Edyta M 24.07.2011 01:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Edyś, to działaj z tym basenem!!! Skoro masz taki byczy ogród, a grzebac w ziemi nie lubisz, to będzie najlepszy pomysł na wykorzystanie terenu Jeśli chodzi o obecną pracę, to teraz mam niebo w porównaiu do tego, co było na początku - podobnie jak Ty, spałam kilka godzin n dobę, pracowałam na nocki, w dzień i nie wiedziałam, że w ogóle żyję, tylko dziecka było żal Ale to są wspomnienia, teraz jest dobrze. Kakusek - swoją drogą, my tez myslmiy o jakimś biznesie, bo mąż za bardzo do szkoły wracac nie chce, tzn,.pewnie wróci, ale na goły etat, a resztę to chciałby dla siebie. Jestem pewna, że uda Ci się - masz już jakis pomysł? Kasiu Cieszmy sie zdrowiem i zyjmy marzeniami ..... zapomnijmy o tym co bylo zle , kazdy na obczyznie frycowe musi zaplacic .... powiem tylko tyle , ze gdybym jeszcze raz miala to przechodzic to ..... wracam do Polski . nie mam sily na " powtorke z rozrywki " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.07.2011 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Hej Edytko............pomysł z basenen BARDZO mi się podoba dzialaj więc kobieto w tym kierunku, dzialaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 24.07.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Wszystkiego najlepszego!! Sto lat :wave:Tort będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 24.07.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Buziole i uściski Siostro zza wielkiej wody :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.07.2011 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 (edytowane) Wszystkiego najlepszego!! Sto lat :wave:Tort będzie Dzieki Ktosku No jasne , ze bedzie torcik ..... http://img89.imageshack.us/img89/9195/img0583x.jpg Uploaded with ImageShack.us ZAPRASZAM .... Edytowane 24 Lipca 2011 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.07.2011 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Buziole i uściski Siostro zza wielkiej wody :hug: Dzieki Siostra Zapraszam na truskawke ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.07.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 I ja przyłaczam sie do zyczen i przynosze skromny bukiecik http://img713.imageshack.us/img713/1636/bou0678.jpg Uploaded with ImageShack.us Wszystkiego najlepszego Edytko .Spełnienia marzen i duzo zdrówka na dalsze lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.07.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 (edytowane) Edytko, spełnienia marzeń:hug: http://i54.tinypic.com/25f4jte.jpg Edytowane 25 Lipca 2011 przez yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.07.2011 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Hej Edytko............pomysł z basenen BARDZO mi się podoba dzialaj więc kobieto w tym kierunku, dzialaj;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.07.2011 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 I ja przyłaczam sie do zyczen i przynosze skromny bukiecik http://img713.imageshack.us/img713/1636/bou0678.jpg Uploaded with ImageShack.us Wszystkiego najlepszego Edytko .Spełnienia marzen i duzo zdrówka na dalsze lata Dzieki Kaka Zamierzam dozyc do 102,5 ...... bo jeszcze troche mi zostalo spraw do zalatwienia na tym swiecie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.07.2011 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Yuczka bukiet bialych roz od Ciebie nie dotarl ...... ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.07.2011 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Wrocilam z pracy 3 godziny temu ...... wiec takie to moje swietowanie ..... pracowite , ale zostalo mi jeszcze kilka godzin do polnocy wiec szansa jest na kawalek ciacha z kawka i winko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.07.2011 00:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO EDYTKO!!! SPEŁNIENIA MARZEŃ!!! idziesz jak burza z domkiem, czekać tylko końca robót i wprowadzin! ja dziś świętuję swoje imieniny dziś Kingi:) Hejka dzieki za zyczenia ..... Tobie rowniez wszystkiego najlepszego zycze . Nie wiem czy jak burza , ale ..... staram sie mam super pomocnikow min. moj Kochany Braciszek :hug:wykonuje bardzo duzo precyzyjnych prac w Stylku .... Tylko Jemu moge powierzyc takie zadanie bo wiem , ze zrobi to dokladnie .... Moj Pan Kierownik Budowy tez udziela sie bardzo ( mam fajnego Kierownika ). Ale wiesz jak ja to mowie jaka Siostra taki Brat jaki Inwestor taki Kierownik co sie bedziemy oszukiwac ..... Steruje budowa na odleglosc i jakos to wszystko zaczyna nabierac kolorow . Teraz jestem na etapie wyboru parapetow , podbitki ..... Kingusia , a gdzie Twoj dziennik .... please wroc na forum dlaczego " zawiesilas dzialalnosc " .... chyba nie przez ZLYCH LUDZI ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.07.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Yuczka bukiet bialych roz od Ciebie nie dotarl ...... ........ Zmieniłam kuriera;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.07.2011 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Zmieniłam kuriera;) Dzieki Kochana .... Ach Ci dostawcy nikomu w dzisiejszych czasach nie mozna zaufac ...... a roze piekne sa . Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaros 25.07.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Edytko, spóźnione, ale szczere - wszystkiego, co najlepsze - czyli spełnienia Twoich najskrytszych marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 25.07.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Również się dołączam do życzonek Zdrowia i pomyślności i happy birthday i w ogóle szybkiego powrotu do PL na swoje kąty Przy okazji urodzinowa ekipa pomocników murarskich dla Wielkiego Brata http://m.orkutnow.com/en/scraps/happy-birthday/birthday_guys.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 25.07.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Edytko wiele zdrowia, szczęścia i radości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 26.07.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Zyczę wszystkiego naj... najlepszego nie wiem z jakiej to okazji, ale... życzę. ps. przywiodły mnie tu zdumienie i ciekawość - w dziale przebudowy i remonty również jest wątek o Chomiczówce. Jednak już wiem, że nie jest to ta sama Chomiczówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 26.07.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Edyta: trafny wybór co do parapetów Na tych jasnych nie będzie widać kurzu. My zdecydowaliśmy się na brązowe (takie, jak dach), a na nich niestety wszystko osiada. Mamy chatę na wsi, dookoła same pola praktycznie i cały kurz z prac polowych osadza się pięknie na parapetach :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts