Edyta M 29.06.2011 03:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 (edytowane) parapet kuchenny na wysokosci 80 cm. od " wlasciwej podlogi " ...... Edytowane 29 Czerwca 2011 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 29.06.2011 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Hej Edytka. No wiem wiem - doczekam się i ja, ale jakaś taka niecierpliwa jestem :) A co do okna w kuchni - no to mamy podobnie - u nas dłuższa tafla ma wys. 90 cm, a długa jest na 300 cm. Zaś za zakrętem - tj. na sąsiedniej ścianie - analogicznie 90/105. Wys. par. to 110 - pod oknem musi się jeszcze zmieścić lada. Fajnie to okno u Ciebie wygląda W ogóle ten Twój Stylek już taki stylowy coraz bardziej hihihi. Ściskam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 29.06.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Edytka, niestety nie posiadam zdjęcia sufitu łazienki. Jedyne sensowne zdjęcie z włączonym oświetleniem jest to: Niestety, nie widać tu sufitu, bo fota była robiona na inne potrzeby :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.06.2011 02:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Hej Edytka. No wiem wiem - doczekam się i ja, ale jakaś taka niecierpliwa jestem :) A co do okna w kuchni - no to mamy podobnie - u nas dłuższa tafla ma wys. 90 cm, a długa jest na 300 cm. Zaś za zakrętem - tj. na sąsiedniej ścianie - analogicznie 90/105. Wys. par. to 110 - pod oknem musi się jeszcze zmieścić lada. Fajnie to okno u Ciebie wygląda W ogóle ten Twój Stylek już taki stylowy coraz bardziej hihihi. Ściskam!! Dziekuje Kochana Okno masz imponujace WOW !!! zaloz dziennik jak rozpoczniesz budowe chetnie " polukam " jak budujesz ... Wiesz mam podobne odczucia jak patrze na dom po tynkach , ze robi sie taki stylowy ..... jeszcze tylko maly retusz i bedzie ok. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.06.2011 02:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Edytka, niestety nie posiadam zdjęcia sufitu łazienki. Jedyne sensowne zdjęcie z włączonym oświetleniem jest to: Niestety, nie widać tu sufitu, bo fota była robiona na inne potrzeby :/ Fajnie Wam to wyszlo ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 30.06.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Dzięki Niestety, łazienka wciąż nie jest skończona. Brakuje mebelków, dodatków, lustra i oświetlenia nad lustrem :/ Zastanawiamy się obecnie, jak by wyglądała ta łazienka z mebelkami o frontach w kol. amarantowym Muszę jakąś wizualkę sobie szczelić, tylko nie ma kiedy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.07.2011 00:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Wlasnie Martinezio ten brak czasu ....... daj spokoj u mnie gdyby doba miala i 25 godzin to byloby malo !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 01.07.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 No ładnie Ci porobili, nie ma co :/ U mnie też był problem z worami po tynkach. Panowie powrzucali w jakieś doły i przysypali część z nich, co później odkrywaliśmy w momencie wyrównywania terenu - wyłaziły spod ziemii kawałki folii.Natomiast z oknem to już IMO przesada. Śmieci rozumiem - posprząta się i spokój, ale okna to bym raczej nie darował. Co prawda ten fragment powinien zostać przykryty izolacją, ale mimo wszystko jest to uszkodzenie, które nie wiadomo jak się odbije na późniejszym użytkowaniu okna i rozkładzie naprężeń od słońca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 01.07.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 U mnie panowie tynkarze i wylewkarze wszystko po sobie pospalali .A ja przedwczoraj pospalałąm kartony po płytkach a wczoraj dostała zjoby od kafelkarza ,że on po sobie sprząta wytłumaczyłam się ,że zapowiadają deszcz i dobrze ,że dziś pada bo bym podpadła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.07.2011 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Hejka dzieki za KOMENTARZE na dzien 1 lipca 2011 ...... 