jessi 20.05.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Hejka Jessi Super , ze wpadlas z wizyta , trzymaj te kciuki mocno prosze ..... no tak troszke smutasek mnie ogarnal , ale jak widze co u innych Kolezanek i Kolegow na budowach sie dzieje to Bogu dziekuje , ze u mnie tylko tyle bylo zrobione i w wieksze szkody nie powstaly ...... Buziaki Kochana i czekajmy na sloneczne dni kcukasy trzymam mocno za pogode ,bo jest potrzeban Tobie ,mi i wielu innym inwestorom, smutek i mnie ogarnął bo u nas tez przestój w budowaniu brrrrrrrrrr:( to co sie dzieje teraz w całej Polsce to cos okropnego ,sledze na bieżąco w TV , buziaki kochana i trzymaj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.05.2010 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Edytko zajrzałam do dziennika, widok rzeczywiście dla ludzi o mocnych nerwach, my jak zalewalismy fundamenty też była taka tygodniowa zlewa, z wykopów woda wylewała sie na zewnątrz, wszyscy lgneli w błocie po kolana, wtedy tez się tym martwiłam i denerwowałam, ale w obliczu tego co dzieje sie teraz to zalane fundamenty to nic, obeschna i bedzie git, ludziom woda zabiera całe dobytki ich zycia:(:( Dzisiaj dostalam nowe fotki .... cieszy mnie , ze woda troche opadla deszcz wprawdzie pada mysle jednak , ze juz bedzie tylko lepiej ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.05.2010 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 trzymam kciuki za fundamenty (beton nie dlatego betonem jest zwany, żeby się takiej wody miał bać! Będzie dobrze!) współczuję za to problemów z drogą, rozmawiajcie delikatnie z sąsiadami - szkoda byłoby się pokłócić, bo oni tam z wami całe życie będą mieszkać, lepiej mieć życzliwych ludzi za miedzą.. A teraz wszyscy nerwowi wiadomo - przy takiej powodzi.. Wielkie dzieki ..... fajnie ze tacy POCIESZACZE wpadaja do mnie z wizyta . Z sasiadami nie zamierzam " kotow drzec " ..... ten czas faktycznie sprzyja - DOBREJ KLOTNI , a woda opada .... powolutku ale to zawsze cos w sobote bedziemy wypompowywac jesli pogoda pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.05.2010 00:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Edytuś, ja tylko na momencik wpadam prośbę Twą spełnić Siostro: http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d040.gif Trzymaj się. U nas już od wczoraj nie pada. Teraz tylko lepiej będzie. P.s. półprzytomna dzisiaj jestem, nawet wczoraj na FM siły nie miałam... Hejka Siostra Co tak slabiutko z kondycja ..... Kochana jesli potrzebujesz pomocnej dloni to wal jak w dym ..... :yes: na kogo jak nie na rodzine masz liczyc ? Buziaki i sloneczka zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.05.2010 00:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 kcukasy trzymam mocno za pogode ,bo jest potrzeban Tobie ,mi i wielu innym inwestorom, smutek i mnie ogarnął bo u nas tez przestój w budowaniu brrrrrrrrrr:( to co sie dzieje teraz w całej Polsce to cos okropnego ,sledze na bieżąco w TV , buziaki kochana i trzymaj sie Jessi Kochana dzieki za odwiedziny Daje w kosc ta pogoda , ale damy rade ...... , byle do lata i sloneczka , ktore wleje optymizm w SERDUCHA , a ty deszczu precz ..... precz ...... Trzymaj sie tam na obczyznie , a jesli ktos mysli ze nam jest latwiej na odleglosc to sie myli ... my tez bardzo przezywamy wszystko co dzieje sie w Polsce i szczerze wspolczujemy tym ktorzy stracili najwiecej ........... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 21.05.2010 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Edytko Ty też nie mieszkasz w Polsce? bo nie doczytałam;)mój mąż tez pracował za granicą, ja tez tam bywałam i w takich momentach docenia się swój kraj i mimo że na codzien narzeka sie na wszystko to jak sie spedzi chociaz troche czasu na obczyźnie to w sercu pojawia sie tesknota za tym co polskie, przynajmniej u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.05.2010 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Edytko Ty też nie mieszkasz w Polsce? bo nie doczytałam;) mój mąż tez pracował za granicą, ja tez tam bywałam i w takich momentach docenia się swój kraj i mimo że na codzien narzeka sie na wszystko to jak sie spedzi chociaz troche czasu na obczyźnie to w sercu pojawia sie tesknota za tym co polskie, przynajmniej u mnie. Tak tak niestety , albo "stety" jestem za granica , dzieki temu moge domek budowac i zarabiac na cegielki Pozdrowionka i slonca zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.05.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Przywitać się przyszłam i mam coś na poprawienie nastroju. Zostawiłam też u Yuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 21.05.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 cześć pewnie że najgorsze za Tobą , woda opadnie i domek będzie się piął w górę to trzymam kciuki żeby Twoja ekipa wygrała walkę z wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.05.2010 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Przywitać się przyszłam i mam coś na poprawienie nastroju. Zostawiłam też u Yuki [ATTACH=CONFIG]11199[/ATTACH] Dzieki Kochana no zaraz usmiech zawital na mojej mordce ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.05.2010 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 cześć pewnie że najgorsze za Tobą , woda opadnie i domek będzie się piął w górę to trzymam kciuki żeby Twoja ekipa wygrała walkę z wodą :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.05.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 :hug:Hejka Kochana:D Widzę, że już lepiej to suuuuper:cool: Wiesz co, tak sobie dzisiaj myślałam o Tobie i o tych twoich sąsiadach i idę o zakład, że oni tam na Ciebie mówią "nasza Amerykanka":cool: Buziaki:hug::hug: P.S. Z kondycją już ok. Musi być, bo mój M. ma dzisiaj urodzinki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.05.2010 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Kurcze Yuka ..... No jak mowia " nasza Amerykanka " przez duze A to nie mysla mam nadzieje o lozeczku do spania:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.05.2010 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 hihihihttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d040.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.05.2010 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 No tak Ciebie to smieszy ...... :D , oni mnie jeszcze nie widzieli i byc moze wyobrazaja sobie jako amerykanke , albo szafe 3-drzwiowa ( wiesz jak to z tymi kobietami w Ameryce przyrasta im tu i tam ) . Na szczescie nie jestem tak ZAMERYKANIZOWANA :lol2: Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.05.2010 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 :lol2::lol2:Moja Ty amerykanko Dobra zmykam spać buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.05.2010 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Zmykaj zmykaj ...... i niech Sloneczko Ci sie sni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 22.05.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?125816-obrzyd%C5%82a-mi-ojczyzna-%28/page7 może Ty też wtrącisz kilka słów, co sądzisz na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 22.05.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 jeszcze jedno trzymam kciuki za słoneczko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 22.05.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 czee Amerykanko;) co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts