prostu " zaparkowal " ten wozek na moim samochodzie ... rozbijajac w nim lampe ..... Prawo serii .....:bash:

Edytko to pechowy ten rok .A skarbówka tak działa u mnie to samo było płaciłam za drzwi gotówką ,tylko zaliczkę przelewem ,pani księgowa właściciela sklepu wpisała przelew no i była jazda, dzwonili do nas my do pana pan do urzędu ,po kilku dniach urzędniczka znowu do tego pana ,przyczepili się nawet do tego ,że na fv jest zapłacono pieczątka a brak jest podpisu sprzedawcy ,więc jeździliśmy i zbieraliśmy podpisy.Ale mam nadzieję ,że kasę szybko dostaniemy .Ja Ci powiem ,że tak jest z fachowcami albo ceny z kosmosu albo mają robotę w dupie ,jak oni na siebie zarabiają .A ci co robili u Ciebie to nie robią tynków?

Witaj Edytko:) właśnie oglądałam twoje zdjęcia płytkowe:) Decyzja szybka i płytki mają w sobie "to coś".Ja jestem obłędnie zakochana min. w kuchniach w stylu amerykańskim- takie jak na zdjęciu które wstawiłaś, pozwolisz , ze wkleję to zdjęcie do swojego dziennika? A co do śniegu-- kwiecień plecień bo przeplata, trochę zimy, trochę lata..:)