Ela04 26.07.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 http://img5.imageshack.us/img5/9145/48920020.jpg Podążaj wciąż nowymi ścieżkami, przeżywaj wciąż nowe przygody, stawiaj czoła wciąż nowym wyzwaniom, otwieraj wciąż nowe rozdziały życia. Z okazji urodzin Edytko wszystkiego najlepszego! (jak zwykle jestem na końcu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 26.07.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Sto lat. A jesli moge zapytac - kto robi Ci rekuperacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.07.2011 23:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Edytko, spóźnione, ale szczere - wszystkiego, co najlepsze - czyli spełnienia Twoich najskrytszych marzeń Kasiu dziekuje .... i wcale nie spoznione ja obchodze urodziny caly miesiac ( taka moja " mala " tradycja ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.07.2011 23:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Również się dołączam do życzonek Zdrowia i pomyślności i happy birthday i w ogóle szybkiego powrotu do PL na swoje kąty Przy okazji urodzinowa ekipa pomocników murarskich dla Wielkiego Brata http://m.orkutnow.com/en/scraps/happy-birthday/birthday_guys.jpg Martinezio chlopcy jak malowani ..... ale to chyba jednak Panowie od basenu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.07.2011 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Edytko wiele zdrowia, szczęścia i radości... Dziekuje Jolunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.07.2011 00:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Zyczę wszystkiego naj... najlepszego nie wiem z jakiej to okazji, ale... życzę. ps. przywiodły mnie tu zdumienie i ciekawość - w dziale przebudowy i remonty również jest wątek o Chomiczówce. Jednak już wiem, że nie jest to ta sama Chomiczówka Hejka witaj Kardamina Inna Chomiczowka nie znaczy , ze gorsza ..... prawda ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.07.2011 00:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Edyta: trafny wybór co do parapetów No ja mysle ..... tylko teraz musze jeszcze zdobyc takie w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.07.2011 00:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 http://img5.imageshack.us/img5/9145/48920020.jpg Podążaj wciąż nowymi ścieżkami, przeżywaj wciąż nowe przygody, stawiaj czoła wciąż nowym wyzwaniom, otwieraj wciąż nowe rozdziały życia. Z okazji urodzin Edytko wszystkiego najlepszego! (jak zwykle jestem na końcu ) Dzieki Elunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.07.2011 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Sto lat. A jesli moge zapytac - kto robi Ci rekuperacje? Dziekuje Wam Muszki Rekuperacje wykonuje ta sama firma ktora robi system ogrzewania i chlodzenia czyli Polski Komfort .... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 27.07.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Edytka - spóźnione urodzinowe WSZYSTKIEGO NAJ!! :) Co do bramy - czyli się da??!! I czy nie można było tak od razu? Fajna brameczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 27.07.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Hej Edyta spóźnione życzenia urodzinowe sto lat!Brama zdecydowanie wygląda lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.07.2011 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Edytka - spóźnione urodzinowe WSZYSTKIEGO NAJ!! :) Co do bramy - czyli się da??!! I czy nie można było tak od razu? Fajna brameczka Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.07.2011 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Edytka - spóźnione urodzinowe WSZYSTKIEGO NAJ!! :) Co do bramy - czyli się da??!! I czy nie można było tak od razu? Fajna brameczka Emilka dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 28.07.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Hejka witaj Kardamina Inna Chomiczowka nie znaczy , ze gorsza ..... prawda ??? Nie z pewnością, nie gorsza... Z tym, że... Twoja Chomiczówka buduje się od podstaw, a tamta z lekka remontuje i idzie pod młotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.07.2011 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Nie z pewnością, nie gorsza... Z tym, że... Twoja Chomiczówka buduje się od podstaw, a tamta z lekka remontuje i idzie pod młotek Powinnam zastrzec nazwe ....;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela04 02.08.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 kanały pięknie zapakowane to teraz chyba wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 04.08.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Witam. Przez przypadek trafiłam do Twojego dziennika.... Czytam i czytam...i wyczytałam, że miałyśmy podobny problem z wodą w fundamentach. Tyle,że u Ciebie już się skończył, a u mnie pojawia się co jakiś czas. Fakt, ze nie w fundamentach, ale jednak.... Pozdrawiam i życzę powodzenia oraz wtrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.08.2011 00:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 O..ooo:) To trochę ryzykowne, jeżeli nie masz skalibrowanego monitora, lub co gorsza wybrałaś kolor jedynie na podstawie tego co Ci przeglądarka internetowa wyświetliła - większość z nich nie korzysta z informacji o profilu kolorów monitora. To nie znaczy że kolor który widzisz na ekranie jest na 100% inny od tego w rzeczywistości, ale jeżeli nie skalibrujesz, to jest większa szansa, że tak właśnie jest. Trzymam kciuki żeby tak nie było Yoggie Dzieki za troske ..... wszystkie swoje zakupy robie na podstawie wyborow przez internet ... min. dachowka , rynna , blacha .... kolory jak do tej pory dobrane idealnie . Z drugiej strony to tylko kolor na elewacje ..... nie dajmy sie zwariowac .. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.08.2011 00:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 kanały pięknie zapakowane to teraz chyba wylewki? Jeszcze troche pakowania styropianiku ...... a wylewki zaplanowane na 12 . 08 . ...... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.08.2011 00:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Witam. Przez przypadek trafiłam do Twojego dziennika.... Czytam i czytam...i wyczytałam, że miałyśmy podobny problem z wodą w fundamentach. Tyle,że u Ciebie już się skończył, a u mnie pojawia się co jakiś czas. Fakt, ze nie w fundamentach, ale jednak.... Pozdrawiam i życzę powodzenia oraz wtrwałości. Hejka Fulek No coz jak deszcze to i woda na dzialce .... ja zroblam drenaz wokol domu i pomaga odprowadza wode jak nalezy + jeszcze bedzie kanalizacja deszczowa .... wody unikam tak jak ognia z tego wzgledu , ze kanaly do ogrzewania domu mam zatopione w podlodze ... a one lubia suchy teren Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts