Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Mojej CHOMICZOWKI

Recommended Posts

http://img5.imageshack.us/img5/9145/48920020.jpg

Podążaj wciąż nowymi ścieżkami,

przeżywaj wciąż nowe przygody,

stawiaj czoła wciąż nowym wyzwaniom,

otwieraj wciąż nowe rozdziały życia.

Z okazji urodzin Edytko wszystkiego najlepszego!

(jak zwykle jestem na końcu :))

• Odpowiedzi 3,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Edytko, spóźnione, ale szczere - wszystkiego, co najlepsze - czyli spełnienia Twoich najskrytszych marzeń :wave:

Kasiu dziekuje .... i wcale nie spoznione ja obchodze urodziny caly miesiac ( taka moja " mala " tradycja ) :yes:

Również się dołączam do życzonek :)

Zdrowia i pomyślności i happy birthday i w ogóle szybkiego powrotu do PL na swoje kąty :D

Przy okazji urodzinowa ekipa pomocników murarskich dla Wielkiego Brata :wiggle:

http://m.orkutnow.com/en/scraps/happy-birthday/birthday_guys.jpg

Martinezio :eek: chlopcy jak malowani ;)..... ale to chyba jednak Panowie od basenu ????

Zyczę wszystkiego naj... najlepszego :) nie wiem z jakiej to okazji, ale... życzę. :)

ps. przywiodły mnie tu zdumienie i ciekawość - w dziale przebudowy i remonty również jest wątek o Chomiczówce. Jednak już wiem, że nie jest to ta sama Chomiczówka

Hejka witaj Kardamina :welcome:

Inna Chomiczowka nie znaczy , ze gorsza ..... prawda ??? ;)

http://img5.imageshack.us/img5/9145/48920020.jpg

Podążaj wciąż nowymi ścieżkami,

przeżywaj wciąż nowe przygody,

stawiaj czoła wciąż nowym wyzwaniom,

otwieraj wciąż nowe rozdziały życia.

Z okazji urodzin Edytko wszystkiego najlepszego!

(jak zwykle jestem na końcu :))

Dzieki Elunia :wave:

Sto lat. A jesli moge zapytac - kto robi Ci rekuperacje?

Dziekuje Wam Muszki :cool:

Rekuperacje wykonuje ta sama firma ktora robi system ogrzewania i chlodzenia czyli Polski Komfort ....

Pozdrawiam ;)

Witam.

Przez przypadek trafiłam do Twojego dziennika....

Czytam i czytam...i wyczytałam, że miałyśmy podobny problem z wodą w fundamentach.

Tyle,że u Ciebie już się skończył, a u mnie pojawia się co jakiś czas. Fakt, ze nie w fundamentach, ale jednak....

Pozdrawiam i życzę powodzenia oraz wtrwałości. :-)

O..ooo:) To trochę ryzykowne, jeżeli nie masz skalibrowanego monitora, lub co gorsza wybrałaś kolor jedynie na podstawie tego co Ci przeglądarka internetowa wyświetliła - większość z nich nie korzysta z informacji o profilu kolorów monitora. To nie znaczy że kolor który widzisz na ekranie jest na 100% inny od tego w rzeczywistości, ale jeżeli nie skalibrujesz, to jest większa szansa, że tak właśnie jest. Trzymam kciuki żeby tak nie było :)

Yoggie :D

Dzieki za troske :p ..... wszystkie swoje zakupy robie na podstawie wyborow przez internet ... min. dachowka , rynna , blacha .... kolory jak do tej pory dobrane idealnie :lol2:. Z drugiej strony to tylko kolor na elewacje ..... nie dajmy sie zwariowac ..

Pozdrawiam :yes:

Witam.

Przez przypadek trafiłam do Twojego dziennika....

Czytam i czytam...i wyczytałam, że miałyśmy podobny problem z wodą w fundamentach.

Tyle,że u Ciebie już się skończył, a u mnie pojawia się co jakiś czas. Fakt, ze nie w fundamentach, ale jednak....

Pozdrawiam i życzę powodzenia oraz wtrwałości. :-)

Hejka Fulek :D

No coz jak deszcze to i woda na dzialce .... ja zroblam drenaz wokol domu i pomaga odprowadza wode jak nalezy + jeszcze bedzie kanalizacja deszczowa .... wody unikam tak jak ognia z tego wzgledu , ze kanaly do ogrzewania domu mam zatopione w podlodze ... a one lubia suchy teren :p

Pozdrawiam :D