58 749 wejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.07.2011 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 No ładnie Ci porobili, nie ma co :/ U mnie też był problem z worami po tynkach. Panowie powrzucali w jakieś doły i przysypali część z nich, co później odkrywaliśmy w momencie wyrównywania terenu - wyłaziły spod ziemii kawałki folii. Natomiast z oknem to już IMO przesada. Śmieci rozumiem - posprząta się i spokój, ale okna to bym raczej nie darował. Co prawda ten fragment powinien zostać przykryty izolacją, ale mimo wszystko jest to uszkodzenie, które nie wiadomo jak się odbije na późniejszym użytkowaniu okna i rozkładzie naprężeń od słońca. Martinezio .... sprawa w toku .... nie wiem co bedzie z oknem cholera !!! mam tylko nadzieje , ze nie zostala uszkodzona jakas uszczelka i w przyszlosci nie zacznie podchodzic do srodka powietrze , a wtedy to wiadomo .... rozszczelnione okno , kropelki wody wewnatrz ....... Wkurza mnie jak mi mowia " a to sie doklei taki maly odprysk .....nie ma co , albo nalozysz sobie styropian jak bedziesz robila elewacje glebiej na framuge " .... A juz stwierdzenia w stylu JESZCZE SIE BEDZIEMY Z TEGO SMIAC !!!!!!!! po prostu nie cierpie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.07.2011 23:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 U mnie panowie tynkarze i wylewkarze wszystko po sobie pospalali .A ja przedwczoraj pospalałąm kartony po płytkach a wczoraj dostała zjoby od kafelkarza ,że on po sobie sprząta wytłumaczyłam się ,że zapowiadają deszcz i dobrze ,że dziś pada bo bym podpadła . Renia " wjechalam " troche na ambicje tynkarzom ( wyslalam maila do szefa .... ) czekam na odpowiedz . U mnie na budowie zasada jest prosta przychodzisz ze swoim materialem to zabierasz swoje smieci .... jak robisz na moim to ja to sprzatam .... proste i logiczne ... szkoda , ze nie dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.07.2011 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Edytko u mnie mieli mój materiał i sprzątali tzn spalali .A okna wspóczuje pewnie masz nerwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.07.2011 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Edytko u mnie mieli mój materiał i sprzątali tzn spalali .A okna wspóczuje pewnie masz nerwa . Renatko jak widac nie wszystkich Mamy dobrze wychowaly .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 02.07.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 I tu masz raczję ,a najbardzie wnerwiają mnie pety gdzie popadnie wywalane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.07.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Cześć Siostra:hug:Wpadłam nacieszyć oczy pięknymi tynkami, a tu co? Może podziała ten mail, którego napisałaś do szefa? Domyślam się jak im "wpłynęłaś na ambicję";) Trzymam kciukasy za pomyślne rozwiązanie;)Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.07.2011 01:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 I tu masz rację ,a najbardzie wnerwiają mnie pety gdzie popadnie wywalane . To samo wkurza moja Pelnomocniczke .... ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.07.2011 02:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Cześć Siostra:hug: Wpadłam nacieszyć oczy pięknymi tynkami, a tu co? Może podziała ten mail, którego napisałaś do szefa? Domyślam się jak im "wpłynęłaś na ambicję";) Trzymam kciukasy za pomyślne rozwiązanie;) Buziaki:hug: Hejka Yuczka Fajnie , ze wpadlas...... mail podzialal szef ekipy zadeklarowal ze : 1. przyjedzie w poniedzialek po smieci 2. zaplaci za szkode ( okno ) - jesli to jego ludzie zrobili szkode - JESLI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.07.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 mam nadzieje, że zapłacą za to uszkodzone okno !! ..ale czy to sie jakos naprawic, dokleić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.07.2011 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 (edytowane) mam nadzieje, że zapłacą za to uszkodzone okno !! ..ale czy to sie jakos naprawic, dokleić??? Dzieki Bogu znalezlismy ten kawalek okna ..... mysle , ze doklei go moj Brat ( On jest bardzo precyzyjny ) , ale bede jeszcze w poniedzialek rozmawiala z gosciem ktory montowal okna i zobaczymy co mi powie ... boje sie tylko czy przez taka bzdure nie rozszczelnilo sie ... zawsze cos nie moze byc spokoju ... Edytowane 3 Lipca 2011 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts