Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mojej CHOMICZOWKI

Recommended Posts

Hejka Jessi :hug:

Super , ze wpadlas z wizyta , trzymaj te kciuki mocno prosze ..... no tak troszke smutasek mnie ogarnal , ale jak widze co u innych Kolezanek i Kolegow na budowach sie dzieje to Bogu dziekuje , ze u mnie tylko tyle bylo zrobione i w wieksze szkody nie powstaly ......

Buziaki Kochana i czekajmy na sloneczne dni :hug:

kcukasy trzymam mocno za pogode ,bo jest potrzeban Tobie ,mi i wielu innym inwestorom, smutek i mnie ogarnął bo u nas tez przestój w budowaniu brrrrrrrrrr:(:(

to co sie dzieje teraz w całej Polsce to cos okropnego ,sledze na bieżąco w TV ,

buziaki kochana i trzymaj sie

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Edytko zajrzałam do dziennika, widok rzeczywiście dla ludzi o mocnych nerwach, my jak zalewalismy fundamenty też była taka tygodniowa zlewa, z wykopów woda wylewała sie na zewnątrz, wszyscy lgneli w błocie po kolana, wtedy tez się tym martwiłam i denerwowałam, ale w obliczu tego co dzieje sie teraz to zalane fundamenty to nic, obeschna i bedzie git, ludziom woda zabiera całe dobytki ich zycia:(:(:(

Dzisiaj dostalam nowe fotki .... cieszy mnie , ze woda troche opadla :lol2: deszcz wprawdzie pada mysle jednak , ze juz bedzie tylko lepiej .......

trzymam kciuki za fundamenty (beton nie dlatego betonem jest zwany, żeby się takiej wody miał bać! Będzie dobrze!)

współczuję za to problemów z drogą, rozmawiajcie delikatnie z sąsiadami - szkoda byłoby się pokłócić, bo oni tam z wami całe życie będą mieszkać, lepiej mieć życzliwych ludzi za miedzą.. A teraz wszyscy nerwowi wiadomo - przy takiej powodzi.. :(

Wielkie dzieki ..... fajnie ze tacy POCIESZACZE :hug: wpadaja do mnie z wizyta .

Z sasiadami nie zamierzam " kotow drzec " ..... ten czas faktycznie sprzyja - DOBREJ KLOTNI , a woda opada .... powolutku ale to zawsze cos w sobote bedziemy wypompowywac jesli pogoda pozwoli :)

Edytuś, ja tylko na momencik wpadam prośbę Twą spełnić Siostro:

http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d040.gif

Trzymaj się. U nas już od wczoraj nie pada. Teraz tylko lepiej będzie.:hug:

P.s. półprzytomna dzisiaj jestem, nawet wczoraj na FM siły nie miałam...

Hejka Siostra :hug:

Co tak slabiutko z kondycja ..... Kochana jesli potrzebujesz pomocnej dloni to wal jak w dym ..... :yes::yes: na kogo jak nie na rodzine masz liczyc ?

Buziaki i sloneczka zycze :hug:

kcukasy trzymam mocno za pogode ,bo jest potrzeban Tobie ,mi i wielu innym inwestorom, smutek i mnie ogarnął bo u nas tez przestój w budowaniu brrrrrrrrrr:(:(

to co sie dzieje teraz w całej Polsce to cos okropnego ,sledze na bieżąco w TV ,

buziaki kochana i trzymaj sie

Jessi Kochana dzieki za odwiedziny :hug:

Daje w kosc ta pogoda , ale damy rade ...... , byle do lata i sloneczka , ktore wleje optymizm w SERDUCHA , a ty deszczu precz ..... precz ......

Trzymaj sie tam na obczyznie , a jesli ktos mysli ze nam jest latwiej na odleglosc to sie myli ... my tez bardzo przezywamy wszystko co dzieje sie w Polsce i szczerze wspolczujemy tym ktorzy stracili najwiecej ........... :(

Buziaki :hug:

Edytko Ty też nie mieszkasz w Polsce? bo nie doczytałam;)

mój mąż tez pracował za granicą, ja tez tam bywałam i w takich momentach docenia się swój kraj i mimo że na codzien narzeka sie na wszystko to jak sie spedzi chociaz troche czasu na obczyźnie to w sercu pojawia sie tesknota za tym co polskie, przynajmniej u mnie.

Edytko Ty też nie mieszkasz w Polsce? bo nie doczytałam;)

mój mąż tez pracował za granicą, ja tez tam bywałam i w takich momentach docenia się swój kraj i mimo że na codzien narzeka sie na wszystko to jak sie spedzi chociaz troche czasu na obczyźnie to w sercu pojawia sie tesknota za tym co polskie, przynajmniej u mnie.

Tak tak niestety , albo "stety" jestem za granica , dzieki temu moge domek budowac i zarabiac na cegielki :yes:

Pozdrowionka i slonca zycze :D

Przywitać się przyszłam i mam coś na poprawienie nastroju. Zostawiłam też u Yuki

[ATTACH=CONFIG]11199[/ATTACH]

Dzieki Kochana no zaraz usmiech zawital na mojej mordce ...... :D

:hug:Hejka Kochana:D Widzę, że już lepiej to suuuuper:cool:

Wiesz co, tak sobie dzisiaj myślałam o Tobie i o tych twoich sąsiadach i idę o zakład, że oni tam na Ciebie mówią "nasza Amerykanka":cool:

Buziaki:hug::hug::hug:

P.S. Z kondycją już ok. Musi być, bo mój M. ma dzisiaj urodzinki;)

No tak Ciebie to smieszy ...... :D:D , oni mnie jeszcze nie widzieli i byc moze wyobrazaja sobie jako amerykanke , albo szafe 3-drzwiowa ( wiesz jak to z tymi kobietami w Ameryce przyrasta im tu i tam ) . Na szczescie nie jestem tak ZAMERYKANIZOWANA :lol2::lol2::lol2:

Buziaki :hug: