yuka 14.08.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Wyleweczki pierwsza klasa!!!Super dzialasz Siostra:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.08.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Dzieki Yuczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.08.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Edytko jak Ty to ogarniasz , to ja nie pojmuję, jestem na miejscu i czasami jest ciężko, a Ty tak daleko i tak pięknie domek budujesz. I jeszcze pracujesz za dwóch . No pełny szacun ( jakby powiedział mój Arek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.08.2011 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Atijka dzieki ..... grunt to wlasciwa organizacja i dobre zmotywowanie Rodzinki . Czyli nikomu nie daje odpoczac , nekam telefonami i mailami .... teraz w planach montaz drzwi , zamowienie podbitki , parapetow .... na wrzesien umowiony gosc od elewacji i Panowie od klinkieru na domku gospodarczym ....... ciagle zastanawiam sie czy nie zrobic ogrodzenia w tym roku tzn. wylac beton i miec juz wszystko przygotowane na wiosne pod klinkier . Chcialabym jeszcze kanalizacje deszczowa zrobic i utwardzic teren wokol domu ...... zeby blotko nie ochlapywalo scian .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.08.2011 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 to prawda..........niezwykłej organizacji to nie mozna Ci odmówić podziwiam Cie za to, i za odwage budowania na odległość !!!.......bo to bardzo trudne zadanie jest !! ...a kiedy zawitasz do kraju zobaczyc swój domek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 15.08.2011 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Hejka Kala67 ..... No coz pewnie dopiero jak zostanie wykonczony i bede mogla w nim zamieszkac .... a to jeszcze troche potrwa .... P.S. Znajomi juz " bycza " sie na Chorwacji ..... po powrocie mam otrzymac serie zdjec z dokladna relacja Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 16.08.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Edyta: do mnie jakoś nie przemawiają tak ułożone podbitki, zwłaszcza przy dachach z dużymi wypustami poza obrys elewacji (u mnie po 70 cm) - jeszcze gdyby te okapy mniej wystawały (głównie chodzi mi o ściany szczytowe), to jakoś by to przeszło. Najbardziej nie podoba mi się moment przejścia połaci do elewacji, gdzie trzeba zabudować lico ze ścianą szczytową. Taka podbitka dobrze wygląda w dachach kopertowych, gdzie ze wszystkich stron dochodzi do elewacji pod kątem prostym. Dlatego u siebie upierałem się przy ułożeniu podbitki po krokwiach Chociaż trochę wykonawca mnie nie zrozumiał, gdyż chciałem aby panele były ułożone w poprzek, nie wzdłuż, ale w sumie wyszło chyba lepiej No i ja mam plastikową podbitkę, a u Oli jest drzewniana. Będzie kiedyś może kasiorka, to się podbitkę zmieni na drzewno, a na dach wrzuci ceramikę zamiast blachy (łaty są przygotowane pod ceramikę, bo taki dach był w projekcie). Na razie jest jak jest i póki co jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela04 16.08.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Hej Edytko! Grunt to rodzinka... dobrze, że masz takie wsparcie w rodzinie. Ja też nie narzekam... A wylewki wyglądają - pierwsza klasa. No i życzę ci , żeby się wróżba spełniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.08.2011 01:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Hej !!! Wylewki super ,pierwsza klasa:)Super ,że wszystko idzie sprawnie i bez zakłóceń.Wiem,jakie to ważne przy budowaniu na odległość p.s. za zdjęcie oczywiście się nie gniewam:no:Cieszę się ,że moja podbitka ,może Ci posłużyć za inspirację:cool:Aż urosłam o parę centymetrów Nawet na odleglosc jak trzeba to opierdziele ...... A zdjecie Twojej podbitki wyslalam Panu Staszkowi ( gosc od elewacji ) i mowie Panie Stasiu tak ma byc jak tutaj kolezanka zrobila ....... jak na zdjeciu , a Pan Stasiu na to CZYLI PACZKA PANI EDYTKO ..... a no paczka Panie Stasienku ...... . No to zesmy sobie pogadali jak Inwestor z Wykonawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.08.2011 01:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Martinezio ..... Ty sie nie boj ........ bedzie dobrze . Pan Stasio ze Swagrem maja dzialac w dobrym kierunku ..... czyli mam byc zadowolona z elewacji i podbitki bo jak nie to wiedza co Ich czeka ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.08.2011 01:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Hej Edytko! Grunt to rodzinka... dobrze, że masz takie wsparcie w rodzinie. Ja też nie narzekam... A wylewki wyglądają - pierwsza klasa. No i życzę ci , żeby się wróżba spełniła Dzieki Elunia .... Jak to mowia szczesciu trzeba dopomagac wiec tez zabieram sie za prace ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 17.08.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Edzia: ja tam nie mam boja Widząc co do tej pory zmalowali Stasio ze Śwagrem to jestem pełen Zen i chillout-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.08.2011 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Edzia: ja tam nie mam boja Widząc co do tej pory zmalowali Stasio ze Śwagrem to jestem pełen Zen i chillout-u No i niech lepiej trzymaja taki poziom Chlopaki .... tzn. poprosilam zeby sie postarali lepiej przy " L " wokol okien i drzwi bo nie chce pozniej w narozach widziec pekniec .... Pan Stasiu jest bardzo oszczedny i do konca wykorzystuje skrawki styropianu , ale w tym przypadku niestety nie da sie albo oszczedzamy albo bedzie dobrze ...... zreszta i tak przy styro pioro i wpust odpadow jest wiecej licze sie z tym .... ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.08.2011 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 jestem pełen Zen i chillout-u A skoro sobie tak w obcokrajowych jezykach gaworzymy ....... to KONNICHIWA ..... ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 18.08.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Bą-żur o-żur-dłi. Się zastanawiam, kim są ci konni chiwy i jakie konie mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.08.2011 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Jak to jakie konie CHIWA ...... ( czyt: siwki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 18.08.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Aaa... No to ok, bo w sumie jakby poprawić ortografię, to wyszło by jeszcze HIVa i byłby zonk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.08.2011 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Ale to o HIV-la -la ....... o te fajoskie psiaki Tobie chodzi tak ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.08.2011 00:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.08.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Superaśne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts